Modifikasyon üreticileri, Gran Theft Auto V oyununa bizler için olabilecek en gerçekçi görselliği kazandırabilmek adına yarışa girdiler diyebiliriz. Bu zamana kadar bu konuda sürüsüne bereket modifikasyonun çıktığını biliyoruz. NaturalVision V2.0 ise şimdilik güncel olanı ve Gran Theft Auto V oyununa neredeyse yeni nesil bir oyun görünümü kazandırıyor.

Razed isimli modifikasyon üreticisi, daha önceden geliştirdiği NaturalVision isimli modifikasyonunun güncel sürümünü kısa bir süre önce oyuncuların beğenisine sundu. Bu modifikasyon, ReShade, ENB, VisualSettings ve TimeCycle dosyalarının VisualV ile birleştirilmesiyle ortaya çıkmış. Razed tarafından verilen bilgiye bakılırsa, NaturalVision V2.0 modifikasyonunun ortaya çıkması için dört yüz saatten fazla bir zaman harcanmış. Bunun sonucunda ise renk ve ışıklandırmaların olması gerektiği gibi olması, Los Santos şehrini gerçeğe dönüşmenin eşiğine geldiğini görebiliyoruz.










Eğer modifikasyon hoşunuza gittiyse, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] indirebilirsiniz. Yalnız kullanabilmek için [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]'ye ihtiyacınız olacak.