"Biz işimize bakacağız"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, şampiyonluk adaylarıyla oynayacakları maçlar için, "Diğer takımların kendi aralarındaki rekabetin dışındayız" dedi.
10.4.2008



Turkcell Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un kulüp futbol şube sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Galatasaray maçına iddialı hazırlandıklarını ve iyi bir sonuç alacaklarını düşündüklerini söyledi.
Alioğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un derbi maçlarından birine çıktığını ifade ederek, "Bu yıl büyük takımlar içerisindeki maçlarda istatistiksel olarak iyi bir netice alamadık. Böyle bir ortamda şiddetle galibiyete ihtiyacımız var. Hem camiamıza güven verme adına hem de gelecek yılın takımını oluşturma yolunda bu maça iddialı hazırlandık. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz" dedi. Alioğlu, ligde önlerinde kalan 5 haftada şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşacak olmalarına ilişkin olarak ise "Biz kendi işimize bakacağız. Diğer takımların kendi aralarındaki rekabetin dışındayız. Hem Galatasaray, hem Fenerbahçe’yi yenmek için aynı iddiada maçlara hazırlanacağız" diye konuştu.
YATTARA KONUSU

Alioğlu, gelecek yıl sözleşmesi sona erecek olan Yattara’nın sözleşmesinin uzaması konusundaki görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Yattara’nın Trabzonspor ile markalaşmış bir oyuncu olduğunu ifade eden Alioğlu, "Yattara’nın gelecek yıl sonuna kadar sözleşmesi var. Biz sadece gelecek yıl değil, gelecek yıllarda da kendisini takımda görmek istiyoruz. Bu konuda görüşmeler sürüyor. Trabzonspor, Yattara’yı kadrosunda tutmak istiyor" diye konuştu.
TEK EKSİK SERKAN
Trabzonspor’da, Galatasaray maçı öncesi Serkan Balcı’nın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Alioğlu, Serkan’ın bu haftaki Galatasaray maçında takımdaki yerini alamayacağını, gelecek hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağını belirtti. Mısırlı oyuncu Moawad’ın ise ayak bileğinde darbeye bağlı ezilme olduğunu ve dinlendirildiğini kaydeden Alioğlu, bu futbolcunun teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebileceğini kaydetti. Bu arada Trabzonspor, yarın sabah tarifeli uçak ile İstanbul’a gidecek.