[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]

Samsung, 1-19 Þubat tarihleri arasýnda Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge ve Galaxy Note 5 için yeni bir kampanya düzenledi…

Samsung Türkiye’nin Þubat kampanyasýnda Galaxy note 5 ve Galaxy S7 telefon alanlara 200 TL hediye çeki kampanyasý baþladý. Galaxy Note 7 edge modeli için bu hediye çeki 250 TL olarak açýklandý.
Peki katýlmak için neler gerekiyor? Öncelikle alýnan telefonun Samsung Electronics tarafýndan ithal edilmiþ yani resmi satýþ üzerinden gelen bir telefon olmasý gerekiyor. Alýþveriþ Samsung Maðazalarý, internet üzerinden resmi satýþ yapan pek çok sitede geçerli.

Hediye çeki Samsung cep telefonu, tablet ve aksesuarlarý içeren ürün gruplarýnda geçerli. Peki almak için ne yapmanýz gerekiyor?
[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] internet sitesine girip formu doldurmanýz, faturanýzý yüklemeniz gerekiyor. Fatura üzerindeki ismi kullanmanýz gerekiyor. Kodunuz kontrol edildikten sonra 3 gün içerisinde hak kazandýysanýz e-posta ile kodunuzu alabiliyorsunuz.

Hediye çeki kodu tek seferlik alýþveriþte, maðazaya göstererek ya da samsungwa.com.tr internet sitesi üzerinde kullanýlabiliyor. Son baþvuru tarihi 28 Þubat 2017, son kullaným tarihi ise 15 Mart 2017 olarak belirlenmiþ.
Ek sorularýnýz için 444 77 11 Samsung Çaðrý Merkezi’ni arayabilirsiniz.

Yine bütün þartlarýn detaylarýný [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] üzerinden kontrol edebilirsiniz.