Bir hava trafik radar içine iPhone veya iPad çevirin ve dünya hareket uçağı bakın. Gerçek zamanlı olarak ayrıntılı bir harita üzerinde Ya da sadece gidiyor, ve daha nereye bulmak için gökyüzünde bir uçak ürününüzü göstermektedir. Bugün neden milyonlarca zaten izliyorsanız seferler Flightradar24 keşfetmek.

Flightradar24 katkıda Özellikler - 100'den fazla ülke ve daha fazla 140 ülkede (ABD, Fransa, İngiltere, Almanya ve daha fazlası) içerisinde 1. seyahat app Uçuş Takibi # 1 satış uygulaması vardır:
Ayrıntılı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak hareket * Saat uçağı
* Uçak sadece gökyüzüne işaretleme aygıtı tarafından üzerinde uçmak belirleyin (GPS donanımlı cihaz gerektirir)
Bir uçağın pilotu, gerçek zamanlı ve 3D göründüğünü * Deneyim (iPhone 4S, iPad 2, iPod Touch 5th gen., Ve + iOS 6.0 üzerinde veya üstü gerektirir)
* Bu tür yolları, varış saati, gerçek kalkış saati, uçak tipi, hız, irtifa ve yüksek çözünürlüklü görüntüler olarak kapsamlı uçuş ve uçak bilgisi, bir düzlem üzerinde dokunun
* Bireysel uçuş Kolay uçuş numarası, havaalanına ya da uçakla arama
Havayolu, uçak, yükseklik, hız ve daha fazla * Kolay Filtre
* Kolay ilgi alanlarına hızlı navigasyon sağlamak için yer imleri ayarlamak için
* Gelenler cihazı kapatın ve kalkışlar büyük havaalanı kurulu ve (in-App satın alma) uçuş ve havaalanı mevcut hava koşulları için gerçek zamanlı durum güncellemelerini almak
* Gerçekçi uçak sembolleri (in-app satın alma)
(In-App satın alma) uçuş, uçak tipi, uçuş numarası veya kayıt Seti * Özel uyarılar

NASIL ÇALIŞIYOR
Günümüz uçak çoğu konum veri iletimi, sözde ADS-B transponder ile donatılmıştır. Uçuş Radar 24 dünyada yer istasyonları binlerce hızla büyüyen ağ almak için, bu veri app bir harita üzerinde hareket eden bir uçağın olarak görülecektir. Bölgelerin genişletilmiş sayıda Flightradar24, Multilaterasyon kullanarak, herhangi bir ADS-B transponder şarj etmek uçağın pozisyonları yapabiliyor.

Geleneksel radar verileri ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) doğrudan yem uygulaması sayesinde kullanılmaktadır. Bu veriler, tüm ABD ve Kanada hava sahasını gerçek zamanlı kapsama sağlamak.

*** ÖNEMLİ NOT - KAPSAM ***
Belirli bir bölgede havacılık peşinde sadece iseniz, size app satın almadan önce düşünün Flightradar24.com öneririz. Flightradar24 dünyada eşsiz konumu uçak veri kapsama alanı sunuyor, ama biz örtmeyen alanlar vardır.

Tür Kasım 2013 yılında bildirilmiştir:
* Avrupa: neredeyse% 100
* Kuzey Amerika: Radar verileri hafif gecikme üzerinde ABD ve Kanada% 100. Çoğu için ABD, Kanada ve Meksika ADS-B donanımlı uçaklar için gerçek zamanlı koruma
* Güney Amerika: Brezilya, Arjantin ve Şili olmak üzere pek çok ülkede, önemli kapsama
* Asya: Japonya, Hindistan, Endonezya, Güney Kore, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Tayvan ve diğer birçok ülkede olduğu gibi en büyük Asya ülkelerinde önemli kapsama. Çin'de kapağı Hızlı büyüyen
* Okyanusya: Avustralya ve Yeni Zelanda'da neredeyse tam kapsama
* Afrika: Güney Afrika'da önemli kapsama. Bölgenin diğer ülkelerinde sınırlı ama büyüyen kapsama

Konu kapsama herhangi bir zamanda değiştirmek için.

CONNECT İLE Flightradar24

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]