Samsung'un geçtiğimiz hafta [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ve Galaxy S6 Sdgemodelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesinin dağıtımına başlaması ile birlikte gözler, Galaxy S6 Edge+ modeline çevrilmiş durumdaydı.
Aradan geçen 1 haftalık sürenin ardından nihayet, Galaxy S6 Edge+ için Android 7.0 Nougat güncellemesi yayınlandı. Samsung, Note 5 modelinde olduğu gibi güncellemenin dağıtımına Türkiye'den başladı.

Galaxy S6 Edge Plus için Android 7.0 Nougat yayınlandı!

SM-G928C model numarasına sahip olan Galaxy S6 Edge+ için yayınlanan Android 7.0 Nougat güncellemesi, G928CXXU3CQC7 sürüm numarası ile karşımıza çıkıyor.



Yaklaşık 1.4 GB boyutunda olan güncelleme ile birlikte yeni TouchWiz arayüzüne ve Android 7.0 Nougat sürümüne kavuşan Galaxy S6 Edge+, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri ile daha iyi bir kullanım deneyimi sunuyor.
Galaxy S6 Edge+ ( Plus ) sahipleri, Ayarlar > Cihaz Hakkında yolunu takip ettikten sonra Güncellemeler bölümüne ulaşarak Android 7.0 Nougat'ı indirebilirler.