[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Süper Lig Transfer-Beşiktaş'a hayırlı olsun
Uzun süren görüşmelerin ardından Tolga Zengin’le her konuda anlaşan Beşiktaş, dün tecrübeli kaleciyi İstanbul’a davet etti. İstanbul’a gelen Tolga, Trabzon’dan ayrılmadan önce takım arkadaşlarıyla ve teknik ekiple vedalaştı. Milli kaleci, tesislerden ayrılırken birçok futbolcu gözyaşlarını tutamadı. Uzun yıllar birlikte futbol oynadığı takım arkadaşları Tolga’yı uğurlarken hep bir ağızdan da “Hayırlı olsun” dediler. Teknik ekiple de görüşen tecrübeli file bekçisi, Derry City karşılaşması için Mustafa Reşit Akçay ve takım arkadaşlarına başarılar diledi. Saat 15.30’da İstanbul’a gelen Tolga Zengin, iftarda Beşiktaşlı yöneticilerle buluştu. Taraflar sözleşme süresi ve ödeme koşulları üzerinde anlaşma sağladı. Bugün Trabzon’a gidecek olan Tolga eşyalarını topladıktan sonra yarın İstanbul’a dönecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak. Deneyimli kaleci cuma günü ise Avusturya kampına katılacak.

29 numarayı giyecek

Beşiktaş’ın kendisi için çok istekli olduğunu belirten Tolga, “Beşiktaş’ın beni istediğine ikna oldum. Trabzon’dan ve Trabzonspor’dan ayrılmak tabii ki hiç kolay olmadı. Şu anda evimden ayrılıyorum. Beşiktaş taraftarının ve yönetiminin bana olan ilgisi için teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yaparak formanın hakkını vereceğim” diye konuştu. Tolga’nın, Beşiktaş’ta da tıpkı Trabzonspor’da olduğu 29 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Taraftarlar ikiye bölündü

Trabzonspor’dan ayrılarak Beşiktaş’la anlaşan Tolga Zengin, taraftarları da ikiye böldü. Bordo-Mavili renklere gönül verenlerin bazıları Tolga için “Kaptanımızın Beşiktaş’ta başarılı olmasını diliyoruz” gibi cümleler kurarken, bazı taraftarlar da Tolga’nın Trabzonspor’u yüzüstü bırakarak gittiğini iddia etti. Beşiktaş taraftarları ise, bu transferin çok yerinde olduğunu belirterek ağız birliği yapmışcasına “Türkiye’nin en iyi kalecisini aldık. Adam gibi adam Tolga
Zengin artık Beşiktaş forması giyecek” ifadelerini kullandı.