turk-dreamworld.com Sitesine Hoþgeldiniz.


51. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 4147484950515253 SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 501 ile 510 arasý
  1. #501
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Microsoft, kýyamet benzeri bir durumda hayatta kalma türüne adýmýný State of Decay 2 ile atmaya karar verdiði anda Sony cephesinden Days Gone duyurusu gelmiþti. Eðer Days Gone oyununun ne hakkýnda olduðunu merak ediyorsanýz, sizi yazýmýza davet ediyoruz. Oyun hakkýnda ortaya çýkan yeni detaylar, elimizde olan bilgiler ve diðer her þeyi sizler için birleþtirdik.
    Yazýmýza baþlamadan önce, söylememiz gereken bir þey bulunuyor. Days Gone’daki düþmanlarýnýz “zombiler” deðil. Geliþtiricilerin ýsrarla altýný çizdiði gibi, onlar birer “Freaker” ve sadece biraz garip görünüþe sahip insanlar olarak geçiyorlar. Tabii ki yalnýzca görünüþte deðil davranýþta da ilginçler ancak geliþtiriciler böyle olduðunu düþünüyor, söylemedi demeyin.
    Hemen aþaðýda yazýmýzda bulabileceðiniz bilgilerin tamamýnýn Game Informer tarafýndan yapýlan bir röportajdan geldiðini belirtelim. Sizin için ilginç kýsýmlarý derleyerek rehber benzeri bir yazý oluþturduk. Buyurun, devam edelim.

    Days Gone The Last of Us gibi bir oyun mu olacak?

    Aslýna bakarsanýz, hiç de öyle olacak gibi görünmüyor. Hatta geçtiðimiz E3’te ortaya çýkan görüntülere bakýlýrsa uzakta kalýyor bile diyebiliriz. Oyunun yaratýcý direktörü John Garvin, Naughty Dog’un ünlü oyunu ile kýyaslanmaktan býktýklarýný belirtiyor. En iyisi bir yaratýcý direktörü daha fazla kýzdýrmayalým ve ikisi de zombi olmayan insan benzeri yaratýklarý öldürdüðünüz oyunlar diyelim.
    Oyunda, Deacon St. John adýnda bir adamý canlandýracak ve açýk dünyayý bu karakter ile keþfedeceðiz. Sislerin ardýndaki gerçekleri arayacaðýmýz bu isimden kaçýnýz yok, yani bu oyunun tek karakteri demek. Her ne kadar geriye dönüþler yaþanacak olsa da, Deacon St. John dýþýnda bir karakteri oynamayacaðýz.
    Days Gone karakter özelleþtirmesi

    Ana karakterimiz olan Deacon St. John’u özelleþtirmeniz mümkün olmayacak. Her ne kadar þapkasýný arkaya doðru veya öne doðru zaman zaman yönlendirse de, sizin hiçbir kontrolünüz bulunmuyor. Aslýna bakarsanýz, Deacon’un tamamýyla modellenmiþ göðüs uçlarýnýn bile bulunmasý bizlere oyunun bir noktasýnda karakterimizin tiþörtünü çýkaracaðýný gösteriyor olabilir. Bunun dýþýnda ise herhangi bir karakter özelleþtirmesi bulunmayacak.
    Days Gone – oyunda yüzebiliyor muyuz?

    Yaratýcý direktör tarafýndan yapýlan açýklamaya göre, karakterimiz Deacon yüzebiliyor ancak bunu yapmamayý tercih ediyor. Özellikle tekinsiz bir dünyada suya girmenin riskli olacaðý düþünüldüðünde, bu karar çok da mantýksýz olmayacaktýr. Oyunda bazý bölgelerin su altýnda kaldýðýný biliyoruz. Belki de bu bölgelerde enfeksiyon su ile yayýlýyor ve kiþiye anýnda bulaþýyordur. Bu noktada detaylarý oyun çýkýþýný gerçekleþtirdiðinde öðreneceðiz diyebiliriz.

