turk-dreamworld.com Sitesine Hoþgeldiniz.


42. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 3238394041424344454652 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 411 ile 420 arasý
  1. #411
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Aralýk 2017 için Games with Gold açýklandý

    Bu video oyunlarý sizi memnun etti mi?



    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] cephesinden gelen yeni bir açýklama ile öðrenmiþ olduk ki, Aralýk 2017 içerisinde verilecek ücretsiz Games with Gold oyunlarý belli oldu. [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] göre önümüzdeki ay içerisinde [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] oyuncularý Warhammer: End Times – Vermintide, Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition, Child of Eden ve Marlow Briggs and the Mask of Death oyunlarýna sahip olabilecek. Xbox 360 oyuncularýna ise Child of Eden ve Marlow Briggs and the Mask of Deathoyunlarý verilecek.



    Eðer bir Xbox One sahibi iseniz Games with Gold oyunlarýndan ilki olan Warhammer: End Times – Vermintide, 1 Aralýk 2017 ile 31 Aralýk 2017 tarihleri arasýnda ücretsiz olarak alýnabilecek. Bir diðer oyun olan Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition ise sadece 16 Aralýk 2017 ile 15 Ocak 2018 tarihleri arasýnda ücretsiz olacak. Xbox One ve Xbox 360 oyuncularýnýn paylaþacaðý ilk video oyunu olan Child of Eden ise 1 Aralýk 2017 ile 15 Aralýk 2017 tarihleri arasýnda ücretsiz olacak. Son video oyunu olan Marlow Briggs and the Mask of Death ise 16 Aralýk 2017 ile 31 Aralýk 2017 tarihleri arasýnda ücretsiz olacak.
    AlýntýAlýntý

  2. #412
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Devil May Cry 5 hakkýnda yepyeni söylentiler ortaya çýktý

    Oyun bu sefer sadece PlayStation 4 konsoluna özel olabilir.



    Daha önce sizlere [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz], Devil May Cry 5 oyununun þu an geliþtirilme sürecinde olduðunu ve PlayStation Experience 2017 sýrasýnda duyurulacaðýný belirtmiþtik. Bugün ise Reddit üzerinde oyun hakkýnda yeni bilgiler ortaya çýktý. Bu bilgilere göre oyun için þu an düþünülen isim Devil May Cry V olarak geçiyor. Bu oyun, Capcom cephesinde, Hideaki Itsuno isminin gizli projesi olarak geçiyor. Peki, bu oyun ne zaman duyurulacak ve çýkacak?



    Reddit konusuna göre aslýnda bu oyun orijinal olarak Kasým 2018 içerisinde piyasaya sürülecekti ve E3 2017 sýrasýnda duyurulacaktý. Fakat Sony, E3 2017 sunumlarýndan aldýklarý geri bildirim sonrasýnda bu duyuruyu PlayStation Experience 2017 etkinliðine taþýmayý uygun gördü. Yani, bu oyun muhtemelen birkaç hafta sonra gerçekleþecek olan yeni Sony etkinliðinde duyurulabilir. Oyunun çýkýþ tarihi ise 2019 finansal yýlý olarak görünüyor. 2019 finansal yýlý ile Nisan 2018 ile Mart 2019arasýna denk geliyor. Ekibin þu anki çýkýþ tarihi tahmini ise 2019 senesinin baþlarý.
    2 senedir geliþtirildiði rapor edilen Devil May Cry 5, çýkýþýný gerçekleþtirmeden önce karþýmýza bir demo ile çýkacak. Oyun çýkýþýný yaptýðý zaman ise toplamda 3 sene boyunca geliþtirilmiþ olacak. Bu sürecin, günümüz serilerine uygun olduðunu rahatlýkla söyleyebiliriz. Peki, Sony ile Capcom arasýnda neler dönüyor olabilir? Mesela, Devil May Cry V neden bir Sony etkinliðinde duyuruluyor? Bu konu hakkýnda net bir bilgi yok. Sony ile Capcom arasýnda bu oyun üzerinde bir anlaþma var, o kesin. Sony, bu oyunun geliþtirilme sürecine para harcýyor. Fakat bu anlaþmanýn tam olarak ne olduðu bilinmiyor. Devil May Cry 5, tamamen PlayStation 4 konsoluna özel olabilir veya özel ek içeriklere sahip olabilir.
    Devil May Cry 5 Oynanýþ Detaylarý

