turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


33. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 2329303132333435363743 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 321 ile 330 arası
  1. #321
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Microsoft: “PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox ile daha başarılı olacak.â€

    Göreceğiz.


    Bu senenin şimdiden en çok konuşulan oyunları arasında olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, şimdilik sadece Steam üzerinden oynanabiliyor ve PC oyuncuları da çılgınlar gibi bu oyunu oynamaya devam ediyor. PUBG olarak kısaltılan bu oyunun 2017 senesinin sonundaki durağı ise Xbox One, Xbox One S ve Xbox One X olacak. Ardından, 2018 senesinin ortasında veya sonunda da oyun PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro oyuncuları ile buluşacak. Yani PlayerUnknown’s Battlegrounds, ulaşabileceği tüm oyunculara ulaşmış olacak fakat Microsoft cephesinden gelen açıklamalara göre oyun en büyük başarıyı Xbox cephesinde görecek.



    İçerik ortaklarımızdan olan VG247 ekibine açıklama yapan Microsoft yetkilisi Mike Ybarra, “Bana soracak olursanız, oyun geliştiricilerinin bize gelme sebebi, oyunlarının daha fazla başarıya ulaşması için yardım istemeleri. PUBG gibi birçok oyunun dağıtımcılığının bizim tarafımızdan üstlenilmesi, onlara çok daha fazla reklam olanağı ve çok daha fazla oyuncu topluluğu sunuyor. Ayrıca, Advanced Technology Group isimli grubumuz PUBG geliştirici ekibi ile çalışacak ve oyunun Xbox One’a port edilme işlemi en kısa sürede tamamlanacak.†dedi.
    AlıntıAlıntı

  2. #322
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Bu senenin en sürpriz 10 video oyunu

    Sizi şaşırtan oyunlar hangileri?


    2017 yılının şu ana kadar fazlasıyla güzel bir yıl olduğunu söylemek mümkün. Çıkan oyunların kalitesi, daha önceden çıkan oyunların tekrardan düzeltilmiş olması, biz oyuncular için 2017 yılını muhteşem bir yıl yapmayı başardı. Elbette bu zamandan itibaren karşımıza ne gibi yapımlar çıkar, çıkacak olan yapımların kalitesi ne derecede olur bilemiyoruz, fakat en sürpriz 10 video oyunu listemizde bulunan oyunlar tamamen bizlere 2017 yılında sürpriz yapan oyunları içeriyor.



    10. En sürpriz 10 video oyunu listemizin başlangıcı olan oyun: Resident Evil 7

    Oyunun demosu, yani deneme sürümü çıktığı zaman, birçok Resident Evil serisinin hayranı oyunun nasıl bir şey olacağını çözemedi. Biz de dahil birçok kişi, “Birinci şahıs nişancı ve orijinal bir Resident Evil serisi oyunu mu?†sorusunu sordu, cevaplar aramaya çalıştı. Resident Evil 7 çıkışını gerçekleştirdiğinde ilginç bir şekilde çok başarılı bir şekilde yapılmış olduğunu gördük. Hiç beklemediğimiz bir şekilde birinci şahıs nişancı türü orijinal Resident Evil formatına yedirilmişti ve oyun gayet de başarılıydı. Böylesine başarılı bir yapıya sahip olması sebebiyle, en sürpriz 10 video oyunu listemizin ilk parçası olmaya hak kazandı.
    9. Yooka-Laylee

    Yooka-Laylee‘ye orijinal Banjo-Kazooie serisinin ruhani devamı demişlerdi. Banjo-Kazooiedediğimizde ise zaten akan sular durur. Elbette bir tek biz böyle düşünmüyorduk, bizim gibi düşünen birçok oyuncu vardı. Zaten Yooka-Laylee‘nin Kickstarter sayfasındaki bağışlar da insanların sağlam bir Banjo-Kazooie oyununu ne kadar özlediğini gösteriyordu. Hem Yooka-Laylee incelemesini yapmış olan, hem de bu listemizi hazırlayan editör olarak, bu oyunu oynarken bütün çocukluğumun gözümün önünden geçtiğini söyleyebilirim. Onca nostalji duyguyu, bütün eksikliklerine rağmen, sadece müzikleri ile bile yaşatabilmiş olduğu için, Yooka-Laylee de bizim en sürpriz 10 video oyunulistemizin bir parçası oldu.
    8. LawBreakers

