turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


26. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 1622232425262728293036 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 251 ile 260 arası
  1. #251
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege oyununa ganimet kutuları eklendi

    Çünkü… Çünkü, neden olmasın? Ganimet kutuları, yavaş yavaş her oyunda standart oluyor.





    Günümüzde çıkan birçok video oyunundaganimet kutuları oluyor. Bu kutular içerisinden, oyun içerisinde kullanabileceğimiz yeni eşyalar çıkartabiliyoruz. Birçok oyunda bu kutular, hem gerçek para, hem de oyun içi para ile satılıyor. Tabii kutuları oyun içi para ile almak çok büyük uğraş gerektirirken, gerçek para ile hemen alınabiliyor. Yani, oyuncular mikro ödemeye itiliyor. Bugünlerde ise Ubisoft, bu sistemi, belki de şu sıralar en çok sevilen oyununa uyguladı. Evet, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege oyununa ganimet kutuları eklendi. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siegeiçerisindeki kozmetik ögeleri, artık bu kutular içerisinden çıkartabileceğiz.



    Alpha Packs adına sahip olan bu kutular, halihazırda oyun içerisinde bulunan kozmetik ögeleri içerisinde bulunduruyor. Fakat bu kozmetikler haricinde, bir de normal olarak alınamayan, sadece kutu içerisinde bulunan, Efsanevi seviyedekozmetik ögeler bulunuyor. Şimdilik sadece oyun oynayarak kazanılan bu kutular, gelecekte mutlaka karşımıza gerçek para ile de çıkacaktır. Sonuçta ticaret yapılıyor, değil mi?
    Bakalım Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege oyuncularının bu duruma tepkisi ne olacak? Merakla bekliyor olacağız. Tabii aynı şekilde, sizlerin yorumlarını da bekliyoruz. Tom Clancy’s Rainbow Six:Siege için gerçekten bir ganimet kutusu sistemi gerekiyor muydu? Ubisoft tarafından atılan bu adımı nasıl değerlendiriyorsunuz?
    AlıntıAlıntı

  2. #252
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Star Wars Battlefront II, Xbox One X destekli olarak gelecek

    Acaba 4K çözünürlük mü göreceğiz, yoksa daha iyi bir performans mı?





    17 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan Star Wars Battlefront II, Xbox One X destekli olarak gelecek. Şimdilik bu desteğin ne olduğunu bilmiyoruz. Sadece oyunun Xbox Store satış sayfasında, Xbox One X destekli olacağı yazmakta. EA, isterse çözünürlük, isterse görsellik, isterse de performans üzerinden gidip, oyunu güzel bir hale sokabilir. Fakat oyun marketinin şu an 4K çözünürlüğe ağırlık verdiğini göz önünde bulundurursak, Star Wars Battlefront 2 muhtemelen Xbox One X üzerinde 4K çözünürlük desteği verecektir. Oyunun PlayStation 4 Pro sürümü için özel bir destek bulunuyor mu, bu konu hakkında henüz bir bilgi sahibi değiliz ne yazık ki.



    Star Wars Battlefront II hakkında daha önce, “PlayStation Blog üzerinden yapılan yeni bir açıklama ile birlikte EA, Star Wars Battlefront II açık beta süreci için bir başlangıç tarihi ve beta sürecinin içeriği hakkında yeni detaylar verdi. Yapılan ilk açıklamalara göre Star Wars Battlefront 2 açık betası, Ekim 2017 içerisinde oyunculara sunulacak. İçerik olarak ise karşımıza öncelikle Galactic Assault on Naboo çıkacak. Galactic Assault on Naboo ile Separatist Droid ordusu veya Republic Clone ordusuna geçeceğiz ve tam 40 kişilik bu oyun modunda, Theed sokaklarına savaşacağız. Ayrıca bir de Multiplayer Starfighter Assault olacak. Multiplayer Starfighter Assault hakkında çok fazla detay verilmedi fakat geliştirici ekip, bu modun bir uzay savaşı olduğunu belirtti. Objektif temelli, 1’den fazla bölüme sahip olan bu mod, oyuncuların ayağını yerden kesecek.†demiştik.
    AlıntıAlıntı

  3. #253
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Star Wars Battlefront II açık betası için tarih ve detaylar verildi

    Star Wars Battlefront II açık betası hakkında bilmeniz gereken her şey, bu yazımızda.





