[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]




Açıklama
Bu sürüm artık devre dışı bırakıldı ve yakında Google Play'den kaldırılacak. Uygulamamızın yeni sürümü Tvgo Plus'ı yükleyerek yine ücretsiz ve ekstra özelliklerle mobil cihazlarınızdan canlı tv izleyebilirsiniz.


İZİNLER HAKKINDA BİLGİ:
Uygulamayı cihazınıza yüklerken bazı izinlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu izinler, uygulamanın cihazınızın çeşitli donanımlarını kullanabilmek için gereklidir. Aşağıda bu izinlerin ne için gerekli oldukları açıklanmıştır.

TELEFON GÖRÜŞMELERİ İZNİ --> Genellikle sanıldığı gibi bu izin telefon görüşmelerinizi dinlemek veya izlemek için değil, TV izlerken telefonunuza çağrı geldiğinde, canlı yayın sesini kapatabilmek için gereklidir. Android işletim sistemi, gelen çağrı varmı yokmu şeklinde yazılıma dayalı bir kontrol için Telefon Görüşmeleri İzni adı altında tümünü kapsayan bir izin istemektedir. Bizim, telefon görüşmelerinizi kaydetmek/takip etmek/arayan numarayı almak/reklam SMS'i göndermek gibi durumlarla alakamız bulunmamaktadır. İçiniz rahat ederek bu izni kabul edebilirsiniz. Sadece gelen arama çağrısı varsa canlı yayını durdurabilmek için istenmektedir. Eğer bu izni almasaydık telefon çağrısını yanıtladığınızda arka planda TV sesleri sizi rahatsız edecekti.

KAYIT YERİ İZNİ --> Kanal logolarının SD kartınıza yüklenebilmesi, Favori kanallarınızın bir veritabanında saklanabilmesi için gereklidir.

AĞ İLETİŞİMİ İZNİ --> Canlı TV yayınları internet üzerinden alınmaktadır. Bunun için Wifi veya 3G internet bağlantısı gerekmektedir. Bu izin internet erişimi gerekli olduğu için alınmaktadır. Uygulama internet bağlantısı olmadan çalışmaz. Ağ durumunuzu denetlemek zorundayız.

Not: uygulamamızın tvyo veya tivibu ile bir bağlantısı bulunmamaktadır.