    LawBreakers‘ın beta aşamasına katılan muhteşem rakamlarda insanlar vardı, fakat oyun çıkışını gerçekleştirdikten sonra oyuncu sayısı dibe vurdu. Açıkçası, böyle bir düşüşün sebebini merak etmedik değil. Zaten bu sebeple de oyunu elimize aldık ve bir de biz inceleyelim dedik. İşin ilginç kısmı, oyun gerçekten Overwatch ile yarışamayacak olsa da, muhteşem bir alternatif olmuş. Oyuncu sayısındaki o düşüşten sonra bizleri büyük ön yargıya iten oyunun aslında tahmin ettiğimizden çok daha fazla güzel ve sürükleyici olması, bizler için büyük sürpriz oldu. LawBreakers da bizlere yaşatmış olduğu bu beklemedeğimiz sürprizden dolayı, en sürpriz 10 video oyunu listemize katılma hakkı kazandı.



    7. Hellblade: Senua’s Sacrifice

    Bildiğiniz üzere, Ninja Theory tarafından geliştirilmiş olan Hellblade: Seuna’s Sacrifice, 8 Ağustos 2017 tarihinde biz oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyun sunuldu, fakat beklediğimizden çok daha öte bir yapım olarak karışımıza çıktı. Oyunun bizim en sürpriz 10 video oyunu listemizin bir parçası olmaya hak kazanmasının sebebini, sadece ufacık da olsa bir örnek ile özet geçelim. Koskoca BioWare tarafından geliştirilmiş olan Mass Effect: Andromeda ve uzun süre internette dolanmış olan o komik suratları hatırlıyorsunuz değil mi? İşte o koskoca şirketin, müthiş imkanlarla hazırladığı kalitesiz yüz ifadelerini, bir de Ninja Theory gibi, BioWare‘ın imkanının yanında sıfır kalan bir ekibin elinden çıkmış olan Hellblade: Senua’s Sacrifice ile karşılaştırın. Bize hak vereceğinize eminiz.
    6. Observer

    Korku temasını işleyen Observer, geçtiğimiz yıl duyurulmuştu ve her ne kadar oyunun tarzı oyuncu kitlesi tarafından güzel bulunmuş olsa da, yine de dışarıdan bakıldığında çok basit bir oyun gibi görünüyordu. Sonra oyun çıktı ve bütün fikirlerimiz değişti. Layers of Fear geliştirici ekibi olan Bloober Team tarafından geliştirilmiş olan korku oyunu hem grafik, hem de atmosfer açısından gerçekten beklediğimizden çok daha fazla başarılıydı ve bu durum bizim için büyük sürpriz oldu. Bu sebeple,Observer‘ı en sürpriz 10 video oyunu listemizin 6. sırasına yerleştirdik.



    5. Injustice 2

    Injustice 2, bizim en sürpriz 10 video oyunu listemizin bir parçası olmaya hak kazandı, çünkü çıkışından önce oyuncuları, ilk oyuna göre çok da fazla gelişmemiş gibi görünen grafikleriyle ikiye ayırmıştı. Sonra oyun bir çıktı, muhteşem bir dövüş sistemi, keskin görseller ve daha gerçekçi olarak nitelendirebileceğimiz bir tarz. Yeni oyun modlarını hesaba katmaya bile gerek yok. Kısaca, oyun beklenilenden çok daha muhteşem bir şekilde karşımıza çıktı.
    4. Sonic Mania

    Uzun süredir yerlerde sürünen bir seri olarak Sonic, seriden çok da fazla beklentimiz olan bir yapım değildi ne yazık ki. Oyunun o eski aroması, yerini artık uzun süredir hatalarla dolu, saçma sapan oynanış tarzına bırakmıştı. Zaten seriden soğuma cümlemiz de, “Ah ah, nerede o eski Sonicoyunları?†idi. Sonra Sonic Mania çıktı ve bütün o berbat geçen Sonic yıllarını bir anda kaldırıp çöpe attı. Oyun, o 8-bitlik orijinal havasını muhteşem bir şekilde tekrar hayata döndürmeyi başardı ve bizim bütün ön yargılarımızı yıkmayı başardı. Bu sebeple de, bizim en sürpriz 10 video oyunu listemizde bir yere sahip oldu.
    3. Super Mario Odyssey

