turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


10. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 6789101112131420 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 91 ile 100 arası
  1. #91
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    GOG Galaxy, Steam platformunu utandıracak bir özelliği sistemine ekledi

    CD Projekt yine güzel bir işe imza attı.


    CD Projekt tarafından oluşturulan, herhangi bir DRM koruması bulundurmadan oyun satın alabileceğiniz bir sistem olan GOG Galaxy, Steam platformunu utandıracak bir özelliği sistemine ekledi. Steam, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]ve [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]ile aynı çalışma prensibine sahip olan GOG Galaxy, yakın bir zamanda beta sürecinden çıkacak ve resmi, tam çıkışını gerçekleştirecek. Bu tam çıkışı ile de sisteme oldukça önemli özellikler ekleniyor. Bu özelliklerin en önemlisi ise, platformda bulunan ve gelecekte bulunan istisnasız her oyuna bulut kaydı desteği olacak. Planescape: Torment ve Vampire: The Masquerade – Bloodlines gibi klasik oyunlara bile gelecek olan bu destek sayesinde, GOG Galaxy olmasa bile yüklenmiş kayıtlı dosyanızı kullanabileceksiniz.

    Yukarıda bahsetmiş olduğumuz özellik, Steam, Uplay ve Origin kullanıcılarının yıllardır beklediği bir özellik ve böyle önemli bir özelliğin ilk olarak CD Projekt tarafından piyasaya sürülüyor olması oldukça ilgi çekici. Fakat, bu platforma gelecek olan güncelleme sadece bu özelliği getirmeyecek tabii ki. Sistem, beta sürecinden çıktığı zaman kullanıcılar, bu platformun tüm özellikleri üzerinde detaylı ayarlara sahip olacak. Kullanıcı, istediği özelliği kapatabilecek veya açabilecek. Tüm bunların haricinde, arka planda da bazı değişiklikler yapılacak ve platform artık daha az CPU kullanacak ve buna benzer bazı iyileştirmeler yapılacak. Yani efendim; GOG Galaxy, küçük bir kütüphaneye sahip olsa bile, özellikleri ile diğer büyük dijital platformlara kafa tutmayı biliyor.
    AlıntıAlıntı

  2. #92
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Game Freak, Nintendo Switch için bir Pokémon oyunu düşünüyor olabilir

    Acaba Game Freak ne işler çeviriyor?


    Her seferinde çok daha fazla özellik [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ve daha ayrıntılı Pokémon oyunu ile oyuncularını buluşturan ünlü serinin arkasındaki geliştirici ekip Game Freak, Nintendo Switch için yepyeni bir oyun planlıyor olabilir. Bu teorinin sebebini [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] da eğer, Game Freak’in yakın bir zamanda listelediği 2 adet iş için eleman arayışından yola çıkılıyor. Elbette, ilk olarak akla nasıl böyle bir[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] yapılabileceği sorusu geliyor ister istemez, fakat iş açıklamalarında, aslında açık ve net bir şekilde ortada olan cümleler bulunuyor.



    Silicon Era tarafından bulunan eleman arayışını belirten gönderide Game Freak, 3D CG tasarımı elemanları arıyor. Açıklama kısmında ise, “Global olarak popüler olan bir rol yapma oyununun geliştirilmesinde çalışmak için bir şans!†yazısı yer alıyor. Bunun bir konsol projesi olarak belirtilmiş olması ise yine şüphe uyandıran bir açıklama. Seçilen kişi, hata ayıklama, çizgi film tarzı deforme karakterler, canavarlar ve eşya modelleri gibi birçok alanda çalışacak. Yapılan eleman arayışı reklamında, “Biz, sizi global bir kapsamda popüler olan bir rol yapma oyununun geliştirilmesi aşamasında çalıştıracağız. Bu, herkesin bildiği bir marka, gelecek kariyeriniz olabilecek bir teklif.†şeklinde çok büyük ipuçları taşıyan açıklama bulunuyor. Devamında ise bu projenin bir konsolda geliştirileceğinden bahseden kısımlar var.
    Diğer iş ilanı ise, önceki ilan ile neredeyse aynı. Fakat, farklı olarak, Game Freak katılımcılarda Nintendo Wii U ve PlayStation Vita seviyesinde modellemelerde tecrübesi olmasını istiyor. Mayıs 2018’e kadar katılım açık olacak. Eğer Nintendo olur da oyuncularını heyecanlandırmak isterse vegerçekten böyle bir Nintendo Switch için yeni bir Pokémon oyunu mevzusu söz konusu ise, önümüzdeki E3 2017 bunun için en mükemmel fırsat olacaktır onlar için. Bakalım Game Freak ne işler çeviriyor, yakında ortaya çıkar muhtemelen.
    AlıntıAlıntı