    PlayStation Blog üzerinden yapılan yeni bir açıklama ile birlikte EA, Star Wars Battlefront II açık beta süreci için bir başlangıç tarihi ve beta sürecinin içeriği hakkında yeni detaylar verdi. Yapılan ilk açıklamalara göre Star Wars Battlefront 2 açık betası, Ekim 2017 içerisinde oyunculara sunulacak. İçerik olarak ise karşımıza öncelikle Galactic Assault on Naboo çıkacak. Galactic Assault on Nabooile Separatist Droid ordusu veya Republic Clone ordusuna geçeceğiz ve tam 40 kişilik bu oyun modunda, Theed sokaklarınasavaşacağız. Ayrıca bir de Multiplayer Starfighter Assault olacak. Multiplayer Starfighter Assault hakkında çok fazla detay verilmedi fakat geliştirici ekip, bu modun bir uzay savaşı olduğunu belirtti. Objektif temelli, 1’den fazla bölüme sahip olan bu mod, oyuncuların ayağını yerden kesecek.



    Peki, bu açık beta sürecini ne zaman oynayabileceksiniz? Eğer Star Wars Battlefront II için ön sipariş verdiyseniz veya şimdi verirseniz, açık beta sürecine 4 Ekim 2017 tarihinde katılabileceksiniz. Eğer henüz Star Wars Battlefront 2 satın alma planınız yoksa, 6 Ekim 2017 tarihine kadar beklemeniz gerekecek. Bu tarihte, oyunun betası herkese açık olacak. Herhangi bir sınırlama olmadan, betayı indirip, oynayabileceksiniz.
    AlıntıAlıntı

  4. #254
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Konsollara özel oyunlar, marketin yüzde 20 kadarını oluşturuyor

    PlayStation ekibinin üzerine çok düştüğü konsollara özel oyunlar, tahmin edildiği kadar büyük bir yere sahip değil gibi görünüyor.





    Konsolların satılmasında iki önemli faktör bulunuyor. Bu faktörlerden ilki, oturma odasındaki rahatlık. Diğeri ise özel oyunlar. Konsol üreticilerine baktığımız zaman, Nintendo ve Sony cephelerinde özel oyunlar su gibi akıyor. Oyuncular da, bu oyunlardan memnun görünüyor. Microsoft ise Windows 10 ile Xbox konsolunu senkronize ettiğinden beri, özel oyun kavramına artık sahip değil. Bu noktada, açıkçası ben Microsoft’un bu adımını çok yanlış görüyordum fakat aslında Microsoft, doğru bir adım atmış olabilir. Çünkü yayımlanan yeni analizlere göre, konsollara özel oyunlar, oyun marketinin sadece %20 kadarını oluşturuyor. Yani, marketin 4’de 1’i bile değil. Konsol oyuncuları, daha çok üçüncü parti oyunlara önem veriyor.



    Artık tüm oyuncular tarafından tanınan Michael Pachter, bahsettiğimiz konuda açıklama yapan analist idi. Michael Pachter, “Konsollara özel oyunlar, marketin sadece %20 kadarını oluşturuyor. Sony, şu an Microsoft’u satışlarda eziyor çünkü PlayStation 3 ile batırdıkları işi, PlayStation ve PlayStation 2 seviyesine geri çıkarttılar PlayStation 4 ile. Sony, orijinal fanlarını geri kazanıyor. Sony, Birleşik Devletler içerisinde Microsoft’u ezemese de, dünyanın geri kalanı onların.” dedi tam olarak.
    Eğer Michael Pachter gerçekten haklıysa ve konsola özel oyunlar, markette bu kadar küçük bir yere sahipse, Microsoft güzel bir adım atmayı denemiş olabilir. Bu konuda onları suçlamak yanlış olabilir. Çünkü Michael Pachter’ın dediği gibi, Sony dünyanın her yerinde daha fazla konsol satıyor ve Microsoft, bu durumu değiştirebilmek için piyasayı çok daha yakından takip edip, farklı yollar denemek istiyor. Riskler alıyor.
    AlıntıAlıntı

  5. #255
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Yeni Humble Bundle Capcom Rising paketi, oyuncuları sevindirecek cinsten

    Kesinlikle en azından göz gezdirmeniz gerektiğini düşündüğümüz bir paket olmuş.





