turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


9. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 567891011121319 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 81 ile 90 arası
  1. #81
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Neverwinter: The Cloaked Ascendancy, konsollara geliyor

    Yeni güncellemeyle yeni bölgeler ve zindanlar geliyor.


    Büyük başarılara [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], oynaması ücretsiz MMORPG’nin en son [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Neverwinter: The Cloaked Ascendancy, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında 11 Nisan’da [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, konsollara gelecek olan en yeni güncellemenin duyurusunu bugün yaptı. Bu güncelleme, beraberinde bir macera bölgesi, destansı bir zindan, dinamik bir çarpışma, dört güçlü büyücünün kurmuş olduğu ve “The Cloaked Ascendancy†olarak bilinen alçak gruba haddini bildirmeleri için maceracıları bir araya getiren bir seferin bulunduğu yeni son oyun içeriklerini getiriyor.



    Lord Neverember, yitip gitmiş bir kahramana onurunu teslim etmek ve River District’in geri alınışını kutlamak için maceracıları Neverwinter şehrine çağırıyor. Spellplague sırasında evlerinden olan eski Cloak Tower sakinleri, Far Realm’a fırlatılarak mahvoldular ve yeniden oluşturuldular. Gyrion’un başını çektiği Cloaked Ascendancy geri ek tahtta hak iddia etti ve River District’i geri aldı. Maceracılar yeni bölgeye giderek şehri keşfetmek ve onu bu yeni tehdidin elinden kurtarmak zorunda. The Cloaked Ascendancy genişlemesi, aynı zamanda yeni üstün kalite zindan Spellplague Caverns’a destansı bir dönüş, yenilikçi oyun deneyimiyle dolu yeni bir çatışma, yeni eser teçhizatı ve çok daha fazlasıyla birlikte geliyor.
    Neverwinter, dinamik savaşlar ve destansı zindanlar sunan, oynaması ücretsiz bir aksiyon MMORPG’sidir. Oyuncular, uçsuz bucaksız Neverwinter şehrini ve onun komşu topraklarını keşfe çıkarak Forgotten Realms’ın yaşayan tarihini öğrenir ve düşmanlarıyla yüzleşir. Neverwinter, PC’de mevcuttur ve Xbox One (Xbox Live Gold ile) ve PlayStation 4 (PlayStation Plus gerekmez) platformlarında dijital olarak ücretsiz oynanabilir.
    AlıntıAlıntı

  2. #82
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Titanfall 2 geliştiricileri, oyunlarına verecekleri destek hakkında daha saydam olacaklarını söyledi

    Respawn Entertainment, topluluğun buna hakkı olduğunu düşünüyor.


    Titanfall 2 ile oldukça [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] yaşayan, fakat Battlefield 1 ve Call of Duty: Infinite Warfare oyunlarının [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Respawn Entertainment, bir süredir topluluğu ile iletişim problemi[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Oyuncularla nadiren iletişime geçen, gelecek güncellemeler veya ek paketler hakkında bilgilendirme yapmayan geliştirici ekip, yakın zamanda yayımladıkları bir duyuru ile bu durumun farkında olduklarını söyledi ve özür dilediler. Titanfall ve Titanfall 2 projelerine sahip olan bu geliştirici ekip, yaptığı açıklama ile öncelikle, “Elimizde bulunan serinin, 2 oyunundan da oldukça memnunuz ve gurur duyuyoruz. Bu iki oyunla, çok güzel bir serinin temellerini oluşturduk. Serimizin en yeni oyunu, her hafta gelen yeni oyuncular ile güncel ve aktif kalmaya devam ediyor. Şimdilik, seriyi uzun vadede geliştirmeye odaklandık ve bunun hakkında oldukça heyecanlıyız. Çekirdek Titanfall ekibi, şu an Titanfall 2 için çok güzel ek içerikler hazırlıyor. Geri kalan takım arkadaşlarımız ise çılgın deneyler yapıyor ve serinin geleceğini araştırıyor.” dedi.

