Samsung'un bu teknolojisi hayatýnýzý deðiþtirecek!

"Samsung Akýllý Ev" platformu, tek bir uygulama ile ona baðlý aletleri ve cihazlarý yönetme olanaðý saðlayacak.

Samsung, akýllý ev aletleri ve cihazlarý ile ilgili çalýþmalarýný yoðunlaþtýrdý. Þirket, kullanýcýlarýn akýllý ev aletleri ve cihazlarýný tek bir uygulama ile yönetebileceði yeni bir platform duyurdu. Buna göre giyilebilir teknoloji, çamaþýr makineleri ve her þey tek bir uygulama ile yönetilebilecek.

”Samsung Akýllý Ev” olarak adlandýrýlan bu platformun ilk olarak Las Vegas’ta düzenlenecek olan CES 2014 etkinliðinde tanýtýlmasý bekleniyor. Platform baþlangýçta üç ana hizmet sunacak. Bu hizmetler Aygýt Denetimi, Ev Görünüm ve Smart Müþteri Hizmetleri olarak belirtilmiþ.

Aygýt Kontrolü kullanýcýlarýn akýllý telefonunuzda ya da Smart TV üzerindeki tüm aygýtlar için özelleþtirilmiþ ayarlara eriþmek için izin verecektir.



Sadece “Samsung Akýllý Ev” simgesini seçerek, ister seyahatte ister oturma odasýnda olun, bir kerede birden fazla akýllý ev eþyalarýnýzý kontrol edebileceksiniz. Samsung’un bu hizmeti size ayrýca sesli komutlarla eþyalarýnýzý yönetme imkaný da sunuyor. Akýllý saati Galaxy Gear ve Smart TV’yi sesli komutla kontrol edebileceðiniz gibi, örneðin ‘çýkýyorum’ gibi sesli komutlarla ise uygulamaya baðlý ýþýk gibi önceden seçilmiþ aletleri kapatabileceksiniz.

Kullanýcýlar ana sayfada bulunan profillerinden akýllý cihazlarda bulunan yerleþik kameralar sayesinde evde neler olup bittiðini izleyebilecekler. Cihazlarýn satýþ sonrasý yardýmý için Smart Müþteri Hizmetleri servis hizmeti verecek.

Nasýl? Böyle her yerden kontrol edebildiðiniz akýllý ev aletlerinin olduðu bir evde yaþamak ister miydiniz?