turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


4. sayfa - 5 sayfa var BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
46 sonuçtan 31 ile 40 arası
  1. #31
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar



    Sony Pikachu akıllı telefon GFXBench'te ortaya çıktı

    Sony'nin yeni bir akıllı telefonu Pikachu adı ile GFXBench veri tabanında ortaya çıktı.

    Xperia çatısı altında sunduğu akıllı telefon modelleri ile mücadele eden Sony, bir türlü dünya genelinde satış rakamları ile üst seviyelere tırmanabilmiş değil. Geçtiğimiz sene ise büyük oranda firma Xperia X çatısı altında sunduğu modellerle adından söz ettirmişti ve bu ay sonunda düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde yeni nesil modellerini duyurması bekleniyor.

    Firmanın bu yeni cihazları merakla beklenirken, başka bir model daha ortaya çıktı. Bu yeni cihaz Sony Pikachu adı ile benchmark uygulaması olan GFXBench'te ortaya çıkarken, ayrıca cihazın bazı teknik özellikleri de şekillendi.
    Baktığımızda Sony Pikachu akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olmakta. Akıllı telefon ayrıca gücünü is 2.3Ghz saat hızında alışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P20 MT6757'den almakta.
    Yeni Sony Pikachu akıllı telefonun sistem belleği 3GB olurken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Ayrıca cihaz 21MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 7.0 Nougat olmakta.
    Henüz bu yeni akıllı telefonun hangi isim ile pazara sunulacağına dair bilgi bulunmamakta. Ancak büyük ihtimalle bir kaç hafta önce hakkında bilgiler gelen ve Helio P20 yonga seti ve 1280x720 piksel HD ekran ile geleceği ortaya çıkan Sony G3112 olabileceği ifade ediliyor.
    AlıntıAlıntı

  2. #32
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar


    Sony Xperia XA2 Olduğu İddia Edilen Bir Cihaz, FCC Sertifikası Aldı

    Son günlerdeki akıllı telefon sızıntı yağmuruna Sony'den Xperia XA2 de katıldı. Sony Xperia XA2 olduğu iddia edilen bir telefon FCC sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

    Geçtiğimiz hafta gelen bilgilerde, Sony Xperia XA'nın halefine ait olduğu iddia edilen bir akıllı telefona ait görseller internete sızdırılmıştı. Daha sonra ortaya çıkan söylentiler ise bu cihazın Xperia XA halefi olması beklenen Xperia XA2 olduğuna işaret etmişti. Bugün ise FCC üzerinde sertifika alan bir cihazın, Xperia XA2 iddialarını destekler bir şekilde Xperia XA2'nin halefi olduğu belirtiliyor.

    Ne yazık ki FCC sertifikasyon süreci, şimdilik bu akıllı telefona ait bilgiler içermiyor. Sony'nin SIM yuvasının yanında gizli bir etiket yapıştırması, FCC Kimliği için her zamanki yerleştirmesini kullanması dikkat çekiyor. Bununla birlikte, FCC sertifika bekgesi gerçekten bu cihazın Xperia XA2 veya XA (2017) olduğunu gösteriyorsa , yeni akıllı telefonun MWC 2017'de resmi olarak duyurulma ihtimali oldukça yüksek olacaktır.

    Cihazın muhtemel özellikleri hakkında bilgi vermeden önce daha önce bazı görselleri, render resimleri ve videosu sızdırılmıştı. İddialara göre Sony Xperia XA2 MediaTek Helio P20 yonga seti ve 4GB RAM ile güçlendirilecek. Telefonun kamara özellikleri tarafında ise arkada f/2.0 23MP arka kamera ve ön tarafta f/2.2 16MP ön kamera yer alacak.
    Sony Xperia XA2'nin diğer özellikleri arasında ise USB Type-C bağlantı noktası, 3.5mm kulaklık girişi, Android 7.0 Nougat işletim sistemi bulunuyor. Yine söylentilere göre Xperia XA2, 2,200 Yuan (320$ / 300€) fiyat etiketine sahip olacak.
    AlıntıAlıntı

  3. #33
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar



    Akıllı telefon alanında kendisine Xperia modelleri ile yer edinmeye çalışan teknoloji devi Sony son dönemlerde artık akıllı telefonlar için çıtayı biraz daha yüksek bir değere taşımaya başladı. Aslında daha çok orta segmente hitap eden serilerle görmeye alıştığımız markanın son olarak ise MWC 2017 etkinliğinde artık üst düzey akıllı telefonlarını ortaya çıkaracağı öğrenildi. Markanın bu noktada attığı ilk adım ise [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Xperia Z5 Premium 2017 serisi olacak.
    Sony Xperia Z5 Premium 2017 Nasıl Bir Telefon Olacak?

