[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]
Sabiha Gökçen Havalimaný'ndan ayrýldýktan sonra Baðdat Caddesi'ne gelen Aziz Yýldýrým ve Fenerbahçeli yöneticiler, burada yüzlerce taraftar tarafýndan meþalelerle karþýlandý.

Aziz Yýldýrým posterleri taþýyan Fenerbahçeli taraftarlar, Yýldýrým'ý beklerken takýmlarýnýn bayraklarýný salladý, davul zurna eþliðinde eylendi ve tezahüratlarda bulundu. Yýldýrým'ý taþýyan otobüsü taraftarlar, "Alemin kralý geliyor", "Dik dur eðilme Taraftarýn seninle" þeklinde tezahüratlar ve meþalelerle ile karþýladý.

Baðdat Caddesi'nde ki Fenerbahçelilere, Beþiktaþlý taraftarlardan da destek geldi. Çarþý atkýlarý, Beþiktaþ bayraklarý taþýyan taraftarla dikkat çekti. Beþiktaþlý bir taraftar ise Baðdat Caddesi'ne Aziz Yýldýrým için geldiðini belirtirken bir grup taraftar ise Çarþý grubu olarak geldiklerini belirtti. Bir taraftar ise "Burada Fenerbahçe Beþiktaþ yok, Türkiye için buradayýz biz" þeklinde konuþtu.

Bir Karþýyaka taraftarýnýn da Sarý-Lacivertlilere destek vermek için Baðdat Caddesi'ne geldiði görüldü. Karþýyaka taraftarý "Fenerbahçeli arkadaþlarým var, destek için buradayýz" dedi.

Öte yandan Baðdat Caddesi'nde trafikte uzun süre aksamalar meydana geldi.