turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


2. sayfa - 3 sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
23 sonuçtan 11 ile 20 arası
  1. #11
    Senior Member rebeto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    745
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    91 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Alıntı thawtes Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    kim alırsa alsın yeterki bağımsız cihazlarda rahatlıkla izlenebilsin yani modül ile seyredilebilsin...
    Dsmart alırsa muhtemelen öyle bir şans olacaktır
    Yayınlar benim TELEVİZYONUMA full hd gelene kadar avatarım siyah kurdale olacak
    AlıntıAlıntı

  2. #12
    Member coldstreets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar
    97
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    7 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    dsmart alsada şu salak dt den kurtulsak. rezil ettiler işi zaten. adamlar dandik bir cı+ modül için birde 3d ledtv kakalamaya çalıştılar millete. bunlar gerçekten salak.
    AlıntıAlıntı

  3. #13
    Senior Member cumali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    157
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    26 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Buyrun buradan yakin


    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    AlıntıAlıntı

  4. #14
    TDW Team-S-Mod. kocahaydar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Bulunduğu yer
    Germany
    Mesajlar
    29.350
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    111.843 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Bu adam NTV nin sahibi degilmi?

    Sundugum tüm dosyalar test amaclidir.
    Yanlis kullanmada veya herhangi bir problem oldugunda herkes kendisi sorumludur.
    Kesinlikle Mesuliyet kabul etmiyorum.
    AlıntıAlıntı

  5. #15
    Banned helboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2012
    Mesajlar
    211
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    30 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Alıntı kocahaydar Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    Bu adam NTV nin sahibi degilmi?
    ta kendisi 11054 paketinin sahibi hd en sahibi ve kral tv de aldı bildigim kadarıyla artı türkiyenin en zengin adamı denecek kadarda serveti var
    AlıntıAlıntı

  6. #16
    Banned mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Bulunduğu yer
    IPTV Solution
    Mesajlar
    1.969
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    39.963 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Ferit Faik Şahenk (d. 1964, Niğde), Doğuş Holding'in ve Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanı ve Türkiye'nin en zengin kişilerinden biri. Şahsi serveti 2013 yılı itibariyle 3,4 milyar Amerikan dolarıdır.[3] Bu servetiyle Türkiye'nin birinci en zengini, dünyanın ise 395. sırasında yer almaktadır.

    1987 yılında Boston College'den Pazarlama ve İnsan Kaynakları bölümünden mezun olduktan sonra 1991 yılında Garanti Menkul Kıymetler Şirketi'ni kurdu.

    1990-1997 yılları arasında Doğuş Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu başkanlığı yaptı. 2 Nisan 2001'de babası Ayhan Şahenk'in vefat etmesiyle Doğuş Holding'in başına geldi.

    Ferit Şahenk evli ve bir çocuk babasıdır.
    AlıntıAlıntı

  7. #17
    Senior Member tybet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    1.462
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    495 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    DOĞUŞ grubu doğruda Mehmet Baransu sallıyor bence
    sebebi farkındaysanız lig tv diyor digitürk demiyor. o zaman digitürk parça parçamı satılacak?
    lig tv şahenk turkmax doğan showmax ciner böyle olması lazım baransel in mantığına göre. evet digitürk e tmsf ilk el koyduğunda doğuş en çok konuşulandı ama gezi olaylarından sonra hükümet kanadı doğuşla yolları ayırdı gibi
    Ortaklar arasındaki uyuşmazlık nedeniyle genel kurulu yapılamayan, SPK’nın atadığı üç bağımsız üye dışında yönetim kurulu üyelerinin üyelikleri düşen Turkcell ’de, İngiltere ’den gelen karar çözüme yönelik umutları arttırdı. İngiltere Yüksek Mahkemesi, Çukurova Holding ile Rus Altimo arasında kontrol hisselerini ilgilendiren davada, Çukurova’nın yüzde 13,81 oranındaki Turkcell hisselerini geri almak için Altimo’ya 60 gün içerisinde 1 milyar 565 milyon dolar ödemesini kararlaştırdı. Çukurova Grubu’nun patronu Mehmet Emin Karamehmet’in, bu hisseleri geri alabilmek için finansman arayışları başladı. Mahkeme ödenmesi gereken tutara, karar tarihinden ödeme tarihine kadar geçen süre içinde yıllık Libor artı yüzde 8 faiz işletilmesini kararlaştırdı.