    Henüz çıkmadı elbette, fakat yine de en sürpriz 10 video oyunu listemizin bir parçası oldu. Tam diyoruz ki, “Nintendo artık bundan daha iyi bir Super Mario oyunu çıkaramaz.â€, tam o anda yine büyük bir darbe alıyoruz kafamıza ve beklediğimizden çok daha iyi bir Super Mario geliyor. Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy, New Super Mario Bros. Wii, Super Mario 3D Landderken her seferinde bizi şaşırtan oynanışa sahip Super Mariooyunu geliyor ve her seferinde daha iyisinin çıkamayacağını düşünüyoruz. Elbette seride daha kötü olan yapımlar da yer alıyor, fakat sonra Super Mario Odyssey gibi muhteşem eserler yine önümüze atılıyor ve neye uğradığımızı şaşırıyoruz.
    2. Monster Hunter: World

    Bizim için en sürpriz 10 video oyunu listesinin bir parçası olmasının arkasında yatan sebep, sunduğu oynanış falan değil aslında. Yani, evet, 2017 yılı içerisinde çıkmayacak, fakat bizi gerçekten şaşırtan ve bizlere sürpriz olan bir özelliğe sahip Monster Hunter: World. Oyun, PC için de yapılıyor. Evet, biliyoruz, dışarıda zaten halihazırda PC için de çıkmış olan Monster Hunter oyunları var, fakat hiçbiri ne yazık ki İngilizce olarak bile çıkmadı karşımıza. Neyse ki, en sonunda, bizlerin de oynayabileceği bir Monster Hunter oyunu geliyor.



    1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    O uzun bekleyişin ardından, “Muhtemelen muhteşem bir oyun geliyor. En azından muhteşem olmalı, çünkü Nintendo ekibi bir The Legend of Zelda oyunu üzerinde bu kadar uzun süredir çalışıyor.†diyorduk, fakat biz bu kadar mükemmel beklemiyorduk bu oyunu. Muhteşem bir açık dünyaya sahip ve bu muhteşem açık dünyada gezmek için üşenmiyorsunuz bile. The Elder Scrolls V: Skyrim gibi bir oyunda bile, açık dünyada dolanırken bir yerden sonra sıkılıp hızlı bir şekilde gideceğimiz yerlere ulaşıyorduk, fakat The Legend of Zelda: Breath of the Wild, bu insanı bir yerden sıkan durumu bile yok etmeyi başarmış, muhteşemin de ötesinde bir yapım olarak karşımıza çıktı. Elbette The Legend of Zelda: Majora’s Mask ve The Legend of Zelda: Ocarina of Time gibi şaheserlerin yerini alamaz, ama yine de mükemmel.
    AlıntıAlıntı

  3. #323
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Sea of Thieves isterseniz 540p/15 FPS olarak oynanabilecek

    Eğer oyun oynamak için bilgisayar yerine tost makinesi kullanıyorsanız, Sea of Thieves için 540p/15 FPS en uygunu olacaktır.


    Günümüzün oyunları çok fazla sistem ister hale geldi. Eğer eski bilgisayarlardan kullanıyorsanız, artık birçok oyunu 1080p/60 FPS olarak en yüksek grafik ayarlarında açamıyorsunuz. Güzel bir FPSalabilmek için ya grafikten kısmanız gerekiyor, ya da çözünürlükten. PC ve Xbox One platformlarına özel olarak çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan Sea of Thieves ise oyunculara çok ilginç bir özellik sunacak: Oyun eğer isterseniz 15 FPS kilitli olarak çalışabilecek ve çözünürlük de sabit 540p olacak. Böylece, oyunu bir tost makinesi aracılığı ile oynuyorsanız, rahatça tost makineniz o oyunu oynatabilecek. Tabii oyunu 15 FPS oynarken alacağınız beyin hasarı da işin cabası olacak. 540pçözünürlük sayesinde de hayata olan bakış açınız bayağı bir değişecek.