    Doğrudan Sony tarafından da onaylanmaya başlayan yeni modelin tanıtımdan önce ise birçok detayının da ortaya çıkmaya başladı. Akıllı telefonun ne gibi özelliklere sahip olacağı hakkında ilk fikirler ortaya çıkarken telefonun tasarımıyla ilgili de bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Peki seride beklentiler neler?



    4K Çözünürlük Desteği Kesinleşiyor

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Xperia Z5 Premium 2017 serisinde dikkat çeken en önemli nokta telefonun çözünürlük desteği olacak. Uzun süredir akıllı telefonlar için konuşulan iddialardan biri olan 4K çözünürlük desteği Sony tarafından kullanıma sunulacak gibi. Sony Xperia Z5 Premium 2017 modelinde 3480 X 2160 çözünürlük sunulacağı ve haliyle ilk 4K desteğinin de geleceği düşünülüyor.
    Üstelik 4K çözünürlük desteğinin yanı sıra ekranların 5.5 inç boyutunda olacağı da belirtiliyor. 5.5” inç ekran boyutu ve 4K çözünürlük desteğinin bir araya gelmesi ile beraber ne gibi bir görüntü kalitesinin ortaya çıkacağını düşünmek ise oldukça zor. İlk detaylara bakacak olursak seride daha önce pek rastlamadığımız bir görüntü kalitesi elde edilebilir. Piksel yoğunluğunun da çok yüksek olması bekleniyor.




    İşlemci Sınıfı Üst Düzey

    4K çözünürlük iddiası ortaya atıldığı ilk andan itibaren aslında [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Xperia Z5 Premium 2017 telefonunda nasıl bir işlemci kullanılacağı da bir nevi ortaya çıkmış oldu. Öyle ki 4K desteğini sunan çok fazla işlemci yok.
    Bu noktada telefonun içerisinde Snapdragon 835 serisi işlemcilerin yer alacağı haliyle 4K desteğinin de bu şekilde sağlanacağı da belirtiliyor. Stok sorunu yaşanacağı iddia edilen işlemcilerin [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Xperia Z5 Premium 2017 serisine de yetiştirilip yetiştirilmeyeceği ya da bu konuda Sony’nin hazırlıklar yapıp yapmadığı da merak konusu.





    Yeni Nesil Ram Teknolojisi

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Xperia Z5 Premium 2017 serisinde beklenen Ram miktarı 4 GB olarak açıklandıktan sonra markanın Ram bellek konusunda bir adım geride kalacağı düşünülmeye başlandı. Fakat 4 GB olmasına karşın Ram teknolojisi olarak LPDDR4 yeni nesil Ram teknolojisinin kullanılacağının ortaya çıkması bu konudaki şüphelerinde kalkmasını sağlamış oldu. Ram bellek miktarlarının yanı sıra hafıza konusunda ise giriş seviyesi için 64 GB hafıza iddiaları var.





    Sony Kamerada Farkını Gösterecek

    Her ne kadar akıllı telefonlarında kullandığı kameraların diğer amiral gemisi akıllı telefon serilerinin gerisinde kaldığı düşünülse de aslında birçok akıllı telefon markasının Sony kamera sensörlerine sahip olduğu da bilinen bir gerçek. [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Xperia Z5 Premium 2017 serisinde de yine [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]IMX400 serisi kamera sensörleri ile beraber üst düzey bir kamera teknolojisi de sunulacağı düşünülüyor.