    Bankalarla görüşmeler sürüyor
    Privy Council kararı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) borçlarını geri ödemek için Show TV’yi Ciner Grubu’na satan ve Digiturk için de satış sürecinde olan Çukurova Holding’in finansman arayışı açısından kritik önem taşıyor. TMSF, Çukurova Grubu’ndan 455 milyon dolarlık alacağının tahsili için gruba ait Digiturk’ün de aralarında yer aldığı medya şirketleri ve BMC’nin yönetimini devralmıştı. Turkcell’deki kontrolünü korumaya kararlı olan Çukurova Grubu’nun, hisseler üzerindeki rehni kaldırmak için bir finansman paketi üzerinde bankalarla görüştüğü bildirildi.

    Teminat sıkıntısı olmayacak
    Çukurova’nın finansman karşılığında aralarında Genel Enerji, Noksel Çelik Boru’nun olduğu iştiraklerindeki hisselerini ve Turkcell’in Çukurova’nın payına düşen ve hissedarlar arasındaki sorunlar nedeniyle dağıtılamayan temettüyü de teminat gösterebileceği belirtildi. Karamehmet’in ayrıca, Altimo’dan alacağı hisseleri de teminat göstererek kredi arayışında olduğu kaydedildi. İleri sürülen bir diğer teoriye göre ise, Karamehmet’in Altimo’dan alacağı ve piyasa değeri 2 milyar dolar civarında olan Turkcell hisselerini satma opsiyonu vererek yerli bir ortakla anlaşıp finansman bulabileceği yönünde.
    Privy Council sürecinin bugüne kadar sonuçlanmaması nedeniyle ana ortaklar Turkcell Genel Kurulu’nu gerçekleştirme konusunda uzlaşma sağlayamıyordu. Turkcell’in son üç yıldır dağıtamadığı 3.8 milyar lira tutarındaki temettüden Çukurova Grubu’na 525 milyon lira civarında pay düşüyor. Temettü dağıtımını engelleyen hissedar belirsizliğinin sona yaklaştığına ilişkin beklentilerle Turkcell hisseleri gün içerisinde yüzde 5 yükselerek 11.75 liraya kadar yükseldi.

    TeliaSonera tazminatı istiyor
    Turkcell’in en büyük hissedarı olan TeliaSonera kararı olumlu karşıladığını belirterek, “Hisseler üzerindeki rehnin kaldırılmasından önce Çukurova’nın Uluslararası Ticaret Odası Tahkim Heyeti’nin 2011 yılında verilen kararı uyarınca yükümlülüklerini yerine getirmesi beklenmektedir” açıklamasını yaptı. Uluslararası Ticaret Odası Tahkim Heyeti, Çukurova’nın daha önce yaptığı hisse devir sözleşmesi uyarınca Turkcell Holding hisselerini TeliaSonera’ya devretmemesi nedeniyle TeliaSonera lehine 932 milyon dolar tazminat artı faiz ödenmesini kararlaştırmıştı. Çukurova’nın bu yükümlülüğü yerine getirmek için girişimde bulunmadığını belirten TeliaSonera, “ New York Mahkemesi söz konusu borcun ödenmesini teminen mal varlığı üzerinde tasarrufta bulunmayı engelleyen bir tedbir kararı almıştır. Bu tedbir Çukurova’nın TeliaSonera’ya olan yükümlülüğünü yerine getirmesini sağlayabilecek varlıklarını satmasını, devretmesini, üzerlerine ipotek ve rehin konulmasını men etmektedir. TeliaSonera kararın yerine getirilmesini etkin bir biçimde takip edecektir” dedi.
    Altimo: Çukurova ödemezse hisseler bizde kalır

    Çukurova karara ilişkin bir açıklama yapmazken, Altimo kararı memnuniyetle karşıladığını açıkladı. Altimo Başkan Yardımcısı Evgeny Dumalkin yaptığı açıklamada, “Karar zaman sınırını belirleyerek, Turkcell’in hissedar yapısına ilişkin durumu nihai olarak netleştirecek ve Turkcell’deki kurumsal yönetişimi tam anlamıyla iyileştirecektir” dedi. Altimo ayrıca, Çukurova’nın ödemeyi tamamen gerçekleştirmemesi durumunda hisselerin kendinde kalmaya devam edeceğini ve Çukurova’nın başka bir hakka sahip olamayacağını açıkladı.
    Çukurova’nın yol haritası