    Bildiğiniz üzere Humble Bundle, belli aralıklar ile belli başlı indirimler ve çok uygun fiyatlara oyun paketleri sunan bir internet sitesi. Güvenilir olması bir yana, ödemiş olduğunuz paraların bir kısmı da hayır kurumlarına gidiyor. Yeni Humble Bundle Capcom Risingisimli oyun paketi, Capcom şirketinin oyunlarını seven oyuncular için özenle seçilmiş yapımları içeriyor. İşin en güzel kısmı ise, fiyatı da cep yakmayacak cinsten.



    Henüz 10 günün üstünde bir süresi daha bulunan yeni Humble Bundle paketinde, Dead Rising ve Resident Evil serisinden oyunlar var. Pakette satın alımlarınız için 3 farklı seçenek bulunuyor. İlk seçeneğiniz olan 1 dolarlık pakette, Strider, Umbrella Corps ve DMC: Devil May Cry bulunuyor. Sadece 1 dolar gibi bir fiyata DMC: Devil May Cry gibi bir yapımın veriliyor olması, 1 dolarlık paketin bile fazlasıyla değerli olmasına sebep oluyor.
    Ayrıca, yapılan ödemelere göre sürekli değişen ortalama fiyatta bulunan 2. bir paket de var seçenekler arasında. Kampanyadaki 2. seçenekteki, hem 1. seçenekteki oyunlar, hem de üstüne Umbrella Corps Deluxe Edition Upgrade Pack, Dead Rising 2: Off the Record, Resident Evil HD Remaster, Resident Evil 0 HD Remaster ve Resident Evil 6 bulunuyor. Bu seçeneğin ise, haberimizi yazdığımız dakikalardaki fiyatı 7.29 dolar ve muhtemelen fiyat o civarlarda kalacaktır.
    Humble Bundle Capcom Rising paketindeki 3., yani son seçenekte ise Dead Rising 2 ve Dead Rising 3: Apocalypse Edition bulunuyor. Tabii, 3. seçeneği aldığınızda bu iki oyunun üstüne ilk 2 seçenek de size ulaştırılacak. Fiyatı ise sadece 12 dolar, yani kesinlikle sunduğu oyunlara göre çok uygun. 12 doları bizim para birimimize çevirdiğimizde ise, 42 TL civarında bir miktar karşımıza çıkıyor. 42 TL gibi bir ücrete, zombilerle stres atmayı sağlayan Dead Rising serisi, korku temasını çok güzel işlemiş olanResident Evil serisinin kaliteli yapımları ve bir de üstüne Dante‘nin ana karakter olduğu DMC: Devil May Cry alabilirsiniz.
    AlıntıAlıntı

  6. #256
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    The Elder Scrolls V: Skyrim için ek paket büyüklüğünde bir mod geliyor

    Yolda olan oyun modu için muhteşem görseller de yayımlandı.





    The Elder Scrolls V: Skyrim, çıktığı günden bu yana bir türlü eskimemiş yapımlardan bir tanesi. Oyun başarılı olunca, oyuna hayran kalan oyuncular da bir şeyler yapmaya çalışıyor sürekli. Bu işlerden anlayan Arcky ve ekibi, ek paket büyüklüğünde olan Lordboundisimli bir mod hazırlıyor The Elder Scrolls V: Skyrim için. Ek paket büyüklüğündeki bu mod, 2017 yılının 4. çeyreğinde çıkış yapacak, fakat bir süre daha bekleyecek olmamıza değecek kalitede içerik ile bizlerle buluşacak.



    15 saatin üstünde yeni oyun içeriği, yolda olan modun en sevindirici yanı. Çizgisel ilerlemeyen bir hikaye, yepyeni silahlar, yepyeni zırhlar, yepyeni bir bölge, mod içerisinde karşılaşacağımız yeni içeriklerden sadece birkaçı. Geliştirici ekibin söylediğine göre, yakın bir zamanda modu betaaşamasında test edeceklermiş. Eğer Arcky ve ekibi modun henüz tamamlanmamış olduğunu düşünürse, modun çıkış tarihi 2018 yılına ertelenebilir.
    Yolda olan Lordbound modu için görseller de yayımlandı, modun geliştirici ekibi tarafından. Haberimizin en alt kısmından yayımlanan görselleri inceleyebilirsiniz. Üzerinden bunca yıl geçmiş olmasına rağmen kalitesinden ödün vermeyen The Elder Scrolls V: Skyrim için hala içerikler çıkıyor olması gerçekten mutlu edici. Bakalım yolda olan Lordbound isimli ek paket büyüklüğündeki mod nasıl olmuş?
    AlıntıAlıntı

  7. #257
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Just Cause 3 için hazırlanan çoklu oyuncu moduna bir çıkış tarihi verildi

    Yüzlerce oyuncu, tek bir sunucuda, hep birlikte Just Cause 3 oynayabilecek.