    Çıkış Tarihi Ve Fiyatı

    Çıkış tarihi konusunda MWC 2017 etkinliğinde Sony tarafından yapılacak açıklamaları beklemek gerekecek. Bunun dışında fiyat konusunda da yine etkinliği beklemek gerek. Fakat bu özellikler bulunursa [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Xperia Z5 Premium 2017 serisi hiç de ucuz bir akıllı telefon olmayacak bunu da daha şimdiden söyleyebiliriz.
    AlıntıAlıntı

  4. #34
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar








    Sonyy'nin Barselona'daki MWC 2017 fuarında duyuracağı dört akıllı telefon modelinin render'ları gün yüzüne çıktı. Evan Blass (@evleaks) tarafından sızdırılan fotoğrafta 4 farklı model görülebiliyor.
    Bu modellerden ikisinin 5.5 inç'lik, daha önceden gündeme gelen modeller olduğu tahmin ediliyor. Bunlardan biri 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe, diğeri ([Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] XZ Premium) 2160 x 3840 piksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca Snapdragon 835 yonga setiyle geliyorlar.
    Bunların dışında diğer iki model ise daha mütevazi özelliklerle gelecek. G3112 ve G3221 model numaralarına sahip olan diğer iki modelden biri 720 x 1280 piksel, diğeri ise 1080 x 1920 piksel çözünürlükte ekrana sahip. 23MP arka kamera ve 4GB RAM ise diğer bilinen özellikleri.
    Öte yandan render'dan hangisinin hangi model olduğu bilinmiyor. Ancak soldan üçüncü modelin Xperia XZ Premium olduğu tahmin ediliyor.
    AlıntıAlıntı

  5. #35
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar


    Sony Xperia XZ Premium, MWC 2017'de en iyi yeni akıllı telefon modeli oldu

    Sony'nin yeni duyurduğu Xperia XZ Premium akıllı telefon MWC'de en iyi yeni akıllı telefon olarak seçildi.
    Her sene başında bazı teknoloji etkinlikleri düzenlenirken, Ocak ayında CES, Tüketici Elektroniği Fuarı ve arkasından da Şubat ayında MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirilmekte. Bu sene de önce CES'de ve arkasından da bir kaç gün önce MWC'de yeni cihaz duyuruları gerçekleştirildi. Bu etkinliklerde yeni bir çok akıllı telefon duyuruldu.

    İspanya, Barcelona'da gerçekleştirilen MWC 2017'de duyurulan akıllı telefonlar arasında Sony'nin yeni akıllı telefon modelleri de yer alırken, bunlardan birisi de Sony Xperia XZ Premium adındaki model oldu. Bu cihaz Sony'nin Xperia Z5 Premium adındaki cihazının ardından 4K çözünürlükte ekran içeren ikinci akıllı telefon modeli oldu.
    Geçtiğimiz sene MWC'de en iyi akıllı telefon modeli olarak Samsung'un Galaxy S7 edge modeli seçilmişti ve bu sene ise Samsung, MWC'yi tercih etmedi ve Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri bu ay sonunda duyurulacak.
    Samsung'un yokluğu sonrasında MWC 2017'de en iyi yeni akıllı telefon ise Sony Xperia XZ Premium olarak seçildi.
    5.46" büyüklüğünde ve 8240x2160 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekran içeriyor. Cihazın yonga seti Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemcili Snapdragon 835 olarak belirlenmiş. 4GB sistem belleği içeren ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi ile gelen yeni akıllı telefonun arkasında 19MP arka kamera ve 13MP ön kamera ile sunuldu. İşletim sistemi ise Google Android 7.1 Nougat olmakta.
    AlıntıAlıntı

