turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


17. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 713141516171819202127 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 161 ile 170 arası
  1. #161
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Gran Turismo Sport için bir beta süreci başlıyor

    Betaya kayıt olma detayları ve oyun içerisindeki Porsche araçlarının görselleri de haberimizde.


    PlayStation markasının en güçlü yarış oyunu serisi olan Gran Turismo, serisinin 7. oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gran Turismo Sport için Mart 2017 başında bir kapalı beta süreci düzenlenmişti ve fakat bu süreç sadece Kuzey Amerika bölgesine özeldi. Yani bizler katılamamıştık. Geçen gün ise PlayStation Blog üzerinden bir açıklama yapıldı ve Gran Turismo Sport için yeni bir beta süreci duyuruldu. Hem de bu beta süreci Avrupalı oyunculara özel olacak. Yani bizler de katılabileceğiz. Bahsettiğimiz bu beta süreci, 15 Nisan 2017 tarihinde başlayacak ve ne zaman biteceği henüz bilinmiyor. Fakat en az 1 hafta süreceğini söyleyebiliriz. Eğer bu beta sürecine katılmak istiyorsanız, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] kullanabilirsiniz.



    Gran Turismo Sport betası haricinde, yarış severler oldukça heyecanlı çünkü bildiğiniz üzere EA ile Porsche arasındaki asırlık anlaşma 2016 sonlarında bitti. Yani şöyle söyleyelim, uzun bir zamandır neden sadece Need for Speed oyunlarında Porsche markasının olup, diğer yarış oyunlarında Porscheolmamasının nedenini merak ediyorsanız, işte bu EA ile olan anlaşma idi. Bu anlaşma bitti ve artık tüm yarış oyunları bu markayı kullanabilecek durumda. Tabii Gran Turismo Sport da kullanacak
    AlıntıAlıntı

  2. #162
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Neverwinter: The Cloaked Ascendancy, konsollara geldi

    Güçlü, esrarlı düşmanları ve usta seviyesinde bir Spellplague Caverns zindanını fethedin.


    Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: The Cloaked Ascendancy paketinin Xbox One ve PlayStation 4 platformlarındabugün yayınlandığını duyurdu. Neverwinter şehri, Spellplague sırasında Cloak Tower’dan türeyen, Lord Neverember’ın tahtını elinden almaya can atan dört büyücünün kurduğu Cloaked Ascendancy’nin saldırısına uğramış durumda. Oynaması ücretsiz MMORPG’nin en son genişlemesi; yeni bir sefer, macera bölgesi, bilinen bir konumda yeni bir zindan, dinamik çarpışmalar ve çok daha fazlasıyla öne çıkıyor.



    Maceracılar, kısa süre önce yeniden ele geçirilen River District’teki yenik bir dostu onurlandırmak için Storm King’s Thunder’da olanların ardından Neverwinter’a geri dönüyor. Merasim, Far Realm’dangelen ve Gyrion the Ascendant’ın önderlik ettiği, niyetlerinin şehrin başına büyük bir bela açmak olduğu anlaşılan bir grup gizemli büyücü tarafından kesiliyor. Yeni bir macera bölgesi olan River District, oyunculara Cloaked Ascendancy’nin şeytani planını ortaya çıkarma, yepyeni bir seferi tamamlama, yeni çarpışmada dövüşme ve yeni, üstün bir Spellplague Caverns zindanını fethetme fırsatını ve çok daha fazlasını sunuyor.
    Yeni macera bölgesi olan River District, burayı kendisine mesken tutmuş büyücüleri yansıtan çok sayıda alanıyla Cloaked Ascendancy’nin vatanı hâline geliyor. Yeni seferle birlikte kahramanlar bölgeyi yeniden ele geçirmek ve Hotenow Dağı patlamadan önce olduğu gibi onu yeniden bir finans merkezi hâline getirmek için yola çıkıyor. Cloaked Ascendancy savaşı, orijinal bir Neverwinterkonumu olan Spellplague Caverns ana zindanına dönüşle nihayetine ulaşıyor.

