LG bugün yeni OLED TV'lerini [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] kapsamýnda duyurdu. LG W7 adlý model ise kalýnlýðýyla tüm dikkatleri üzerine toplamayý baþardý.

Las Vegas'ta CES 2017 fuarý kapýlarýný açmadan önce markalar birer birer fuarda sergileyecekleri ürünlerini tanýtmaya devam ediyor. Bugün bu anlamda LG yeni iddialý TV'lerini açýkladý. LG bugün, LG Signature 4K OLED W serisi televizyonlarýný duyurdu.
Yeni OLED W7 TV'ler ekran boyutlarýyla birbirinden ayrýlýyorlar. Bu TV'lerden birisi 65, diðeri ise 77 inç ekran boyutuna sahip. Alt tarafýnda Dolby Atmos soundbar'a ve HDMI giriþine sahip olan 4K OLED TV, bunlarýn dýþýnda aslýnda kalýnlýðýyla dikkatleri üzerine çekmeyi baþardý.


2.57-milimetre kalýnlýðýnda olan LG W7, HDR 10, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma, ve yeni Technicolor HDR formatlarýný destekliyor. Ayrýca LG, ürünün DCI renk alanýnýn % 99'unu üreteceðini söylüyor.
Öte yandan LG, bu yeni TV'lerin fiyatlarýna deðinmedi. Ancak geçen yýl tanýtýlan üst seviye 65-inç G6'nýn 8000$ fiyat etiketine sahip olduðunu hatýrlatalým. 65-inç'lik [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]'nin fiyatýnýn buna yakýn bir fiyata sahip olacaðýný ve Mart ayýnda satýþa çýkacaðýný söyleyelim. Diðer 77-inç'lik modelin ise fiyat ve çýkýþ tarihi henüz belli deðil.

"Duvardaki resim" olarak da adlandýrýlan LG W7'nin özellikleri
*65 ve 77-inç boyutlar
*3.85mm kalýklýk, duvara montajlanmýþ hali (panel kalýnlýðý 2.57mm)
*4K çözünürlük
*Dolby Vision , HDR10, HLG ve Technicolor HDR desteði
*1,000 nits
*DCI renk alanýnýn yüzde 99'unu kaplýyor
*Dolby Atmos'lu soundbar