Konya Trabzon'u deplasmanda yıktı: 1-2



[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

Süper Lig'de Trabzonspor evinde ağırladığı Konyaspor'a 2-1 kaybederek üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı...
Spor Toto Süper Lig'de son iki haftayı mağlubiyetle kapatan Trabzonspor, evinde Konyaspor'u konuk etti.
Son haftalarda iyi performans sergileyen Konyaspor, Trabzon deplasmanından da puan çıkarmak istediğini ilk dakikadan itibaren belli etti.
Karşılıklı ataklarla tempolu başlayan karşılaşmada ev sahibi Trabzonspor Meha, Medjani ve N'Doye ile gole çok yaklaştı.
Rakibine göre topa daha fazla sahip olan ve baskılı oynayan Bordo Mavililer etkili hücum silahlarıyla kale önüne kadar çok kez yaklaşsa da bir türlü golü bulamadı.
Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki taraf da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve devreye golsüz eşitlikle girildi.
İKİNCİ YARIDA BASKI ARTTI AMA...
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi Trabzonspor oldu.
47'de kazanılan frikikte Yusuf Erdoğan'ın vuruşu üst direkten geri döndü.
TARTIŞMALI PENALTI VE GOL!
49.dakikada Konyaspor penaltı kazandı. Rangelov ceza alanına girerken yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Mustafa Yumlu hareketten dolayı sarı kart görürken pozisyonun ceza sahası içinde mi dışında mı olduğu uzun bir süre tartışıldı, bordo mavili oyuncular yoğun biçimde itiraz etti.
51.dakikada penaltıyı kullanan Meha takımını 1-0 öne geçirdi.
MEDJANI SAHNEYE ÇIKTI!
Golden sonra Trabzonspor eşitliği yakalamak için baskısını arttırdı ve 8 dakika sonra gol geldi.
59'da hızlı gelişen Trabzonspor atağına Constant'ın soldan yaptığı ortaya Carl Medjani kafayı vurdu, Serkan'ın donup kaldığı pozisyonda top köşeden ağlara gitti: 1-1
Beraberliği yakalayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota, galibiyet için gol yollarında değişikliğe gitti ve N'Doye yerine Cardozo'yu oyuna sürdü.
ŞOK BİR GOL DAHA!
Bordo Mavili takım öne geçecek golü ararken yine şok bir golü kalesinde gördü. Uzun pasla çıkan Konyaspor'da Mustafa Yumlu'nun müdahalede gecikmesiyle ceza sahası içinde Esteban'la karşı karşıya kalan Traorei topu kalecinin üstünden ağlara yolladı: 1-2
Kalan dakikalarda Trabzonspor baskıyı arttırsa da bir türlü aradığı golü bulamadı. 5 dakikalık uzatmada rakip kaleye yüklenen Bordo Mavililer büyük heyecana sahne olan son dakikalarda da istediği golü bulamadı. Son bölümdeki Aytaç Kara ve Özer Hurmacı hamleleri de işe yaramayınca Trabzonspor Süper Lig'de üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı.
Bu sezon deplasmanda kaybetmeyen Konyaspor Trabzonda da aldığı galibiyetle 12 puana yükseldi ve maç fazlasıyla üçüncü sıraya yerleşti. Trabzonspor ise aldığı mağlubiyetle 10 puanda kaldı.