Þifre çözülüyor!

Sarý-Lacivertli ekiple anlaþtýðý öne sürülen Aragones, Ýspanya Milli Takýmý'ný kesin olarak býrakacaðýný açýkladý. Ancak Fenerbahçe´nin asýl hedefinin Rijkaard olduðu ve pazartesi günü Zürih´te bir araya gelineceði ileri sürüldü.
20.6.2008



Sað gösterip sol vurmak
Arthur Zico ile yola devam etmeyen Fenerbahçe’de yeni teknik direktörün kim olacaðý sorusu hala net olarak yanýtýný bulamadý. Ýspanyol basýnýnýn ýsrarla Sarý-Lacivertli kulüple anlaþtýðýný öne sürdüðü Aragones, Euro 2008 sonrasýnda Ýspanya Milli Takýmý’ndaki görevinden ayrýlacaðýný açýklarken, yerine Beþiktaþ’ý da bir dönem çalýþtýran Vicente del Bosque’nin geleceði bile konuþuluyor. Bu geliþmeler Aragones’in Fenerbahçe’ye yakýn olduðu izlenimi verse de, baþka iddialar da ortaya atýlýyor.

Lüxemburgo da gündemde
Örneðin Kanarya’nýn asýl hedefinin Frank Rijkaard olduðu ve Aragones söylentisini yalanlamamasýnýn altýnda yatan gerekçenin de, pazarlýk sýrasýnda karþý tarafa elinin güçlü olduðunu hissettirmek olduðu belirtiliyor. Barcelona’da yýllýk 6 milyon Euro alan Hollandalý teknik adama 4 milyon Euro öneren Fenerbahçe yönetiminin, önümüzdeki pazartesi gecesi Zürih’te ünlü hocayla bir araya geleceði öne sürüldü. Öte yandan, Lüxemburgo’nun da her olasýlýða karþý yedekte tutulduðu ifade ediliyor.