Tanım

NO GYM, HİÇBİR BAHANE - programınıza uygun Egzersizler, çalışmak için programınıza uyum ihtiyacı vs!
- İşte o uzun gün.
- Eğer seyahat etmek zorunda zaman.
- Eğer yattım O sabah.
- Senin yeni doğan bebek.

Diğer egzersiz uygulamaları ve egzersiz videoları oynayan kayıtlar gibidir. Sworkit bir iPod ya da özünde çalma ve kişiselleştirme ile dijital müzik evrimi gibi.

Sworkit rutinleri kişisel profesyonel eğitmenler tarafından gösterilen bir video egzersizleri size rehberlik eder.

Kendi fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için Sworkit uygulamaları indirdiğiniz 4 milyon kullanıcılarına katılın. Sworkit Lifehacker, Kadın Koşu, Gizmodo, Mashable, Ordu Times, Brit + Co, Elle Dergisi, TechCrunch ve diğerleri tarafından özellikli olmuştur.

Zaten bir eğitmen varsa, onlara ateş etmeyiniz! Sadece eğitim oturumları arasında yapılacak onları özel egzersiz programı oluşturmak var.

Belirli konum veya sahip özel ihtiyaçları (kötü bir diz gibi ve atlama egzersizleri kaçınmak istiyorsanız) Veya, 160'ın üzerinde farklı egzersizler bizim kütüphaneden kendi özel egzersiz programı oluşturun!

Üst Gövde, Alt Gövde, Çekirdek, Abs, Butt, Geri, Bacaklar, vb: Vücudunuzun herhangi bir alanda hedefleyin
Kuvvet, Cardio, Yoga, Stretching ve Pilates: herkes için Egzersizler.

Sworkit her egzersiz etkinliğini maksimize etmek için randomize çalışmaları ile aralık eğitimi birleştiren bir bilimsel olarak kanıtlanmış tekniği kullanır. En iyisi, bu randomize devre eğitim egzersiz hiçbir ağırlıkları veya ekstra donanım gerektirir. Sen her zaman, egzersiz süresini seçmek ve her yerde kusursuz egzersiz oluşturmak için farklı alanları hedef olabilir. randomize yönü, belirli bir rutin alışmak engelleyen egzersiz ve formda kalmak için motive kalmak yardımcı zor vücudunuzun egzersiz yardımcı olur. Devre eğitim yönü, her egzersiz dinlenme dönemlerinde inşa ile 30 saniyelik aralıklarla gösterilmek ek kardiyovasküler fitness sağlar.

7 dakika egzersiz en aynı 12 DELİK egzersizleri kendinizi sınırlamak ETMEYİN ...

Suçlu hissediyorum YAPMAYIN ...

Sworkit DO ve bir gün kadar az 5 dakika içinde sonuçları görmek!

-------------------------------------------------- -------------
*** Neden Sworkit Pro seçmelisiniz? ***

1. Kaydet ve birden çok özel egzersiz programı oluşturun

Tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyim için bizim kütüphanede herhangi egzersizleri kullanarak kendi özel Egzersizler oluşturun. Odaklı egzersiz, yaralanma kurtarma, yeni sorunlar, Büyük koç eğitimi yarattı. Yüksek kalori yakma ve hızlı uzanıyor. Ofis civarında, Tüm Vücut, Ganimet Roaster, Başlangıç ***8203;***8203;/ Orta / İleri Tüm Vücut, Runner Sıcak-up, Ofis Koltuğu Egzersiz-Stretch, kesinlikle harika, pliometrik, Golfçü Egzersiz - Düşük Etki (No Atlama), Gebelik gibi ücretsiz özel egzersiz indir , Surfer Egzersiz ve daha

2. Daha Egzersizler
3. Ayarlanabilir aralık uzunlukları
4. Erişim egzersiz geçmişi tamamlamak için
5. Ekstra Ödül Puan (yalnızca ABD)
6. Enable / Disable Ödüller
MyFitnessPal ve HealthKit ile 7. Sync
8. SON AMA EN AZ DEĞİL: Sworkit aşkını göstermek için !!!
-------------------------------------------------- -------------

5 YILDIZLI KULLANICI YORUMLAR:
***** - ". Bu bulduğum en iyi egzersiz uygulaması bile ücretsiz sürümü harika."
***** - "İnanılmaz app .. gerçekten iyi bir vücuda ileri beni iterek, onun gerçek bir koç gibi hissediyorum."
***** - "!.. Egzersizler ekipman gerek kalmadan Sen hızda gitmek inanılmaz app Bu uygulama bana 20 + £ kaybetmek yardımcı oldu ve ben hala gidiyorum bahaneler yapma durdurun ve bugün o kilo.!"

SWORKIT İngilizce, Almanca, İspanyolca (İspanya ve Latin Amerika), Fransızca, İtalyanca, Portekizce (Brezilya), Çince (Basitleştirilmiş), Korece, Japonca, Rusça, Türkçe ve Hintçe mevcuttur!

Basitçe IT İŞ !!
Nexercise Web SiteSworkit Pro - Vücut Bölgesi Egzersizler için "Egzersiz Playlist" App Abs gelen Bacaklar Destek Özel Egzersiz
Sürüm 3.5.5 Yenilikler

Bazı yeni boya ve bir melodi en sevdiğiniz egzersiz uygulaması sadece daha var demektir. Yeni Yıl Çözünürlük hala güçlü oluyor, yoksa tekrar kickstart için ihtiyacınız olsun, size örtülü var.


Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, Hintçe, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Türkçe
Satıcı: Nexercise, Inc.
© Nexercise A.Ş.

Anma 4+

Uyumluluk: iOS 7.0 veya sonraki gerektirir. IPhone, iPad ve iPod touch ile uyumludur. Bu uygulama iPhone 5, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için optimize edilmiştir.

itunes
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

Download
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]