Ehliyet Sýnav Sorularý Premium apk indir
Araç kullanmak ve aracý kullanmak için ehliyete sahip olmak herkesin hayalidir. 18 yaþýný doldurduktan sonra ehliyet almak için baþvurmak gerekmektedir. Her güzel þeye ulaþmak için sýnava girmek gerektiði gibi ehliyet almak içinde sýnavlar bulunmaktadýr. Bu sýnavlardan baþarýlý bir þekilde geçtikten sonrada direksiyon sýnavýný geçmek gerekmektedir.

Artýk internetin kullaným kolaylýðýnýn olmasý sayesinde sýnavlara çalýþmakta çok kolaydýr. Ýnternette yer alan uygulamalar sayesinde daha önceki yýllarda çýkan sorulara ve konu anlatýmlarýna ulaþmak mümkündür. Bunun için yapýlmasý gereken en iyi uygulamayý indirmektir. Ehliyet sorularý Premium apk indir yazarak uygulamayý kolayca android cihazlarýnýza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eðitim kategorisinde yer alan bu uygulama sayesinde ehliyet sýnavýndan baþarý elde etmeniz mümkün olmaktadýr. Yeni ve eski müfredatta yer alan sorulara ve konulara ulaþabilirsiniz.

Bu sayede derslerinize çok iyi çalýþma fýrsatý bulabilirsiniz. Apk olarak kolaylýkla indirme iþlemini yapabilirsiniz. Trafik, motor ve ilkyardým dersleri hakkýnda geçmiþ yýllara ait sýnavlarda çýkan sorularý çözebilirsiniz. Ýster cep telefonunuza isterseniz de bilgisayarýnýza indirebilir, istediðiniz her an sorularý çözebilirsiniz. Premium versiyonu olmasý sayesinde kaliteli bir program kullanacaksýnýz.



[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]

DOSYALAR

 [2,49 Mb]