    Sea of Thieves geliştiricileri daha önce oyunun performansı hakkında bir açıklama yapmıştı ve, “Bu oyun bizim için çok büyük bir fırsat. Bu sektörün içerisinde 18 seneden beri varım ve bu oyun gerçekten çok büyük bir fırsat. Bu oyuna çok inanıyorum, yıllar boyunca gelişecek ve ilerleyecek bir oyun olacak. Bu oyunu senelerce desteklemek istiyoruz. Oyunu desteklediğimiz süre boyunca daha fazla oyuncuya ulaşıp, daha fazla senaryoya tanıklık edip, daha fazla muhteşem sahneler görmek istiyoruz. Benim için bu oyun hakkındaki en özel şey, oyunun birçok bilgisayarda çalışacak olması. En kötü bilgisayardan, bir 4K canavarına kadar. Buna rağmen oyunumuz çok güzel görünecek çünkü bilinçli olarak, eskimeyecek bir sanat stilini s
    AlıntıAlıntı

  4. #324
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Silent Hill müziklerini yapan Akira Yamaoka, yeni bir Silent Hill için hazır

    Acaba yeni bir Silent Hill oyunu görebilir miyiz?


    Korku oyunları arasındaki en popüler oyunlardan olan Silent Hill, uzun zamandır karşımıza çıkmadı. En son Hideo Kojima öncülüğünde geliştirilen bir Silent Hills vardı fakat Konami ile Hideo Kojimaarasında anlaşmazlık yaşanınca, o oyun da doğal olarak çöpe atılmıştı. Şimdi Hideo Kojima başka bir PlayStation 4 oyunu üzerinde çalışıyor ve kendisinden bu yüzden bir Silent Hill oyunu beklemiyoruz. Fakat serinin müzik yapımcısı olan Akira Yamaoka, yaptığı yeni açıklamalarda yeni bir oyuna hazır olduğunu belirtti.



    Akira Yamaoka, “Gelecekte yeni bir Silent Hill oyun olur mu, olmaz mı bilemiyorum ama fanların bugün bile yeni Silent Hill oyunu sormaları oldukça mutluluk verici. Bana soracak olursanız, serinin yeni bir oyununda çalışmayı çok isterim.†dedi. Tüm bunlar, seriden yeni bir oyun geleceğini garantilemiyor fakat en azından serinin geçmişinden 1 kişinin hala yeni bir şeyler istemesi umut verici.
    AlıntıAlıntı

  5. #325
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    Egosoft tarafından XCON 2017 etkinliğinde duyurulan yeni oyun, çok daha dinamik bir evren sunacak.

    X serisi uzay simülasyonları hayli büyük, karmaşık ve oynaması çok da kolay olmayan oyunlardır. Ancak sundukları geniş oyun evreni ve özgürlük sayesinde bu serilerin ciddi bir hayran kitlesi oluştu.
    Kısa süre önce düzenlenen XCON 2017 etkinliğinde serinin yeni oyunu da yapımcı Egosoft tarafından resmen duyuruldu. X4: Foundations adıyla çıkacak olan yeni oyun, oyunculara çok daha değişken ve inanılır bir oyun evreni sunacak.
    X4 ile birlikte yapay zeka kontrolündeki uygarlıkların da koşullara uygun olarak sınırlarının değiştiği bir evren yapısı oluşturuluyor. Ekonomi ve savaş sayesinde değişen koşulları tasarımcılar bile her zaman önceden tahmin edemediklerini söylüyorlar.
    Tabii oyunda uzay üsleri, fabrikalar kurmak, üretim ve ticaret yapmak gibi, uzay gemilerine binip savaşlara katılmak da söz konusu. Sonuçta bunlar X oyunlarının temel taşları. Ancak bu kez yeni teknolojiler araştırmak ve oynanışı hayli geliştirmek mümkün olacak.
    Bu yeni teknolojilere en iyi örnek olarak teleportasyon gösteriliyor. Bu teknolojiyi açtığınızda, uzay gemileriniz ve istasyonlarınız arasında hızla geçiş yapabileceksiniz. Bu da gittikçe büyüyen bir operasyonu ilk elden yürütmek için gayet elzem bir unsur.
    Aşağıda X4 için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz. Oyun henüz Alpha aşamasında ve büyük ihtimalle 2018 sonlarına doğru çıkmaya hazır olacak, şimdilik kesin bir tarih mevcut değil.
    AlıntıAlıntı

