turk-dreamworld.com Sitesine Hoþgeldiniz.


3 sonuçtan 1 ile 3 arasý
  1. #1
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.411
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.643 Toplam

    Standart CAS Beþiktaþ'ýn cezasýný onadý

    CAS Beþiktaþ'ýn cezasýný onadý


    CAS, UEFA'nýn Beþiktaþ için verdiði 1 yýl Avrupa kupalarýndan men cezasýna onadý. Bu karara göre Beþiktaþ, bugün çekilecek olan UEFA Avrupa Ligi kuralarýnda yer alamayacak. Beþiktaþ'ýn elediði Tromsö, kuraya dahil olacak.


    CAS, UEFA'nýn Beþiktaþ'a verdiði 1 yýl Avrupa kupalarýndan men cezasýný onadý.

    Uluslararasý Spor Tahkim Mahkemesi'ndan(CAS) Fenerbahçe'den sonra Beþiktaþ'a da kötü haber geldi... 28 Aðustos tarihinde Fenerbahçe'nin 2 yýllýk men cezasýný onaylayan CAS, þimdi de siyah beyazlý takýmýn 1 yýllýk cezasýný onadý... Bu karar nedeniyle Beþiktaþ, turu geçmesine raðmen bugün saat 14:00'te yapýlacak olan UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katýlamayacak...

    Beþiktaþ, CAS kararýný borsaya bildirdi

    Beþiktaþ, UEFA'nýn verdiði 1 yýl Avrupa kupalarýndan men cezasýyla ilgili kararý Uluslararasý Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) onamasýný borsaya bildirdi.

    Beþiktaþ Futbol Yatýrýmlarý Sanayi ve Ticaret AÞ'nin Borsa Ýstanbul'a gönderdiði ve Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açýklamada, "Uluslarasý Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), kulübümüzün UEFA Tahkim Kurulu kararý konusunda yapmýþ olduðu baþvuruyu karara baðlamýþtýr. Buna göre profesyonel futbol takýmýmýz, 2013-14 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne katýlamayacaktýr" denildi.

    Beþiktaþ'ýn yerine Tromsö gidiyor

    CAS'ýn Beþiktaþ'ýn itirazýný reddetmesinin ardýndan siyah-beyazlýlarýn elediði Tromsö, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.


    'Kuraya gelmeyin'

    UEFA dün gece CAS’tan gelecek kararý beklemeden Beþiktaþ’a mesaj gönderdi, “Kuraya gelmeyin, bizden haber bekleyin” dedi. Ayný mesaj, bir gün önce Fenerbahçe’ye de gelmiþ, bunun sonrasýnda da, UEFA’nýn kararý CAS tarafýndan onanmýþtý.

    Fenerbahçe’nin ardýndan Beþiktaþ, Uluslararasý Spor Tahkim Mahkemesi’nden (CAS) bugün gelecek yanýtý meraklý þekilde beklemeye baþladý. UEFA, CAS’ýn kararýnýn ardýndan siyah-beyazlýlarýn kaderini belirleyecek.


    Ancak dün Tromsö maçý oynanýrken UEFA’dan gelen mesaj, Beþiktaþ Yönetimi’nde moralleri bozdu. Turu geçmeleri nedeniyle kura çekimine gitmeye hazýrlanan Beþiktaþlýlara, “Gelmeyin, bizden haber bekleyin” mesajý iletildi. Ayný mesaj bir gün önce de Fenerbahçe’ye iletilmiþ, bunun ardýndan CAS’tan kötü sonuç gelmiþti.
    Skyturk360 Televizyonu’na yaptýðý konuþmada CAS sürecine deðinen Beþiktaþ Baþkaný Fikret Orman, “Suçlu olduðumuzu hiçbir zaman düþünmedim. Beþiktaþ, Türkiye’nin en köklü ve en dürüst camiasý. Þanlý ikinciliklerle övünen bir kulübümüz var. Bu yüzden aklanacaðýmýza inanýyorum” dedi.
    Futbol komitesiyle görüþmelerin devam ettiðine dikkat çeken Baþkan Orman, “Sol kanat oyuncusuyla ilgili görüþmeler için 5 Eylül’e kadar vaktimiz var. Ama burada önemli olan nokta menfaatimize ve bütçemize uygun oyuncu almaktýr. Sýrf almýþ olmak için oyuncu almayacaðýz” dedi.
    AlýntýAlýntý

  2. #2
    TDW Team-S-Mod. MASALÝ42 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    677
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    14.220 Toplam

    Standart Cevap: CAS Beþiktaþ'ýn cezasýný onadý

    yazýklar olsun turu gecmesýne ragmen iki yýldýrým yuzunden resmen meze yapýldý KOSKOCA BEÞIKTAS
    AlýntýAlýntý

  3. #3
    Administrator Elvis - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Bulunduðu yer
    Istanbul, Turkey
    Mesajlar
    8.337
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    5.921 Toplam

    Standart Cevap: CAS Beþiktaþ'ýn cezasýný onadý

    Aslinda tüm türkiyeli takimlari avrupadan men etsinler daha anlamli olur.
    Kim Hakkýmda ne Düþünüyorsa Allah ona 10 Mislini Versin


    AlýntýAlýntý

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.727.333.286.88235 seconds with 15 queries Sayfa Boyutu (224910)