  6. #36
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar


    Geçtiğimiz ay sonunda İspanya'da düzenlenen önemli teknoloji etkinliklerinden birisi olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde bir çok firma yeni bazı cihazlarını gün yüzüne çıkarmıştı. Duyuru gerçekleştiren firmalardan birisi de Japonya merkezli Sony oldu. Firma bazı yeni Xperia modellerinin duyurularını gerçekleştirdi.Sony'nin duyurduğu cihazlar arasında üst seviye model olarak Xperia XZ Premium yer alırken, ayrıca Xperia XA1 ve Xperia XA1 Ultra olarak iki yeni model daha gün yüzüne çıkmıştı.Sony Xperia XA1, adından da anlaşılacağı üzere geçtiğimiz sene başlarında gelen Xperia XA'nın halefi yeni model olurken, gelen bilgilere göre gelecek ay içerisinde Avrupa pazarında satışa sunulacak. Daha önce Xperia XA1'in 26 Nisan tarihinde ve ayrıca Xperia XA1'in de yaz aylarında satışa sunulacağı bilgisi gelmişti.Ancak İngiltere üzerinden Clove tarafından verilen bilgi Sony Xperia XA1'in daha erken olarak 10 Nisan tarihinde satışa çıkartılacağı şeklinde. Clove ayrıca £229 ($280) fiyat etiketi ile cihazın ön siparişlerini de almaya başladı. Akıllı telefonun renkleri ise siyah, altın, pembe ve beyaz olarak belirlenmiş.Sony Xperia XA1 akıllı telefon 5" büyüklüğünde 1280x720 piksel HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P20 yonga seti, 23MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.
    AlıntıAlıntı

  7. #37
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar



    Özellikle XZ ve XA serileriyle kötü giden satışları düzeltmek isteyen Sony, bugün yeni bütçe dostu akıllı telefonu Xperia L1’i tanıttı. Bakalım cihazın teknik özellikleri ve dış görünüşü nasıl.
    Sony’den bütçe dostu yeni akıllı telefon!

    151 mm uzunluğa, 74 mm genişliğe ve 8,7 mm kalınlığa sahip yeni Xperia L1’in, kalbinde MediaTek’in Dört Çekirdekli MT6737T kodadlı yonga seti yer alıyor. 5,5 inç büyüklüğünde ve 720p (1,280 x 768) çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan cihazda ayrıca, 2 GB RAM ve 16 GB ROM (256 GB’a kadar MicroSD kart desteği mevcut) bulunuyor.



    Önde 5 MP, arkada ise 13 MP’lik kamera sensörlerin tercih edildiği yeni Xperia L1, gücünü ise 2,620 mAh’lik bir bataryadan alıyor. Ek olarak Bluetooth 4.2, NFC ve USB Type-C gibi güncel bağlantı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]lerini destekleyen Xperia L1, Android 7.0 Nougat ile geliyor.

    Son olarak, yeni Sony Xperia L1’in fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili şuan için kesin bir bilgi bulunmadığını da belirtmeden geçmeyelim.
    AlıntıAlıntı

  8. #38
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar



    Akıllı telefonlar içerisinde en geniş serilerden biri olan Sony Xperia serilerine sürekli olarak yeni modeller ekleniyor. MWC 2017 etkinliğinde de üst seviye performanslara sahip olan akıllı telefonlarının yanı sıra orta sınıfı akıllı telefonlarıyla da yer alan model 4 ayrı model ile karşımıza çıkmıştı. Akıllı telefon modellerini sürekli olarak genişleten marka bunun dışında akıllı telefon yazılımları konusunda da en hırslı markalardan biri oldu. Android güncelleme programına dahil olan Sony Android güncellemelerini de ilk yayınlayan markalardan birisi haline geldi. Sadece Android güncellemeleri ile değil kendi güncellemeleriyle de öne çıkan marka [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Güncellemesi yayınıyla beraber tekrar gündemde.
    Sony Xperia X güncellemesi İle Ne Gibi Yeni Özellikler Geldi

    Aslında bu yazılımda yine konsept yazılım olarak karşımıza çıkıyor. Sony’nin yeni seri akıllı telefonlarında da uyguladığı güncelleme sisteminin yeni örneği olan Sony Xperia X Güncellemesi ile ne gibi yeni özelliklerin gündeme geldiği de merak edilen bir detay. İlk olarak yeni güncellemenin konsept serilerinde nasıl özellikleri sunduğuna bakmak gerekiyor.