  6. #326
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Forza Motorsport 7 içerisinde bulunacak son parti araçlar da belli oldu

    700 araçtan sadece birkaç tanesi bunlar.


    3 Ekim 2017 tarihinde PC ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek olan Forza Motorsport 7, bugün resmi Xbox sitesinin konuğu idi çünkü oyunun son parti araç listesi resmi Xbox sitesi üzerinden yayımlanmıştı. Forza Motorsport 7, içerisinde 700 civarı araç bulunduracak ve bu araç listesi, muhtemelen ek paketler ile de iyileşecek. Peki, oyunda bulunacak son parti araçlar hangileri olacak? Bu sorunuzun cevabını, hemen aşağıdaki listeden alabilirsiniz efendim.



    Forza Motorsport 7 içerisinde bulunacak son parti araçlar da belli oldu


    • 2015 Alumi Craft Class 10 Race Car
    • 1986 Audi #2 Audi Sport quattro S1
    • 1989 Audi #4 Audi 90 quattro IMSA GTO
    • 2011 Audi #2 Audi Sport Team Joest R15++ TDI
    • 2012 Audi #1 Audi Sport Team Joest R18 e-tron quattro
    • 2014 Audi #2 Audi Team Joest R18 e-tron quattro
    • 2014 Audi #45 Flying Lizard Motorsports R8 LMS ultra
    • 2014 Audi #67 Rotek Racing S3 Saloon
    • 2017 Bentley #17A LIQUI MOLY M-Sport Continental GT3
    • 1975 BMW #25 BMW Motorsport 3.0 CSL
    • 1979 BMW #6 BMW Motorsport M1 Procar
    • 1999 BMW #15 BMW Motorsport V12 LMR
    • 1999 BMW #16 BMW Motorsport V12 LMR
    • 2009 BMW #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2
    • 2014 BMW #5 eBay Motors 125i M Sport
    • 2014 BMW #55 BMW Team RLL Z4 GTE
    • 2014 BMW #56 BMW Team RLL Z4 GTE
    • 1967 Brabham BT24
    • 1966 Chaparral #66 Chaparral Cars 2E
    • 2010 Chevrolet #55 Level 5 Motorsports ORECA FLM09
    • 2010 Chevrolet #89 Intersport Racing Oreca FLM09
    • 2010 Chevrolet #99 Green Earth Team Gunnar Oreca FLM09
    • 2011 Chevrolet #4 Corvette Racing ZR1
    • 2014 Chevrolet #3 Corvette Racing Corvette C7.R
    • 2014 Chevrolet #4 ROAL Motorsport RML Cruze TC1 WTCC
    • 2015 Chevrolet #10 Konica Minolta Corvette Daytona Prototype
    • 1979 Datsun #33 Bob Sharp Racing 280ZX Turbo
    • 2014 Dodge #93 SRT Motorsports Viper GTS-R
    • 1967 Eagle-Weslake T1G
    • 1966 Ford #2 GT40 Mk II Le Mans
    • 1981 Ford #2 Zakspeed Racing Capri Turbo
    • 1981 Ford #55 Liqui Moly equipe Capri Turbo
    • 2013 Ford Formula Ford EcoBoost 200
    • 2014 Ford #11 Rockstar F-150 Trophy Truck
    • 2014 Ford Ranger T6 Rally Raid
    • 2015 Ford #02 Chip Ganassi Racing Riley Mk XXVI Daytona Prototype
    • 2015 Ford #17 Xbox Racing Ford Falcon FG X
    • 2015 Ford #5 Pepsi Max Crew PRA Falcon FG X
    • 2016 Ford #55 Supercheap Falcon FG X
    • 2016 Ford #66 Ford Racing GT Le Mans
    • 2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
    • 2017 Ford F-150 Raptor Race Truck
    • 2015 Holden #14 Freightliner Racing VF Commodore
    • 2015 Holden #22 Holden Racing Team VF Commodore
    • 2016 Holden #22 HRT Sharkbite VF Commodore
    • 2015 Holden #97 Tekno Autosports VF Commodore
    • 2014 Honda #2 Castrol Honda Civic WTCC
    • 2014 Honda #5 Zengo Motorsport Civic WTCC
    • 2014 Jaguar #14 Emil Frey GT3 Jaguar XK
    • 1988 Jaguar #1 Jaguar Racing XJR-9
    • 1988 Jaguar #60 Castrol Jaguar Racing XJR-9