    Days Gone oyun süresi

    Days Gone, yaklaþýk olarak 30 saatlik bir oyun süresi sunacak. Ýyi haberi vermeden geçmeyelim, oyun bittikten sonra bile karakteriniz ile dünyada dolaþmaya devam edebileceksiniz. Çok fazla örneði olsa da, Witcher 3’ü bu örneklerden öne çýkaný olarak gösterebiliriz. Oyunda, oyun bittiðiniz zaman açýk dünyayý istediðiniz gibi keþfetmeye devam edebiliyordunuz.
    Days Gone motosiklet özelleþtirmeleri

    Evet, karakterimiz özelleþtirilemiyor dedik ancak deðiþtirmek istediðiniz tek þey kendiniz olmayacaksýnýz. Motosikletiniz, Days Gone boyunca sizin en yakýn arkadaþýnýz ve yoldaþýnýz olacak. Yaþadýklarýnýz sýrasýnda parçalansa ve bozulsa da, tamir ederek eski haline geri getirmek sizin elinizde olacak. Lastiklerin patlamasý hakkýnda ise endiþe etmenize gerek yok, rahat olun.
    Geçtiðimiz yýllarda çýkýþýný gerçekleþtiren Warner Bros’un Mad Max oyununa benzer bir þekilde, senaryoda ilerledikçe motosikletinizi geliþtirebileceksiniz. Yeni boyalar, egzozlar, hýzlandýrmalar ve geliþmiþ kontroller sizleri bekliyor olacak.Bunun yaný sýra bambaþka görünüþ özellikleri ile de motosikletinizi kiþiselleþtirebileceksiniz.
    Days Gone motosiklet kontrolleri

    Oyun boyunca çeþitli þekillerde zýplamalar gerçekleþtirmenize imkan tanýyan belirli yerler bulunacak. Bunlarda þansýnýzý deneyebilir ve belki bir ödül bile kazanabilirsiniz. Bunun yaný sýra, teker üstünde hareketler yapmak imkansýz olacak. Üzülerek söyleyelim, þov yapmak isteyenler hayal kýrýklýðýna uðrayabilir. Eðer motosiklet ile seyahat etmekten sýkýlýrsanýz, hýzlý seyahat seçeneði ile istediðiniz yere gidebilirsiniz.
    Days Gone oyun perfomansý

    Days Gone, hem PS4 hem de PS4 Pro konsolunda 30FPS’te çalýþacak. PS4 Pro oyuncularý, PS4 oyuncularýndan farklý olarak oyunu 4K çözünürlükte deneyimleme imkanýný elde edecekler. Yani PS4 Pro konsolu performans açýsýndan üst düzey bir deneyim sunmasa da, bu açýðýný grafikler ile kapatacak.

    Days Gone oynanýþ

    The Last of Us oyununda gördüðümüz gibi çizgisel bir hikaye Days Gone’da bulunmayacak. Bunun yerine, ilerledikçe kendiniz için güvenli noktalar kuracak ve motosikletinizi geliþtirerek daha iyi hale getireceksiniz. Diðer taraftan, oyundaki hava þartlarý da dinamik olacak ve The Last of Us’taki gibi önceden ayarlanmýþ mevsimsel unsurlar bulunmayacak. Oyun, her ne kadar çizgisel bir hikaye içermese de büyük bölümlere ayrýlmýþ durumda ve bu bölümlerin sonunda ilginç olaylar gerçekleþecek.
    Days Gone çýkýþ tarihi

    Oyun, 2019 yýlýnýn ilk aylarýnda PS4 Pro ve PS4 için çýkýþýný gerçekleþtirecek. Çýkýþ tarihi için elimizde henüz net bir çýkýþ tarihi olmasa da, en azýndan The Last of Us: Part 2’den önce çýkýþ yapacaðýný söyleyebiliriz. (Çýkýþ tarihi için üzgünüz The Last of Us hayranlarý!)
    AlýntýAlýntý

  2. #502
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Playerunknown's Battlegrounds son haritasý Sanhok, tamamlanmadý. Her bir test periyodu, binalarýn geometrisinde, detaylarýnda ve düzeninde ince deðiþiklikler meydana getiriyor.
    PUBG Altýn Sandýklar