    Çýkýþ tarihleri, demolar, duyurular bir yana, oyun hakkýnda oynanýþ detaylarý da sýzdýrýldý. Reddit gönderisine göre bu oyunun senaryosu, Devil May Cry 4 oyununu devam ettiren bir senaryo olacak. Ayrýca oyunda 1’den fazla kontrol edilebilir karakter olacak. Bunun haricinde, oyunun bölüm tasarýmlarý da serinin eski oyunlarýna göre biraz daha açýk olacak. Tabii ki açýk dünya bir oyun ile karþýlaþmayacaðýz, çizgisel yapý devam edecek ama daha açýk olacak harita. Son Uncharted oyunlarýný belki örnek olarak verebiliriz bu konuya. Eðer dilerseniz daha fazla detaya [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] göz atabilirsiniz. Bizler daha fazla bilgi vermeyeceðiz çünkü yer yer keyif kaçýrýcý bilgiler bulunuyor.
    AlýntýAlýntý

  3. #413
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    EA: “Star Wars Battlefront II, en iyi oyunlarýmýzdan bir tanesi.”

    Gerçekten öyle mi?



    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] EA cephesinden karþýmýza gelen en güncel video oyunlarýndan bir tanesi. Star Wars Battlefront 2 ayrýca bizim en çok konuþtuðumuz oyunlardan bir tanesi. Çünkü oyun, hem baþarýlý, hem de baþarýsýz. Mikro ödeme belalarý yüzünden. EA cephesi de geçtiðimiz günlerde bu oyunlarý hakkýnda konuþtu ve Star Wars Battlefront II oyununun, EA tarafýndan yapýlan en iyi oyunlardan bir tanesi olduðunu belirtti. Mikro ödeme problemlerine, kaybedilen 3 milyar dolar deðere raðmen.



    EA bu konuda, “Ýyi haber ise, Star Wars Battlefront II bugüne kadar yaptýðýmýz en iyi oyunlardan bir tanesi. Bunu direkt olarak oyunu oynayan oyunculardan duyuyoruz. Oyunumuzun oynanma sayýsý, aktif oyuncu sayýsý ve diðerleri her geçen gün artýyor ve bugüne kadar gördüðümüz en iyi rakamlarýortaya çýkartýyor. Oyundaki derinlik ve geniþlik ise inanýlmaz. Ayrýca, önümüzdeki haftalarda da oyuna yepyeni ve bolca içerik ekliyor olacaðýz.” dedi.
    Aslýnda bu konuda þirkete katýlýyoruz. Star Wars Battlefront 2 gerçekten güzel bir oyun fakat ne yazýk ki oyunun ücretlendirme mevzusu, mikro ödemeler yüzünden berbat bir seviyeye düþtü. Oyun bir anda oyuncularýn gözünde [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]. Bu konuda da oyuncular kesinlikle haklý. Belki de mikro ödemeler bu kadar yoðun olmasaydý, bugün çok daha farklý bilgiler aktarýyor olabilirdik sizlere. Açýkçasý bunu da yapabilmeyi çok isterdik. Bakalým önümüzdeki günlerde daha neler göreceðiz? Merakla bekliyor olacaðýz.
    AlýntýAlýntý

  4. #414
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Star Wars Battlefront II oyununa mikro ödemeler geri dönmeyebilir

    Eðer EA böyle bir þeye karar verirse harika olur.



    EA, mikro ödemeler, ganimet kutularý, kumar ve Star Wars Battlefront II kelimeleri [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]kullandýðýmýz kelimeler haline geldi. Çünkü EA, Star Wars Battlefront 2 oyununu piyasaya sürdü. Oyuncular, oyundaki her þeyin [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] ile açýlabileceðini fark etti. Sonucunda ise ortaya bir kriz çýktý. EA sayesinde herkesin gözü ve kulaðý ganimet kutularýnýn üzerine geldi. Birçok devlet bu mikro ödeme parçasýný yasaklamaya çalýþtý. Bazý ülkeler de, yasaklamaya çalýþan ülkelere karþý çýktý. Yani, az daha EA sayesinde Üçüncü Dünya Savaþý baþlýyordu. Fakat böyle bir þey [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]
    Star Wars Battlefront II ve mikro ödemelerin popülerliði yavaþ yavaþ düþtü, bu sefer de insanlar bizlerin [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] yazýlarýna kafayý taktý. Sanýrým þimdi sevinmemiz gerekiyor çünkü EA, açýk bir þekilde Star Wars Battlefront 2 içerisindeki mikro ödemeler ve ganimet kutularý hakkýnda tekrar konuþmaya baþladý. Bakarsýnýz dikkatler yine o tarafa çekilir?