    Respawn Entertainment sözlerine, “Yeni içeriklerimiz hakkında, topluluğumuz ile daha yakından iletişimde olabilirdik. Topluluğumuz ile olan iletişimimizi, ekip olarak geliştirmek istiyoruz fakat aynı zamanda da serimizin en yeni oyunu için ücretsiz içerik hazırlıyoruz, yeni Prime Titan paketler ve market eşyaları gibi. Bunun haricinde, önümüzdeki ay soru ve cevap videoları yayımlamaya başlayacağız. Bunu yapmamızdaki amacımız, ekibimizin nelerle uğraştığını, oyuna yeni nelerin geleceğini daha rahat bir şekilde göstermek.” şeklinde devam etti.
    Titanfall 2 hakkında en son olumsuz bir gelişme yaşanmıştı ve bu durum hakkında, “28 Ekim 2016 tarihinde piyasaya sürülen Titanfall 2’nin satışları beklenenin altında kaldı. Electronic Arts firması bunlara rağmen, Respawn Entertainment’tan ve oyunun geleceğinden umutlu. 2017’nin ilk çeyreğinde gerçekleşen olağan Electronic Arts finansal konferasında, firmanın CEO’su Andrew Wilson, bahsi geçen oyun hakkında oldukça heyecanlı olduklarını ve yapımın uzun bir süre daha satışını sürdüreceğini söylerken, Respawn Entertainment ile de oldukça iyi bir ilişki içerisinde olduklarını ekledi. Titanfall 2, son dönemin yüksek puan alan birinci şahıs nişancı oyunlarından biri konumunda ve bir çok insan oyunu keyif alarak oynamakta.” demiştik. Görülen o ki, oldukça başarılı bir seriye sahip olan geliştirici ekip, bu markalarını en yükseğe çıkartmakta kararlı.
    AlıntıAlıntı

  3. #83
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Mass Effect: Andromeda için 4K görseller yayımlandı

    Surat ifadeleri başarılı değil ama bu şekilde de harika görünüyor oyun.


    Mass Effect: Andromeda; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını 21 Mart 2017 tarihinde [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Fakat birçok insan, şu an oyunu [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bunun birçok sebebi var. Piyasada erken satışa [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], EA Access, Origin Access ve tabii ki inceleme kopyaları. Yani birçok oyuncu şu an bu oyunu oynayabiliyor diyebiliriz. Bu oyunculardan bir tanesi de VG247 kadrosunda bulunuyor. Alex Donaldson isimli yazar, Mass Effect: Andromeda oyununu 4K çözünürlükte açabilecek bir canavara sahip ve kendisi bu canavarın gücünü ve tabii ki oyunun gücünü, oyun içerisinden çektiği 4K görseller ile bizlere gösteriyor.

    Siz sormadan, biz söyleyelim. Bu şanslı yazarın tüm sistemini bilmiyoruz fakat bu görselleri çekerken NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti kullandığını biliyoruz. Yazarın söylediğine göre NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, oyunu 4K çözünürlüklerde, rahat bir şekilde 60 FPS oynatabiliyor. Görsellere geri dönelim şimdi de. Bu 4K görsellerden bir tanesini hemen yukarıda görebiliyorsunuz. Geri kalanını da galerimiz içerisine serpiştireceğiz fakat dikkatli olan, bazı görsellerde çok hafif spoiler bulunabilir. Biz, şimdiden uyaralım. Ayrıca galerimizde 30 civarı da görsel bulunmakta. Yani görsellere bakarken bayağı bir zaman harcayabilirsiniz efendim.
    Son olarak, en son sizlere oyunun inceleme puanlarını aktarmıştık ve bu konuda, “Bizim elimize henüz oyunun kendisi bile geçmedi fakat bugün Mass Effect: Andromeda için inceleme ambargosu kaldırıldı ve birçok inceleme de yayımlandı. Yayımlanan bu incelemeler sayesinde, oyunun nasıl bir şey olduğunu daha rahat görebildik. Aslında son birkaç gündür karşılaştığımız ve sizlere sunduğumuz haberler sayesinde, çok da başarılı bir oyun olamadığını görmüştük Mass Effect: Andromeda yapıtının. İlk inceleme puanları da, ne yazık ki bu haberleri doğrulamış oldu. Ortalama inceleme puanına göre oyunumuz, 100 üzerinden 75 almış bir yapıt. Bu ortalama içerisinde en yüksek puan 100 üzerinden 95 ile Stevivor cephesinden gelirken, en düşük puan ise 100 üzerinden 50 olarak Digital Trends cephesinden geliyor. Eğer dilerseniz oyun için yayımlanan tüm incelemelere ve puanlarına, hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.” demiştik.
    AlıntıAlıntı

  4. #84
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Forza serisi, Need for Speed serisinin birincilik tahtını elinden alacak

    Bir en son Need for Speed oyununa bakıyoruz, bir de Forza Horizon 3’e bakıyoruz. Hak veriyoruz.


