Gereksinimler: Android 2.2 +
Açıklama: Fotoğraf Fun Jeneratör - fotoğraflardan müthiş efektler ve karikatürleri oluşturun!

Pho.to Lab - tam özellikli cebinizde Fotoğraf Fun Jeneratör!
fotoğraflardan müthiş etkiler yaratmak için neredeyse sınırsız yetenekleri ile Pho.to Lab uygulamasının PRO sürümünü hoş geldiniz! Pho.to Lab PRO ile kolayca photomontages, iletişim simgeler, animasyonlu fotoğraf karikatürler, e-kartlar ve telefon duvar kağıtları eğlenceli yaratabilirsiniz! Kullanıcı dostu arayüzü sevgi ve uygulama sağlar kullanımı kolaylaştıracak.
Pho.to Lab PRO herhangi bir reklam içermiyor ve ortaya çıkan görüntüleri filigran değildir. Buna ek olarak, standart sürümde ödeyecek olan fotoğraf efektleri ekstra grupları ile birlikte geliyor.
Özellikle PRO Pho.to Lab gibi tek tıklamayla yüz animasyonlu Karikatürler komik fotoğraflar yapacak etkileri "Fotoğraf karikatürü için" Ne!
Buna ek olarak, yeni efektler ve şablonları kullanmak için ilk olacak! Standart versiyonda, yeni efektler çıkışından sonra iki hafta içinde size kullanılabilir hale gelir. Ama bu Pho.to Lab PRO ile durum böyle değil! Serbest bırakıldıktan hemen sonra tüm marka yeni efektler olsun!
Pho.to Lab PRO özellikleri ve etkileri:
• karikatür etkileri Fotoğraf: yüzleri animasyon ve eğlenceli karikatürler halinde portre fotoğrafları çevirmek.
• fotogerçekçi etkiler: basın gazete kapalı sıcak müze duvarları, bir futbol taraftarları afiş, yüzünü koymak; özel araçlarda kendinizi airbrush ya da sahilde bir kum diziye olarak yüzünü bırakın.
otomatik yüz algılama ile fotomontajların: • Kendinizi ya da Darth Vader, Rambo içine arkadaşı, Na'vi Avatar, bir astronot ya da Karayip bir korsan açın!
• fotoğraf filtreleri: Neon Glow, Yangın, Puzzle, HDR, Karakalem, Petrol & Empresyonist Resim, Tebeşir ve Füzen, ve daha fazlası.
• şık ve trendy insanlar için fotoğraf efektleri: Angelina Jolie, Jackie Chan, Lady Gaga ve Dr House yanında Forbes, Vogue ya da Playboy kapağında olsun!
• kolaj: koymak ve bir fotoğraf kolaj eşiniz ya da onların arkadaşları.
Yeni efektler: • hemen serbest bırakıldıktan sonra tüm marka yeni efektler bakın. bunları kullanmak ve arkadaşlarınızı şaşırtın siz olun!

istediğin fotoğraf efekti bulamazsanız, kendi fikrin etkisi gönderebilirsiniz. Biz yeni efektler kullanılabilir hale getirmek için mutlu olacak!
Dahası, kendi metnini eklemek ve bir simgesi veya duvar kağıdı olarak çıkan görüntü ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, telefon belleğine kaydetmek arkadaşlarınızı sürpriz Facebook ve Twitter üzerinde bir multimedya mesajı olarak göndermek veya gönderebilir!

Gizli iceriği görmeniz icin 'Teşekkür' etmeniz gerekiyor.
Yetersiz haklar yüzünden gizli iceriği göremessinız.