BU ÖDÜLLÜ trivia oyun SİZİN ARKADAŞLAR outsmarting AT BİR ÇATLAK ALIN!

Trivia Crack en trivia bilgi kimlerin belirlemek için farklı kategorilerde arkadaşınıza karşı arkadaşını çukurlar uluslararası hit oyunu. Altı kategoride (Bilim, Eğlence, Sanat, Coğrafya, Spor ve Tarih) Her bir karşılık gelen karakteri vardır ve oyunu tüm altı elde etmek için ilk olmanın tarafından kazanılır. Tekerlek Willy bir şans verin ve şans olsun hangi kategoriye karar versin!

Belirli bir soru üzerine takıldınız? Hala bir şans var! Trivia Crack strateji oyunudur. Böyle powerups ve sizin rakiplere karşı üstünlük kazanmak için kullanabileceğiniz ekstra spin gibi özel avantajlar elde etmek için oyun boyunca paralar kazanabilirsiniz. Ya da onlara karşı karşıya ve onların karakterlerini çalmak!

Bu bilgiler Crack ABD ve Kanada'da 1. trivia oyunudur tesadüf değil. Bu oyun gerçekten one-of-a-tür olduğunu. 100 bin soruları ve sürekli güncellemeleri ile, bilgiler Crack asla eski alır. Kendi kullanıcı tarafından oluşturulan sorular yükleyin, ya da tercüme ve diğer kullanıcıların bu oranı ve bilgiler Crack topluluğa katılın!

Eğer bilgiler Crack oynamaya başladığınız andan itibaren, sen, parlak sofistike ve sezgisel bir arayüz fark edeceksiniz. Her adımda canlı animasyonlar ile, karakterler kendi bir hayat var!

Yeni dil düzenli olarak eklenen bilgiler Crack İngilizce şu anda, İspanyolca, Portekizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Katalanca (ABD ve İngiltere hem de yerelleştirilmiş sürümleri).

Yani ne bekliyorsunuz? Şimdi Trivia Crack indirin ve arkadaşlarını zorlu başlar!

Zirveler

◉ Paylaş başarılar

Zekâ ve strateji birleştirin ◉

Bir düello ◉ Mücadelesi arkadaşlar

◉ arkadaşlar ve rakipler ile canlı sohbet

Öner, hızı ve soruları tercüme ◉

Çeşitli alanlarda bilginizi sınayın ◉

Trivia Crack yetişmi

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]