    Oyuncular, burada The Cloaked Ascendancy üyeleriyle yüzleşiyor. Zindanın hem yeni ana hem de geri gelen seviye kazandırma sürümleri, yeni Eser Silahları gibi yeni ganimetler vadediyor. Oyuncular; Mirage, Fey, Lifeforged ve Aboleth silahları olmak üzere toplam dört yeni silah seti kazanabiliyor ve Cloaked Ascendancy büyücülerinin far realm gücünü kullanabiliyor. Dahası, Cloaked Ascendancy “The Illusionist’s Gambit†adlı yeni bir çarpışmayla geliyor. Bu çarpışma, en yüksek seviyedekioyunculara olduğu kadar düşük seviyelerde olanlara da dinamik bir zorluk sunuyor. Düşmanların, sahnenin ve zorlukların her turda rastgele olarak değişmesi, her oynanışta yeni deneyimler yaşanmasını mümkün kılıyor.
    Neverwinter, dinamik savaşlar ve destansı zindanlar sunan, oynaması ücretsiz bir aksiyon MMORPG’sidir. Oyuncular, uçsuz bucaksız Neverwinter şehrini ve onun komşu topraklarını keşfe çıkarak Forgotten Realms’ın yaşayan tarihini öğrenir ve düşmanlarıyla yüzleşir. Neverwinter, PC’de mevcuttur ve Xbox One (Xbox Live Gold ile) ve PlayStation 4 (PlayStation Plus gerekmez) platformlarında dijital olarak ücretsiz oynanabilir.
    AlıntıAlıntı

  3. #163
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: Oyun dünyasındaki güncel haberler

    Star Wars: Battlefront II, resmi internet sitesiyle karşınızda

    Maalesef sitede pek fazla içerik bulunmuyor.


    Star Wars oyunları, serinin hayranlarını ne tür bir oyun olursa olsun heyecanlandırmayı her zaman başarmıştır. Geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Star Wars: Battlefront II, tanıtım videosundan sızdırılan görsellerle karşımıza çıkmış ve bütün oyuncuların heyecanla bu tanıtım videosunubeklemeye başlamasını sağlamıştı. Şimdi ise, oyunun resmi internet sitesi kullanıcılara sunulmuş durumda.



    Fazlasıyla heyecanlanmadan önce derin bir nefes alsanız iyi olacaktır, çünkü internet sitesindeherhangi bir içerik bulunmuyor. Gelişmelerden haberdar olabilmek için doldurmanız gereken kutucuklar hariç tabii ki. Oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça ve duyurular yapıldıkça bu internet sitesi Electronic Arts tarafından güncellenecek ve oyunculara sunulacaktır. Siz şimdiden deneyimlemek istiyorsanız,[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tıklayarak Star Wars: Battlefront II resmi internet sitesine ilerleyebilirsiniz.
    Oyunun tanıtım videosundan biraz bahsetmek gerekirse, bilgileri almadan önce sizlere videodan sızdırılan görsellere bakmanızı öneriyoruz. 15 Nisan 2017, yani önümüzdeki Cumartesi günü gösterilecek olan tanıtım videosu; Los Angeles saati ile 11:30, yani Türkiye saati ile 19:30 da ekranlarınızda olacak. Oyun hakkında merak ettiklerimizi ve detaylı özellikleri bizlere anlatmasını beklediğimiz bu tanıtım videosunu çıktığı anda sizler ile paylaşacağız. Kim bilir, belki oyunun kesin çıkış tarihi hakkında da bir bilgi edinebiliriz.
    AlıntıAlıntı

  4. #164
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Capcom, Resident Evil 8 planlarına başlamış bile

    Şirketin yeni oyun için birkaç planı bulunuyormuş.


    Hayatta kalma içerikli korku oyunlarının birbirine benzer hale gelmesi ile birlikte bu sektörde bir yenilik aranıyordu. Resident Evil 7: Biohazard ile birlikte pek çok oyuncu istediğini almış ve kısa bir süreliğine de olsa tatmin olduğunu hissetmişti. Çıkışının üstünden daha üç ay bile geçmeyen bu oyun, büyük başarılara imza atan bu oyun haftalarca en çok satanlar listesinde yer almıştı. Görünen o ki, Capcom daha oyunun iyice sindirilmesini beklemeden oyunculara yeni bir yapım sunmayı planlıyor. Yapılan açıklamaya göre, Resident Evil 8 üzerinde çalışmalar başlamış bile.