    EA þirketinin finansal departman yöneticilerinden olan Blake Jorgensen, yapmýþ olduðu yeni açýklamalarda Star Wars Battlefront II hakkýnda bol bol konuþtu. Blake Jorgensen, oyunun içerisinden kaldýrýlan mikro ödeme sistemi sayesinde, oyundaki ilerleme mekaniðini daha net ve etkili bir þekilde inceleyebildiklerini belirtti. Bu açýklamalarýn sonunda ise Blake Jorgensen oldukça ilginç bir þey söyledi. Bu kiþinin son sözlerine göre, mikro ödemelerin Star Wars Battlefront 2 içerisine geri döneceði net deðil. Yani efendim, yaþanmýþ olan bu kriz yüzünden oyun içerisinde hiçbir zaman mikro ödemeler olmayabilir. Fakat ola da bilir. Þu an hiçbir þey net deðil.
    AlýntýAlýntý

  5. #415
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    The Last of Us Part II oyununun geçeceði yer ve çok daha fazlasý açýklandý

    Oyunun geliþtirilme süreci hakkýnda bilgiler verildi, bazý karakterlerin detaylarýndan bahsedildi ve bir karakterin de hamile olduðunu öðrendik.



    The Last of Us, PlayStation 3‘ün son döneminde çýkmýþ, konsola hak ettiði kapanýþý yaptýrmýþtý. Daha sonra PlayStation 4 platformuna yenilenmiþ grafikleri ve çýkan ek paketinde dahil olduðu bir sürümüyle geri dönen oyun, PlayStation 4‘ün en iyi oyunlarýndan biri olarak kabul ediliyor. The Last of Us Part II oyununun heyecanla beklenildiði þu dönemde gözler PlayStation Experience 2017‘de idi. Ellie ve Joel‘un þarkýsýnýn, karakterleri seslendiren sanatçýlar tarafýndan, canlý olarak söylenmesi büyük ilgi topladý. Bunun haricinde ise oldukça önemli detaylar paylaþýldý. Bakalým The Last of Us Part 2 hakkýnda yeni neler öðreneceðiz?
    Oyunun yönetmenliðini yapan Neil Druckmann hýzlý bir giriþ yaparak, “Kimse güvende deðil.” diyerek Ellie ve Joel‘a atýfta bulundu. Yardýmcý yazar Halley Gross ise serinin hayraný olarak, yeni oyunda çalýþmanýn onu korkuttuðunu belirtti. Burada söze giren Neil Druckmann ise, “Halley Gross, ilk iþ günü sonu evine gittiðinde, kocasýna sanýrým birini hamile býraktým demiþ.” dedi. Söylemeliyim ki Neil Druckmann çok ilginç hikayelere sahip. Paris Games Week 2017 sýrasýnda gösterilen The Last of Us Part 2 videosunda karþýmýza çýkan oyuncularýn rollerini [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] hatýrlatan ekip, Yara‘nýn 16, Lev‘in 13 yaþýnda olduðunu belirtti.
    Laura Bailey’nin de çekilen fragmandaki hareketleri, kendisinin yaptýðýný belirten ekip, “Oyunda, gamsýz taraflar olsa da aslýnda adaleti kovalama duygusunu iþliyoruz. Lara ve Yev din temelli bir tarikattan çýkmýþlardý. Fakat þartlar onlarý öyle bir konuma getirdi ki, kendilerini ikinci sýnýf insan kabul edecekleri, nefret edecekleri birinin yanýnda buldular. The Last of Us‘da kimse hangi grubun iyi hangisinin kötü olduðunu bilmiyordu. The Last of Us: Part II‘da öncelikli hedefimiz bu durumu ortadan kaldýrmak.” þeklinde devam etti.



