turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


1. sayfa - 10 sayfa var 12345 ... SonuncuSonuncu
99 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart 2011-2012 Sezonu Kesinleşmemiş Transfer Haberleri

    Drogba an meselesi!

    G.Saray dünyanın en iyi golcülerinden biri olan Fildişili süper yıldız ile her konuda anlaştı



    Vatan gazetesinin haberine göre; Drogba an meselesi Drogba, Chelsea’den ayrılmak için kulübüyle masaya oturdu. Bonservisini alırsa iş bitecek. G.Saray oyuncuya ilk yılda 5 milyon sonrasında ise 4 milyon Euro ödeyecek

    Galatasaray bir rüyayı gerçekleştirmeye artık çok yakın.. Şaka değil, değil gerçek dünyanın en iyi golcülerinden biri olan Didier Drogba her an G.Saraylı olabilir.. Transferin önünde sadece bir engel kaldı, o da Fildişili yıldızın İngiliz ekibinden bonservisini alması..

    Başkan Ünal Aysal ve ekibinin seçim öncesinde görüşmeye başladığı Drogba ile sarı-kırmızılılar her konuda anlaştı.. Eğer Drogba bonservisini eline alabilirse İstanbul’a imzaya gelecek.. Şimdi geçelim G.Saray ile Drogba arasındaki anlaşmanın detaylarına...

    FRELOT İLE GÖRÜŞTÜLER
    Yönetim bu transfer için bonservis bedeli ödemeye sıcak bakmıyor, çünkü zaten Drogba’yı ihya edecekler.. Chelsea ile 1 yıl daha mukavelesi olan 33 yaşındaki santrfor, gelecek sezon için İngiliz ekibinden 5 milyon pound, yani yaklaşık olarak 5 milyon 750 bin Euro alacak.. Drogba, Chelsea’yle sözleşmesini feshederse G.Saray bu 5 milyon 750 bin Euro’yu golcü oyuncuya ilk yılında verecek.. Sonrasında ise süper yıldıza 4 milyon Euro ödenecek...

    Tecrübeli oyuncunun menajeri Pierre Frelot ile görüşmeleri yapan G.Saraylı yöneticiler her konuda anlaşmaya vardılar.. Top artık Drogba’da ve o da atağa kalktı.. Kulübüyle vedalaşmak için masaya oturdu Fildişili yıldız.. Önümüzdeki günlerde bu görüşmeler devam edecek ve Drogba bonservisini alınca iş bitecek..

    FATİH?TERİM ÇOK İSTİYOR
    Bu transferi tabii ki G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim de çok istiyor.. Eğer Drogba da gelirse 1.88’lik Johan Elmander’in ardından 1.89’luk bir golcüsü daha olacak tecrübeli teknik adamın... Kariyeri boyunca onlarca şampiyonluk kazanan, sayısız bireysel ödül alan Drogba’yı futbolla uzaktan ilgilenen bile tanıdığı için esasında tanıtmaya gerek yok.. Ancak bir özet geçmekte fayda var..

    Güçlü fiziği ve sürati en önemli özellikleri olan Drogba’yı ‘Drogbazooka’ lakabı çok iyi anlatıyor. 33 yaşında olması olumsuz gözükebilir ancak bu sezon çıktığı 53 maçta 15 gol, 21 asistle oynadı ve daha yolun sonuna gelmediğini gösterdi..
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Forlan olmadı Almeida kalıyor

    Beşiktaş’ın İspanya seferinden Fernandes müjdesi çıktı, Atletico Madrid’in Urugaylı golcüsüyle ise anlaşma sağlanamadı. Siyah-beyazlılar bundan dolayı Portekizli Almeida’nın takımda tutulmasına karar verdi



    Yabancı transferi için yine İspanya’yı seçen Beşiktaş, Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Diego Forlan’ın transferini gerçekleştiremedi. Ancak Fernandes’in bonservisi konusunda Valencia ile prensip anlaşmasını yaptı, iş sadece resmi prosedüre kaldı.
    Gelecek sezon hem lig, hem de Avrupa’da başarılı olacak bir kadro kurmanın telaşında olan siyah-beyazlılar, bir yandan transfer görüşmelerini yaparken, diğer yandan da takım içi dengeleri bozmamak için azami gayret gösteriyor. Forlan için, Quaresma’ya verilen 3.5 milyon euro yıllık ücreti ödemeye hazır olan siyah-beyazlılar, oyuncunun 1 milyon euro daha fazla istemesi karşısında transferden vazgeçme noktasına geldi.