    Yarış oyunlarını severler için dünya üzerinde çok önemli üç seri [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bazılarımızın gençlik, bazılarımızın çocukluk oyunları arasında [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Need for Speed serisi, oldukça klas bir seri olan Forza ve tabii ki Gran Turismo. Bu üç seriden iki tanesi, bildiğiniz üzere [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Need for Speed ise elinden geldiğince herkesi karşılamaya çalışıyor. Belki kalitesindendir, belki de hitap ettiği oyuncuların çoğunluğundandır bilemiyoruz fakat bu seri, oyun dünyasının en iyi yarış serisi olarak kabul ediliyor. Fakat Microsoft cephesinde bulunan Forza serisi, bu liderlik tahtını almaya kararlı. Aslında iki serinin son çıkarttığı oyunlara bakıyoruz ve böyle bir durumun yakın zamanda gerçekleşeceğini düşünebiliyoruz rahatlıkla. Dilerseniz bu konuda gelen açıklamalara, haberimizin detaylarından göz atalım.

    Turn 10 Studios geliştiricilerinden gelen açıklamaya göre Forza Horizon 3 duyurulduğu zaman, oyunculardan gelen tepkiler oldukça beğenildi geliştiriciler tarafından. Öyle ki geliştirici ekip, oyunlarının Metacritic puanını 80 ile 85 arasında düşünüyorlardı. Fakat gelen 91 puanı, onları oldukça şaşırttı ve heyecanlandırdı. Satışlar ise doğal olarak geliştirici ekibin beklediğinden çok daha fazlaydı. 11 senede 9 oyun ile karşımıza çıkan Forza serisi, son oyunu ile birlikte seriyi de bambaşka bir seviyeye taşıdı. Yapılan açıklamalarda Need for Speed ve Gran Turismo serilerine saygılarını sunan Turn 10 Studios, ardından zaman içerisinde kendi serilerinin de inanılmaz bir biçimde büyüdüğünü dile getirdi.
    Gran Turismo serisine bir şey söyleyebilmek oldukça zor. Çünkü o seri, belki de yarış simülasyon oyunlarının dedesi pozisyonunda. Her geçen oyunla da, yarış simülasyonu oyunları için çıtayı daha yükseğe taşıyor. Need for Speed serisi ise, yükselmek yerine aşağı iniyor. 2015 senesinde çıkan oyun belki oldukça güzel görünüyordu fakat oyunda herhangi bir his, bir amaç yoktu. Bu da oyuncuları çabuk sıkmıştı. Forza Horizon 3 ise, tüm yarış oyunlarından bazı parçaları içerisinde bulundurdu, benzersiz özellikler sundu ve tek başına konsol aldırabilecek bir yarış oyunu haline geldi. Oldukça başarılı bir seri, bakalım önümüzdeki senelerde de devamlılığını sürdürebilecek mi?
    AlıntıAlıntı

  5. #85
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    PlayStation 4 internet bağlantısı sorununa bir çözüm bulundu

    Geçici de olsa işe yarar bir çözüm bulunuyor.


    Bir hafta kadar bir süre önce Sony, PlayStation 4 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] için 4.50 güncellemesini oyuncularla buluşturdu. Güncelleme ile birlikte, harici sürücü ekleme özelliği de aralarında olan bir ton yeni özellik geldi. Zaten bu yüzden [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tarafından çok beklenen bir güncellemeydi. Fakat, birçok oyuncu [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] konsollarının tadını çıkarırken, bazı kullanıcılar ise sinir, sıkıntı, stres derken PlayStation 4’ten soğuma sınırlarına gelmiş bulunuyor. Hatırı sayılır bir sayıda kullanıcı, yeni güncellemeden sonra internete bağlanamaz oldu.