    Playerunknown's Battlegrounds son haritasý Sanhok, tamamlanmadý. Her bir test periyodu, binalarýn geometrisinde, detaylarýnda ve düzeninde ince deðiþiklikler meydana getiriyor. Ancak en son yinelemesinde bulunan bir deðiþiklik, bu kadar ince deðildi. Dün, oyuncular Sanhokormanlarýnda gizli küçük altýn sandýklarý bulmaya baþladý.
    Þimdiye kadar, sadece birkaç tane bulundu ve onlarla etkileþimde bulunmanýn bir yolu yok gibi. Redditor 'godlyfury', takýmýyla oynarken bir kayaya sokulmuþ altýn sandýðý ilk gözetleyenlerden oldu. Oyuncularýn diðer sandýklarýn bulunduðu yer ile uðraþmasý ve bunun ne anlama gelebileceðine dair spekülasyonlar sonucu bulgularýný paylaþtýklarý konu hýzla patladý.
    Onlarý açmanýn henüz akla yatkýn bir yolu yok. Ama bu altýn sandýklar sanki PUBG'nin ana rakibi Fortnite Battle Royale'e ince bir gönderme gibi gözüküyor. Fortnite'a aþina olanlar haritanýn, açýldýðýnda, genellikle büyük donaným ile ödüllendiren altýn sandýklarýyla dolduðunu bileceklerdir. Tabii ki, Sanhok göz önünde bulundurulduðunda bu zaten [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]'ýn ezici baþarý formülünü taklit etmeye çalýþan bir harita diyebiliriz. PUBG'nin diðer haritalarýyla karþýlaþtýrýldýðýnda, Sanhok, çok daha kaotik bir etki yaratan, daha dar bir alan olan, ölçülü bir 4x4 ýzgara ormanýdýr.
    Belki de sadece küçük bir hediye olabilir, ama daha fazla bir þey olmasý durumunda gözünüzü dört açýn. Baþka altýn sandýklar bulursanýz veya neler olabileceðine dair kendi teorileriniz varsa, yorumlarda paylaþabilirsiniz. Ýsterseniz PUBG'i [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] indirebilirsiniz.
    AlýntýAlýntý

  3. #503
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Alper Dalan / 16.05.2018 12:06
    Biz oyuncularý en fazla yýkan haberlerden biri de, çok fazla beklediðimiz oyunun ertelenmesi veya iptal olmasýdýr kesinlikle. O kadar bekleyip heveslendikten sonra, bir de üstüne oyun belirtilen tarihte çýkmayýnca, ister [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] üzülüyoruz. Haberimizin baþlýðýndan da anlayabileceðiniz üzere, ne yazýk ki dört gözle beklediðimiz yapýmlardan biri olduðunu söyleyebileceðimiz Metro Exodus ertelendi. Bu haberimize konuk olan olay ise, THQ Nordic tarafýndan paylaþýlan bir basýn bülteni ile bildirildi.

    Ne yazýk ki Metro Exodus ertelendi

    Normal þartlarda bulunduðumuz 2018 yýlý içerisinde çýkýþ yaparak biz oyuncularýn beðenisine sunulacak olan yapýmý ne yazýk ki biraz daha fazla bekleyeceðiz görünüþe göre. Karþýnýza, “Metro Exodus ertelendi.” diyerek çýkmak istemezdik elbette ama THQ Nordic tarafýndan paylaþýlan basýn bülteni, böylesi bir haber ile güne baþlamamýza sebep oldu. Basýn bülteni içerisinde, baþka konulara dair de bilgiler bulunmakta. Eðer basýn bültenini incelemek isterseniz, [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] týklamanýz yeterli olacaktýr.
    Metro Exodus’un normal þartlarda bulunduðumuz yýl içerisinde çýkýþ yapacaðýný belirtmiþtik. Fakat, paylaþýlan basýn bülteni ile bu tarih 2019 yýlýnýn 1. çeyreði olarak deðiþtirildi. Bu tarih deðiþikliðinin PC, PS4 ve Xbox One platformlarýnýn tamamýný kapsadýðýný da hatýrlatmamýzda fayda var. Geliþtirici ekip neden böylesi bir karar aldý bilemiyoruz ama kesinlikle oyuna bu yýl içerisinde sahip olamamak, oyuncu kitlesinin bir parçasý olarak bizleri fazlasýyla üzdü.
    AlýntýAlýntý