    Gelen yeni ayarlara bakmadan önce yeni güncelleme ile sistemsel olarak ne gibi değişikliklerin geldiğine bakalım. Android işletim sistemlerinden farklı bir işletim sistemi güncellemesi olan Sony Xperia X Güncellemesi ile beraber gelen ilk sistem özelleştirilmiş olan güvenlik güncelleştirmeleri. Sony Xperia X akıllı telefonlarında yer alan açıkları kapatmak için bir düzenleme sistemine sahip olan güncellemenin güvenlik güncelleştirmelerinin yanı sıra yeniliklerde sunduğu bir gerçek.
    AptX Teknolojisi Sunuluyor

    Sony Xperia X Güncellemesi ile beraber gelen bir diğer artı nokta ise AptX teknolojisi. Sony Xperia X akıllı telefonlarına getirilen yeni özellikle beraber artık profesyonel ses sistemleri sunuluyor. Özel bir ses sistemi olarak sunulan bu ses teknolojisi sayesinde artık Sony Xperia X serisinin Bluetooth bağlantısında yüksek çözünürlük desteği olan ses iletiminin gerçekleştirilebileceği belirtiliyor.




    Sesin çok daha başarılı bir şekilde iletilmesini sağlayacak olan yeni teknolojinin ekstra olarak ses iletimi konusunda da kalitenin yanı sıra bağlantı kopma sorunlarının da önüne geçeceği belirtiliyor. Sadece Bluetooth bağlantı teknolojilerinde değil bunun dışında genel olarak kablosuz ses aktarımı teknolojisinde de iyileştirmeler saplayan yeni sistemin kablosuz müzik deneyiminde de [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] kullanıcılarının en iyi deneyimi elde etmesi sağlanacak.
    Sony Xperia X Güncellemesi İçin İlk Değil

    Sadece bu güncelleme değil bunun dışında geçmiş güncelleştirmelerinde de Sony yeni seri akıllı telefonlara birçok özellik eklediğini de biliyoruz. Daha önce akıllı telefona eklenen güncellemeler ise pil tasarrufu güncellemeleri olmuştu. Pil konusunda maksimum ayarlamaların yapılabildiği pil tüketimi değerlerinin tam olarak ayarlanabildiği yeni seri güncellemenin tüketim değerlerini de azaltmak için bir hayli artı sağladığını da görmüştük.




    Bunun dışında bir yeni güncellemede de Ambient Display özelliği kullanıcıların beğenisine sunulmuştu ve bu özellikle beraber de Sony Xperia X Güncellemesi sonrasında ekran özelliklerinde yeni renk modları ve ayarlama modları kullanıcıların karşısına gelmişti. Tüm bu güncellemeleri ile beraber konsept güncellemelerine devam edeceğini de açıklayan Sony’nin bundan sonraki güncellemesini hangi serinin alacağı konusunda ise net bir açıklama bulunmakta.
    Fakat Android güncellemelerinden farklı olarak gelen tüm bu sistem güncellemeleriyle beraber Sony rakip akıllı telefonların önüne geçme konusunda da emin adımlarla ilerlemekte. Bakalım bundan sonraki seride güncellemelerle beraber kullanıcılara ne gibi yeni özellikler sunulacak?
    AlıntıAlıntı

  9. #39
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar



    Sony Xperia XZ için fiyat indirimi geldi

    Sony'nin, amiral gemisi modeli Xperia XZ'nin ABD'de satış fiyatını 450$ altına kadar düştü.

    Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Sony, devamlı olarak her sene yeni modeller sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene sonlarında son olarak firmadan yeni modeller Xperia XZ ve Xperia X Compact gelmişti.

    Kısa süre önce MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde sahne alan firma, ayrıca Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra ve Xperia XZ Premium modellerini sunarken, firmadan dün de Xperia L1 duyurusu geldi.
    Sony bir yandan yeni modeller sunarken, diğer taraftan da bazı indirim fırsatları ile satış rakamlarını arttırma peşinde. Gelen bilgilere göre Xperia XZ akıllı telefon Amerika Birleşik Devletleri'nde 450$ altında fiyat etiketi ile satışta.
    Ülkenin büyük perakende satıcılarından birisi olan B&H Photo, 32GB dahili veri kapasitesi içeren Xperia XZ'yi 449.99$ olarak satışa sundu. Cihaz böylece. ilk olarak satışa sunulduğu fiyata göre 250$ daha ucuz olarak satın alınabilir hale geliyor.
    Sony Xperia XZ akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 23MP arka kamera, 13MP ön kamera, dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ile pazara sunulmuştu.
    2.900mAh batarya ile gelen Sony Xperia XZ'nin ayrıca IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu da belirtelim.
    AlıntıAlıntı

