turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Member lost_youth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    65
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    0 Toplam

    Standart Anonymous İsrail’e savaş açtı!

    Dünyaca ünlü internet korsan grubu Anonymous, yayınladığı videoyla İsrail’i tehdit etti.

    Korsanlar, uluslararası paylaşım sitesi Youtube’a koydukları videoda, İsrail’in “insanlığa karşı suç işlediğini” öne sürdü ve İsrail hükümetini Filistinlilere karşı kötü muamelesinden dolayı kınadı.

    Anonymous videoda İsrail yönetimine ithafen, "Medya aldatmalacalarına başvurarak ve politik rüşvetlerle sempati topladınız. Demokratik olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama gerçekten bundan çok uzaksınız. Aslında, tek amacınız, kitlelerin özgürlüğünü ayaklar altına alarak seçilmiş bir azınlığa daha iyi bir yaşam sağlamak" dedi.

    İsrail'in yalan kampanyaları üzerinden İran'a saldırmak için alt yapı hazırladığına da değinen Anonymous, İsrail’e karşı üç aşamalı bir saldırı düzenleyeceklerini, bunun ilk basamağının ‘İsrail’i sanal dünyadan silmek’ olduğunu belirtti.

    İsrail ile Filistin arasında süregelen internet savaşlarında, Anonymous’un bu kararıyla, Filistin lehine yeni bir dönem başlamış olacak.

    YÜKSEK HEDEFLER BELİRLİYOR

    Son olarak Suriye lideri Beşar Esad'ın basın danışmanının e-postalarını ele geçiren bilgisayar korsanları, geçen yıl, "Gölge CIA" olarak bilinen, güvenlik konularına odaklı ABD merkezli düşünce kuruluşu Stratfor'a saldırı düzenlemişti.

    Yunanistan Adalet Bakanlığı'nın sitesini çökerten, Türkiye'deki hükümetin sitelerine saldıran Anonymous, Pentagon, Tunus ve Mısır’daki baskıcı rejimleri, Visa ve Mastercard’ın internet sitelerini de hedef almıştı.

    Kimliği bilinmediği için Anonymous diye adlandırılan, coğrafya, din, dil, ırk fark etmeksizin bir araya gelerek güç birliği oluşturan internet korsanları, Kuzey Amerikalı petrol devleri Exxon Mobil, ConocoPhillips, Canadian Oil Sands Limited ve Imperial Oil’e karşı da operasyonlar yapmıştı.

    kaynak: gazetevatan
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    Member krippo76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    56
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    10 Toplam

    Standart Cevap: Anonymous İsrail’e savaş açtı!

    Polat alemdardan istihrabat alabilirler... veya ortak bi operasyon yapabilirler... komedi bu işler arkadaşlar... israil istese bu gurubu internetcafeye sokturmaz
    YaŞaM TaRzIn öLüM şEkLiNi BeLiRLeR
    AlıntıAlıntı

 

 

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21.02.2007, 21:07

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.727.418.691.09955 seconds with 14 queries Sayfa Boyutu (174745)