  3. #93
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Forza Horizon 3 ile işler iyi gidiyor

    Turn 10 Studios, oyunlarını oynayan oyuncu sayısının bayağı iyi olduğunu söylüyor.


    Forza Horizon [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], ana Forza serisine [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Playground Games, Xbox One ve Xbox One S için oldukça güzel bir yarış oyununu [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bu yarış oyunu tabii ki de Forza Horizon 3 idi. Xbox markası ile çok alakası olmayan bizler bile, oyunu deli gibi oynamıştık. Şu günlerde ise oyun unutulmuş durumda. Serinin sıkı oyuncuları mutlaka oynuyordur oyunu fakat, o kadar da fazla kişinin oynadığını düşünmüyorduk biz. Playground Games ve Turn 10 Studios ise bizleri haksız çıkarttı. Geliştirici ekip ve geliştirici ekibe yardımcı olmuş olan ana ekip, verdikleri bir röportaj sırasında oyunlarının oyuncu sayısının oldukça fazla olduğunu ve kendilerinin bu sayıdan oldukça memnun olduğunu belirtti.



    Turn 10 Studios ekibinin kreatif yönetmeni olan Dan Greenawalt, “Oyuncuların, oyunları oynama motivasyonlarına baktığınız zaman rekabet, keşif, senaryo modu ve çoklu oyuncu modu gibi birçok farklı şey görebilmek mümkün. Fakat oyuncuların bu motivasyonlarının niye etkili olduğunu da bilmeniz gerekiyor. Bunu daha da basit yüzeye çektiğiniz zaman, arabaları seven bir topluluk ile ve açık dünya yapısını seven başka bir topluluk ile karşılaşıyorsunuz. Açık dünya yapısını seven oyuncular, Forza Horizon serisine giderken; sıkı rekabet ve arabaları seven topluluk ile Forza Motorsport serisine gidiyor. İki oyun için de inanılmaz bir sayıda oyuncuya sahibiz.†dedi oyuncu sayısı ve diğer birkaç şey hakkında.
    AlıntıAlıntı

  4. #94
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Resident Evil: Code Veronica, PlayStation 4 için göründü

    Sonunda be arkadaş.


    Orijinal olarak 3 Şubat 2000 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]PlayStation 2, PlayStation 3, Dreamcast, Xbox 360 ve Nintendo GameCube [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Capcom, Sega ve Nex Entertainment iş birliği ile piyasaya sürülen Resident Evil: Code Veronica, PlayStation 4 için göründü. USK Almanya sitesinde PlayStation 4 platformu için listelenen bu oyun, Capcom Entertainment Germany GmbH tarafından dağıtılıyor şeklinde görünüyor sistemde. Bu sistemden alınan görseli de zaten hemen aşağıdan görebileceksiniz. Kendi gözleriniz ile, bire bir kanıt görmek isterseniz de, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tıklayabilirsiniz. Yalnız birkaç sayfa geriye gitmeniz gerekebilir. Listelemeye direkt link veremiyoruz çünkü.