    • 1980 Lancia #31 Lancia Corse Beta Montecarlo Turbo
    • 1975 Lancia Stratos HF Group 4
    • 1985 Lancia Delta S4 Group B
    • 1969 Lola #10 Simoniz Special T163
    • 1969 Lola #6 Penske Sunoco T70 MkIIIB
    • 2010 Mazda #16 Mazda Racing B09/86
    • 2010 Mazda #16 Dyson Racing B09/86
    • 1991 Mazda #18 Mazdaspeed 787B
    • 1991 Mazda #55 Mazda 787B
    • 1991 Mazda #62 Mazda Motorsport RX-7
    • 2014 Mazda #70 SpeedSource Lola B12/80
    • 2015 Mazda Formula Mazda
    • 2015 Mercedes-Benz #24 Tankpool24 Racing Truck
    • 2017 Mercedes-Benz #33 Mac Tools Ciceley Motorsports A-Class (A45)
    • 2011 Mercedes-Benz #35 Black Falcon SLS AMG GT3
    • 1989 Mercedes-Benz #63 Team Sauber-Mercedes C9
    • 2014 Mercedes-Benz #84 HTP Motorsport SLS AMG GT3
    • 2015 Mercedes-Benz #9 Erebus Motorsport E63 AMG V8 Supercar
    • 1990 Mercury #15 Whistler Radar Cougar XR-7
    • 2013 MINI X-RAID All4 Racing Countryman
    • 1994 Nissan #75 Cunningham Racing 300ZX
    • 2015 Nissan #23 GT-R LM NISMO
    • 2014 Nissan #23 NISMO MOTUL AUTECH GT-R
    • 1991 Nissan #23 Nissan R91CP
    • 1969 Nissan #21 Nissan Racing R382
    • 2011 Peugeot #10 Team Matmut 908
    • 1993 Peugeot #3 Peugeot Talbot Sport 905 EVO 1C
    • 2009 Peugeot #9 Peugeot Sport Total 908
    • 2015 Formula E #2 Virgin Racing VIR 01E
    • 2015 Formula E #21 Mahindra M2Electro
    • 2015 Formula E #23 Venturi 1
    • 2015 Formula E #6 Dragon Racing Spark SRT_01E
    • 2015 Formula E #99 NEXTEV TCR FE01
    • 2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
    • 2016 SUBARU #199 WRX STI VT15r Rally Car
    • 2016 SUBARU #75 WRX STI VT15r Rally Car
    • 1993 Toyota #1 T100 Baja Truck
    • 1992 Toyota #99 All American Racers Toyota Eagle Mk III
    • 2013 SRT #91 SRT Motorsport GTS-R
    • 2014 Volvo #1 Volvo Polestar Racing S60 STCC
    • 2014 Volvo #13 Volvo Polestar Racing S60 STCC
    • 1970 Volkswagen #1107 Desert Dingo Racing Stock Bug
    • 2014 Volkswagen Beetle GRC
    • 2017 Chevrolet #2 Team Penske IndyCar
    • 2017 Chevrolet #24 Hendrick Motorsports Mountain Dew Super Sport
    • 2017 Chevrolet #24 Hendrick Motorsports NAPA Super Sport
    • 2017 Chevrolet #24 Hendrick Motorsports KBB Super Sport
    • 2017 Chevrolet #4 AJ Foyt Enterprises IndyCar
    • 2017 Formula E #11 ABT Schaeffler Audi Sport FE02
    • 2017 Formula E #28 MS Amlin Andretti ATEC-02
    • 2017 Formula E #33 Techeetah Z.E. 16
    • 2017 Formula E #47 Panasonic Jaguar Racing I-Type 1
    • 2017 Formula E #9 Renault e.Dams Z.E 16
    • 2017 Ford #17 Shell V-Power Racing Team Falcon FG X
    • 2017 Ford F-150 Raptor Race Truck
    • 2017 Holden #22 Walkinshaw Performance VF Commodore
    • 2017 Honda #5 Schmidt Peterson Motorsports IndyCar
    • 2017 Honda #9 Chip Ganassi Racing IndyCar
    • 2017 Nissan #23 Nissan Motorsport Altima
    • 2017 Renault R.S.17
    • 2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing M&Ms Camry
    • 2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing Snickers Camry
    • 2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing Skittles Camry
    • 2016 Ford #22 Team Penske Pennzoil Fusion
    • 2016 Ford #22 Team Penske Duralast GT Fusion
    • 2016 Ford #22 Team Penske Autotrader Fusion