    Futbol komitesi döndü
    İspanya’da görüşmeleri sürdüren Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu dün İstanbul’a ken, Forlan transferinin yüzde 99 gerçekleşmeyeceği ifade edildi. Uruguaylı futbolcudan gelen olumsuz yanıt karşısında Almeida’yı tutma kararı alan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu oyuncunun transferini gerçekleştiren fonla görüşeceği belirtildi.
    Fernandes konusunda da büyük yol kat eden Beşiktaş, bu oyuncu konusunda net bir açıklama yapmak için belgelerin gelmesini bekliyor. Siyah-beyazlılar, belgelerin çarşamba günü ellerine ulaşması sonrasında resmi açıklamayı yapacak.

    Hakan Balta gelecek mi?
    İbrahim Üzülmez’in ayrılmasının ardından sol kanatta İsmail Köybaşı ile birlikte alternatif oluşturmak isteyen Beşiktaş’ın Galatasaraylı Hakan Balta ile ilgilendiği ifade edildi.
    Sarı-kırmızılılarla 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan’ın Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun gözdeleri arasında olduğu belirtildi. Cim-Bom’da fazla şans bulamayan futbolcunun da ayrılmak istediği belirtildi. Kartal, yerli transferinde bilindiği gibi Trabzonsporlu Egemen ile prensip anlaşmasına varmış, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan İbrahim Akın, Bursaspor’dan İbrahim Öztürk ve Samsunspor’dan Kemal’i de transfer etmek için çalışmalara başlamıştı.
    AlıntıAlıntı

  3. #3
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Trabzon'un gözü Frei'de

    Trabzon'un gözü Frei'de



    Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Basel’in yıldız ismi Alexander Frei’ye kancayı taktı.
    Karadeniz ekibi, Frei’nin yanı sıra Zokora ve Romaric ile de temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor.

    Gelecek sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzonspor, aradığı golcüyü İsviçre’de buldu. Bordo – mavililer daha önce Borussia Dortmund ve Rennes gibi takımlarda forma giyen İsviçre’li golcü Alexandar Frei’yi takibe aldı. İzleme komitesi aracılığıyla sezon boyunca birkaç kez bu futbolcunun performansını takip ettiren bordo – mavili yönetim, bonservis bedeli 4 milyon Euro olan futbolcunun fiyatında indirim yapılması durumunda bu transferi gerçekleştirmeyi çok istiyor. İsviçre milli takımının kaptanlığını da yapan Frei’nin tecrübesinden yararlanmak isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in bu transferin gerçekleşmesini çok istediği öğrenildi.

    ZOKORA İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

    Bu arada bordo – mavili takım Sevilla da forma giyen Zokora ve Romaric için de girişimlerini sürdürüyor. İspanyol basınına konuşarak Trabzonspor’a transfer olabileceğini doğrulayan Romaric ile büyük ölçüde anlaşıldığı ancak Zokora’nın transferinde bir aşama kaydedilemediği öğrenildi. Güneş’in, Zokora’nın transferinin gerçekleşmesi konusunda ısrarcı olduğu ve bu konuda yönetimin de daha ciddi bir fiyat artırımına gidebileceği öğrenildi. Yönetim ayrıca Bursasporlu Ozan İpek için de girişimlerini sürdürüyor. Bu futbolcunun bonsversi için önümüzdeki günlerde Bursaspor ile masaya oturulabileceği belirtildi.

