PTC NEOBUX PARA KAZANMA STRATEJÝSÝ

UYELIK ÝÇÝN: [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]

Adým 1: Siteye kayýt olun ve bir hesap oluþturun.

Adým 2: Hergün sitedeki reklamlara týklayýn. (Minimum 4 reklam hakkýmýz var günlük ama 20 tane de cýktýgý oluyo)

Adým 3: Hesabýnýzda 2-3 $ kadar bir para biriktirin.

Adým 4: Baþlangýç olarak 3 adet ref üye kiralayýn.

Adým 5: Kiralýk refleriniz bir ay süre boyunca sizde kalacaktýr. Bu süre sonunda mutlaka kiralýk reflerinizin (rent ref) sürelerini 1 ay daha uzatýn. Yoksa süresi uzatýlmayan refler sizden çýkarken 0.02$ hesabýnýzdan kesilir.

Adým 6: Týklama sayýsý az olan kiralýk reflerinizi, yani avg deðeri 2'nin altýnda olan reflerinizi reycle yaparak deðiþtirin. Ayrýca 1 haftaya yakýn süre hiç týklama yapmayan ref üyelerinizi de deðiþtirin. Onun haricinde çok fazla reycle yapmayýn, çünkü reycle (ref deðiþimi) yapmakda ücretli! 0.07-0.08$ arasý bir bedel ile ref deðiþtiriyoruz. Ýþin püf noktasý günlük düzenli olarak 3-4 týklama yapan üyeler bulmak ve onlarýn 1 aylýk süreleri dolduðunda süresini uzatmak, elden kaçýrmamak

Adým 7: Eðer alabiliyorsaýnz yeni ref kiralayýn. Standart üyeler için tekrar ref kiralayabilmek için 7 gün bekleme süresi vardýr.

Adým 8: Paranýzý paypal yada alertapay hesabýnýza sakýn istemeyin! Paranýzý sürekli yeni ref üye kiralamak için ve onlarý elinizde tutmak için harcayýn.

Adým 9: Kiralýk ref üye sayýnýz 500 olduðu zaman artýk daha fazla ref kiralamayýn. Sadece elinizdekilerin sürelerini uzatýn, avg deðeri 2'den daha az olanlarý ve uzun zamandýr týklama yapmayanlrý deðiþtirin sadece.

Adým 10: Hesabýnýzda 100$ para biriktirin ve bu parayla Golden üye olun. Golden üye olma ücreti þuanda 90$'dýr.

Standart üyeler için avg ortalamasý 2 veya daha fazla olmasý karlýdýr. Golden üyeler için ise 1 veya daha üzeri avg tutturmanýz yeterlidir. (Golden üyeler herbir ref üye için 0.01$ kazanýrken, standart üyeler ise 0.005 kazanmaktadýr týk baþýna. 500 ref üye kiraladýktan sonra golden üye olmanýn avntajý ise, standart üyeyken daha kolya ref kiralayabilirsiniz, golden üyeler ise belirli gün ve saatlerde ref üye kiralayabilirler.


1250 ref üyeye ulaþtýktan sonra daha fazla ref almadan, sadece elinizdeki refleri tutarak ve yeteri kadar týklama yapmýyanlarý deðiþtirmeniz yeterli olacaktýr.



Bu aþamadan sonra hesabýnýzdaki parayý paypal veya alertapay'a çekmek ve gönlünüzce harcamak kalýyor size

1250 ref uyenizin gunde ortalama 2.5 týklama yaptýgýný varsayarsak;


1250*2.5*0.01$ = 31.25 $ günlük kazanç,


937.5$ ise aylýk kazanç saðlayabilirsiniz.


KAYIT ÝCÝN TIKLAYIN: [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]