[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]


Tüm canlı anları yakalayın! Hediye sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza uygulaması! Sevinç paylaşın!

Hızlı. Basit. Profesyonel. HDR ve Manuel Kumanda ile iOS 8 için tasarlanan!
Bir Pro gibi Vur - Moment yakalayın.

ProCamera 8 state-of-the-art teknoloji ile fotoğraf, video ve düzenleme uygulaması patlama olduğunu! ProCamera başından beri fotoğraf uygulamaları için standart belirleme olmuştur, ve mobil fotoğrafçılık sonraki boyutu var. Onun ünlü, güçlü ve sezgisel kullanıcı arayüzü ile, yeni ProCamera 8 şimdi pozlama kontrolü ve basit bir tokatlamak ile odak tam çarpıcı HDR fotoğrafları çekmek ve sağlar.


Yeni özellikler şunlardır:
*****************
vividHDR (In-App Satın Alma)
Hızlı. Basit. Canlı. VividHDR için bizim teknoloji ortağı Ittiam ile, iOS 8 bizim dünyanın en iyi HDR tripod gerektirmez ve hareketli nesneleri yakalayabilir. Canlı renkler ve güçlü kontrastlar yeni dünyasını keşfedin.

MARUZ KALMA tokatlamak KONTROLÜ
Parmağınızla bir tokatlamak ile, sezgisel ideal bir pozu ayarlamak ve fotoğraf kalitesini artırabilir.

PRO KONTROL
Şimdi bir DSLR fotoğraf makinesi olduğu gibi aynı seviyede kontrol alabilirsiniz. Maruz kalma süresi, ISO hassasiyeti, renk sıcaklığı, renk tonu ve: Bu için açık değerlerini ayarlayarak içerir.

MANUEL ODAK
Odak yerde vizörde uygun bir tokatlamak ile kontrol edilebilir.

GRİ KART KALİBRASYON
Beyaz Dengesi uzun basın gri karta kamerayı ayarlar.

YAVAŞ HAREKET VİDEO ÇALAR
Yavaş çekimde eylem videoları oynatın. Hatta gerçekçi çalma veya komik ses efektleri için videoları ses tonunu ayarlayabilirsiniz.
*****************

NY Times "seyahat uygulamaları olması gerekir", National Geographic 8 1 olarak seçti "high-end kalabalık onun tarafından yemin" diyor. Forbes "En iyi iPhone Kamera Apps 2014" biri olarak seçilmiş ve "ihtiyacınız neredeyse herhangi bir kamera özelliği sağlar, ve HD video çekimleri" dedi. Yıllardır ProCamera güvenen 3 milyon kullanıcı var.


Ana özellikleri:
*****************
GELİŞMİŞ DÜZENLEME KONTROL & 76 FİLTRELER VE ETKİLERİ
Hızlı ve sorunsuz bir şekilde görüntü ayarlama araçları, ya da kırpma ve doğru fotoğraf, filtreler arasında tokatlamak kullanın: Düzenleme yeni bir seviyeye alınır.

TAM Çözüm FOTOĞRAF ÖNİZLEME
Sadece 'Albüm' çift dokunun tam çözünürlükte sizin eseriniz görmek için. ProCamera size fotoğraf her pikseli gösteren tek uygulama.

ARTTI KAMERA KONTROL
Ayrı Odak ve Pozlama noktaları artı Beyaz Dengesi Kilit hem fotoğraf ve video modunda artan yaratıcı kontrol için izin verir. Şimdi daha güçlü yeni manuel Control ile kombine edildiğinde.

GECE KAMERA
Profesyonel, keskin ve gürültü ücretsiz gece çekim alın! Obtüratör hızı, 1/8, 1/4, 1/2 ayarlanır, ve olabilir hatta 1 saniye (iPhone 4S / 5).

KARE VE GENİŞ YAKALAMA FORMATI
Yeni yakalama formatları (16: 9, 4: 3, 3: 2, 1: 1, 3: 1) Doğru kompozisyon ve çerçeveleme için mümkün olan maksimum ekran gayrimenkul kullanın.

Dedicated LIGHTBOX
, Tasarruf paylaşımı, uygulama içinde ihraç veya fotoğraf / video silme için.

PAYLAŞIMI
(Benzersiz SquarePrepare fonksiyonu ve yüksek çözünürlüklü ihracat desteği ile) Facebook, Twitter, EyeEm ve Instagram üzerinde Paylaş; veya toplu DropBox ve Vimeo yükleyin. Aç seçeneği kolayca düzenleme ve paylaşım uygulamaları arasında fotoğraf aktarmanızı sağlar ve TIFF destekler.

SİZİN FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLAR İÇİN HIZLI ERİŞİM
Vizörün sağ sol kenar boşluğuna hafifçe vurarak.

Buna ek olarak, ProCamera TIFF, HIZLI YANGIN MODE sunuyor, fotoğraf ve videolar için ANTİ SHAKE, 3D Eğim ölçer, SELF TIMER, son derece hızlı BAŞLANGIÇ HIZI, SES TETİK, Canlı HİSTOGRAM, REALTIME 6x DİJİTAL ZUM, tam ekran modunda, Resimli Kılavuzu ile oyalama ücretsiz çekim, Kod Tarayıcı, EXIF ​​/ VideoMetaData Görüntüleyici, Manuel Kaydet ve daha fazlası.

ProCamera topluluğuna katılın. Blogumuzu ziyaret edin. Bültenimize üye olun ve en son öğreticiler, haberleri ve özellikleri olsun. Düzenli ProCamera vitrin dahil edilmesi için Instagram içerisinde procamera8 ile fotoğraflarınızı etiketleyin. App içinde 'müşteri hizmetleri' aracılığıyla bize ulaşın veya önerileriniz için bize e-posta bırakın. Sizi Dinliyoruz.


[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]