Evet bu sürüm sorunsuz çok teşekkürler (Youtube h1+git 1124)kaptan57 Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Evet bu sürüm sorunsuz çok teşekkürler (Youtube h1+git 1124)kaptan57 Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Youtube h1+git 1132 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Youtube py3+git 1132 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Cihazdaki Eski Versiyonu Kaldirmadan Uzerine Yükleyin Youtube Calisiyor.
Thx @TaapatChache n function code, not only name
git1132
Chache n function code, not only namet
Konu kaptan57 tarafından (8.05.2023 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.
Youtube h1+git 1133 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Youtube py3+git 1133 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Thx @TaapatFix android client urls and use it
Add parametrs to android and embedded player to fix returning 403 after a couple minutes into the video.
Remove web client and n-sig decrypting for web client urls which requires some time and resources, and unnecessarily increases the amount of code.
Thx user234683 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Update 12.05.2023
Youtube py3+git 1136 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Thx @Taapat
Teşekkürler, fakat py3 değil galiba. Rar'dan çıkarınca h1+git olarak görünüyor.
Mega 180 cm hareketli parabol anten,
24" motor kolu, Sharp beyaz LNB
DM 900 UHD 4K - Open ATV 6.4 - Open ATV 7.0
Ben halen eski versiyon kullanıyorum ama aramalarda istediğim sonucu alamıyorum yeni versiyonda nasıl memnunmusunuz,?.
Kim Hakkımda ne Düşünüyorsa Allah ona 10 Mislini Versin
Slm öyle göründügüne bakma bu PY3 eklenti. Kolay gelsin.Sami Ertaga Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Not: bu Arada Kendim PY2 Image Kullaniyorum youtube-h1 py2 yükledigim Halde cihazda böyle PY3 Görünüyor?
Ve sorunsuz calisiyor anlamadim Gitti?
Konu kaptan57 tarafından (13.05.2023 Saat 03:43 ) değiştirilmiştir.
Slm 1133 kullan sorun yok. Aramada ileri ve Geri Almada donma Takilma yok. Dedimya son bir kac versiyon icerisinde en iyi calisan Versiyon 1133.Elvis Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Kolay gelsin..
Update 25.05.2023
Youtube py3+git 1137 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Thx @Taapat
Update 31.05.2023
Youtube h1+git 1137 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Thx @Taapat
Paylaş