    CALE: “İLK GELDİĞİMDE TARAFTARLAR TUTKUSU BENİ ŞAŞIRTMIŞTI”

    Trabzonspor’un Hırvat futbolcusu Hrvoje Cale, Trabzon’un bir futbolcu için çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Cale, yabancı bir futbolcu olarak zaman zaman sosyal hayatıyla ilgili sorunlar yaşadıklarını belirterek, “Şimdiye kadar buradaki insanlarla hiçbir sorunum olmadı. Ofansif oyun konusunda kendimi geliştirmeye ve takımıma elimden gelenin en iyisiyle yardımcı olmaya çalıştım. Buraya ilk geldiğimde taraftarların takıma yönelik tutku ve ilgisi beni gerçekten çok şaşırtmıştı” diye konuştu.

    “TARAFTARLARIN YUMRUK ŞOV YAPTIRMALARI ÇOK İLGİNÇ”

    Cale, bugüne kadar gördüğü en ilginç olaylardan birisini Avni Aker Stadyumu’nda yaşadığını belirterek, “Burada taraftarların maçlardan önce oyuncuları tribünlere çağırıp bize yumruk şov yaptırması bence çok ilginç. Daha önce böyle bir şeyi görmemiştim. İlginç bir olay zaten maç içerisinde de sürekli olarak bizim yanımızdalar. Zagreb ile Trabzon arasında şehir olarak bir tercih yapmam söz konusu olsa Zagreb derdim. Çünkü orası doğduğum ve tüm yaşamımı geçirdiğim yer. Ama Trabzon da hayatımdaki en önemli ikinci durağım. Ayrıca burada pideye bayılıyorum” dedi.

    BARIŞ ATAŞ: “HAYATIMIN EN ÖNEMLİ PARÇASI FUTBOL”

    Bordo – mavili takımın genç futbolcusu Barış Ataş, profesyonel olarak oynadığı ilk maçı asla unutamadığını belirterek, “Hayatımın en önemli parçası futbol. Futbolla yatıp kalkıyorum diyebilirim. Bunun dışında bağlama çalışıyorum ve bu artık pek gizli değil. Her ne kadar son zamanlarda bunu aşsam da bazı olayları kafama gereğinden fazla takıyorum. Yalan ve ikiyüzlülükten nefret ediyorum” dedi.

    “HAKAN ŞÜKÜR BENCE EN İYİ TÜRK GOLCÜ”

    En iyi Türk futbolcuların Selçuk, Emre ve Hamit olduğunu belirten Barış, “En iyi Türk golcü ise bence Hakan Şükür’dü. Geçen yıl oynadığımız Fenerbahçe maçını asla unutmuyorum. O maçta oldukça iyi oynadığımı düşünüyorum. Ancak genellikle belli bir performansın altına düşmediğimi sanıyorum. Bazen oynadığım maçlara kendimi aşırı olarak kaptırıyorum. Defansif yönüm iyi olsa da ofansif yönüm o kadar iyi değil. Bu yönümü geliştirmeliyim” diye konuştu.

    “GAZİANTEPSPOR VE KAYSERİSPOR ALKIŞI HAK EDİYOR”

    Gaziantepspor ve Kayserispor’un sergilediği performansa saygı duyduğunu da ifade eden Barış, “Bence alkışlanacak bir performans gösterdiler” dedi. Barış, gelişiminde bir çok kişinin katkısı olduğunu da belirterek, “Kuşkusuz takım arkadaşlarım dahil, çalıştığım tüm antrenörler benim gelişimime katkı sağladılar. Ancak isim vermek gerekirse Suat Demir, Mehmet Budak, Erol Servet Bağlar, Nejat Biyediç ve Ziya Doğan’ın benim üzerimde ciddi katkıları var” dedi. Barış, çocukken Beşiktaş’ı desteklediğini de söyledi. Barış ayrıca tam bir Kurtlar Vadisi fanatiği olduğunu vurguladı.
    AlıntıAlıntı

  4. #4
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Semih'ten ayrılık sinyali!