    AlıntıAlıntı

  7. #327
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Artık Steam internet sitesi üzerinden kod aktif edebiliyorsunuz

    Valve sonunda Steam ile yeni nesle geçti.


    Senelerden 2017 fakat Valve, Steam internet sitesi üzerinden bir türlü kod aktif etmemize izin vermiyordu. Bugün ise bir NeoGAF kullanıcısı, rastgele bir şekilde Steam internet sitesi üzerinde dolaşırken, kod aktif etme menüsünün getirildiğini gördü. Ardından da bütün PC oyuncularını bir bayram havası aldı. Çünkü daha önceden, dediğimiz gibi, sadece uygulamadan kod aktif edilebiliyordu ve her oyuncu da uygulamayı kullanmıyordu. Böylece Valve, Steam platformunun internet sitelerini kullanan oyunculara büyük bir kolaylık tanımış oldu.

    Steam hakkında daha önce de, “PC oyuncularının vazgeçilmez platformu olan Steam, yapılan yeni açıklamalara göre aylık 67 milyon, günlükse 33 milyon oyuncuya sahip. Bu rakamlar, tek başına bir şey ifade etmiyor olabilir. Bu yüzden sizlere PlayStation Network ve Xbox Live platformlarının kullanıcı rakamlarını da verelim: En son Sony açıklamalarına göre PSN, 70 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip. Xbox Live’da ise bu durum 53 milyon. Fakat akılda bulundurmakta fayda var, Valveekibinden gelen bu rakamlar oldukça güncelken; Xbox Live ve PSN rakamları, Valve rakamları kadar güncel değil.” demiştik.
    AlıntıAlıntı

  8. #328
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Mario artık su tesisatçısı olarak çalışmıyor

    Mario karakterinin resmi profili güncellendi ve artık su tesisatçısı olarak çalışmadığı belirtildi.


    Dünya üzerindeki birçok insanda ufak da olsa bir Mario izi vardır. Çok küçükken Mario oynamışızdır, belki de küçükken oynamayıp, Mario ile ilk defa günümüzdeki oyunlarda tanışmışızdır. Çünkü bu karakter senelerdir bizlerle birlikte yaşamına devam ediyor. Öyle ki, bu karakterin bir de resmi internet profili bulunuyor. Bu profilde karakter hakkında birçok bilgi bulunuyor, ki bu profili sizler de hemen aşağıdaki görselden görebilirsiniz.