    1 Aralık 2015 tarihinde çıkışını gerçekleştiren Just Cause 3, günümüzde de aktif bir şekilde oynanmakta çünkü oyunda bolca aksiyon ve eğlence bulunuyor. Fakat oyunun oldukça büyük bir eksiği de bulunuyor: Çoklu oyuncu modu. İşte oyuncular bu eksiği gidermek için, uzun süredir bir çoklu oyuncu modu üzerinde çalışıyor. Geride bıraktığımız aylarda, hatta senelerde alfa ve beta süreci düzenlenen bu mod, sonunda resmi ve tam çıkışını gerçekleştiriyor. Bugün ise bu modun geliştirici ekibi, Just Cause 3 çoklu oyuncu modu için bir çıkış tarihi verdi: 20 Temmuz 2017.



    Modun geliştirici ekibi, çıkış tarihinin yanında, mod içerisinde bulunacak önemli özelliklerden de bahsetti. Bu özelliklerden ilki Battle olarak geçiyor. Battle modunda yüzlerce oyuncu, tek bir sunucuda, aynı anda, jetler ile birlikte yarışacak ve aynı zamanda da birbirlerini yakalamaya çalışacaklar. Ayrıca, oyun içerisinde sadece resmi oyun modları değil, topluluk tarafından oluşturulmuş benzersiz oyun modları da bulunacak. Bu çoklu oyuncu modunda, yarışlar, klasik ölüm maçları ve diğer birçok farklı etkinlik bulunacak. Son olarak, geliştirici ekip, oyuncular arasındaki gecikmeyi düşürmek için benzersiz bir senkronizasyon sistemi kullanıyor ve bu sistem her geçen günde gelişecek.
    AlıntıAlıntı

  8. #258
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, artık sadece FPS olarak da oynanabilecek

    Daha geçen gün geliştirici ekip, FPS modunun gelemeyeceğinden bahsediyordu. Şimdi ise bu modun geleceği açıklandı.


    Geçtiğimiz günlerde sizlere bir haber sunmuştuk PlayerUnknown’s Battlegroundshakkında. Bu haberimizde, Temmuz 2017 güncellemesi ile PlayerUnknown’s Battlegrounds yapıtına FOV ayarının ekleneceğini belirtmiştik. Fakat yine aynı haberimizde, oyuna gelebilecek muhtemel bir kalıcı FPS modundan bahsetmiştik. Geliştirici ekip, kalıcı FPS modu için çok teknik iş gerektiğini, şu sıralar böyle bir şey ile uğraşmayacaklarını belirtmişti. Aradan 24 saat geçmedi ve görülen o ki, geliştirici ekip fikrini değiştirmiş. Çünkü yapılan yeni açıklamalara göre PlayerUnknown’s Battlegrounds, Temmuz 2017 güncellemesi ile hem FOV ayarına, hem de sadece FPS olarak oynanabilen sunuculara kavuşacak.



    Bir önceki haberimizde, “Şu an sadece Steam üzerinden PC oyuncularına sunulan PlayerUnknown’s Battlegrounds, erken erişim sürecinde. Yani oyun, her geçen hafta daha da gelişiyor. Bu temel gelişim sürecinin 2017 sonunda bitmesi ve oyunun tam sürümünün çıkması bekliyor. Tabii oyun erken erişim sürecinden çıkınca, konsollara da uğrayacak. PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun uğrayacağı ilk konsol Xbox One olacak ve bu oyun, bir süre boyunca Xbox One konsoluna özel kalacak. Ardından PlayStation 4 için çıkacak. Peki, bu kadar zamanda oyunda neler değişecek, neler eklenecek? Sanıyorum ki bu soruya verebileceğimiz en iyi cevap, şu an için FOV ayarı olacak. Çünkü PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncuları, çok uzun bir zamandır oyuna FOV ayarı eklenmesini istiyordu ve geliştirici ekip de sonunda bunu yapmaya karar verdi!” demiştik.
    AlıntıAlıntı

  9. #259
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Yeni Spider-Man oyununda sürekli strateji değiştirmeniz gerekebilir

    Eğer sürekli aynı strateji ile, oyunu kolay bir şekilde bitirebileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.