    Semih'ten ayrılık sinyali!
    Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe futbol takımı, mangal partisinde basınla bir araya geldi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde üst sahada gerçekleştirilen etkinlikte, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolcular birlikte yemek yeyip basın mensuplarının sorularını yanıtladı.




    Şampiyon Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan en kıdemli oyuncu olma özelliği taşıyan Semih Şentürk’ten transfer açıklaması geldi.

    Semih, kendisine yöneltilen “Sözleşmen bitiyor. Ne yapacaksın?” sorusuna karşılık olarak, “Her futbolcu oynamak ister tabi ki. Ben de oynamak istiyorum. Bu sene yeterince süre aldığımı da düşünmüyorum. Milli takıma gideceğim şu an onun için bu tür şeyleri düşünmüyorum. Milli takım kampından sonra ailemle de oturup birlikte karar vereceğiz.” dedi.

    "ÇOK MUTLUYUM"

    Mehmet Topuz, bu sezon takım olarak zor virajlardan geçtiklerini, Türkiye Kupası’ndan elendiklerini ardından da devre arasında takım olarak oturup konuştuklarını belirterek, "Nasıl hedefe ulaşırız diye konuştuk ve dün de şampiyonluğu ilan ettik. Çok mutluyum. Bize inanan ve güvenen taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.
    Topuz, Kayserispor’daki performansından farklı olarak teknik direktör Aykut Kocaman’ın saha içinde yeni görevler verdiğini ve bunu iyi şekilde uygulamaya çalıştığını vurgulayarak, "Aykut Kocaman’a bana görev verdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    "HİSSETTİĞİNİZ ZAMAN DENEMENİZ GEREKİR"

    Fenerbahçe’ye şampiyonluğu getiren Sivasspor maçında 41. dakikada gol atan Selçuk Şahin ise karşılaşmada iki takımında pozisyonlar bulduğuna işaret ederek, "Hissettiğiniz zaman denemeniz gerekir. Ben de öyle yaptım" ifadesini kullandı.
    Şahin, bu sezon Trabzonspor ile kafa kafaya müthiş bir yarış içinde olduklarını anımsatarak, "Geçen yıl hem Trabzonspor hem Türkiye Kupası’nda hem ligde bizi üzmüştü. Şimdi aynı üzüntüyü onlar yaşıyor. Futbol bu. Onların üzüntülerini geçen yıl yaşadıklarımız nedeniyle anlayabiliyorum. Verdikleri mücadele için de tebrik ediyorum" dedi.

    "KİMSE BEKLEMİYORDU"

    Miroslav Stoch, ligin ikinci yarısında müthiş bir performans ortaya koyduklarını belirterek, "İlk yarıdan sonra çıkış yapacağımızı kimse beklemiyordu. Çok iyi bir performans ortaya koyarak şampiyonluğa ulaştık" diye konuştu.

    "ŞAMPİYONLUKTA UFAK BİR ROL OYNADIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

    Guiza, bu sezon takım kaptanı Alex ve Niang’ın şampiyonluk için çok önemli katkılar yaptığına dikkati çekerek, "Ben çok ufak bir rol oynadım. O da zaten beni mutlu ediyor. Önemli olan takımın ikinci yarıda büyük direnciydi. Bu sayede kazandık. taraftarlara armağan etmek istiyorum" diye konuştu.

    "HER FUTBOLCU GİDEBİLİR..."