    4.50 sistem güncellemesini yükleyen PlayStation 4 kullanıcılarının bir kısmı, kablosuz olarak internete bağlanamadıklarından şikayetçiydi. Verilen bilgilere göre, NW-31297-2 hata numarasına sahip olan hata ile karşılaşan kullanıcılar, bir türlü internete erişemedi. Bu hata kodunun normalde sebebi, internetin kablosuz bağlantı şifresi yanlış bir şekilde girilmesiydi. Fakat, söylenilenlere göre, insanlar hep doğru şifreyi girdikleri halde bu hata kodu ile karşı karşıya kalıyorlardı. Sony tarafından resmi bir bilgi verilmemiş olsa da, muhtemelen yazılımı yakın zamanda güncelleyerek bu soruna bir son vereceklerdir ve kullanıcılar rahat bir şekilde internete bağlanabilecektir. O güne kadar ise kullanıcılara geçici ve hızlı bir çözüm olarak, konsollarını internete kablo ile bağlamasını tavsiye ediyoruz. Sonuçta fiziksel bir şekilde internete bağlanılacağı için herhangi bir şifre gerekmeyecek, bu durumda yanlış internet şifresi hata kodunu gösteren uyarı ile de karşılaşılmayacaktır. Umarız ki Sony çok geçmeden PlayStation 4 kullanıcılarına yardımcı olur ve bu önemli sorunun önüne geçebil
    AlıntıAlıntı

  6. #86
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Cyberpunk 2077, en geç 2019 ortalarında çıkacak

    CD Projekt projeleri hakkında çok önemli, resmi detaylar yayımlandı


    En son The Witcher 3: Wild Hunt ve bu oyun için 2 büyük genişleme paketi ile karşımıza çıkan CD Projekt, yepyeni bir serinin de [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] çalışıyor uzun bir zamandır. Bu seri de, birçok oyunun bildiği Cyberpunk 2077 ile başlayacak. Fakat [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] başlayacak? Bu oyunun çıkış tarihi henüz [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]ve bu yüzden oyuncular da oldukça meraklıydı. Geçen gün ise CD Projekt, aktif projeleri hakkında detaylıca bir belge yayımladı ve aktif projelerinin bitiş tarihi için en son 2019 senesinin ilk yarısını verdi. Yani, bu tarihin ertelenme olanağı bulunuyor fakat şu anlık, Cyberpunk 2077, en geç 2019 ortalarında çıkacak şeklinde görünüyor. Hem de resmi bir şekilde.



    Polonya Devleti tarafından maddi olarak desteklenecek bu projeler içerisinde, bazı alt projeler de bulunuyor. CD Projekt açıklamasına göre 4 farklı alt proje var ve bu projelerin adı benzersiz çoklu oyuncu, sinematik his, animasyon başarısı ve şehir oluşumu. CD Projekt, tüm bu 4 alt proje için toplamda 50 çalışan arıyor. Yani geliştirici ekip aynı zamanda da stüdyosunu genişletmek için uğraşıyor. Ayrıca tüm bu projelerin RedEngine 4 isimli oyun motoru ile geliştirileceği de belirtiliyor.
    Cyberpunk 2077 hakkında en son, “Michal Kicinski, Cyberpunk’ın fütüristik dünyasının, The Witcher serisi gibi bir fantastik dünyadan daha az popüler olmasına rağmen, başarının kendi hırslarından dolayı geleceğine inanıyor. Michal Kicinski bu konuda, The Witcher evreni oyun için mükemmel bir materyal idi ama aynı zamanda bizi kısıtladı. Şimdi ise bir fantezi dünyasında geçecek olan oyun için çalışıyoruz. Eminim ki Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt‘dan çok daha büyük bir ticari başarı elde edecek. Cyberpunk’ın fütüristik dünyası, günlük hayatımızda bildiklerimize çok daha yakındır. Ayrıca fütüristik temanın filmlerdeki, kitaplardaki, çizgi romanlardaki ve oyunlardaki varlığından da anlayabileceğiniz kadarıyla çok daha popüler. Unutulmamalıdır ki fantezi çok daha niş bir konudur. İnanıyorum ki, CD Projekt Red sadece prestijli ödüller ve övgülerle değil, aynı zamanda büyük bir ticari başarı için de mücadele edebilir. Bu endüstride ikisini de başarmak gerçekten zor ama hem Rockstar Games, hem de Blizzard bunu bize gösterdi, diyor.” demiştik.
    AlıntıAlıntı

  7. #87
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Red Dead Redemption, Grand Theft Auto V içerisine geliyor

    Hem oyunun haritası, hem de ek içerikler, bir mod ile oyuna eklenecek.