  4. #504
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Monster Hunter: World'te Mother Goddess of Gold alma þansýnýz olmadýysa son kez Xbox One ve PS4'te tekrar deneyebileceksiniz. Kulve Taroth, 24 Mayýs'ta oyuna dönüyor.
    Monster Hunter: World'te Mother Goddess of Gold alma þansýnýz olmadýysa son kez Xbox One ve PS4'te tekrar deneyebileceksiniz. Kulve Taroth, 24 Mayýs'ta oyuna dönüyor.
    Twitter'da açýklanana göre Kulve Taroth, 24 Mayýs'ta Amerika'da ve Avrupa'da 25 Mayýs'ta mevcut olarak sunulacak. Bitiþ tarihi ise henüz açýklanmadý. Bunu üstlenmek için, 16 veya daha yüksek bir avcý rütbesi olmanýz, epic için arkadaþlarýnla takým oluþturmanýz, avcý ve palico için altýn yaðmalamanýz gerekecek.
    Kulve Taroth, kendini parlayan bir metal kaplama ile koruyan büyük bir ejderhadýr. Her savaþ kendi kabuðu ve ekolojisi her görüþte deðiþtiði için biraz farklýdýr. Ýlk kez geçen ay Monster Hunter: World'de sýnýrlý bir kuþatma görevi olarak görüldü.

    Monster Hunter: World Kulve Taroth





    Kulve Taroth

    AlýntýAlýntý

  5. #505
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Syndra'ya karþý hangi rakipler güçlü, hangi rakipler onu evire çevire halt edebilir ve Syndra'ya karþý mücadele ederken nelere dikkat etmelisiniz, öneriler nelerdir. Ayný zamanda Syndra'ya karþý kötü olan rakipler hangileridir. Detaylar haberimizin devamýnda...
    Syndra Counter


    Syndra counter (Syndra ct)'dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceðiz.
    Syndra Gücün Karanlýk Yüzü; Syndra, emrinde inanýlmaz bir güce sahip korkunç bir karanlýk büyücüdür. Ionia'daki çocukluðunda olaðanüstü ama pervasýz büyüsüyle köyün büyüklerini rahatsýz etti. Onu sýký bir denetim altýnda eðitmek için gönderdiler, ancak akýl hocasýný çabucak aþtý ve kendi güçlerini bastýrdýðýný keþfetti. Bu korkaklýkla ihanete uðramýþ ve iðrenmiþ olan Syndra, öðretmenini ortadan kaldýrdý ve yeteneðini kýsýtlamaya yeltenen herkesi elindeki potansiyel karanlýk kürelerle yok etmeye çalýþtý.
    Öncelikle LoL karakteri Syndra'nýn yeteneklerini hatýrlayalým.
    Syndra Yetenekler
    Sýnýr Tanýmaz
    Büyüler maksimum sýralamada ekstra etkiler kazanýr.

    Karanlýk Küre
    Syndra'nýn ortaya çýkardýðý Karanlýk Küre büyü hasarý verir. Küre kalýntýlarý ve diðer güçleri tarafýndan yönlendirilebilir.

    Ýrade Gücü
    Syndra'nýn tutup fýrlattýðý Karanlýk Küre veya düþman minyonu, düþmana hasar verir ve düþmanlarýn hareket hýzýný yavaþlatýr.

    Zayýflara Acýma
    Syndra, düþmanlarý ve Karanlýk Küre'leri geri savurarak büyü hasarý verir. Karanlýk Küre'nin vurduðu düþmanlar sersemler.

    Güç Patlamasý
    Syndra, tüm Karanlýk Küre'leriyle bir düþman Þampiyonunu bombalar.

    Syndra Counterlar'ýna (Syndra ct) bir göz atalým.
    Syndra ct, Syndra Counter, Syndra Counterlarý:





    Syndra'ya Karþý Ýyi Olan Rakipler


    Syndra'ya Karþý Kötü Olan Rakipler

    AlýntýAlýntý

  6. #506
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Ezreal'e karþý hangi rakipler güçlü, hangi rakipler onu evire çevire halt edebilir ve Ezreal'e karþý mücadele ederken nelere dikkat etmelisiniz, öneriler nelerdir. Ayný zamanda Ezreal'e karþý kötü olan rakipler hangileridir. Detaylar haberimizin devamýnda...
    Ezreal Counter


    Ezreal counter (Ezreal ct)'dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceðiz.
    Ezreal Dahi Kâþif; zor durumlara girip çýkmanýn yollarýný bulmak için esrarengiz bir yeteneðe sahip olan kendine güvenen Piltovan kaþifi Ezreal, macera arayýþýnda Runeterra'yý gezer. Kadim Shurima Shurima'nýn kalýntýlarýndan elde edilen büyülü bir eldivenle, dünyanýn en þifreli gizemlerini araþtýrýr. Ezreal kendini beðenmiþ yüzündeki sýrýtýþýyla keþfedilmemiþ yerlerin arasýnda mistik enerji atýþlarý yapýp tehlikelerden sýyrýlýyor.
    Öncelikle LoL karakteri Ezreal'in yeteneklerini hatýrlayalým.
    Ezreal Yetenekler
    Büyü Gücü Yükseliþi
    Ezreal, her seferinde baþarýlý bir þekilde büyüyü isabet ettirdiðinde 5 kata kadar birikecek þekilde Saldýrý Hýzý kazanýr.