    Oyunun büyük çoðunluðunun Seattle‘da geçtiði de açýklandý. Neil Druckmann, ekibin yenilikçi bir hikaye anlatýmý üzerinde uðraþtýðýný söyleyerek, çýkýþýna kadar bilgi veremeyeceðini ekledi. Neil Druckmann, “Ýlk oyunu seven bazý oyuncular, ikinci oyunu sevmeyebilir. Biz bunu kabul ederek baþladýk, her yapýmcý kendi doðrularýný yapmalý, Naughty Dog sonsuza kadar tek kiþilik, hikaye odaklý ve çizgisel oyunlar yapmaya devam edecek.” dedi. Joel‘un yaþayýp, yaþamadýðý hakkýnda bir bilgi verilmemesi ise gözlerden kaçmadý.
    Halley Gross’a göre ilk oyunun bu kadar baþarýlý olmasýnýn sebebi, karakterlerin otantik ve karmaþýk bir yapýya sahip olmasýymýþ. Ýyi ve kötü kararlarý verebilen zor bir dünyada, karýþýk dostluklara sahip karakterler vardý. Ekip, insanlarý mutlu etmek istese de asýl amacýn Ellie ve Joel dahil olmak üzere, hikayedeki karakterlere zor kararlar aldýrmak ve onlarýn geliþmesini izlemek olduðunu söyledi.
    Neil Druckmann, The Last of Us Part 2 geliþtirilme sürecinin birçok bölümün bittiðini ve bir rakam vermek gerekirse, bunun yüzde 50-60 bandýnda olduðunu söyledi. Her ekibin belli baþlý görevlerle uðraþtýðýný söyleyen yönetmen, kesin konuþmak istemediðini belirtti. Bu, geliþtirme sürecinin en zor aný, ekipler yaptýklarýný gönderecek ve bunlar tekrar bir araya getirilecek ve umarým büyük ve harika bir oyun olacak dedi. Son olarak, oynanýþ videosu ve daha fazla bilginin E3 2018‘de gösterileceði açýklandý. Peki, sizler ne düþünüyorsunuz? The Last of Us: Part II, beklentileri karþýlayacak mý? Panel hakkýndaki, düþünceleriniz neler? Yorumlarýnýzý bekliyoruz.
    AlýntýAlýntý

  6. #416
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Counter-Strike: Global Offensive de resmi olarak Battle Royale moduna sahip olabilir

    Acaba Valve bir Battle Royale veya hayatta kalma modu planlýyor olabilir mi?



    Arma, H1Z1, Fortnite ve PlayerUnknown’s Battlegrounds gibi video oyunlarý ile Battle Royale oyun modu bizlere [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]. Özellikle Steam üzerinde lider olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, birçok oyuncunun [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz], oyun geliþtiricilerinin de dikkatini çekiyor. Hatta özellikle PlayerUnknown’s Battlegrounds, Valve ekibinin bile dikkatini çekiyor olabilir çünkü oyuncular, uzun bir süredir Counter-Strike: Global Offensive içerisinde [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] dair ipuçlarý buluyordu. Yani muhtemelen Valve, Counter-Strike: Global Offensive ile daha iyi rekabet edebilmek için oyuna bir Battle Royale modu hazýrlýyor olabilir.



    Valve News Network isimli bir içerik üreticisi, eline Counter-Strike: Global Offensive oyununu aldý ve Mayýs 2016 tarihine kadar geri gitti. Bu içerik üreticisi, bahsettiðimiz tarihten bugüne kadar oyuna gelmiþ olan güncellemeleri detaylýca araþtýrdý. Bu araþtýrmalar içerisinde de dediðimiz gibi muhtemel bir Battle Royale moduna ipuçlarý bulundu. Sizlerin de hemen aþaðýdan izleyebileceðiniz videoda içerik üreticisi, oyun içerisinde bulunan yay ve oklarý, yumruklar ile dövüþü ve çok daha fazlasýný oyuncularýn önüne sunuyor. Ayrýca güncelleme dosyalarý arasýnda hayatta kalma haritasý gibi ögeler de bulunuyor fakat bu ögelerin hiçbiri oyunda aktif olarak bulunmuyor. Dosyalarýn tümü, oyunun içinde gizli olarak bulunuyor.
    Tüm bunlarýn haricinde, Valve News Network isimli bir içerik üreticisine göre oyunun dosyalarý içerisinde hafif ve aðýr zýrhlar, adrenalin içecekleri, destek kutularý, gece görüþ gözlükleri de bulunmakta ve tüm bu ögeler bizlere sadece hayatta kalma modunu gösteriyor. Zaten bu bahsettiðimiz dosyalar da BR isimli veya Survival isimli uzantýlarýn içerisinde bulunuyor. Survival zaten bildiðiniz üzere hayatta kalma demek. BR ise Battle Royale modunun kýsaltmasýolarak kullanýlýyor genel olarak.
    AlýntýAlýntý

  7. #417
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]
    Civilization 6’nýn yeni ek paketiyle Moðollar da oyuna katýlýyor.