    Red Dead Redemption birçok PlayStation 3 ve Xbox 360 oyuncularının [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Fakat aynı zamanda Grand Theft Auto V de birçok oyuncunun favori oyunu. İki oyunu da Rockstar Games[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Peki, o zaman neden birleştirilmiyor bu iki oyun? Dediğimiz gibi iki oyunu [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], resmi yollarla imkansız. Hiçbir geliştirici böyle bir şey yapmaz fakat mod geliştiricileri için hiçbir şeyin sınırı yok ve onlar, istedikleri her şeyi yaparlar. İşte o mod geliştiricileri bu sefer de Red Dead Redemption haritasını, başka ek içerikler ile birlikte Grand Theft Auto V içerisine taşımayı kafalarına koydu.



    Bahsettiğimiz bu mod, White Team tarafından geliştiriliyor ve bu modun önümüzdeki yaz aylarında indirilmeye açılması bekleniyor. Modun henüz erken bir geliştirilme aşamasında olduğunu göz önünde bulunduruyoruz ve henüz elimizde çok fazla medyanın olmadığını söylüyoruz. White Team tarafından sadece 2 adet görsel yayımlandı ve bu iki görsele de zaten haberimizin içerisinden göz atabiliyorsunuz. Red Dead Redemption oyununu Grand Theft Auto V içerisine getirecek olan bu mod hakkında bir de tanıtıcı video paylaşılacak. Bu videonun önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor. Video paylaşıldığı zaman sizlerle bunu paylaşacağız. Bu yüzden bizleri takip etmeyi unutmayınız.
    Son olarak söyleyelim, bahsi geçen bu mod, boyut olarak 2 GB civarında olacak ve sadece harita getirmeyecek ana oyuna. Birçok farklı özellikler göreceğiz. Tüm bunların haricinde, bu mod içerisinde Parallax Occlusion Mapping ve Tessellation özellikleri de bulunacak. Sadece PC platformu için piyasaya sürülecek olan bu mod, daha sonra Xbox 360 için de geliştirilecek. Fakat modun Xbox 360 sürümünü kurmak herhalde zor olacaktır.
    AlıntıAlıntı

  8. #88
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Guerrilla Games, Horizon: Zero Dawn için 1.10 güncellemesini yayımladı

    Bu güncelleme, bir çok soruna çözüm getiriyor.


    28 Şubat 2017’de çıkışını yapan ve birçok [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tarafından oldukça beğenilen Horizon: Zero Dawn için çalışmalar devam ediyor. Sadece PlayStation 4 için çıkış yapan oyun, geçtiğimiz günlerde satış anlamında birçok büyük yapımı geride bırakmıştı. Guerrilla Games tarafından [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Horizon: Zero Dawn için, oldukça özenle çalışılmış olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce sitemizde yaptığımız haberde, Horizon: Zero Dawn’da [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] hava şartları ve gece-gündüz döngüsü bulunduğunu ve bu hava şartlarının [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] içerisindeki çevreye de büyük bir etki bıraktığını söylemiştik. Oyun içerisinde yağmur yağdıktan sonra, yerlerde küçük su birikintileri oluşuyor ve güneş çıktığı zaman, bu su birikintileri zamanla yok oluyordu. Bu ufak detaylar, Horizon: Zero Dawn için ne kadar çalışıldığının bir göstergesi.