    Resident Evil 7: Biohazard’ın baş yapımcısı Jun Takeuchi, YouTube üzerinden pek çok açıklamada bulundu. Serinin 7. oyununun, hayatta kalma içerikli korku oyunlarına yeni bir tür getirmesini ve yeni bir serinin başlangıcı olmasını istediklerini belirtiyor Jun Takeuchi. Sözlerine, “Bir sonraki oyun için birkaç plan üzerinde düşünmeye başladık bile, ancak aynı zamanda hayatta kalma içerikli korku temasını başlı başına nasıl geliştirebileceğimizi de düşünüyoruz.†şeklinde devam eden baş yapımcı; gelecek oyunlarda da oyunculardan karakterlerin yaşayacağı zorlu durumlar ile baş etmelerini isteyeceklerini ekliyor.
    Resident Evil 7: Biohazard ile başlayan gelişimin, Resident Evil 8 ile de devam edeceği Jun Takeuchi’nin sözlerinden anlaşılıyor. Serinin son oyununun çıkışı üzerinden daha üç ay geçmemişken niçin yeni bir oyun üzerinde düşünüyorlar diye sorabilirsiniz, ancak unutmamamız gereken bir şey var. Resident Evil 7: Biohazard’ın da 2014 yılından bu yana geliştirildiğini öğrenmiştik, yeni oyun çok daha devrimsel olacaksa neden bu süre daha uzun olmasın? Umarız yakın zamanda çok daha fazla bilgi ile karşılaşırız. Dilerseniz hemen aşağıdan Jun Takeuchi’nin konuşmasını dinleyebilirsiniz.
    AlıntıAlıntı

  5. #165
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    AMD, R5 işlemcilerini tanıtırken PC için Halo 3 duyurmuş olabilir

    Peki, Microsoft bu duruma ne diyecek?


    AMD, yeni R5 işlemcileri için bir çıkış etkinliği düzenledi Kore‘de. Etkinlik esnasında ise AMD, PCplatformu için yolda olan oyunlarla ilgili bir video gösterdi. Buraya kadar herhangi bir sorun yok, fakat asıl ilgi çeken nokta, bu video esnasında AMD‘nin Halo 3 ile alakalı bir görsel gösterdi. Bunun anlamı da, Halo 3‘ün, PC platformu kullanan serinin hayranları ile buluşma ihtimalinin söz konusu olduğu demek oluyor. Hemen aşağıdaki fotoğraf, oyunların gösterildiği videoda görüntülenen görsele ait.



    Halo 3‘ün PC için gösterilen oyunlar arasında olması çıkacağı anlamına geliyor muhtemelen, fakat çıkacak olunun oyunun Remastered veya Anniversary adı verilen sürümler olup olmayacağı hakkında kesin bilgiler yok. Fakat, söylentilere göre Microsoft, Halo 3 Anniversary‘i bulunduğumuz 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan E3 esnasında tanıtacak ve hatta bir Xbox Play Anywhere oyunu olarak oyuncularla buluşarak Xbox One, Project Scorpio ve Windows 10 işletim sistemine sahip olan PCkullanıcıları tarafından oynanabilir olacak.
    Bu haberimizde bahsettiğimiz hiçbir bilgi henüz onaylanmadı, fakat söylentiler ve AMD‘nin bu adımı böyle bir ihtimalin olduğu anlamına geliyor. Gösterilen görselin Halo Wars 2 ile alakalı olma ihtimalini de düşündük, fakat her iki oyun da çok farklı görseller kullanıyor. Ya birileri serinin hayranlarını kandırıyor, ya da ciddi ciddi gümbür gümbür gelen bir oyun var ortada. Umarız ki Microsoft oyunu onaylar ve doya doya tadını çıkarabiliriz.
    AlıntıAlıntı

  6. #166
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Naughty Dog, Horizon: Zero Dawn grafiklerinden daha iyisini yapmak istiyor

    Naughty Dog, eğer isterse bunu rahatlıkla yapacaktır The Last of Us Part II ile.


    PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro platformlarına özel olarak çıkışını gerçekleştiren Horizon: Zero Dawn, bütün oyuncuları etkilemişti. Gerek oynanışı, gerek hikaye anlatımı, gerek sesleri, gerekse de grafikleri ile tüm oyuncuları etkileyen bu oyun, görülen o ki Sony çatısı altında bulunan başka bir oyun geliştiricisini de etkilemiş. Bu oyun geliştiricisi ise The Last of Us ve Uncharted serileri ile tanınan Naughty Dog. Bu ekip, şu an The Last of Us Part II ve Uncharted: The Lost Legacy üzerinde çalışıyor.
    Uncharted: The Lost Legacy hakkında birçok şey biliyoruz zaten artık ama The Last of Us Part IIşimdilik bir sır. Geçen günlerde ise Naughty Dog, Horizon: Zero Dawn grafiklerinden daha iyisini yapmak istediğini belirtti. Tabii ki bu The Last of Us Part II ile yapılacaktır diye düşünüyoruz. Dilerseniz haberimizin detaylarına bir göz atalım hemen aşağıdan. Bakalım Naughty Dog, Horizon: Zero Dawn oyununun grafikleri hakkında neler dedi?

    Biraz önce bahsetmiş olduğumuz Uncharted ve The Last of Us serilerinin yazarı olan Neil Druckmann ile Guerrilla Games yöneticisi Hermen Hulst, bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajın tamamını zaten sizler de hemen yukarıdaki videodan görebilirsiniz. İşte bu röportaj sırasında Neil Druckmann, Horizon: Zero Dawn grafiklerinden oldukça etkilendiğini belirtti. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu da bizlere kusursuz grafikler sunmuştu tabii ama Guerrilla Games, bu grafikleri bizce geride bıraktı yeni oyunu ile. Şimdi, bunun aynısını tekrar Naughty Dog yapmak istiyor. Hem de The Last of Us Part II ile.
    Neil Druckmann bu konuda, “Oyunun grafikleri gerçekten sersemletici. Aslında bunu sadece grafik olarak da düşünmüyorum. Mesela, ormandayız ve böyle bir açık dünya oyununa, bu kadar yeşilliğinnasıl eklendiğini aklım almıyor. İnanmalısın ki, takımıma gidip, bu grafikleri gösterip, alt sınırın bu olduğunu söyleyeceğim. Bu grafikleri geçmemiz gerekiyor. Bu inanılmaz bir şey. Sizin için gerçekten çok mutlu olduk. Oyun üzerinde ne kadar sıkı çalıştığınızı biliyoruz.†diyor.



    Naughty Dog ekibinin bu güne kadar bizlere sunduğu oyunlara bakacak olursak, verdikleri sözü tutacaklarına emin olabilir. Bu söz, büyük bir ihtimalle Uncharted: The Lost Legacy ile tutulmayacaktır çünkü ekibin, oyun motorlarını güncelleme gibi bir fırsatı olduğunu sanmıyoruz. Ayrıca oyun, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyununun temelleri ile yapılıyor. Bu yüzden Uncharted: The Lost Legacy ile, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu grafikleri göreceğiz. Fakat The Last of Us Part II gerçekten Horizon: Zero Dawn grafiklerini geçebilecek seviyede gelebilir.
    AlıntıAlıntı

  7. #167
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Star Wars Battlefront II için ilk 1080p görseller yayımlandı

    Ayrıca oyunun senaryo ve çoklu oyuncu modu hakkında da yeni detaylar yayımlandı.


    Henüz saatler önce duyurulmuş olan Star Wars Battlefront II için ilk 1080p görseller yayımlandı ve oyunun senaryo ve çoklu oyuncu modu hakkında da yeni detaylar açıklandı. Bahsettiğimiz bu görsellere, haberimizin devamında ve yine bu haberimizin sonundaki galeriden göz atabileceksiniz. Bu yüzden biz direkt olarak yayımlanan detaylardan bahsetmek istiyoruz. Bir önceki haberimizde, Star Wars evreninde 30 senelik bir maceraya çıkacağımızı sizlere söylemiştik. Yeni açıklanan detaylara göre, oyunun senaryo modunda Star Wars: Return of the Jedi ve Star Wars: The Force Awakens filmleri arasındaki boşlukları dolduracağız.