    Oyun, her ne kadar Sony ekibinin şimdiki nesil konsolu için listelenmiş olsa da, ne Sony cephesinden, ne de Capcom cephesinden resmi bir duyuru gelmedi. Yani tüm bunları birer söylenti olarak kabul etmeliyiz. Fakat Resident Evil: Code Veronica, gerçekten şimdiki nesil konsollar için çıkışını gerçekleştirirse, serinin birçok klasik oyuncusu sevinecektir. İnternet tepkilerinden gördüğümüz kadarıyla, bu oyun bayağı bir bekleniyor çünkü. Peki, sizler bu oyunu bekliyor musunuz? Düşüncelerinizi, hemen aşağıdaki yorumlar kısmında bekliyor olacağız.
    Resident Evil: Code Veronica, serinin en eski oyunlarından olsa da, Capcom en son piyasaya Resident Evil 7 oyununu sürdü. Bizler de bu oyun hakkında bir inceleme yayımlamıştık ve, “Peki, bu oyun fiyatının karşılığını veriyor mu? Bu sorunun cevabı da sizin bu oyundan ne beklediğiniz. Eğer oyunu, haldır haldır hiç bir şeye bakmadan koşarak oynayacaksanız, 4 saatten kısa bir sürede bitirebiliyorsunuz. Hatta oyunda, bunla alakalı bir başarım/kupa bile var. Ancak normal bir şekilde oynamada oyunumuz, 10 saati rahatlıkla geçiyor. Bu 10 saat boyunca
    AlıntıAlıntı

  5. #95
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series çıkış tarihi belli oldu

    Oyunun çıkış tarihi bayağı yakınmış.


    iOS, Android, PC, Xbox One, Xbox One S, PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro konsolları için çıkışını[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], Telltale Games ekibinin [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series için bu güne kadar bir çıkış tarihi [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Oyunun sadece 2017 senesinde çıkacağını biliyorduk. Geride bıraktığımız saatlerde ise bir gelişme yaşandı ve PlayStation Store üzerinde Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series için Sezonluk Geçiş ögesi ortaya çıktı. İşin en iyi yanı ise bu öge için çıkış tarihinin de görünüyor olmasıydı. Sizlerin de aşağıdaki görselden görebileceği gibi oyunun Sezonluk Geçiş ögesi 18 Nisan 2017 tarihinde piyasada olacak. Yani, oyun da %99 ihtimalle bu tarihte piyasada olacak. Oyundan önce Sezonluk Geçiş çıkar mıymış hiç?



    Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series için verilmiş olan bu çıkış tarihi, her ne kadar PlayStation Store üzerinde ortaya çıkmış olsa da, tüm bunları birer söylenti olarak kabul etmeliyiz çünkü ortada hiçbir resmi açıklama yok. Yalnız, eğer oyunun çıkış tarihi gerçekten 18 Nisan 2017 ise, oyunun çıkışına 1 ay kadar kalmış demektir. Tam da bu sebepten ötürü, bu hafta veya önümüzdeki hafta bu oyunun çıkış tarihini alabiliriz diye düşünüyoruz. Hatta bugün bile bir gelişme olabilir. Eğer bu konu hakkında en ufak bir bilgiden bile haberdar olmak istiyorsanız, bizleri takip etmeye devam etmelisiniz. Sizleri haberdar edeceğiz.
    AlıntıAlıntı

  6. #96
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Microsoft ve Sony, iPhone gibi her sene konsol yapmaya başlayacak

    Yazılım geliştiricisi olan Stardock Corporation kurucusu diyor bunları.


    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ve [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ile Sony ve Microsoft, konsolların ömrünü bu nesilde oldukça kısalttı. Genelde 6 ile 8 sene arasında değişen konsol nesilleri, 8. nesil konsollar ile 4 sene olarak gördük. Öyle ki, PlayStation 4 çıktıktan 4-5 sene sonra çıktı PlayStation 4 Pro. Evet, bu konsol tamamen bir nesil atlatmadı piyasada fakat yine de birçok oyuncu tedirgin oldu. Tabii bu Sony cephesi için geçerli. Microsoft cephesinde durumlar daha farklı çünkü bu ekip, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ile nesil atlatmayı planlıyor. Yani bu konsolun eş değeri PlayStation 5 olarak görünüyor. Sanırım bu şekilde daha kolay anlatabilirdik. Yazılım geliştiricisi olan Stardock Corporation kurucusu da bu konudan rahatsız olmuş olacak ki, kendisi bazı açıklamalar yaptı ve, “Microsoft ve Sony, iPhone gibi her sene konsol yapmaya başlayacak†dedi.