    Bugün, Horizon: Zero Dawn için yayımlanan 1.10 güncellemesi ile, oyunda bulunan birçok hata gideriliyor. Bu güncellemenin boyutunun 248.8 MB olduğunu söyleyebiliriz. Yani internetinizi pek zorlamayacaktır. Bu güncelleme ile, oyuna birkaç yeni özellik getirildi ve oyun deneyimini kötü bir hale getiren hatalar düzeltildi. Guerrilla Games tarafından oyuna eklenen yeni özelliklerden bir tanesi, tüccarlardan birden fazla öge satın almak isterseniz X tuşunu basılı tutup, bu işlemi gerçekleştirebilecek olmanız. Ayrıca, ayarlar menüsünde bulabileceğiniz, X eksenini ters çevir seçeneği de oyuna eklendi. Oyunun, haydut kamplarındaki tutsakları kurtarıp, son haydudu öldürdükten sonra yaşanan çökmeler ve haydut kamplarındaki son haydudu öldürdükten sonra, alarmı yok ettiğinizde yaşanan çökmeler giderilmiş. Diğer genel hatalar için yapılan düzeltmeleri, koyacağımız [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz. Siz bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz?
    AlıntıAlıntı

  9. #89
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Yukarı Bak filmindeki ev, Battlefield 1’de oyuncular tarafından bulundu

    Fakat görebilmek için, önce birkaç adımı izlemeniz gerekiyor.


    Konu Battlefield olunca, akla hep karmaşık [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] bulunan göndermeler geliyor. Yeni bulunan gönderme ise, Disney’den sökülüp alınmış resmen. Haberimizin konusu olan Yukarı Bak filmindeki ev, Battlefield 1’e, yeni gelen They Shall Not Pass isimli ek paketin içerikleri arasında bulunuyor.Zaten, bu ek paketin çıkışı ile, yepyeni göndermelerin oyunda [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] an meselesiydi. Öyle de oldu zaten, bir YouTube kanalı bulunan jackfrags, bir [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ile yeni bulunan Yukarı Bak filmindeki evi nasıl ortaya çıkarabileceğimizi gösteren bir video yayımlayarak uzun uzun anlatmış.



    Diğer Battlefield oyunları gibi, Battlefield 1’de de eğer bahsi geçen göndermeye ulaşmak istiyorsanız, belli başlı adımları takip etmeniz gerekiyor. Yukarı Bak filmindeki evi görebilmek için ilk olarak Verdun Heights isimli haritada oynuyor olmanız gerekiyor. Ardından, videoda gösterilen yerdeki 3 adet gizlenmiş şişeyi kırmanız gerekiyor ateş ederek. Onları kırdıktan sonra, 3 adet horoz şekli bulunan rüzgar gülüne de ateş etmeniz gerekiyor, tek tek bularak. Bu aşamadan sonra, uzaklardan 3 adet balonun belirdiğini göreceksiniz. Fransız bayrağının renkleri olan kırmızı, mavi ve beyaz renklerine sahip 3 adet balon ile karşılaştıysanız eğer, bir süre daha izlemeye devam ettiğinizde, altında kocaman bir evin bulunduğunu da görebilirsiniz.
    Çok saçma da olsa, eğlenceli bir gönderme olan bu gizemde karşılaşılan evin, Yukarı Bak filmindeki tonton dedenin evi olduğunu söylemek mümkün. Bu bahsini ettiğimiz film ise, Disney Pixar’ın en iyi filmlerinden bir tanesi. Eğer henüz filmi izlemediyseniz, bir bakmanızı kesinlikle tavsiye ederiz.Ayrıca, bu gizemi karşınızdaki düşmanın ilgisini çekmesi için kullanabilir, ardından teker teker düşmanlarınızı da indirebilirsiniz. Zira, gerçekten fazlasıyla ilgi çekici olduğu kesin.
    AlıntıAlıntı

  10. #90
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.875
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.044 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    CD Projekt RED, piyasaya ilk girdiğinde oyun geliştirme hakkında hiçbir bilgiye sahip değildi

    Onlar sadece oyunlara aşık olan oyunculardı.