    8 Þubat’ta piyasaya çýkacak Rise and Fall ek görev paketi, Civilization 6’ya pek çok yenilik getirecek. 9 yeni liderin ekleneceði pakete [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz], oynanýþ mekanikleri bir hayli deðiþecek.
    Fraxis Games ek paketle Moðollarýn efsanevi lideri Cengiz Han’ýn da oyuna ekleneceðini duyurdu. Savaþçýlýðýyla ön plana çýkan Moðollar, atlý okçularýyla oyunun ilk safhalarýnda büyük avantaj saðlayabilecekler. Cengiz Han’ýn Mongol Horde yeteneðiyle tüm Moðol atlýlarýnýn dövüþ yetenekleri artýrýlýrken, düþman atlýlarýný ele geçirme þansý tanýnýyor.
    Cengiz Han ile oynayacak oyuncularýn oyunun erken ve orta safhalarýný hedef almasý gerekiyor. Diplomasi veya kültür aðýrlýklý oynamayý düþünen oyuncular, Moðollardan uzak durmalý. Oynanýlan oyunda Cengiz Han varsa, kendisiyle iliþkileri çok sýký tutmak ve erken oyunda gelecek saldýrýlara hazýrlýklý olmak gerekiyor.
    AlýntýAlýntý

  8. #418
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Sniper: Ghost Warrior 3 çok oyunculu modlara kavuþuyor

    Keskin niþancý tüfeklerinizi hazýrlayýn.



    Oyun dünyasýnda en çok bilinen iki keskin niþancýlýk oyunu serisinden birisi olan Sniper: Ghost Warrior serisinin son oyunu için yeni çok oyunculu modlarýn geleceði açýklandý. 26 Ocak 2018tarihinde gelecek bir güncellemeyle, oynamaya mümkün hale gelecek olan çok oyunculu 3 mod, farklý bir oynanýþ keyfi vaat edecek. Açýk dünya ortamýnda, [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] (Keskin niþancý), Ghost, (Gizlilik aðýrlýklý) ve [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] (Savaþçý) olarak oyuncunun savaþ stiline göre tecrübe puanlarý kazandýran Sniper: Ghost Warrior 3 oyununun, çok oyunculu modlarýnda kazanýlan özellikler sayesinde oyunculara çeþitlilik sunacaðý beklenmekte.

    CI Games firmasý tarafýndan geliþtirilen Sniper: Ghost Warrior 3 oyununa eklenecek olan çok oyunculu modlar; Bounty Hunter, Sharpshooter ve Classic Team Deathmatch isimlerine sahip.Bounty Hunter, son zamanlarda yoðun ilgi çeken hayatta kalma ve kaynak kullanýmlarý ögelerini ön plana çýkaracak. Sharpshooter modu, oyuncularýn reflekslerine dayanan, vuruþ kabiliyetlerini önemseyecek bir mod olarak tanýmlanýrken, Classic Team Deathmatch modu ise çok oyunculu hemen her oyunda bulunan, oyunculara yabancýlýk çektirmeyecek derecede tasarlandý.
    26 Ocak 2018 tarihinde gelecek güncellemeyle, Sniper: Ghost Warrior 3 oyununa eklenecek çok oyunculu modlar dýþýnda, 6 yeni harita, deðiþik özelliklere sahip 10 yeni silah, haritanýn çeþitli noktalarýnda farklýlýk gösteren kýyafetler içeren 15 yeni karakterin de oyuna ekleneceðini belirtelim. Sniper: Ghost Warrior 3 oyunu CryEngine ile tasarlanmýþ ve 25 Nisan 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satýþa sunulmuþtu. Son olarak da belirtelim, oyunun çoklu oyuncu modu için yayýmlanan tüm görsellere, hemen aþaðýdaki galeriden sizler de göz atabilirsiniz.
    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz][Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz][Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]
    AlýntýAlýntý

  9. #419
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Eski BioShock Infinite geliþtiricisi, duyurulmamýþ bir proje için geri döndü

    Yeni bir BioShock oyunu geliyor olabilir mi?



