NOT: Bu uygulama iPhone 4S, iPod 5. gen ya da daha iyi dokunma gerektirir

-------------------------------------------------- ----

IPhone için vjay Tanıtımı - mashup makinesi, müzik ve videolar için.

Aka Snoop Dogg Snoop Lion, Far East Movement, Eklektik Yöntemi, J-Live, ve diğerleri tarafından 15 özel, ücretsiz bonus video klipler üzerinde içerir.

vjay doğrudan iPhone veya iPod touch üzerinde medya kütüphaneleri ile entegre bir üstün mashup makinenin içine iPhone veya iPod touch, dönüşümleri. Mix ve iTunes favori müzik videoları çizmeyin veya etkileşimli bir görsel-işitsel deneyim haline kişisel video görüntüleri ile müzik kütüphanesinden şarkıları birleştirmek. Hatta eklenen özel efektler ile karışıma çok kendi klipleri eklemek için cihazınızda dahili kamerayı kullanabilirsiniz. IPhone veya iPod touch üzerinde kendi türünün ilk, vjay sen, eğlenceli bir video mashup oluşturmak doğrudan TV'ye görüntülemek veya performansları Facebook veya YouTube üzerinde anında paylaşmak için canlı kaydetmenize olanak verir.

ÖZELLİK NOKTALARI:

- Media Access - kamera rulo videoları, müzik ve görüntüleri de dahil olmak üzere iPhone veya iPod touch, tüm medyayı kullanarak çarpıcı mashup oluşturun. vjay da önceden yüklenmiş sanatçı videoları ve yüksek kaliteli görüntüleri ücretsiz paket ile birlikte geliyor.

- Gerçek zamanlı video geçişleri, ses efektleri görseller - vjay çarpıcı ses ve video efektleri, loop araçları, görsel geçişler, gerçek zamanlı VideoScratch ™ ile birlikte geliyor.

- Film Kayıt canlı - Bir düğmeye basit bir dokunuşla, kolayca gerçek-zamanlı olarak iPhone veya iPod touch için karışımları kaydedin.

- Anında Facebook ve YouTube paylaşım - Anında Facebook ve YouTube üzerinden arkadaşlarınızla kişisel vjay kayıtları paylaşın.

- Harici ekran desteği - Kolay TV takın ve Apple TV kablosuz video akışı.

- Dahili kamera entegrasyonu - Çabuk kullanarak kendi video kliplerini kaydetmek dahili kamera ve ekledi özel efektler ile anında karışımları ekleyebilirsiniz

- ITunes Store ile Entegrasyon - app içinde iTunes göz, arama, önizleme ve satın alma müzik videoları.

ÖZELLİK ÖZELLİKLER:

Gerektirir iPhone 4S (veya üstü) iOS 5 (veya üstü) ya da iPod touch (daha sonra 5. nesil veya) çalışan iOS 5 çalışan (veya üstü)

- Cihazda kullanıcının medya (müzik videoları, film, kamera rulo görüntüleri, müzik) doğrudan erişim
- ITunes Store entegrasyonu (arama, göz, önizleme ve satın alma sanatçı müzik video)
- Dahili kamera entegrasyonu
- Portre ve manzara modları
- VideoScratch
- Video Geçişleri
- Görsel İşitsel Efektler
- Live Movie Facebook veya YouTube'a anında ihracat kayıt
- Tam ekran modu
- Video ve ses akışı için harici iPad adaptör kablosu üzerinden görüntüler (HDMI, VGA, veya Kompozit) ve AirPlay desteği
- Renklendirme EQ
- Slow-motion (zaman germe)
- Split / V crossfade modu (bağımsız ses gelen crossfade video ve tersi)
- Gelişmiş Ses Araçları: Waveforms, Otomatik Kazanç, Otomatik The Beat ve Tempo Algılama, Beat-eşleme, dilimleme, Auto-Sync, Pitch-bükme, İşaret Noktası, Döngü, Hız Değişimi, Ters Oynatma
- Çok rota (kulaklık jakı inşa örneğin, HDMI +) ses ve çok kanallı ses arayüzleri desteği.
- MP3, AAC, WAV, AIFF gibi büyük ses formatları için destek
- Desteklenen video formatları: H.264 ve MPEG-4 video 1080p, 30 .mp4, .m4v saniyede kare ve .mov dosya formatları kadar