    CD Projekt RED, bugüne kadar yaptığı birçok hareketle, hem bizim, hem de [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] gönlünde taht kurmuş bir firmadır. The Witcher serisi ile muazzam oyunlar yaratan şirket, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] en büyük oyun geliştiricileri arasında gösteriliyor. Geçtiğimiz günlerde CD Projekt RED’in iki kurucusundan biri olan Marcin Iwinski, bir röportaja katıldı ve stüdyonun başlangıcından itibaren, nasıl bir yol izlediklerini anlattı. Glixel adlı bir site ile yapılan bu röportajda, birçok konudan bahsedildi. Marcin Iwinski, “Sovyetler Birliği’nin yıkılmasından sonra, Polonya’da telif hakkı yasası çıkarıldı ve lise arkadaşım olan MichaÅ‚ KiciÅ„ski ile, Polonya pazarına yönelik oyunları ithal etmeye karar verdik. Bu da, stüdyonun neden CD Projekt RED ismine sahip olduğunu açıklar zaten. Oyun dağıtımcıları olarak işe başladık ama dürüst bir şekilde söyleyebilirim ki, dağıtımda pek iyi değildik. Çok güzel oyunlara sahiptik ve Polonya’nın ilk yerel dağıtımcıları olmak istiyorduk. Şirkete başlarkenki en büyük motivasyonumuz, büyük isimlere sahip olabilmemizdi. Etraftan bir sürü aptalca sözler geliyordu ama biz onları dinlemiyorduk. Çünkü biz tanrılardık. Polonya’da neyin dağıtılacağına karar veren bizdik.†dedi.



    Bir gün, bir oyun dergisinde Warcraft 2 reklamını göre iki arkadaş, strateji oyunlarını çok sevdiğinden, bu oyundan 300 tane sipariş etti. Ardından Blizzard’ın Polonya dağıtıcısı olarak buldular kendilerini. Firmanın dönüm noktasıysa, oyunlara çeviri desteği vermeleri ile ortaya çıktı. Şirketin kurucuları bu konuda, “İlk başta oyun kutularını ve kitapçıklarını çeviriyorduk. Daha sonra oyunları çevirmeye başladık. Yani oyun yapımcılığını tersinden öğrendik aslında. Kendi oyunlarımızı yapma hayalimiz vardı ancak oyunları nasıl yapacağımız hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Rol yapma oyunlarından etkilendik. İşte, rol modellerimiz olan BioWare’den Ray Muzyka ve Greg Zeschuk’la, bu şekilde karşılaştık. Daha o dönemde yeni çıkan Baldur’s Gates oyununu oynadık. Oyunu Lehçe’ye çevirmek istiyorduk çünkü Polonyalı oyuncuların böyle bir oyunun kıymetini bileceğini düşünüyorduk ancak pazarımızın çok küçük olduğunu söyleyip bizi reddettiler.†dedi. Böylece ikili, ana geliştirici ve dağıtımcı ekibe 3.000 kopya satış garantisi verdi, üstüne bir de para ödemi. Aslında, bu onlar için çok büyük bir risk idi çünkü o güne dek en fazla 500-1000 kopya satabiliyorlardı ama bu oyun için 18.000 adet ön sipariş aldılar. İlk yılın sonundaysa, 50.000 satış rakamına ulaştılar.
    Ertesi yıl E3 etkinliğine gidip, bu elde ettikleri başarıyı anlattıklarında oradaki yetkili kadın, bu ikiliye inanmadı ve, “Bu imkansız. Polonya’da 50.000 oyun satamazsınız.â€, dedi. BioWare, banka hesaplarını kontrol edince işler değişti tabii. Böylece, Icewind Dale’in de Lehçeye çevrilmesi için anlaştılar. Ardından birçok yapım da, arkasından geldi. Bu anlaşma ile beraber, BioWare’den birçok konuda yardım aldılar.
    Özellikle BioWare’in yaptığı Neverwinter Nights oyununun motorundan faydalandılar ve kendi oyunları için bir destek oluşturdular. Tabii ki The Witcher’dan bahsediyoruz burada. Konuşmasındaki son sözlerinde, “Elbette her zaman yaptığımız seçimlerden mutlu değiliz. Durumlar çok basit iken bazen çok karmaşıklaşabiliyor. İyi olduğuna emin olduğunuz bir seçim yaptıktan sonra, onun kötü olduğunu düşündüğünüzde, kendinize çok kızabiliyorsunuz. Mesela The Witcher.â€, dedi. Açıkçası biz The Witcher serisinin çok doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz. Birçok ödül alan ve oyuncular tarafından çok beğenilen bir yapımın, kötü olmadığına inanıyoruz. Umarız ki Cyberpunk 2077 ile de, bu şekilde devam ederler. Siz bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
    AlıntıAlıntı

 

 
9. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 567891011121319 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.184.910.29424 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (298317)