    2K Games ekibi þu an, henüz [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] projesi üzerinde çalýþýyor. Bu projenin detaylarýný bilmiyoruz fakat ortaya çýkan yeni raporlara göre eski BioShock Infinite geliþtiricisi, bu proje için 2K Games ekibine geri döndü. Neredeyse 5 sene önce bahsettiðimiz oyunda çalýþmýþ olan Shawn Elliott, oyunda bölüm tasarýmcýsý rolünde idi. Bu isim, BioShock Infinite projesi ardýndan Arkane Studios ekibine katýlýp, 2017 senesinde piyasaya sürülmüþ olan [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] görev almýþtý. Prey ile iþi biten Shawn Elliott, þimdi yuvasýna tekrar dönmüþ gibi görünüyor. Ortalýkta dolaþan yeni bir BioShock oyunu söylentileri de, bu ismin geri dönmesi ile birlikte tekrar canlandý.

    Novato, California bölgesindeki bir 2K Games stüdyosunda savaþ/dövüþ tasarýmcýsý olarak iþe baþlayan Shawn Elliott, Mafia III geliþtiricileri olan Hangar 13’e katýlmýþ gibi görünüyor olabilir. Çünkü Novato, California bölgesinde Hangar 13 bulunuyor ama yapýlan açýklamalara göre Novato, California bölgesinde baþka bir stüdyo daha var ve bu stüdyo henüz 2K Games tarafýndan açýklanmadý. Yani hem stüdyo, hem de stüdyonun geliþtirdiði oyun þu an gizli görünüyor.
    Yine de bu yeni stüdyodan gelecek olan oyunun, önümüzdeki birkaç sene içerisinde çýkmasýný beklemeyin çünkü bu stüdyo daha yeni kuruldu, kadrolar bile tam deðil. Bu yüzden stüdyonun tamamlanmasý, oyunun geliþtirilme sürecinin baþlamasý ve bitmesi arasýnda bolca süre olacaktýr. Belki yeni Xbox ve PlayStation 5 için bile çýkabilir bu oyun. Açýkçasý böyle olursa hiç þaþýrmayýz.
    AlýntýAlýntý

  10. #420
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Last Man Sitting ile son hayatta kalan deðil, son sandalyede oturan olmaya çalýþýyoruz

    Battle Royale mý dedi biri?



    Haberimize konuk olan Last Man Sitting, adýndan da anlaþýlacaðý üzere, sandalyede oturan son kiþi olma amacý ile hareket ettiðimiz bir baðýmsýz yapým. Anlatmasý basit tabii, fakat iþin içine silahlar da karýþýnca, olay bayaðý ciddileþiyor. Öyle hafif silahlardan da bahsetmiyoruz, yanlýþ anlaþýlma olmasýn. Bildiðiniz, roket atarlar, pompalý tüfekler falan var oyunda. Böylesi aðýr silahlarla, büyük bir oyuncu grubu ile kapýþmak, cidden bir hayli zor gibi görünüyor. Fakat, kesinlikle eðlenceli olduðunu da söyleyebiliriz yayýmlanan fragmana bakarak.

    Last Man Sitting için sanatçýlýk görevini üstlenmiþ olan Kevin Suckert tarafýndan yapýlan açýklamalara göre, oyunda bizleri 2 ana mod karþýlýyor. Bunlardan ilki, team deathmatch adý ile bilinen takýmlý ölüm maçý modu. Bu mod, standart takýmlý ölüm maçý olacak. Battle Royale modu ise, bizleri heyecanlandýran asýl mod. Bu modda ise, [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] ve [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] ile karþýlaþtýðýmýz Battle Royale moduna göre daha küçük bir çapta gerçekleþecek olan çatýþmalara þahitlik edeceðiz.
    Oyunun alpha aþamasý, 2018 yýlýnýn erken tarihlerinde, PC platformu üzerinde oyuncularla buluþacak. Ýlk zamanlarda 4 kiþilik yerel oyun modu, ardýndan çevrim içi çoklu oyuncu modu, bölüm editörü ve birtakým bonuslar saðlayan sandalyeleri bizlerle buluþturacak. Böylesi bir oyun için, bir de gerçekten efsane bir fragman yayýnlandý. Tamamen komik bir yapýsý olan oyunun, bu kadar çýlgýn bir fragmana sahip olmasý da farklý bir tartýþma konusu tabii.
    AlýntýAlýntý

 

 
42. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 3238394041424344454652 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkýnda önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [ÝOS] OS/ MAC/ OSX Hakkýndaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkýnda önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.164.774.73383 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (296409)