PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dm 800 hd yanlış sim yazılımı



cre4456
25.09.2016, 23:29
Selamlar dm800hd cihazın arkasinda sim2.01 etiketi vardı.bende ona göre image attım.şimdu cihaz hiç image kabul etmiyor.cihazın içini açıp sim baktığımda estar 1.0 sim olduğunu gördüm.dreamup ile ip aldırıyorum fakat internet tarayicisi ile image dosyasını gösteriyorum flash aktif olmuyor bekliyor.denemediğim program kalmadı.ekranda error yazıyor.sim bozulmus olabilirmi.cihazın bios ayarlarinada ulaşamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

mustafa_38
25.09.2016, 23:33
dreamup 1.3.4.4 ile yap önce ssl84 at sonra kapatmadan imaj at tekrar kapatmadan ssl84 at cihazin fisini cikart yeniden baslat olur kolay gelsin

audi06_19
26.09.2016, 08:01
Selamlar dm800hd cihazın arkasinda sim2.01 etiketi vardı.bende ona göre image attım.şimdu cihaz hiç image kabul etmiyor.cihazın içini açıp sim baktığımda estar 1.0 sim olduğunu gördüm.dreamup ile ip aldırıyorum fakat internet tarayicisi ile image dosyasını gösteriyorum flash aktif olmuyor bekliyor.denemediğim program kalmadı.ekranda error yazıyor.sim bozulmus olabilirmi.cihazın bios ayarlarinada ulaşamıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun
Aşagıdaki adımları uygulayın ve sunucu yazınız



Cihazı arka anahtardan kapatın
Rs232 (You can see links before reply a1%2F1024%2F10%2F57%2F89%2F105789539_519697058.jpg ) kaplo ile pc'ye cihazın arkasındaki service (You can see links before reply) yerine bağlayın
Pc'den Putty (You can see links before reply d.org.uk%2F~sgtatham%2Fputty%2Fdownload.html) proğramını açınız
Ayarları altdaki resme göre ayarlayınız open basınız
Cihazı arka anahtardan açınız
Cihaz ip alacaktır
Ip aderesi almadı ise klavyeden X tuşuna basınız
Ip göreceksiniz
Gene olmadı ise
Klavyeden sağ ok tuşuna basın BIOS menüsü gelecektir
Oradan bakarsınız cihazın ip adresine

You can see links before reply

cre4456
26.09.2016, 09:00
Putty hperterminal nfc gibi programları denedim olmadı.bios ulaşamadım.dreamup bütün versiyonlarını denedim ip aldırıyorum ama internet tarayici dan ssl yüklemeye flash butonuna basiyorum hareket yok(opere,firefox,ie)

67sefa
26.09.2016, 10:02
İnternet explorer kullanın cihaz ip aldıktan sonra exlorer den ayarlar bölümünden uyumluluk bölümüne cihaz ip adresini yazın ve yükleme işlemine başlayın. bu işlemi yaptınız mı aynı sorunu bende yaşamış ve böyle çözüm bulmuştum...

cre4456
26.09.2016, 17:43
Uyumluluk sorununada baktim. Olmadı

67sefa
27.09.2016, 07:42
dreamup 1_3_3_4 ile denedin mi bende sadece o versiyonunda cihazı görmüştü bulabilir misin upload edeyim mi..