    Tanıtım videosundan hatırlarsınız, büyük bir patlama oluyordu ve ikinci Death Star da yok ediliyordu. Senaryomuz da bu noktada başlıyor zaten. Bu Death Star yok edildiği için 30 senelik bir maceraya çıkıyoruz ve bu macera sırasında hem öç alıyoruz, hem sırtımızdan bıçaklanıyoruz, hem de bazı şeylerin acısını çıkartıyoruz. Tüm bunlar yaşanırken de Clone Wars, Galactic Civil War, First Order-Resistance dönemlerine şahitlik ediyoruz.
    Bahsi geçen bu senaryo modunda Luke Skywalker, Kylo Ren, Yoda, Darth Maul ve Rey gibi kahramanları da kontrol edebileceğiz ve bu kahramanların hepsi özelleştirilebilir olacak. Bu noktada, özelleştirmenin ne kadar detaylı olacağını bilemiyoruz. Belki sadece silahlarımız değişiyordur, belki de kıyafetlerimiz. Her neyse, bu konuda ilginç bir nokta da var. Çünkü bu kahramanlar, kendi periyotlarının dışında da bizlerin karşısına çıkabilecek. bir Yoda/Kylo Ren şovu görür müyüz?



    Star Wars Battlefront II çoklu oyuncu modunda ise artık 40 oyuncuya kadar dolan sunucular bulabileceğiz. Ayrıca bu çoklu oyuncu modunda, ilk oyundan haritalar da bulunacak; Starkiller Base, Theed, Takodana, Mos Eisley, Endor, Hoth gibi yeni haritalar da bulunacak. Ayrıca tahmin edebileceğiniz gibi, uzay savaşları da bu sefer oyunda olacak. Fakat bu savaşlar, ne kadar dinamik olacak, sürekli uzayda mı olacağız yoksa eski oyunlarda olduğu gibi gemimizden inip, yerde de savaşabilecek miyiz, henüz bu soruların cevaplarını bilemiyoruz. Umuyoruz ki yakın zamanda bir açıklama yapılır.
    Tüm bunların haricinde, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] listemize, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]listemize, “[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]” başlıklı yazımıza ve [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] yazımıza göz atmanızı öneriyoruz.


    AlıntıAlıntı

  8. #168
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Star Wars Battlefront II için Sezonluk Geçiş satılmayacak

    EA’in başına taş filan düştü herhalde.




    Son birkaç senedir bolca kullanılan Sezonluk Geçiş sayesinde oyuncular, 1 sene boyunca oyun için çıkacak olan tüm ekstra içeriklere ücretsiz ulaşabiliyordu. Tabii ki Sezonluk Geçiş için de ödeme yapılıyor fakat ek paketleri tek tek almaktansa, sadece Sezonluk Geçiş almak daha ucuza geliyor. Star Wars Battlefront oyunu için de bu sistem kullanılmıştı fakat EA bu sefer bizleri şaşırttı. Çünkü Star Wars Battlefront II için Sezonluk Geçiş satılmayacak.



    Oyunun kreatif yönetmeni olan Bernd Diemer, oyunun duyurulduğu etkinlikte bir açıklama yaptı ve basitçe, ” Oyun için sezonluk geçiş satılmayacak.” dedi. Kreatif yönetmenin yaptığı açıklamaya göre Sezonluk Geçiş satışları, bu tip oyunlar için uygun değil ve bu yüzden EA, yepyeni bir fikir ile gelmek istiyor. Yani Sezonluk Geçiş değil de, bizlerin aklına gelen ilk şey Ömür Boyu Geçiş gibi bir ürün oldu. Yüksek fiyatlara alabileceğiniz bu öge sayesinde, oyun için çıkacak tüm ek içeriklere sahip olabiliyorsunuz. Sadece 1 sene değil yani. Bizlerin aklına ilk bu geldi çünkü Star Wars Battlefront IIkesinlikle 1 senelik bir desteğe sahip olmayacak. İlk oyunda olduğu gibi, 2-3 sene boyuncadesteklenecek. Bu yüzden Sezonluk Geçiş tabii ki uygun olmayacaktır.
    Fakat bizlerin bu düşüncesi de yanlış olabilir çünkü Bernd Diemer da yeni oyun modlarının ve haritaların, ek paketler ile ana oyundan çıkartılmasını desteklemiyor. Biz pek düşünmüyoruz fakat Star Wars Battlefront II için çıkacak olan tüm ek içerikler de ücretsiz olabilir veya ek içerikler, oyun içinde kazanılacak olan bir para ile satın alınabilir. Tabii bu en son dediğimiz şey olursa, o oyun parası büyük bir ihtimalle mikro ödeme kurbanı olur. Yani nereden tutsak, kötü bir durum çıkıyor karşımıza şu an. Umuyoruz ki EA, güzel bir fikir ile gelir oyuncuların karşısına.
    Son olarak belirtelim, hemen aşağıdaki galerimizden oyunun resmi kapak tasarımlarına da göz atabilirsiniz. Fakat bu tasarımlarda, “Elite Trooper Deluxe Edition” göreceksiniz. Oyunun bu sürümü içerisinde Officer, Assault, Heavy ve Specialist sınıflarının yükseltilmiş halleri, yine her sınıf için 1 tane epik yetenek yükseltmesi ve her sınıf için anında silah açma özelliği bulunuyor. Ayrıca, eğer oyunun bu sürümüne ön sipariş verirseniz, oyunu oynamaya 3 gün önceden başlayabiliyorsunuz.
    AlıntıAlıntı

