WhatsApp arkadaşlarınız ve ailenizle mesajı 3G veya WiFi (varsa) kullanır. Göndermek ve mesajları, resimler, ses notları, video iletileri almak için WhatsApp için SMS geçin. Birinci yıl ÜCRETSİZ! (1,99 $ / yıl sonra)

NEDEN KULLANIM Whatsapp:

★ NO GİZLİ MALİYET: sizin ve arkadaşlarınızın uygulamayı indirmek sonra, istediğiniz kadar sohbet etmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ücretsiz bir milyon mesajları bir gün gönder! WhatsApp Internet bağlantınızı kullanır: 3G / EDGE veya Wi-Fi kullanılabilir.

★ MULTİMEDYA: Video Görüntüler Gönder, ve Sesli arkadaşlarınıza ve kişilerinize notları.

★ GRUBU Sohbet: kişileriniz ile grup konuşmaları keyfini çıkarın.

★ NO ULUSLARARASI ÜCRETLERİ: uluslararası bir e-posta göndermek için hiçbir ek maliyet yoktur Tıpkı, uluslararası WhatsApp mesajları göndermek için hiçbir maliyeti yoktur. Sürece onlar WhatsApp Messenger yüklü olarak tüm dünyada arkadaşlarınızla sohbet edin ve bu sinir bozucu uluslararası SMS maliyetlerden kaçınmak.

★ PİSS ve kullanıcı adları YOK SAY: Neden bile henüz bir PIN veya kullanıcı adını hatırlamak zorunda rahatsız? WhatsApp sadece SMS yaptığınız gibi, telefon numarası ile çalışır ve mevcut telefon adres defteri ile kusursuz bütünleşir.

★ GEREK YOK IN / OUT LOG: Hayır daha fazla kafa karışıklığı başka bir bilgisayardan veya cihazdan kapalı oturum alma konusunda. Push bildirimleri ile WhatsApp HER ZAMAN AÇIK ve HER ZAMAN BAĞLANTILI olduğunu.

★ GEREK YOK ARKADAŞLARI ADD TO: Sizin Adres Defteri otomatik olarak kişiler ile bağlamak için kullanılır. Zaten WhatsApp Messenger var kişileriniz otomatik olarak bir arkadaş listesine benzer Sık altında görüntülenir. (Siz tabii ki her zaman Favorilere Ekle istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz)

★ OFFLINE MESAJLAR: Eğer bir sonraki uygulama kullanımı esnasında onları almak offline kadar push bildirimleri kaçırdıysanız veya telefonunuzu kapatsanız bile, WhatsApp mesajlarınızı kurtaracak.

★ VE COK DAHA: Konum paylaşma, Döviz kişileri, Özel duvar kağıdı, Özel bildirim çok fazla kez ve çok az sayıda kişileri, Peyzaj modu, Hassas mesaj zaman damgaları, e-posta sohbet geçmişi, yayın mesajları ve MMS sesleri!

Not: Bu birçok ekstra fonksiyonlar ile, WhatsApp bir Mod versiyonu

Değişiklik v6.40 (13-11-2014)
** Baz son oyun deposu sürümüne güncellendi: 2.11.432
** Yeni MOD 2 mavi kenelerin (mesaj okuma) Hide
** Yeni MOD 2 tick gizle (mesaj alındı)
Sohbetler ekranında ** Yeni MOD 2.2.23 Resim / Video Simge Renk
** Yeni MOD 2.2.23U Resim / Video Gayb Simge Renk olarak Sohbetler ekran
** Diğer iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri
WhatsApp+ v6.40D (MOD version) #######[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]