    Gökhan Gönül, Fenerbahçe’de aldığı ücretten hiç bir zaman mutsuz olduğunu dile getirmediğini söyledi. Fenerbahçe’nin futbolcusuna hak ettiği değeri verdiğini bildiren Gönül, "Mutlaka Avrupa’da bir kulüpte oynayacağım" şeklinde bir hayalinin olmadığını, Fenerbahçe’nin de menfaatlerine uygun bulunması ve Fenerbahçe’den daha iyi bir kulüpten teklif gelmesi halinde sarı-lacivertli ekipten ayrılabileceğini dile getirdi.
    Gönül, "Her futbolcu gidebilir, her futbolcu alınabilir. Kulübün menfaatleri doğrultusunda başkanım da göndermeyi istiyorsa teklifi kabul edebileceğimi söyledim. Fenerbahçe’den daha iyi bir kulüp olmadığı sürece başka bir kulübe gitmeyeceğim" ifadesini kullandı.
    Fenerbahçe ile sözleşmesinin sürdüğünü bu nedenle başka bir kulüple transfer görüşmesinin mümkün olmadığını belirten Gönül, tüm futbolcular için
    transfer gelişmelerinin 1 ay içinde netlik kazanacağını kaydetti.
    AlıntıAlıntı

  5. #5
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Batuhan Karadeniz'e sürpriz teklif

    Eskişehirspor, büyük umutlarla Beşiktaş'tan aldığı genç yetenek Batuhan Karadeniz ile yollarını ayırıyor. ...



    Sezon başında büyük umutlarla alınmasına karşın futbolundan çok saha dışındaki yaşantısı ise dikkati çeken Batuhan, şimdi kendisine yeni bir takım arıyor. Bu arada, geçtiğimiz günlerde Yunanistan, Rusya ve İspanya liglerinden teklifler alan Batuhan'a bir teklifinden Galatasaray kulübünden geldiği öğrenildi.

    Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Batuhan, başka takımlarla transfer konusunda görüşme içerisinde olduğunu söyledi.

    Batuhan'ın sezon başından bu yana gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Uygun, "Başka diyecek bir şey yok.Batuhan'ın şuanda başka takımlarla transfer görüşmeleri var. Bu görüşmeleri sürüyor. Eskişehirspor olarak Batuhan ile ilgili kararı kısa sürede vereceğiz.'' dedi.

    BATUHAN TERİM'İN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR Öte yandan, Eskişehirspor'dan ayrılma hazırlığı yapan Batuhan'a bir teklifte Galatasaray kulübünden geldiği kaydedildi. Daha önce, Yunanistan, Rusya ve İspanya liglerinden teklifler alan Batuhan'a Fatih Terim´in ısrarla istediği öğrenildi.

    Milli takımı çalıştırdığı dönemlerde Batuhan´a güvenip forma teslim eden Fatih Terim'in, Batuhan´ın sarı - kırmızılı forma altında başarılı olacağına inandığını ifade ettiği ileri sürüldü. Batuhan'ın ise bu teklife sıcak baktığı belirtildi.
    AlıntıAlıntı

  6. #6
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Beşiktaş Kavlak'la görüşmelere başladı

    Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Avusturya'nın Rapid Wien kulübü'nün oyuncusu Veli Kavlak ile görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirdi.

    Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Avusturya'nın Rapid Wien kulübü'nün oyuncusu Veli Kavlak ile görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirdi.
    Siyah-beyazlı kulüpten İMKB'ye bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamada, ''Rapid Wien Kulübü oyuncusu Veli Kavlak'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır'' denildi.
    AlıntıAlıntı

  7. #7
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Antalyaspor Başkanı: Necati'nin önünü tıkamayacağız



    Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Galatasaray Kulübünün Necati Ateş ile transfer görüşmelerine başladığını belirterek, "Bu konuda Necati’nin önünü tıkamayacağız" dedi.

    Hasan Akıncıoğlu, bir davada şahitlik etmek üzere geldiği Marmaris Adliyesinin bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceklerinin henüz netlik kazanmadığını dile getiren Akıncıoğlu, "Mehmet Özdilek ile ilgili görüşümüzü önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu konuyla ilgili yönetim kurulunda görüşmeler yapıp, karar alacağız" dedi.

    Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Akıncıoğlu, "Transferde şu ana kadar 2 oyuncuyla mutabakat sağladık. Birisi Bucaspor’un sağ kanat oyuncusu Musa, diğeri ise Eskişehirspor’un orta saha oyuncusu Doğa. Transfer çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

    Akıncıoğlu, golcü futbolcu Necati Ateş ile ilgili Galatasaray’ın kendilerinden bir talebi olduğunu söyledi. Galatasaray Kulübünün Necati Ateş ile görüşme yapmak için kendilerinden müsaade istediğine değinen Akıncıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konuda Necati’nin önünü tıkamayacağız. Bundan dolayı bu görüşmeye onay verdik. Necati ile görüşmeleri olumlu sonuç verirse ve oyuncunun bonservisini almak isterlerse, masaya oturacağız. Sanırım bununla ilgili Fatih hocanın Amerika’dan dönüşünü bekliyorlar. Sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma günü Necati’nin bonservisiyle ilgili bize gelecekler." Sözleşmesi biten 8 oyuncuları bulunduğu ve bu oyuncularla ilgili teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda hareket edeceklerini vurgulayan Akıncıoğlu, bu futbolcuların birçoğu ile sözleşme yenilemeyeceklerini bildirdi.

    Akıncıoğlu, yurt dışından transfer çalışmalarının sürdüğünü de belirterek, önümüzdeki günlerde ön görüşmelere başlayacaklarını, gelecek sezonda hedeflerinin ilk altıyı zorlamak olduğunu kaydetti.

    NECATİ'DEN AÇIKLAMA

    Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun Necati Ateş'in önünü kesmeyeceğiz açıklamasının ardından, tüm dikkatler başarılı golcüye çevrildi.

    ŞARTLAR OLUŞURSA GALATASARAY'A HİZMET ETMEYE HAZIRIM
    Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Necati, "Başkanımıza benimle ilgili toleranslı düşüncesi nedeniyle çok teşekkür ederim. Daha önce de söyledim. Ben kulüplerin anlaşması durumunda Galatasaray'a hizmet etmeye hazırım. Ancak şu anda bu konuda fazla yorum yapmayacağım" dedi.

    KULÜPLER ANLAŞIRSA BENİM İÇİN SORUN YOK
    Devre arasındaki transfer gelişmesini hatırlatan Necati, "Biliyorsunuz devre arasında son anda çıkan pürüzler nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Bu nedenle çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Şu anda tatildeyim. Yarın yurtdışına çıkıyorum. Biraz kafamı dinledikten sonra, geri döneceğim. İki kulüp anlaştığı taktirde benim için hiçbir sorun yok. Ancak inanın şu anda görüşmelerin hangi aşamasında olunduğunu bilmiyorum. Bekleyeceğiz, olumlu gelişmelerin olacağını tahmin ediyorum" diye konuştu
    AlıntıAlıntı

  8. #8
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Fenerbahçe Sezer ile anlaştı

    Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Sezer Öztürk kapışmasından galip çıkan taraf Sarı Lacivertli kulüp oldu. Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, gelecek yıl planlaması için ilk transferini gerçekleştirdi.



    Ligin sona ermesi ile beraber transfer çalışmaları hız kazanırken, ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray bir çok futbolcu için karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'da üstün bir performans sergileyen ve transferin gözdesi haline gelen Selçuk İnan için tüm kozlar seferber edilirken, bu transfer henüz ne Fenerbahçe ne de Galatasaray için sonuçlanmadı. İki kulüp bu kez de Sezer Öztürk için kapıştı. Bu kapışmadan galip gelen taraf ise Fenerbahçe oldu. Sarı Lacivertliler ilk transferi gerçekleştirdi.

    Eskişehirspor yönetiminden alınan bilgilere göre; Galatasaray ve Fenerbahçe genç oyuncuyu isterken, kırmızı-siyahlı kulüp Sezer'i satabileceklerini belirtti.

    Sezer Fenerbahçe'de

    Sarı-lacivertli kulüp ile oyuncu her konuda anlaştılar. İki kulüp yöneticileri yarın biraraya gelerek transfere son noktayı koyacaklar.
    Yarınki görüşme sonrasında çok büyük bir sorun çıkmazsa, Sezer Öztürk gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek.