  9. #169
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Capcom, Deep Down marka haklarını yeniledi

    Yıllardır göremediğimiz bu oyun karşımıza çıkacak mı?




    Bazı oyunlar gerek geliştirme sürecinde yaşanan aksaklıklardan dolayı gerek ise ekip içindeki karışıklıklar nedeniyle beklediğimizden çok sonra çıkış yapabiliyorlar. 2013 yılındaki tanıtımından bu yana hakkında hiçbir gelişme olmayan ve hiçbir şey duymadığımız Deep Down, bir anda bizleri heyecanlandırmayı başardı. Capcom, Deep Down marka haklarını 9 Şubat 2017 tarihinde umutlarımız ile birlikte yeniledi; ancak bunun yaşandığı yeni ortaya çıkıyor.



    Birleşik Devletler Patent ve Ticari Marka Ofisi‘ne yapılan başvuruya göre, oyun geliştirme aşamasındayken iptal edilmemiş ve hala karşımızda görebiliriz. Zindan temalı tek ve çoklu oyunculu bir yapıya sahip olan Deep Down, haklarının yenilenmesi ile birlikte yaklaşan E3 2017 fuarında bizlerin karşısına çıkabilir diye düşünüyoruz. Geçen 4 yılın ardından, hevesi kursağında kalan PlayStation 4 kullanıcıları hala beklerken neden olmasın ki? Oyunun ismi geçen yılların ardından size bir şey çağrıştırmadıysa, yazımızın sonuna sizler için oyunun dört yıl önceki tanıtım videosunu da ekledik.
    Oyunun haklarının Capcom tarafından yenilenmesinin neden bu kadar önemli ve heyecan verici olduğunu belirtelim isterseniz. Oyunun haklarının yenilenebilmesi için ne kadar uzakta olursa olsun bir süre içerisinde çıkış yapacak olduğunu ve halihazırda geliştirme sürecinin sürdüğünü ifade ediyor bizlere. Tabii ki oyunun çıkacağının garantisini veremeyiz, belki de bir noktadan sonra gerçekten iptal edilir. Şimdilik ise, Capcom oyuncuları Deep Down ile buluşturmaya çalışıyor gibi görünüyor.
    AlıntıAlıntı

  10. #170
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: Oyun dünyasındaki güncel haberler


    Bethesda, bu sefer de bize güzel bir haber duyurdu. MMORPG oyunu The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited‘in, 18 Nisan‘a kadar PC,PS4 ve Xbox One platformları için ücretsiz olacağı açıklandı. Bunun yanında oyunculara, oyunda kullanabilmeleri için fazladan 500 Crown verilecek. Oyunu beğendiğiniz takdirde, oyunun tam sürümünü, 18 Nisan‘a kadar geçerli olacak %67 indirim ile alma hakkına sahipsiniz. Üstelik oyunun tam sürümüne geçtiğiniz zaman hiç bir kaybınız olmayacak. Geçtiğiniz seviyeleri, oyun içerisinde aldığınız eşyaları kaybetmeyeceksiniz. Oyunun Steam sayfasına [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ulaşabilirsiniz.Bethesda‘nın oyunu kısa süreliğine ücretsiz sunmasının sebebinin, oyuna gelecek olan Morrowind paketi olduğu düşünülüyor. Morrowind, The Elder Scrolls serisinde en büyük haritaya sahip olan oyunlardan biriydi ve çıktığı zaman oldukça ilgi görmüştü.Morrowind paketi, 6 Haziran’da bizlerle buluşacak.
    AlıntıAlıntı

 

 
17. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 713141516171819202127 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.215.434.46297 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (292390)