3 no'lu mesajdaki link hala aktif.hotbord_34 Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
3 no'lu mesajdaki link hala aktif.hotbord_34 Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Doğru bilginin adresi...
Geneli ingilendiren sorulara PM'den yanıt veremiyorum.
Katılımcıların yararlanabilmesi için, sorularımızı açık alandan sormaya özen göstermeliyiz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
elinize sağlık serkan ustam.link aktif ve dosya çalışıyor.
konulara teşekkür etmek yerine teşekkür butonu kullanalım
dreambox 800 hd se e-star sim
100 cm ofset disec motor
umarım link saglamdır
selamlar saygıdeğer arkadaşlar. sizlerden ricam mümkünse flashFXP link'ini yenileyebilirmisiniz yada süresiz olarak nasıl kullanabiliriz yardımcı olursanız çok memnun olurum çünki her açtığınızda şu kadar kullanma gününüz kaldı uyarısı veriyor. çok teşekkürler, saygılar...
3 no'lu mesajdaki link yenilenmiştir.sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Mesajda anlatıldığı gibi çalıştırın. Direkt çalışmaktadır. Yani kurulum gerektirmez. Süre uyarısı da vermez.
Hala süre uyarısı alırsanız, çalıştır'a regedit yazıp, kayıt defterinde flashfxp ile alakalı çıkan bütün kayıtları temizlemeniz gerekmektedir.
Doğru bilginin adresi...
Katılımcıların yararlanabilmesi için, sorularımızı açık alandan sormaya özen göstermeliyiz.
sayın serkan kardeşim alakanız için çok teşekkür ederim fakat ben indirilecek linke ulaşamadım sorun bende de olabilir bir kez daha bakarsanız çok memnun olurum.saygılarımla...
Verdiğim link'i mause ile seçerken, başındaki alt çizgiyi ( _ ) seçmeden kopyalayın ve browser'a yapıştırın.sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Google taramasına takılmasın diye link'in başına alt çizgi eklemiştim.
Doğru bilginin adresi...
aynen hocam bu şekilde indirme gerçekleşiyor teşekkürler.serkanguzel Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Paylaş