    GamingBolt ekibi, Stardock Corporation şirketinin CEO koltuğunda oturan Brad Wardell ile bir röportaj gerçekleştirdi ve Brad Wardell, “Bilemiyorum. Bence 4K çözünürlük oldukça yaygın olmaya başlıyor ama şirketler bu çözünürlüğe önem vermeye başladı zaman, hiç kimse bu kadar yaygın bir durum olacağını düşünmemişti bunun. Fakat 4K dışında ilgi çekici, merakla beklenen başka şeylerde var. Mesela HDR teknolojisi oldukça büyük bir olay olacak. Herkes donanımı iyileştirirken bu teknolojiyi isteyecektir.†dedi bu röportaj sırasında.
    Brad Wardell, sözlerine, “HDR destekli cihazlara şu sıralar herkes sahip değil ama sadece 1-2 sene sonra, bu teknoloji de oldukça yaygın olacak. Bu yüzden Sony ve Microsoft, donanımlarını sürekli olarak güncellemek isteyecektir, aynı iPhone gibi. Ardından da durum, Apple stratejisini aldıracak. Yeni çıkan cihaz, bir öncekini gölgede bırakacak ve kullanıcılar, en yeni modeli almak zorunda hissedecekler. PlayStation ve Xbox markaları ile de bunu göreceğiz.†şeklinde devam etti.
    AlıntıAlıntı

  7. #97
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Star Trek Online yeni içeriği, çok yakında yeni nesil konsollara geliyor

    Yeni gemiler ve galaksilerin kaderini belirleyecek özel bir bölüm sizi bekliyor.


    Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek Online’ın 12. Sezonu – Reckoning’in Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında 18 Nisan’da [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Reckoning, oyuncuları korkunç Tzenkethiler denilen kaygı verici yeni bir tehdidi [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Lukarilerle birlikte bir göreve gönderiyor. Konsollara gelen en son güncelleme, kaptanların PC’lerde kısa süre önce yerini alan içeriğe erişmelerini sağlıyor. Yeni özel bir bölüm, zanaat okulu, iki Tzenkethi uzay kuyruğu ve tam teşekküllü bir uzay savaş alanı, bu içeriğe dair sayılabilecekler arasında.



    12. Sezon – Reckoning, “Of Signs and Portents†adlı yeni özel bölümün etrafında şekilleniyor. Kaptanlar, Alpha Quadrant’ın yeni bir bölgesinde proto-maddenin silah olarak kullanımını araştırmak üzere Lukarilerle bir göreve çıkacaklar. Bulacakları kanıtlar, onları son derece zeki ve savaşçı bir tür olmanın yanı sıra bu ölümcül maddeyi tüm gezegenleri yok edecek güçte bir bomba yapmak için kullanmayı planlayan Tzenkethilere götürecek. Efsanevi Klingon Generali Rodek (oyuncu Tony Todd tarafından seslendiriliyor) ile işbirliğine girişen İttifak, ne yapıp edip Tzenkethilerin bu yıkıcı saldırıyı sahneye koymalarını önlemek zorunda. 12. Sezon, oyuncuların keşfetmeleri için aynı zamanda genişletici yeni içeriğin kilidini açıyor. Lukari Restorasyon Şöhreti, yeni Kitleri ve Modülleri Araştırma Okulu, tam teşekküllü bir uzay savaş alanı ile “Gravity Kills†ve “The Tzenkethi Front†adında iki uzay kuyruğu bu içerikte öne çıkanlardan sadece bazıları.
    Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon yıldız gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler. Star Trek Online’da oyuncular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.
    AlıntıAlıntı

  8. #98
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Destiny 2 posterleri, oyunun çıkış tarihi ile sızdırıldı

    İnanılmaz detaylar da ortaya çıktı.


    Destiny 2 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bunu hepimiz biliyoruz ama ne zaman çıkacak, nasıl bir şey olacak, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bugün ise yepyeni Destiny 2 bilgilerine [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Leganetwork ve Gamestop tarafından internete bazı görseller sızdırıldı ve bu görsellerde, oyunun posteri görünüyordu. Posterin üzerinde ise oldukça ilginç bilgiler vardı. Dilerseniz hemen aşağıdan bu posterlere bakabileceksiniz ama öncelikle o bilgilerden bir bahsedelim. Öncelikle, posterdeki bilgilere göre oyun, çıkışını 8 Eylül 2017 tarihinde yapacak ki bu çıkış tarihi, Activision oyunları için oldukça uygun. Bu çıkış tarihi haricinde posterde başka bir şey daha dikkat çekiyor, karakterlerimiz. Posterde, ilk oyunda olduğu gibi üç farklı karakter sınıfı görünüyor ama bu sefer karakterlerin tasarımları, özellikle de yüzleri oldukça farklı görünüyor.