    Gizemli Atýþ
    Ezreal, bir düþman birimi vurduðunda, bütün bekleme sürelerini 1,5 saniye azaltan, zarar veren bir enerki oku atar.

    Özüt Akýþý
    Ezreal, müttefik þampiyonlarýn Saldýrý Hýzýný artýrýrken, deðiþken bir enerji dalgasýný ateþleyerek, düþman þampiyonlarýna büyü hasarý verir.

    Sihir Geçiþi
    Ezreal, yakýndaki bir hedefe ýþýnlanýr ve en yakýn düþman birimine ateþlediði güdümlü ýþýnla saldýrýr.

    Ýsabet Dalgasý
    Ezreal, 1 saniyeliðine hazýrlayýp yolladýðý güçlü bir enerji dalgasý geçtiði her birime büyük hasar verir. (Geçtiði her birimde verdiði hasar % 10 azalýr.)

    Ezreal Counterlar'ýna (Ezreal ct) bir göz atalým.
    Ezreal ct, Ezreal Counter, Ezreal Counterlarý:





    Ezreal'e Karþý Ýyi Olan Rakipler


    Ezreal'e Karþý Kötü Olan Rakipler

    AlýntýAlýntý

  7. #507
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Ýçeriðin nasýl göründüðüne bir bakýn. Sim's 4'ün en yeni Mevsim yayýlýmý hava þartlarýna baðlý dört mevsim ekliyor ve kendi tatilinizi gerçekleþtirmenizi saðlýyor.
    The Sims 4 Mevsim Geniþlemesi


    Ýçeriðin nasýl göründüðüne bir bakýn. Sims 4'ün en yeni Mevsim yayýlýmý hava þartlarýna baðlý dört mevsim ekliyor ve kendi tatilinizi gerçekleþtirmenizi saðlýyor.

    Mevsimler ilk olarak The Sims'e 2007'nin The Sims 2'sinde oluþturulmaya baþlandý. Mevcut oyunun oyuncularý bir süredir bu geniþlemeyi özlüyordu ve þimdi önümüzdeki ay baþlatýlacak. Dört mevsim ile geliyor; Buz pateni ve yaz havuzu partileri, geleneksel bayramlar ve oyunculara özel kutlamalar gibi mevsimlik aktiviteler ve yeni bir bahçecilik kariyeri özelliði mevcut.
    Sims 4'ün Mevsim geniþlemesi 22 Haziran 2018 geliyor. Diðer bir Sims haberleri ise, Boost Week'tir. Boost Week, oyuncularýn yetenek puanlarýný üç katýna çýkarabilecekleri iki haftalýk bir dönemdir. 7 Haziran'a kadar devam edecektir.
    AlýntýAlýntý

  8. #508
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Hitman 2 PS4, Xbox One ve PC için ne zaman çýkacak?

    IO Interactive'den 2016'nýn Hitman yenilemesi, uzun süredir devam eden suikast ve gizli oyun serileri için bir dönüm noktasýydý.

    Hitman 2


    IO Interactive'den 2016'nýn Hitman yenilemesi, uzun süredir devam eden suikast ve gizli oyun serileri için bir dönüm noktasýydý. Geliþtirici en baþta Square Enix'den ayrýlsa bile, seri üzerinde sahipliðini sürdürerek, Warner Bros. ile yeni bir yayýn anlaþmasý imzaladý. Þimdi þirket popüler stealth serisinde bir sonraki iterasyonu baþlatmaya hazýr. Hitman 2, 13 Kasým 2018'de PlayStation, Xbox ve PC için piyasaya sürülecek.






