Meditasyon ve rahatlatıcı için eşsiz bir seçim. Ince ayar mekanizmalarının sürekli tekrarlayan bir ses transa size koyacağız. Basitçe, gözlerinizi kapatın seçtiğiniz sesini açmak ve bunu size saran ve sizin bilinç derinliklerine iner yapma hissedeceksiniz. Yeni bir bakış açısı kazandırmak ve olağanüstü duyguları yaşamaya mümkün olacak.

Beyaz gürültü psikolojik deneyler ve ruhsal uygulamaların temel unsurlardan biridir. Gözlerini yarıya pinpon topları ile kaplıdır ve vücudunuzun tamamen rahat zaman, statik dinlerken size vizyonlar verebilir. Etkisi psikotrop maddeler kullanmaya benzer, ancak tamamen zararsız ve sizin hayal içine daha derin bir görünüm almasına izin veriyor. Cihazları ve teknikleri çalışma sesleri binaural atım ve gürültü renkleri içerirler. Maskeleme ve maskeli seslerin etkileşimi sizin bilinçaltı önce yeni olanaklar açar. Yeni becerileri ve bu tür sesler tarafından uyarılan düzenli uyku yaptıktan sonra farklı bir şekilde dünyaya bakmak mümkün olacak.

Uyku sırasında Teknikleri Gürültü dinlemek zaman, hayallerinizi değiştirmek mümkün olacak. Doğru seçilmiş ses doğru yönde yönlendirmek rüya olacak; Yeterli beceri, hatta kendi hayallerini tasarlamak mümkün olacaktır.

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]