Desteklenen dış donanım (opsiyonel):

- Dijital AV Adaptörü (HDMI), VGA Adaptörü, veya Kompozit AV Kablosu ile Dış görüntüler ve TV'ler
- Apple TV + AirPlay AV alıcıları etkin
- Numark IdJ Live'ın, Mixdeck Quad ve ION IdJ 2 Git MIDI denetleyicileri
- Vestax Spin 2 MIDI kontrolör
- Griffin DJ Kablo

________________________________

• Twitter'da takipAlgoriddim
• Facebook Algoriddim hayranı ol: [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
... Mehr
iPhone Unterstützung için algoriddim GmbH web-Seitevjay

Dieser Sürüm 1.4.2 yılında Was ist neu

• YENİ tak & tüm yeni Pioneer DDJ-WEGO3 denetleyicisi için destek oynamak
• Geliştirilmiş Düzenleme Izgara: şimdi set Downbeat dayalı parçayı yeniden analiz (ve aday BPM isteğe bağlı) tarafından hizadan yendi ızgaraları giderir
• Hata düzeltmeleri ve genel iyileştirmeler

Vjay kullandığınız için teşekkür ederiz. Her güncelleme ile uygulama reytinge göre bize destek olun. Biz görüşlerinizi bekliyoruz!
Ekran
iPhone iPad
iPhone Ekran Görüntüsü
iPhone Ekran Görüntüsü
iPhone Ekran Görüntüsü
iPhone Ekran Görüntüsü
iPhone Ekran Görüntüsü
Benutzermeinungen
Laggy, Crash-Eğilimli, Düşük Kalite, glitching

Roxas A.

Bu uygulama güncelleştirilmesi gerekiyor. , Bulanık güncelleme herhangi bir tür olmuştur çünkü, sonsuza kadar oldu siz tamamen bu uygulamayı görmezden ve ihmal gibi sürekli Çok fazla, çöküyor, çok düşük kaliteli yapar yol gecikmeleri Djay 2. güncelleştirmelerini göndererek yaparken o var adamcağız videolar onlar güverte üzerine yüklenir ve kaydedilir, ve bu bir kayıt görüntülemek ve tam ekran bastığınızda, sonsuz bir yükleme ekranı açılır olarak nasıl çok hatalar vardır yaparken. Ben bir video kaydetmek için çalışın, ve uygulama tüm yol uygulaması yükleyebilirsiniz böylece üzerinden video oynadım kaç kez olursa olsun video yüklemek zorunda tutar Veya, ne olursa olsun hala siyah noktalar olacaktır ve düşük kaliteli, kötü ses bulanık lekeler. Ben karışımı masaya ikinci bir video yüklemek zaman Ayrıca, benim iPhone 6 Plus, çöker. Bunlar yakında sabit olmadıkça ben, artık bu uygulamayı duramaz. Vjay için yeni bir güncelleme göndermek Lütfen, bu kadar uzun zaman oldu. Bu gerçekten bir ihtiyacı var.
Her zaman harika bir uygulama ama iphone5s çöküyor

Subhumanoid tarafından

Güncelleme: iPhone ile kaydedilen videoları oynarken rastgele çökmesine görünüyor

Yolda arka plan görselleri yapan birisi, gerek, birlikte sadece benim projektör ve telefon dizüstü getirmek için bu app gerçekten yararlıdır. Daha fazla filtre gerekir,); good💰💰 ödeyecek, daha fazla geçişler ve filtreler isterdim! Eko ve flaş mevcut olanlar en iyisidir.
Bu uygulama yaptığınız için teşekkür ederiz!
öneri

briana3000 tarafından

Bu uygulama inanılmaz! Ben daha iyi, ben daha kolay müzik ve video bulmak için yapmak için bir arama düğmesi ekleyerek öneririz yapmak, ancak her zaman kullanabilirsiniz. Ben yapmak gibi şarkıları bir sürü varsa Özellikle yararlı.

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]