    Altimo’dan alacağı hisseleri teminat gösterip kredi alabilir.
    Turkcell’den alacağı temettü kredi için kullanılabilir.
    Turkcell hisselerini satma opsiyonunu verip yerli ortakla anlaşabilir.
    Londra Borsası’nda işlem gören ve piyasa değeri 4 milyar dolar civarında olan Genel Enerji ile Noksel Çelik Boru’yu teminat gösterebilir.
    şimdi böyle bir habere görede 1.5 milyar doları 60 gün içerisinde kolaylıkla bulabileceği söylenen çukurova grubunun neden digitürkü geri almak için 500 milyon doları vermediği digitürkün çukurova tarafından gözden çıkarıldığı anlamına gelir.
    Konu tybet tarafından (10.07.2013 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
    “Biz Yahudiler orta doğuda yıkılmaz denen devleti ( OSMANLI’ yı ) yıkıp iki tane devlet kurduk. ( birisi israil öteki?......)
    Onlara ( yani israil ve ismini bildirmediği öteki devlet)
    öyle güzel sistem inşa ettik’ki, TÜRKLER bize filistini vermeyen ABDULHAMİT’e en az 200 sene daha
    söverler”.


    İSRAİL’İN İLK CUMHURBAŞKANI CHAİM WEİZMAMN
    AlıntıAlıntı

  8. #18
    Banned SEVMEK46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Bulunduğu yer
    YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE !!!
    Mesajlar
    3.050
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    12.940 Toplam

    Cool Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Alıntı tolgahanbrs Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    arkadaşlar bende talibim digitürke nasıl satın alabilirim..almam konusunda bana yardımcı olun.digitürkü satın alırsam size söz irdetonun püf noktasını sizlerle paylaşacağım
    3 milyar tl var mı sende??
    AlıntıAlıntı

  9. #19
    Vip Member endebar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    3.814
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    4.435 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Alıntı tybet Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    DOĞUŞ grubu doğruda Mehmet Baransu sallıyor bence
    sebebi farkındaysanız lig tv diyor digitürk demiyor. o zaman digitürk parça parçamı satılacak?
    lig tv şahenk turkmax doğan showmax ciner böyle olması lazım baransel in mantığına göre. evet digitürk e tmsf ilk el koyduğunda doğuş en çok konuşulandı ama gezi olaylarından sonra hükümet kanadı doğuşla yolları ayırdı gibi


    şimdi böyle bir habere görede 1.5 milyar doları 60 gün içerisinde kolaylıkla bulabileceği söylenen çukurova grubunun neden digitürkü geri almak için 500 milyon doları vermediği digitürkün çukurova tarafından gözden çıkarıldığı anlamına gelir.
    cukurova istese tmsf dt ye el bile koyamazdı anlasınan istemiyor anlasılan lig tvonların uzerinde bir kambur kurtulmak istiyorlar
    ya futbolun gidisatı onları zarara sokacagından korkuyorlar yada iptv nin her iki olasılıkta cok mumkun bence lig tv den kurtulmak isteyerek dogru adım atmıslar kendilerini tebrik ederim
    insan olmak karşındakinin dinine, diline, ırkına bakmadan saygı göstermektir.
    AlıntıAlıntı

  10. #20
    Senior Member ibo36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    276
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    54 Toplam

    Standart Cevap: D-Smart Digiturk'e talip

    Doğan TV'den Digitürk'e 742 milyon dolar


    Doğan TV'den Digitürk'e satın alma teklifi

    Doğan TV Holding, Digitürk'ün yüzde 53'ü için 742 milyon dolarlık teklif verdi.

    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Grubu'nun borçlarından dolayı Mayıs ayında Digitürk'ün yönetimine el koymuştu. TMSF'nin satışa çıkardığı Digitürk'e ilk teklifi 530 milyon dolarla Türk Telekom vermişti.

    Digitürk ile ilgilendiğini daha önce açıklayan Doğan TV holding de bugün 742 milyon dolarlık bağlayıcı olmayan teklif verdiğini açıkladı.

    Kaynak: Hürriyet
    AlıntıAlıntı

 

 
2. sayfa - 3 sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Digiturk Play Digiturk üyelerine ücretsiz
    Von Digital im Forum beIN Media - DT, DigiTürk
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 23.10.2012, 11:33

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.718.977.948.71246 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (271151)