turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


12. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 2891011121314151622 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 111 ile 120 arası
  1. #111
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Sid Meier’s Civilization VI için ilkbahar güncellemesi yayımlandı

    Birçok yenilik ve düzeltme de bu güncelleme ile geldi.


    2K ve Firaxis Games, bugün Sid Meier’s Civilization VI için Spring 2017 güncellemesini yayımladı. Şu an için PC oyuncularına sunulan ve yakında Mac ve Linux için de yayımlanacak olan bu Sid Meier’s Civilization VI güncellemesinde çeşitli denge değişiklikleri, yapay zeka ayarlamaları, çoklu oyuncu değişiklikleri ve hata düzeltmeleri bulunuyor. Pers ve Makedonya Uygarlıkları ve Senaryo Paketi de bugünden itibaren satışa çıktı. Bu özel ek paket, oyuna Kiros’un liderlik ettiği Persleri, Büyük İskender’in liderlik ettiği Makedonları ve İskender’in Fetihleri ismindeki yeni senaryoyu Sid Meier’s Civilization VI’ya ekliyor.



    Persler zengin bir imparatorluk kurmak ve ani, beklenmedik askeri saldırılarda bulunmaktan korkmayan oyuncular için mükemmel bir seçim. Makedonlar ise fetih odaklı bir uygarlık, özel birimleri ve yetenekleri sayesinde oyuncuların oyunun daha başlarında dünya kontrolünü ele geçirmelerine yardımcı oluyor. Pers ve Makedonya Uygarlıkları ve Senaryo Paketi hakkında daha fazla bilgi almak ve Sid Meier’s Civilization VI ilkbahar güncellemesinde değişikliklerin tam listesini görmek için lütfen 2K’nın resmi Civilization sitesine göz atın: [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    AlıntıAlıntı

  2. #112
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Blizzard Entertainment tarafından StarCraft: Remastered duyuruldu

    Tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip, en sevilen oyunlarından biri evrim geçiriyor.


    Devrim yaratan gerçek zamanlı bilim kurgu strateji oyununun 4K Ultra HD grafiklerle yenilenen versiyonunda orijinal oyunun ve ünlü genişleme paketi StarCraft: Brood War’un tüm içeriği eksiksiz yer alacak StarCraft: Remastered, GZS türü için standardı belirleyen oynanış ve denge özellikleri korurken, grafik ve sesleri güncelliyor, eşleştirme, sıralamalar, sosyal özellikler ve fazlasını ekliyor. Blizzard Entertainment açıklamayı yaptı!



    Tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip, en sevilen oyunlarından biri evrim geçiriyor. Blizzard Entertainment ödüllü gerçek zamanlı strateji oyununun özenle modernleştirilmiş hali olan StarCraft: Remastered’ı duyurdu. StarCraft: Remastered orijinal StarCraft ve StarCraft: Brood War genişleme paketinin tüm grafiklerini elden geçirirken dünyada milyonlarca oyuncunun kalbini kazanan ve profesyonel espor dünyasının temelini atan oynanış özelliklerini aynen koruyor. “StarCraft, Blizzard’ın DNA’sının özüdür. Hikayesi, dengesi ve içindeki o küçük detayların tamamı bizim uzun süredir devam ettirdiğimiz epik eğlence anlayışımıza yansıyor. Aynı zamanda rekabetçi oyunculuğun ve eSpor’unda 20 senedir kalbinde yer alıyor,†diyor Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime. “StarCraft: Remastered ile orijinal oyunun görsellerini, seslerini ve çevrimiçi desteğini modernize ederek oyuncuların StarCraft’ı bir 20 yıl daha keyifle oynamalarını hedefliyoruz.â€
    Yenilenen grafik ve sesler bu ölümsüz klasiğe 4K çözünürlüğe kadar geniş ekran UHD desteği eşliğinde modern bir görünüm ve his kazandıracak. Diğer güncellemeler arasında StarCraft ve StarCraft: Brood War sefer görevlerinin hikaye anlatımını destekleyen yeni illüstrasyonlar; geliştirilmiş eşleştirme sistemi; sosyal özellikler ve güncellemeler için Blizzard’ın oyun ağına tam bağlanabilirlik; sefer ilerlemesi, özel haritalar, tekrarlar ve tuş ayarları için bulut kayıtları; orijinal beş dile ek olarak sekiz yeni dil desteği; ve fazlası bulunacak. Bu yenilikler StarCraft’ın modern çağa taşırken oynanış ve denge ayarları bire bir korunacak ve herkesin aynı deneyimi yaşaması sağlanacak.
    Blizzard Windows ve Mac PC’ler için StarCraft: Remastered’ı bu yaz piyasaya sunmayı hedefliyor. StarCraft: Remastered’ın fiyatı ve diğer ayrıntılar önümüzdeki zamanlarda açıklanacak. Bir kez daha savaşların yıprattığı Koprulu Sector’ün savaş alanlarına inmeye; zerg, protoss ve terran’ları galaktik hakimiyet için çarpıştırmaya; Marshal Jim Raynor, Kerrigan ve Praetor Fenix’in epik hikayelerini yaşamaya; veya tüm bir tür için çıtayı belirlemiş olan çevrimiçi rekabete dayalı GZS’nin yenilenen versiyonunda diğer oyuncularla kapışmaya hazır olun. Daha fazla bilgi için: [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız].
    StarCraft: Remastered’a hazırlık amacıyla Blizzard Entertainment StarCraft: Brood War’u bu hafta 1.18 versiyonuna güncelleyecek. Bu güncellemede tuş atama yeteneği, izleyici modu, modern hile önlemleri, Windows 7, 8.1 ve 10 için uyumluluk iyileştirmeleri gibi yenilikler ve geliştirmeler yer alacak. Bu güncelleme yayınlandığında, içinde orijinal oyunun ve Brood War genişleme paketinin yer aldığı StarCraft Anthology ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek.
    AlıntıAlıntı

  3. #113
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Half-Life 2: Episode 3 hakkında yepyeni bilgiler ve görseller ortaya çıktı

    Keşke iptal edilmeyip çıksaymış.


    Half-Life, ciddi [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] çok büyük kitlenin beğenisini hakkı ile kazanmış olan bir yapım ve seri. Çok uzun süredir ne Half-Life 2: Episode serisinden, ne de Half-Life’ın ana serisinden yeni bir yapım ile [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], tekrar elden geçirilmiş oyunlar dışında. Başarılı yapımın yolunu gözetleyen insanlarla dolup taşmaya başladı artık her yer. Son zamanlarda çıkan iptal edilen yapımlar, hatta denemeler dışında hiçbir haber alamaz olduk. Ünlü serinin bu [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] konuk olma sebebi ise, yine iptal edilmiş bir projeden artakalanlar. Haberimizin en alt kısmında ise, iptal edilen Half-Life 2: Episode 3 projesinden sızdırılan birkaç görüntüsü sizleri bekliyor.



    Half-Life 2: Episode 3’te, Ravenholm’ün karlı versiyonunda, ufak tefek bulmacalarla ve ayarlanmış çarpışmalar ile karşılaşılacağı öğrenildi. Ana karakterimizin bir gondol ile gerçekleştirdiği kaza sonrasında Duncan ve Scooter isimli iki farklı karakter ile bir depoda uyanması ile hikayemiz başlayacakmış. İptal edilmiş olan oyunun haritasına ait görseller de bulunuyor. Hatta, görseller dışında birçok değerli bilgi de ValveTime.net’in [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tıklayarak ulaşabileceğiniz sayfasında yer alıyor. Bilinmeyen bir kaynak tarafından 24 Mart 2017 tarihinde internete sızdırılan görüntüler ve bilgiler insanı gerçekten hüzünlendiriyor. Aşağıdan ve bir sonraki sayfadan, iptal edilmiş proje hakkında internete sızdırılan görüntüleri inceleyebilirsiniz. Umarız ki, er ya da geç bir şekilde yepyeni bir yapım ile karşımıza çıkar Valve ve gözü yollarda kalmış oyuncuların derdine çare olur artık.
    AlıntıAlıntı

  4. #114
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    South Park: The Fractured But Whole ön siparişleri, kullanıcılara geri iade ediliyor

    Geride ise ücretsiz alınmış bir South Park: The Stick of Truth kalıyor.


