[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Kartal, Trabzon’u bekliyor
Kaleci konusunda Tolga Zengin için uzun süredir girişimlerde bulunan Beşiktaş, hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaşmaya varmıştı. Ancak Kartal, Tolga Zengin ile Trabzonspor arasındaki 1.2 milyon TL’lik alacak konusunun çözülmesini bekliyordu. Alacaklarının yarısından vazgeçen Tolga’ya yönetim “Tamamını bırak” dedi ve transfer çıkmaza girdi. Bu gelişmenin üzerine Siyah-Beyazlılar, Karadeniz ekibiyle yeniden görüşerek bonservis konusunda 125 bin Euro’luk bir artırıma gitti. 2,5 milyon Euro’ya anlaşmaya varan Beşiktaş, bu fiyatı 2 milyon 625 bin Euro’ya yükseltti. Tolga’nın bu hafta içinde Kartal olması bekleniyor.

Adebayor el yaktı
Beşiktaş’ın gündeminde olan Togo’lu yıldız Emmanuel Adebayor, istediği ücretle el yaktı. Tottenham’ın gözden çıkardığı yıldız forvet, yıllık 6 milyon Euro talep edince görüşmeler tıkandı. Yönetici Ahmet Kavalcı aracığılığıyla bu oyuncuyla temas kuran Siyah-Beyazlılar, yıllık 3 milyon Euro’dan kapıyı açmış, pazarlıklar sonrasında da yıllık 3,5 milyon Euro ödeyebileceğini belirtmişti. Adebayor’a da “Fiyatında indirime git” diyen yönetim, golcü futbolcudan şu ana kadar cevap alamadı. Transfere büyük paralar harcamayacaklarını belirten Fikret Orman’ın, Togolu golcünün indirime gitmemesi durumunda bu transferden vazgeçeceği belirtildi.

Almeida, ‘Varela’ dedi
Hugo Almeida, Beşiktaş’ın gündeminde olan Silvestre Varela’nın müthiş bir transfer olacağını belirtti. Menacerler tarafından Beşiktaş’a önerilen Varela’ya teknik ekip de onay verdi. Portekiz Milli Takımı’nda Varela’yla beraber oynadığını ifade eden Almeida, “Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Süratilye bütün savunmacıları zorlayacak bir isim. Hücuma inanılmaz derecede katkısı olacaktır. Umarım yöneticilerimiz bu transferi bitirir. Varela’yı kadromuza katarsa, çok büyük bir güç kazanmış oluruz” ifadelerini kullandı. Bu oyuncu için henüz girişimde bulunmayan yönetimin, UEFA’nın kararını beklediği öğrenildi.

Serdar yine gündemde
Kartal, eski futbolcusu Serdar Kurtuluş’u yeniden gündemine aldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 6+0+4’ün devam kararının ardından yerli isimler üzerinde yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, Serdar Kurtuluş için Gaziantepspor yönetimiyle yeniden görüşmelere başladı. Sözleşmesi biten Hilbert’le yeni mukavele yapmayan Beşiktaş, bu mevkii için yerli oyunculara yöneldi. Gaziantepspor forması altında oldukça başarılı olan Serdar Kurtuluş’a kadrosuna dahil etmek isteyen Kara Kartal, Kırmızı-Siyahlı ekibin bonservis konusunda indirime gitmesini istiyor. Gaziantepspor, bu futbolcu için 3,5 milyon Euro istiyor.