  10. #40
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.865
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Sony ürünleri hakkında önemli detaylar

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Sony, Berlin’de düzenlenen MobilDünya Kongresi‘nde, bu yıl tüketicilerin kullanımına sunacağı ürünleri birer ikişer tanıtmaya başladı. Özellikle akıllı telefon alanındaki pazar payını genişletmek adına hemen hemen her seviyede birkaç farklı model tanıtan firmanın bu ürünleri arasından giriş seviyesi ürün segmentinde yer alan Sony Xperia XA1 ürününü sizler için inceledik.
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Orta segmente göz kırpan bir giriş seviyesi akıllı telefon olan Sony Xperia XA1, tek parça cam&metal karışımı malzemeden oluşan oldukça tok bir tasarıma sahip. 1280×720 piksel HD çözünürlüklü, 5 inç büyüklükte IPS LCD ekranı bulunan ürünün işlemci yonga seti ise Mediatek işlemci ailesine ait, 64-bit mimariye sahip Mediatek MT6757 Helio P20 işlemci ve Mali T880MP2 grafik çipinden oluşuyor. Orta seviye denilebilecek bu işlemci yonga setini 3GB RAM kapasiteli RAM destekliyor. XA1, giriş seviyesi ürün segmentinde yer alıyor olmasına rağmen ürünün dahili depolama kapasitesi32GB olarak belirlenmiş. Ayrıca istenildiği takdirde bu hafıza, mikro sd kart yardımıyla 256GB’a kadar genişletilebiliyor.
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Birçok akıllı telefon markası için kamera üretimi gerçekleştiren Sony, giriş seviyesi ürün segmentinde yer verdiği XA1 serisine ön kamera olarak 30fps’de Full HD video kaydı yapabilen, f/2.0 odak uzaklığına ve otomatik odaklama sensörüne sahip 8MPçözünürlüklü kamera kullanmış. Ürünün arka kamerası ise birçok markanın amiral gemisi seviyesindeki telefonlarına kafa tutar cinsten; 30 fps’de Full HD video kaydı yapabilen, olumsuz aydınlatma koşullarına karşın 1 adet led flaş ile desteklenmiş, 23MPçözünürlüğe sahip olan arka kamera üzerinde aynı zamanda laser otofokus sensör yer alıyor.
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Kutusundan Sony kullanıcı arayüzü ile makyajlanmış Android Nougat 7.0 ile çıkan ürünü, bireysel olarak değiştirilemeyen 2300MAH kapasiteye sahip Li-Ion pil besliyor. Tam dolu pil ile 3G modda 600 saate varan bekleme süresi sunabilen XA1 üzerinde aynı zamanda dahili CAT4 modem yer alıyor. 4.5G teknolojisini LTE bandında destekleyebilen ürün, saniyede 150Mbps’ye varan indirme hızı ve saniyede 50Mbps’ye varan yükleme hızı sunabiliyor.
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Sony Xperia XA1Toplam kasa ağırlığı 143 gram olan Sony Xperia XA1, sahip olduğu Scratch teknolojisi sayesinde belirli seviyedeki sıvı temasına karşı 9 saate kadar kendini koruyabiliyor. Siyah, Beyaz, Altın ve Pembe renk seçenekleri bulunan ürünün, Nisan ayı sonlarından itibaren 299$ fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.
    AlıntıAlıntı

 

 
4. sayfa - 5 sayfa var BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Xiaomi Cep mobil hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Diğer Markalar Nexus, Alcatel, Trident, Concord
    Cevaplar: 52
    Son Mesaj: 29.12.2023, 10:49
  2. Microsoft hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Web Browser tarayıcı
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 28.01.2017, 18:06
  3. Windows 10 hakkındaki sürümler
    Von usta_399 im Forum Windows 98, NT, XP, Vista, Win7, Win8, Win10
    Cevaplar: 38
    Son Mesaj: 11.01.2017, 18:50
  4. LG Ürünleri Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 22
    Son Mesaj: 3.01.2017, 18:10

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.020.568.39201 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (295576)