TP Ling, CES 2017’deki standýnda en son teknolojiye sahip að yönlendiricileri ve akýllý ev çözümlerini tanýtýyor. Standda ayrýca online oyun dünyasýnýn önemli takýmlarýndan Team Dignitas oyuncularý ile oynamak da mümkün olacak.

ABD'de bugün baþlayan tüketici elektroniði fuarý CES'de daha basit, daha keyifli ve daha çok cihazýn birbirine baðlý olduðu bir yaþam için gerekli olan .çzümleri sergiliyor. TP-Link'in en yeni að cihazlarý ve modern akýllý ev ürünleri Las Vegas Kongre Merkezi'nde yapýlan CES fuarýndaki standda görülebiliyor.
TP-Link CES'de ayrýca, her geçen gün daha fazla sayýda cihazýn aða baðlý olduðu evlerde, daha hýzlý ve daha güvenilir Ýnternet baðlantýsý sunan yeni Ev Wi-Fi Sistemi serisi olan Deco'yu tanýtýyor.
• Deco M5 Router evin her odasýnda kesintisiz kablosuz baðlantý saðlamak için en yeni Wi-Fi að teknolojisini sunuyor.
• Powerline'lý Deco M5 Plus Router, bütünleþik powerline teknolojisine sahip en geliþmiþ yönlendirici niteliðinde. Bu yönlendirici, Wi-Fi ve elektrik hattý teknolojilerini, tek bir küçük kutuda toplayan ve evdeki kablosuz cihazlar için daha güçlü bir baðlantý saðlayan ilk Ev Wi-Fi Sistemi özelliðine de sahip.
TP-Link Deco ve akýllý ev aksesuarlarýnýn yaný sýra CES'deki standýnda iki yeni að ürününü de tanýtýyor:
• AC2300 Wireless MU-MIMO Gigabit Router, '2. Dalga WiFi' teknolojisi sayesinde 4K film izleme ve yüksek hýzda oyun oynama keyfi sunuyor. Bu güçlü yönlendirici, ayný anda birçok cihazla baðlantý yapabiliyor ve performansý en üst düzeye çýkarmak için her birini en iyi Wi-Fi bandýna yerleþtiriyor. Kullanýcýlarýn oyunlara, filmlere ve diðer içeriðe öncelik vermesine ya da en çok kullandýðý cihazlara daha fazla bant geniþliði ayýrmasýna olanak veriyor.
• RE650 AC2600 Wi-Fi Menzil Geniþletici, evlerde güçlü Wi-Fi'yi geniþleterek ölü bölgeleri, baðlantý kopmalarýný ve kalitesiz sinyalleri ortadan kaldýrýyor. RE650, geniþ Wi-Fi kapsama alanýný ve performansýný evin dört bir yanýndaki cihazlara ulaþtýrabilmek için her marka ve model Wi-Fi yönlendirici, eriþim noktasý ya da modemle uyumlu olarak çalýþabiliyor.
TP-Link ABD Baþkan Yardýmcýsý Lewis Wu, "TP-Link'in 20 yýllýk að mirasýna dayanarak, yenilik yapmaya ve yeni ve heyecan verici að ve akýllý ev ürünlerini tanýtmaya devam ediyoruz. En yeni çözümleri bu yýlki CES'de sergilenmekten gurur duyuyoruz" diyor. Nihai hedeflerinin birlikte çalýþan tümleþik ev aðý çözümleri sunmak olduðunu açýklayan Wu, "Her odada mükemmel bir þekilde çalýþan Wi-Fi için çözümler ile evi istediðiniz gibi yönetmenize olanak tanýyan akýllý ürünleri, birlikte çalýþabilir halde, bir paket olarak sunmak için çalýþýyoruz" diyor.
TP-Link CES'de, ev aðý konusunda etkileþimli ve eðlenceli etkinlikler de düzenleyecek. Ürün uygulamalarýnýn yaný sýra katýlýmcýlar TP-Link standýnda Team Dignitas oyuncularý ile çeþitli oyunlar oynama olanaðý da bulacaklar.