    Agent 47, geliþtiricinin vaat ettiði, nihai suikastleri planlarken keþfedilecek uluslararasý yerellerin hiper detaylý bir sandbox'ý olacaðý bu yeni maceraya geri döndü. Gerekli olan cephanelik, gizli teknikler ve her bir hedefinizin hayatýný yaratýcý bir þekilde sona erdirmek için bir dizi gardýrop alacaksýnýz. Ayrýca, hedefinizi aþaðý çekmek için tek baþýna veya bir arkadaþýnýzla çalýþmanýza izin veren yeni bir Sniper Assassin modu da vardýr. Hitman 2'nin Standard, Silver, Gold veya Collector sürümlerini önceden sipariþ ederseniz, bunu erken bir bonus olarak deneyebilirsiniz. Son iki seçenek de resmi sürümden dört gün önce oyuna eriþmenizi saðlayacak.
    AlýntýAlýntý

  9. #509
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    Futbol ile biraz olsun alakasý olmuþ bir kiþi bile aklýndan, “Acaba ben bir futbol takýmý yönetsem nasýl olurdu?” tarzý sorular sormaktan kendini alýkoyamýyor. PC ve oyun konsollarý ile tanýþmýþ olan kiþiler için de bu sorunun çözümü hazýr. Kendi [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]kurup yönetebildiðiniz, hatta bir futbolcunun hayatýný bile yaþayabilme imkaný sunan futbol oyunlarý var. Bu haberimiz de, daha çok menajerlik hayali kuran oyuncularý sevindirecek cinsten. Zira, Dünya Kupasý þerefine, Football Manager 2018 büyük bir indirim ile oyunculara sunuluyor.

    Football Manager 2018, çok uygun fiyatlara sunuluyor

    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]
    Eðer biraz önce bahsettiðimiz kiþi, biraz olsun sizin de içinizde varsa, normalde 120 TL gibi büyük bir fiyat etiketine sahip olan Football Manager 2018’i bizlere 39 TL gibi güzel bir fiyat ile sunan kampanyaya göz atmak isteyebilirsiniz. Sizlere bahsetmekte olduðumuz kampanyaya ayrýntýlý olarak göz atmak için, hemen yukarýda bulunan, “Kampanya sayfasýna ilerlemek için buraya týklayýnýz.” cümlesi ile birlikte paylaþmýþ olduðumuz Playstore sayfasýna göz atabilirsiniz.
    Öncelikle, Playstore üzerinden satýn alacaðýnýz bütün oyunlar sizlere kod olarak ulaþtýrýlýyor. Sizlere gönderilen kodu kullanmak için de PC’nizde Steam uygulamasýný kullanýyor olmanýz gerekiyor. Football Manager 2018 oyun kodunu satýn aldýktan sonra Steam hesabýnýza giriþ yaparak, uygulama aracýlýðýyla kodunuzu kullanabilirsiniz. Daha sonrasýnda ise geriye sadece oyunu PC’nize indirmek ve arkanýza yaslanýp tadýný çýkarmak kalýyor.
    AlýntýAlýntý

  10. #510
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.713
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.029 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasýndaki Önemli detaylar

    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]
    The Witcher 3 aradan geçen iki yýldan sonra ilk yeni güncellemesini aldý.

    Son yýllarýn adýndan en çok söz ettiren oyunlarýndan biri olan Witcher 3 için 1.32 güncellemesi yayýnlandý. Witcher 3’ün bir önceki sürümü olan 1.31, 2016 yýlýnýn son aylarýnda çýkmýþtý.
    1.32 sürümü, oldukça basit bir geliþtirme içeriyor. Bu sürümle birlikte Witcher 3’e basitleþtirilmiþ Çince desteði getiriyor. Güncellemenin buna raðmen 500 MB boyutunda olmasý ise þaþýrtýcý.
    CDPR, bu güncellemeyle birlikte Steam sürümündeki modlarda sorun çýkabileceði açýklamasýný yaptý. Steam’de bir oyun güncellenirken oyunun tüm dosyalarý Steam sunucularýndaki dosyalarla karþýlaþtýrýlýr ve farklý olanlar sunucudaki sürümle deðiþtirilir.
    Witcher 3’ün modlarýnýn kaydedildiði dosya da bu güncellemeyle deðiþtirilen dosyalar arasýnda. Dolayýsýyla modlu olduðunu anlayamayan oyun çalýþmaya baþlayamýyor. Bu durumda tüm modlarý kaldýrýp yeniden yüklemek problemi çözecektir.
    AlýntýAlýntý

 

 
51. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 4147484950515253 SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkýnda önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [ÝOS] OS/ MAC/ OSX Hakkýndaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkýnda önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.717.605.860.54821 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (244973)