    Eğer PlayStation 4 üzerinden South Park: The Fractured But Whole için ön sipariş verdiyseniz, PlayStation Network hesabınızı ve maillerinizi kontrol etmeniz gerekebilir. Çünkü Sony, anlaşmaları gereği, oyun ertelendiği için, South Park: The Fractured But Whole için verilmiş tüm ön siparişleri iptal ediyor ve ön sipariş için ödenmiş olan para, kullanıcıya geri veriliyor. Fakat kullanıcılar, bu işlem sonucunda kazançlı çıkıyor çünkü bildiğiniz üzere South Park: The Fractured But Whole için ön sipariş verdiğiniz zaman, South Park: The Stick of Truth oyununa ücretsiz olarak sahip oluyordunuz. Sony, bu ön siparişleri iptal ettiği zaman da, ön sipariş ile ücretsiz gelen oyun, sizin hesabınızda kalmaya devam ediyor. Ana haberimizi sonlandırmadan tekrarlayalım, bu ön siparişlerin iptal edilmesi, Sony tarafından gelen geleneksel bir hareket. Bir oyun ertelendiği zaman Sony genelde ön siparişlerin tümünü sürekli olarak iptal ediyor. Yani oyunda bir sorun olduğunu veya tekrar ertelendiğini sanmıyoruz.

    Oyun hakkında yayımlamış olduğumuz son haberde, Nintendo Switch konsolundan bahsetmiştik ve, “Birçok kez [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]olan, sadece PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] South Park: The Fractured But Whole, Nintendo Switch için her zaman bir [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] idi. Oyunun grafiksel kalitesinin çok yüksek olmaması, bu oyunun Nintendo Switch için gelebileceğini işaret ediyordu fakat resmi açıklama geldi. South Park: The Fractured But Whole, bahsettiğimiz konsol için ne yazık ki çıkışını gerçekleştiremeyecek. Sadece PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları bu oyunun tadına bakabilecek. Peki, bu neden oldukça önemli bir durum? Çünkü birkaç hafta önce oyunun geliştiricileri, böyle bir bilginin ön hazırlığını yapmıştı. Daha doğrusu, oyuncular böyle düşünmüştü. Dilerseniz bahsettiğimiz hazırlığa hemen aşağıdan bir bakalım.” demiştik.
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]


    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

    Nin-ten-do. I'm coming. I'm coming, Nin-ten-do [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]












    Ardından da, “Yukarıda görebileceğiniz Twitter gönderisi, aslında Nintendo Switch için yapılan bir gönderme değilmiş. Yukarıdaki görüntü, bu şovun 2006’da yayımlanan bir bölümüne ait ve bu bölümde Cartman, Wii U konsolunu almaya çalışıyor. South Park resmi Twitter hesabından da, bu yüzden paylaşmış bu sahneyi. Nereden mi biliyoruz? Bu açıklamayı South Park Digital Studios/Comedy Central yetkilisi, IGN cephesine yaptı çünkü. Açıkçası böyle hoş bir oyunun, yeni bir konsolu kaçıracak olması oldukça üzücü. Evet, o konsolun sahipleri The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile uzun bir süre idare edebilir fakat, The Legend of Zelda: Breath of the Wild sonsuza kadar sürmeyecek değil mi? Oyuncular mutlaka yeni bir oyuna ihtiyaç duyacaktır. Bu ihtiyaç geldiğinde ise, haberimizde bahsi geçen oyun, ne yazık ki olmayacak.” demiştik.
    AlıntıAlıntı

  5. #115
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Dark Souls III: The Ringed City için ilk inceleme puanları yayımlandı

    Güçlü bir ek paket, oyuncuları bekliyor.


    PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirmiş olan Dark Souls III: The Ringed City için ilk inceleme puanları sonunda yayımlandı. Dark Souls serisinin sonunu getiren bu ek paket, ortalama olarak 100 üzerinden 79 aldı ve adını başarılı ek paketler listesine yazdırdı. Tabii bu demek değil ki, bu ek paket kusursuz. Bunla bağlantılı olarak, Dark Souls III: The Ringed Cityürününün aldığı en düşük puan 100 üzerinden 60. Bu puanı iki farklı site veriyor: Saudi Gamer ve Cubed3. En yüksek puan ise 100 üzerinden 90 ile üç farklı siteden geliyor. Bu siteler ise PC Invasion, Game Revolution ve TrueAchievements. Dilerseniz detaylı inceleme puanlarına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.