    E3 2016 ve E3 2017 etkinliklerinde gördüğümüz, PlayStation 4 için geliştirilen yeni Spider-Man oyunu, tahmin edildiğinden biraz daha zor bir yapıya sahip olabilir. Temel olarak bir açık dünya oyunu olan Spider-Maniçerisinde, bildiğiniz üzere birçok farklı düşman karakter ile karşılaşacağız. Bildiğimiz kadarıyla, bu karakterlerden bir tanesi de Mr. Negative olacak. Oyuncular, kendi kurdukları stratejiler ile Mr. Negative karakterini, belki yenebilecekler, belki yenemeyecekler, şu an bilemiyoruz ama Mr. Negative için kullandığınız strateji, diğer kötü karakterler için geçerli olmayabilir. Bu konudaki bir açıklamayı, direkt olarak oyunun geliştirici ekibinden aldık.



    Insomniac Games ekibinin kreatif yönetmeni olan Bryan Intihar, Official PlayStation Magazine UK ekibine bir röportaj verdi ve bu röportajda, bol bol Spider-Man oyunundan konuşuldu. Bryan Intihar, “Inner Demons’ı seçmemizin ardındaki nedenlerden bir tanesi de, onun negatif enerjileri bir silaha dönüştürmesi. Bu yüzden oyuncu, kullandığı stratejileri değiştirmek durumunda kalıyor. Biz, düşman karakterlerin farklı olmasını ve böylece, Spider-Man karakterininsürekli strateji değiştirmesini istiyoruz. Oyuncuyu sürekli ve olabildiğince yeni stratejiler kullanmaya çekeceğiz.†dedi.
    AlıntıAlıntı

  10. #260
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.497
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Pro Evolution Soccer 2018 betası hakkında bilmeniz gereken her şey

    Eğer sizler de Pro Evolution Soccer 2018 betasına katılmak istiyorsanız, bu bilgilere ihtiyacınız olacak.


    Şu sıralar Destiny 2 betası ile oldukça meşgul olacağız gibi görünüyor ama Konami de Pro Evolution Soccer 2018 betası hakkında yeni bilgiler yayımladı. Görülen o ki, iki beta arasında bir seçim yapmamız gerekecek çünkü Destiny 2 betası ile Pro Evolution Soccer 2018, benzer tarihlerde başlayacak. Öncelikle söyleyelim, bu beta süreci sadece PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularına sunulacak. Eski nesil konsol sahipleri ve PC sahipleri, ne yazık ki şimdilik PES 2018 oyununun tadına bakamayacak. Ayrıca, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları için bu beta süreci, 10 gün civarında sürecek. Yani oyunu denemek için bolca vaktiniz olacak. Dilerseniz yazımızın devamından, PES 2018 betasıhakkındaki tüm detaylara göz atabilirsiniz!



    PES 2018 Beta Başlangıç Tarihleri


    • PlayStation 4 Kullanıcıları İçin: 20 Temmuz 2017
    • Xbox One Kullanıcıları İçin: 20 Temmuz 2017


    PES 2018 Beta Bitiş Tarihleri


    • PlayStation 4 Kullanıcıları İçin: 31 Temmuz 2017
    • Xbox One Kullanıcıları İçin: 31 Temmuz 2017


    PES 2018 Beta İçeriği

    Eğer Pro Evolution Soccer 2018 beta sürecine katılacaksanız, 11 günlük bu süreçte çok az içeriğe sahip olacağınızı söyleyelim. Öncelikle, beta sürecinde sadece 2 oynanabilir takım olacak ve bu takımlar, Brezilya ile Fransa olacak. Çevrim içi olarak 3’e 3 veya 1’e 1 oynayabileceğiniz bu beta sürecinde, sadece gündüz veya gece seçeneğiniz olacak. Hava şartları üzerinde ise güzel ve yağmurlu havaları seçebileceksiniz. Stadyum olarak ise sadece Neu Sonne Arena bulunacak. Yani evet, 11 günlük bir beta için oldukça kısıtlı bir içeriğe sahip olacaksınız. Son olarak söyleyelim, bu beta sürecine Xbox One üzerinden katılabilmek için Xbox Live Gold üyesi olmalısınız. PlayStation 4 kullanıcıları ise PlayStation Plus üyesi olmak zorunda değil, herkes katılabilir.
    AlıntıAlıntı

 

 
26. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 1622232425262728293036 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.727.243.860.52938 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (288772)