    Genç oyuncusu Beşiktaş ve Galatasaray da ciddi olarak istiyordu.

    Eskişehirspor, uzun süredir Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Bilica'yı kadrosuna katmayı düşünüyordu. Sezer transferinde bir takas formülüne de gidilebileceği öğrenildi.

    SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

    Doğum yeri: Köln, Almanya
    Doğum yılı: 3 Kasım 1985 (26 yaşında)
    Boyu: 1.76
    Mevkii: Orta saha
    Oynadığı takımlar: Bayer Leverkusen, Nürnberg, Vestel Manisaspor, Eskişehirspor
    AlıntıAlıntı

  9. #9
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Fatih Terim 'Adam ederim' dedi, Batuhan ile anlaşma sağlandı



    Les Ottomans'da adı telaffuz edilen genç santrfor için Aysal "Disiplinsiz", Terim "Adam ederim" dedi. Düğmeye basıldı, 5 senelik anlaşma sağlandı

    Ve son dönemde Türk futbolunun en çok konuşulan isimlerinden biri olan Batuhan Karadeniz G.Saray'da... Her şey Les Ottomans Otel'deki Aysal-Terim zirvesinde başladı. İlk kez adı telaffuz edilen genç oyuncu konusundaki çekincelerini "Disiplinsiz" diye özetleyen başkan Ünal Aysal'a teknik direktör Fatih Terim'in yanıtı net ve ikna edici oldu: Onu sadece ben adam ederim. Kazım'dan olduğu gibi ondan da maksimim verimi alacağım.

    ESKİŞEHİR DE BU TRANSFERE SEVİNDİ

    Takvimler 10 Ekim 2008'i gösterdiğinde Milli Takımımız'ın Bosna'yı 2-1 yendiği maçta ilk kez ay-yıldızlı formayı giydirdiği Batuhan'a bir kez daha kefil olan Terim, transfer için tam yetki aldı.

    Hemen temasa geçilen Batuhan, ertesi gün Eskişehir yönetimine ayrılmak istediğini söyledi. Sezonu 7 golle tamamlayan 1.4 trilyon maliyetli oyuncudan para kazanarak kurtulma şansı doğan Eskişehir de onay verdi ve Batuhan'ın rengi önümüzdeki 5 sezon için sarı-kırmızı oldu.
    AlıntıAlıntı

  10. #10
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Umut Toulouse yolunda

    Trabzonspor, Umut Bulut'un bonservisi konusunda Fransa'nın Toulouse takımı ile anlaşmaya vardı. Golcü oyuncu önümüzdeki sezon Toulouse forması giyecek.



    Trabzonspor, Umut Bulut'un bonservisi konusunda Fransa'nın Toulouse takımı ile anlaşmaya vardı.
    Spor Toto Süper Lig'de son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan bordo mavili ekipte, sezonun sona ermesinin ardından yaprak dökümü devam ediyor.
    Kontratları sona eren Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan'ın kulüpten ayrılmasının ardından, golcü oyuncu Umut Bulut'un da Fransa'nın Toulouse takımı ile anlaşması bekleniyor.
    Sezon başında da gündeme gelen bu transfer, teknik direktör Şenol Güneş'in karşı çıkması ile iptal olmuştu. Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında Liverpool ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Umut Bulut, kamp döneminde transfer görüşmesi yaptığı için Liverpool maçı kadrosundan çıkarılmıştı.
    Sezonun sona ermesi ile Fransız ekibi, Umut için yeniden harekete geçti. Bonservis konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya varan Toulouse, Umut ile görüşmelere başladı. Golcü oyucunun da yurt dışında futbol kariyerini sürdürmek istemesi nedeniyle, bu transferin çok yakında gerçekleşmesi bekleniyor.
    AlıntıAlıntı

 

 
1. sayfa - 10 sayfa var 12345 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Motor Sporlari - 2011 Haberleri
    Von as11 im Forum Motor Spor
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 22.01.2011, 10:02

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.718.897.515.54697 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (253182)