    Sızdırılan bilgilerin devamına göre, Activision yine Sony ile çalışacak bu oyun üzerinde. Yani PlayStation 4 kullanıcıları, Destiny 2 içerisinde, aynı ilk oyunda olduğu gibi bazı avantajlara sahip olacak. Sızdırılan bilgilere göre ayrıca bu yaz aylarında PlayStation 4 kullanıcıları için bir beta süreci bekliyor olacak. Sony ve Activision aslında bu bilgileri E3 2017 sırasında verecekti ama posterler sayesinde bu bilgiler de ortaya çıkmış oldu. Oyunun PlayStation 4 beta sürecinin, E3 2017 sonrasında, yani Haziran 2017 tarihinde başlaması bekleniyor. Fakat ortada resmi bir bilgi henüz yok. Posterlerin sahte olma olasılığı bizlere göre oldukça düşük ama beta ve resmi çıkış tarihi, her zaman
    AlıntıAlıntı

  9. #99
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Blue Whale isimli rahatsız edici oyun, 130 gencin hayatına mal oldu

    Haberimizin içerikleri gerçekten rahatsız edici, haberimizi okumadan önce bunu göz önünde bulundurun.


    Çevrim içi bir oyun, 13 tane genç oyuncunun son 6 ayda ölümüne sebep olduğu için incelemeye alındı. Sosyal medyayı son günlerde sarsan, mavi balina anlamına gelen Blue Whale isimli intihar oyununda, oynayan kişinin 50 görevi tamamlaması gerekiyor. Açıkçası, bu 50 görevin aşırı büyük bir kısmı gerçekten aşırı acı verici. İnternette dolaşan bilgilere göre, Rusya’dan çıkmış olan bu oyunu oynayan 130 adet genç, Rusya’nın yerli gazetelerinden biri olan Novaya Gazeta’nın raporlarına göre Kasım 2015 ve Nisan 2016 arasında intihar etmiş.



    Novaya Gazeta’nın geçen sene yayımladığı makalesinde, “Kasım 2015 ve Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşmiş olan 130 çocuk intihar vakası saydık. Neredeyse bu çocukların hepsi aynı internet gruplarına üyeydi ve hepsi iyi, mutlu ailelere sahipti. Kesinlikle bildiğimiz şey, olgun insanların çocuklarla, onların favori dili ve kültürünü kullanarak, alışkanlıkları ve tutkuları aracılığıyla çalışıyor oldukları. Psikolojiyi iyi biliyorlar, kızların kendilerinin şişman olduklarına,erkeklere hayatta ezik olduklarını ve onların seçilmiş olan insanlar oldukları bir başka dünya olduğuna inandırıyorlar.†şeklinde haber etmişti bu durumu. Muhtemelen merak ediyorsunuzdur, bu oyunun nasıl oynandığını, görevlerinin neler olduğunu. Hemen aşağıya [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] sizin için.
    Blue Whale oyununun 50 görevi


