Samsung, Galaxy modelleri için Game Tuner uygulamasını yayınladı. Game Tune ile oyunların çözünürlüğünü ve FPS hızlarını ayarlayabilirsiniz!
Samsung'dan Oyun Grafikleri Ayarlama Uygulaması!

Samsung, büyük ekranlı telefonları ile farkında olmadan sektöre öncülük etmeyi başarmıştı. 5 inç ve üzerinde ekrana sahip olan telefonların yaygınlaşmasında büyük rol oynayan firma, bu yıl tanıtmış olduğu Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 modelleri ile büyük ekran furyasını devam ettirdi. Ancak ekranların büyümesi ve çözünürlüklerin artması, mobil oyun piyasasının teknolojik olarak geri kalmasına neden oldu. Mobil oyunlar, 2K gibi yüksek çözünürlüklü ekranlı telefonlarda yeniden ölçeklendirme yapılmadığı için oyunların grafik kalitesinde düşüklükler meydana geliyor. Samsung bunu çözmek için bugün Game Tuner uygulamasını yayınladı.

Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 ile uyumlu olan Game Tuner uygulaması sayesinde oyun içerisindeki çözünürlük ayarlarını ve FPS hızlarını değiştirebilirsiniz. Game Tuner ile yüksek grafiklere sahip oyunları ön tanımlı gelen orta ayarda rahatça oynayabilirken, düşük grafiklere sahip oyunları yeniden ölçeklendirerek, grafik kalitesinde iyileştirmeler yapabilirsiniz.



Game Tuner Öncesi/Sonrası

Google Play’de ücretsiz olarak yer alan Game Tuner, önümüzdeki günlerde Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modellerine de destek verecek. Samsung Game Tuner uygulamasını buradan indirebilirsiniz.