    İşte yukarıdan görebileceğiniz bu profile göre, kendisini yıllardır su tesisatçısı olarak bildiğimiz Mario, işini uzun bir süre önce bırakmış. Yani kendisi artık bir su tesisatçısı değil. Donkey Kong ve Mario gibi oyuncuların yaratıcısı olan Shigeru Miyamoto cephesinden gelen haberlere göre zaten bu karakter, çok fazla bir süre de su tesisatçısı olarak kalmamış. Çünkü karakterin işi, içerisinde bulunduğu oyuna göre değişiyor. Mesela Mario ilk olarak bir halıcı idi. 1981 senesinde çıkan Donkey Kong oyunundaki Mario, inşaat alanında çalıştığı için bu iş uygun görülmüştü. Ardından işin içine Luigigirdi ve ekip, iki karakterin de su tesisatçısı olabileceğine karar verdi. Ardından bu iş de değişti. Yani bu karakter, kendisine ne iş verirseniz yapar efendim.Yukarıdaki güncellenmiş profilde ise şu an, “Oldukça sportif, tenis veya futbol, araba yarışı veya beysbol olsa bile. Havalı olan her şeyi yapıyor. Öyle ki, kendisi geçmişte su tesisatçılığı yapmış bile olabilir.” yazıyor.
    AlıntıAlıntı

  9. #329
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    The Witcher 3'de 10. yıla özel olarak tüm karakterlerin birleştiği bir video yayınlandı. Başarılı oyun serisi bu videoyla Ciri ve Geralt'ı buluşturmuş oldu.
    Bazı oyun karakterlerinin bizlerle birlikte yaşlandığını anlayamıyoruz. Zaman o kadar hızlı akıyor ki, daha yeni tanıştığımız karakterlerin bile yıllar önce çıktığını görüyoruz. Benim için bunlardan birisi olan Geralt ve Witcher serisi 10. yıldönümünü kutluyor. Başarılı bir kitaptan uyarlama olarak gördüğümüz The Witcher serisi, tarihler 26 Ekim 2007’yi gösterdiği zaman piyasaya sürülmüş ve kült bir oyun halini almıştı.



    CD Projekt Red tarafından geliştirilen oyunun yeni bir videosu paylaşıldı. 10. yıla özel olarak hazırlanan videoda ölen ölmeyen pek çok önemli karakter bulunuyor. The Witcher 3’ü oynayanlar bilirler, oyunun yayınlana son DLC paketinde gelen Toussaint bölgesinde Geralt’ın bir bağ evi bulunuyordu. Burada huzurlu bir hayata başlayan karakterimiz videoda bu evde parti veriyor.
    Ciri’nin katılması ile birlikte kadroyu tamamlayan Geralt, oyunlarda yer alan önemli karakterlerin bir araya geldiği özel bir parti veriyor. Bu karakterler içerisinde ölenlerini de görmüş olmamız üzücü olsa da onları bir kez daha görmüş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.



    The Witcher 3’ün 10. yıl özel videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Buradan belirtelim, oyunda bu zamana kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor ve oynamadıysanız kesinlikle bir şans vermenizi öneriyorum.
    AlıntıAlıntı

  10. #330
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    EA Sports tarafından, FIFA 18 için yepyeni bir video daha yayımlandı

    FIFA 18 için en iyi 100 oyuncu listesi de açıklandı.


    29 Eylül 2017 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak olan FIFA 18 için, EA Sports tarafından, EA Sports resmi YouTube kanalı aracılığıyla yepyeni bir video daha yayımlandı. Yayımlanan videoda, Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Thomas Müller ve Dele Alli‘yi görmek mümkün. FIFA 18 için yayımlanan videonun asıl amacı, oyun içerisindeki en iyi 100 oyuncunun listesinin bir duyurusu olması. Bahsini ettiğimiz video, haberimizin en sonunda sizleri bekliyor.

    EA Sports tarafından FIFA 18 için yayımlanan listede, an itibari ile sadece 100. sıradaki oyuncudan, 61. sıradaki oyuncuya kadar isim mevcut ve daha fazlası da ilerleyen süreçte listeye eklenecek. An itibari ile yayımlanan listeye göre 61.sırada Franck Ribéry bulunuyor. Eğer olur da listeyi incelemek isterseniz [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tıklayarak ulaşacağınız sayfada gezinmeniz yeterli. Açılan sayfada, listelenen oyuncular hakkında özet olarak hazırlanmış kısa kısa bilgiler de mevcut.
    AlıntıAlıntı

 

 
33. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 2329303132333435363743 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.152.623.15585 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (299517)