    1. Bir jilet aracılığı ile elinize, “f57†çizin ve fotoğrafını gönderin.
    2. Sabah 4:20’de uyanın, size gönderilen psikopatça görünen ve korkunç videoları izleyin.
    3. Kolunuzu derin olmayacak şekilde 3 kez damarlarınızla birlikte kesin ve fotoğrafını gönderin.
    4. Bir kağıt üzerine balina resmi çizip fotoğrafını gönderin.
    5. Eğer bir balina olmaya hazırsanız, bacağınızı keserek evet çizin. Yoksa, kendinizi birçok kez cezalandırma amaçlı kesin.
    6. Verilen şifreli görevi çözün.
    7. Elinize, “f40†çizin keserek ve fotoğrafını gönderin.
    8. VKontakte durumunuza, “#ben_balinayım†(rus. #Ñ_кит) yazın.
    9. Korkularınızı aşın.
    10. Sabah 4:20’de uyanın ve çatıya çıkın. Ne kadar yüksek, o kadar iyi.
    11. Elinize bir balina çizin keserek ve fotoğrafını çekerek gönderin.
    12. Gün boyu psikopatça görünen korku videoları izleyin.
    13. Onların size gönderdikleri müzikleri dinleyin.
    14. Dudağınızı kesin.
    15. Elinize defalarca iğne batırın.
    16. Kendinize acı verecek bir şey yapın ve hasta olun.
    17. Bulabildiğiniz en yüksek çatıya çıkın ve köşesinde bir süre bekleyin.
    18. Bir köprüye gidin ve köşesinde bekleyin.
    19. Bir vinç bulup tepesine çıkın ya da çıkmayı deneyin.
    20. Güvenilir olup olmadığınız kontrol edilecek.
    21. Skype aracılığıyla bir balina ile, yani sizin gibi bir oyuncu veya kurucu ile konuşun.
    22. Bacaklarınızı sallayarak bir çatıya çıkıp köşesinde oturun.
    23. Başka bir şifreli görevi çözün.
    24. Gizli görev.
    25. Bir balina ile buluşun.
    26. Kurucu size ölüm tarihinizi söyleyecek ve bunu kabul etmek zorundasınız.
    27. Sabah 4:20’de uyanıp bir demir yolu bularak raylarda gezin.
    28. Gün boyu hiç kimse ile konuşmayın.
    29. Balina olduğunuza dair yemin edin.


    Geriye kalan 30. ve 49. görev arasında, her gün sabah 4:20’de uyanıp, kurucusunun size gönderdiği müzik ve korkunç videoları izlemeniz veya dinlemeniz isteniyor. Sadece bu da değil, ayrıca her gün vücudunuzda bir yerinizi kesip, bir başka balina ile konuşmanız isteniyor. Son, yani 50. görev olarak ise, yüksek bir binadan atlayarak canınızı alıyorsunuz. Her gün 1 görev aldığınız kurucular sizleri yönlendiriyor. Eğer olur da böylesi rahatsız edici bir durum ile ya da direkt olarak Blue Whale isimli oyun ile karşılaşırsanız, yetkili kişiler ile kesinlikle irtibata geçmenizi tavsiye ederiz.
    AlıntıAlıntı

  10. #100
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    PlayStation Now sistemine yepyeni yarış oyunları ekleniyor

    Grid Autosport, Daytona USA ve Smash Cars gibi yapıtlar, oyuncuları bekliyor.


    Eğer bir PC [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ve bir konsolunuz yoksa, PlayStation Now sistemi, sizlerin yardımına[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bu sistem sayesinde birçok farklı PlayStation 3 ve PlayStation 4 oyunlarını, PlayStation 4 veya bir PC üzerinden [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. İşte bu sisteme de bu ay içerisinde yepyeni yarış oyunları ekleniyor. Sisteme eklenecek yarış oyunlarının adı ise WRC 5, FIA World Rally Championship, Grid Autosport, BlazeRush, Motorcycle Club, F1 2014, MotoGP 15, MXGP – The Official Motocross Videogame, Ride, Daytona USA, MX Vs ATV: Untamed, Smash Cars, Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer.


    PlayStation Now sistemine yepyeni yarış oyunları ekleniyor

    Aylık £12.99/€16.99 gibi bir fiyat etiketi ile üyesi olabileceğiniz bu sistem, eğer denemek isterseniz ilk birkaç günü de ücretsiz olarak sunuyor. İnternet üzerinden, bir yayın sistemi ile oyunları sizlere oynatan bu sistem, ülkemizde kullanması bayağı zor olabilir. Sistem hem resmi olarak ülkemizde yok, hem de internetlerimiz o kadar da hızlı değil. Bu etkenler her ne kadar sorun yaratacak kapasiteye sahip olsa da, sisteme eklenen bu oyunları seviyorsanız, mutlaka denemeye değer.
    AlıntıAlıntı

 

 
10. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 6789101112131420 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.203.929.42307 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (294468)