turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Senior Member Aramis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    170
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    69 Toplam

    Standart Gündem'den secmeler

    Yılmaz ÖZDİL'in yazısı ,ibret almayı bilenler için büyük anlamlar taşır ,ama bidonlar anlamaz okumasınlar

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    Senior Member sakli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2007
    Bulunduğu yer
    NL
    Mesajlar
    471
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    158 Toplam

    Standart Cevap: Gündem'den secmeler

    Fatih Tezcan Twitter:
    "Putin'le Başbakanımızın arasındaki fark mı? Yılmaz Özdil Ajdar'ın kalem tutmuş versiyonu olduğuna göre,değerlendirmeye gerek yok."
    AlıntıAlıntı

  3. #3
    Senior Member Aramis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    170
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    69 Toplam

    Standart Cevap: Gündem'den secmeler

    Alıntı sakli Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    Fatih Tezcan Twitter:
    "Putin'le Başbakanımızın arasındaki fark mı? Yılmaz Özdil Ajdar'ın kalem tutmuş versiyonu olduğuna göre,değerlendirmeye gerek yok."
    bu değerlendirmelere bayılıyorum ! sınır tanımaz aptallıklarını "değmez ,ajdar " gibi tek kelimeye sığdırmıyorlamı ilginç ötesi geliyor bana .

    Olayı özetle Yılmaz hoca hatalı bişimi yazmı ? yalanmı yazmış ? veya irecepin bilmediğimiz bir alametimi var ? ha var doğru 100 yıllık Cumhuriyetin en sancılı 10 yılı geçti umarım sınır tanımaz hainlik biraz vatan sevgisi ile yenilirde bunlarda gemiciklerine binip def olup giderler . Aksi halde memleket şeyhler ,dervişler ve meczuplar ülkesi olacak , vşahsi fikrim ise Türk gencinin damarlarındaki asil kan amerikan colası ile değiştiği için durum pek ümitli değil
    AlıntıAlıntı

  4. #4
    Senior Member tybet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    1.462
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    495 Toplam

    Standart Cevap: Gündem'den secmeler

    popstar ajdardan sözederken popstar bayhan nerelerde bileniniz varmı?

    yılmaz özdilin yazısına bikaç eklemede ben yapayım putin halkının en çok izlediği kanal PERVİY 1 yani bizim türkiyedeki yeri trt1. bizim türk halkının en çok izlediği kanal kişilere tutarsak acun ılıcalı gibilerinin yaptığı adı yetenek sizsiniz olan ama akıl ve zeka yeteneksizliğinde en önde gideni türünden programlar ve muhteşem yüzyıl gibi filmler ( muhteşemlik bunun neresindeyse la bu kanuni hiçmi sefere çıkmamıştır acaba bunun seferden anladığı o kar ıdan inip öteki kar ıya binmekmiymiş neymiş.). onların en çok sevdiği spor buz hokeyi bizim en sevdiğimiz spor yok takım var gs fenerbahçe birde ötekiler adı gassaray fenerbahçe geçen herşey spordur buna BORSA SPORU da eklendi.eeeee öyle bi halkı putin yönetiyor bizim gibi bir halkıda Erdoğan yönetiyor. böyle saça böyle tarak. benim anlamadığım nokta syn erdoğan hiçte öyle biri değil yani ne bileyim akıllı insandır. bu halk böyle diyemi butip davranıyor anlamış değilim. YARIN BİRGÜN ÇIKIP ARKADAŞLAR TÜM BU YÖNETİMİMİZ BİR ŞAKAYDI bir ülke nasıl kötü yönetilir e bir örnekti DERSE HİÇ ŞAŞIRMAM.

    ABD’nin en önemli 3 düşünce kuruluşu 27 Haziran’da Brookings’te bir araya gelerek Suriye kriziyle ilgili savaş oyunu oynadı. Simülasyonda, Gaziantep gibi bölgelerde bombalamalar olabileceği de konuşuldu
    25.08.2012 1133



    GAZİANTEP VE KAHRAMANMARAŞ GÜNDEME GELDİ

    Senaryonun ilerleyen kısımlarında Türkiye'de bombalama olayları başlıyor. Bombalamalardan sonra tüm dengeler değişiyor. Sonunda Türkiye, Suriye'ye tek başına girmek zorunda kalıyor. Böylece ABD ve Suudi Arabistan ekiplerinin istediği oluyor. Türkiye Suriye'ye askeri müdahaleye başlarken, senaryoda bombalamaların nerelerde olduğu belirtilmiyor. Türkiye ekibinin konuyu kendi içindeki değerlendirmesinde Gaziantep ve Kahramanmaraş gündeme geliyor.
    20 Ağustos tarihinde Gaziantep'te 13 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bombalı saldırının yankıları sürerken kan donduran bir gerçek ortaya çıktı. ABD'nin en önemli 3 düşünce kuruluşu 27 Haziran'da bir araya gelerek, Türkiye'nin Suriye'ye nasıl tek başına müdahale edeceğini masaya yatırdıkları öğrenildi. Oynanan simülasyonda Suriye'ye tek başına müdahaleye sıcak bakmayan Türkiye, adım adım Suriye'ye müdahaleye zorlanıyor.
    haberin tarihine bakın

    Akçakale'ye Suriye'den bomba düştü:5 ölü
    Suriye'nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinde çıkan çatışmada ateşlenen bir kaç top mermisi, Akçakale ilçesinde bir mahalleye düştü. İlk belirlemelere göre 1'i kadın 4'ü çocuk 5 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı bildirildi.
    03 Ekim 2012 Çarşamba 17:41
    hehehe bizim milletimiz hürrem sultan ı izlemeye devam etsin amerika bizim ülkemizi izliyor. pardon bu sözümüde geri alıyorum biz onların bi eyaletiydik. doğaldır bizi izlemeleri
    Konu tybet tarafından (20.10.2012 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.
    “Biz Yahudiler orta doğuda yıkılmaz denen devleti ( OSMANLI’ yı ) yıkıp iki tane devlet kurduk. ( birisi israil öteki?......)
    Onlara ( yani israil ve ismini bildirmediği öteki devlet)
    öyle güzel sistem inşa ettik’ki, TÜRKLER bize filistini vermeyen ABDULHAMİT’e en az 200 sene daha
    söverler”.


    İSRAİL’İN İLK CUMHURBAŞKANI CHAİM WEİZMAMN
    AlıntıAlıntı

 

 

Benzer Konular

  1. 'Dolaplar dolusu' resimlerden seçmeler
    Von Sanchooo187 im Forum Son Dakika Haberleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 1.10.2010, 19:00

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.304.444.06309 seconds with 16 queries Sayfa Boyutu (186055)