    AlıntıAlıntı

  6. #116
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    MLB The Show 17 için ilk inceleme puanları yayımlandı

    Oynamayı düşünüyor musunuz bu oyunu?


    PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştiren MLB The Show 17 için ilk inceleme puanları yayımlandı. Yayımlanan bu inceleme puanlarına göre, oyunun ortalama puanı 100 üzerinden 84. Böylece bu oyun, başarılı spor oyunu kategorisine girebiliyor. Oyuna gelen en yüksek puan 100 üzerinden 98 ve bu puanı Cheat Code Central verdi. En düşük puan ise Hardcore Gamer cephesinden geliyor. Hardcore Gamer, bu oyuna 100 üzerinden 60 vermiş durumda. Diğer yayımlanan tüm inceleme puanlarına da hemen aşağıdan göz atabilirsiniz efendim. Ayrıca yorumlar kısmında da bu oyunu alıp, almayacağınızı bizlere belirtebilirsiniz. Düşüncelerinizi bekliyor olacağız.






    AlıntıAlıntı

  7. #117
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Persona 5 için ilk inceleme puanları yayımlandı

    Bayağı başarılı bir oyun olmuş. İnceleme puanları bunu gösteriyor.


    PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformları için çıkışını gerçekleştirmiş olan Persona 5 için ilk inceleme puanları, sonunda yayımlandı. Bizler de, bu ilk inceleme puanlarını sizlerle paylaşmak istedik. Bildiğiniz üzere, bizlerin birçok incelemesi OpenCritic üzerinde yayımlanıyor, bu yüzden inceleme yazılarını ve ortalama puanları da bu sistem üzerinden sizlere aktaracağız. Kafa karışıklığı olmasın. Şimdi efendim, ortalama inceleme puanlarına bakacak olursak Persona 5, efsane bir oyun. Çünkü ortalama inceleme puanı 100 üzerinden 94. Oyunumuz, tam 10 farklı siteden tam puan alırken, en düşük puanı ise 100 üzerinden 70 olarak görünüyor. Bu puanı veren ekibin adı ise Digital Trends. Dilerseniz inceleme puanlarının tümüne, detaylı bir şekilde hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.






    AlıntıAlıntı

  8. #118
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Persona 5 için ilk inceleme puanları yayımlandı

    Bayağı başarılı bir oyun olmuş. İnceleme puanları bunu gösteriyor.


    PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformları için çıkışını gerçekleştirmiş olan Persona 5 için ilk inceleme puanları, sonunda yayımlandı. Bizler de, bu ilk inceleme puanlarını sizlerle paylaşmak istedik. Bildiğiniz üzere, bizlerin birçok incelemesi OpenCritic üzerinde yayımlanıyor, bu yüzden inceleme yazılarını ve ortalama puanları da bu sistem üzerinden sizlere aktaracağız. Kafa karışıklığı olmasın. Şimdi efendim, ortalama inceleme puanlarına bakacak olursak Persona 5, efsane bir oyun. Çünkü ortalama inceleme puanı 100 üzerinden 94. Oyunumuz, tam 10 farklı siteden tam puan alırken, en düşük puanı ise 100 üzerinden 70 olarak görünüyor. Bu puanı veren ekibin adı ise Digital Trends. Dilerseniz inceleme puanlarının tümüne, detaylı bir şekilde hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.






    AlıntıAlıntı

  9. #119
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Uncharted: The Lost Legacy ve The Last of Us Part II, Naughty Dog ekibinin şimdilik tek planları

    Naughty Dog, bu iki oyundan sonra neler yapacağını henüz planlamadı.


    Eğer bir PlayStation oyuncusuysanız, Naughty Dog ekibini mutlaka tanıyorsunuzdur. Çünkü bu ekip, PlayStation konsoluna birbirinden güzel oyunlar kazandırdı. En güncel örneklerden bahsedelim: Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve The Last of Us Remastered. Bu iki yapıt da PlayStation 4 içinçıkmıştı ve oyuncular tarafından inanılmaz büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. Peki, Naughty Dog şu sıralar ne yapıyor? Kendileri şu an Uncharted: The Lost Legacy isimli bir senaryo genişletme paketi üzerinde ve The Last of Us Part II isimli yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Yani PlayStation 4 oyuncularınayine mükemmel şeyler bekliyor. Peki, bu iki oyundan sonra neler olacak? İşte bu sorunun cevabınıkimse bilmiyor.



    Game Informer ile röportaj gerçekleştiren Naughty Dog patronu, gelecek planları hakkında ve Uncharted: The Lost Legacy ve The Last of Us Part II oyunları hakkında, “Çok uzağı planlamıyoruz. Oyun yapmak oldukça zor ve bizler, elimizdekine odaklanmak istiyoruz. Uncharted serisini bu şekilde genişletmek, sürekli farklı karakterlerin hikayelerini anlatmak istemiyoruz. Bir yandan da, Chloe Frazer karakterinin hikayesini, sizlere sunmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.” dedi öncelikle.
    Bu açıklamaların ardından Naughty Dog patronu, biraz eskiye döndü ve The Last of Us ile Uncharted 3: Drake’s Deception oyunlarını aynı anda geliştirdikleri zamandan bahsetti. Evan Wells, “The Last of Us zamanında, ekibimizin ikiye bölünüp çalışması çok ciddi bir olaydı. Birçok çalışan alıp, oldukça güçlü 2 ekip kurmak için ayaklandık. Geliştirilme sürecinin ihtiyaçları, çalışanların beklentileri ve diğer birçok şey, ikiye ayrılmamızı neredeyse imkansız kıldı. Sonucunda ise 1 tam takım ve 1 çeyrek takımolarak kaldık. Geliştirilme süreci o şekilde devam etti.” dedi bu konuda.
    AlıntıAlıntı

  10. #120
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Fallout Shelter artık Steam üzerinde de ücretsiz olarak oyuncularla buluştu

    Fallout Shelter, mobil platformlardan sonra, PC üzerinde en çok kullanılan dijital oyun platformu Steam’de de boy gösterdi.


    Fallout Shelter, ilk önce mobil [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], ardından PC platformları için ve son olarak da Xbox One‘da oynanabilir olmuştu. Fakat 29 Mart 2017 itibari ile oyunu Steam üzerinden de ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Şöyle bir hatırlatma olması için, 14 Haziran 2015 tarihinde iOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazlara, 13 Ağustos 2015‘de de Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda boy göstermişti bu oyun. Aradan yaklaşık olarak 1 yıl geçtikten sonra, yani takvimler 14 Temmuz 2016 tarihini gösterdiğinde ise PC platformunda Bethesda.net üzerinde oynanabilir olmuştu oyunumuz. Fallout Shelter, geçtiğimiz günlerde, 7 Şubat 2017 tarihinde Xbox One‘da boy gösterirken, Windows Mağazası‘nda PC için de yer almıştı. Oyun, dün itibari ile de günümüzün en çok ve sık kullanılan dijital oyun platformu Steam’de oyuncular ile buluştu.



    Fallout Shelter, bizlere Vault-Tec tarafından tasarlanmış bir yeraltı kasasının kontrolünü teslim ediyor. Kasa dedik, fakat burada insanlar yaşıyor. Daha önceden Fallout serisinin herhangi bir oyununu oynamış olanlar hemen anlamıştır zaten. Fakat, yine de bir değinecek olursak eğer, bir nükleer patlama oluyor hikayede ve bu nükleer patlama esnasında insanlar Vault-Tec isimli şirket tarafından geliştirilmiş olan kasalara yerleştiriliyor. Nükleer patlamanın etkileri geçene kadar da burada kalıyorlar. Elbette patlama esnasında dışarıda kalanlar da oluyor. Onlar ise ya yaratıklara dönüşmüş oluyor, ya da bir şekilde hayatta kalmış. Ölenler ayrı tabii. Steam üzerinden ücretsiz olarak 29 Mart 2017‘de oynanabilir olması ile konumuz olan oyunda ise, en mükemmel kasayı yaparak insanlara güzel bir hayat sunuyoruz. Oyunun Steam sayfası için [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tıklamanız yeterli.
    AlıntıAlıntı

 

 
12. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 2891011121314151622 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.192.229.48318 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (304552)