turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


4. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci 12345678 ... SonuncuSonuncu
100 sonuçtan 31 ile 40 arası
  1. #31
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Reddit üzerinden Call of Duty: WWII için PC betası onaylandı

    Ayrıca, Call of Duty: WWII’nin genel merkezi hakkında da bir fragman yayımlandı.


    Call of Duty: WWII için çok önemli bir isim olan Michael Condrey, Call of Duty WW2‘nin PCkullanıcıları için de bir beta aşamasının yolda olduğunu, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] üzerinden onayladı, fakat yolda olan beta aşamasının ne zaman başlayıp, ne zaman biteceği hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Zaten E3 2017 etkinlikleri esnasında da Activision ekibi tarafından, “PC beta detayları daha sonraki tarihlerde duyurulacak.†demişti ve anlaşılan hala o tarihe yaklaşamadık. Eğer geliştirici veya yayımcı ekip tarafından Call of Duty: WWII‘nin PC beta aşaması hakkında daha detaylı bilgi verilirse, hemen sizlerle paylaşacağız.



    Ayrıca, Call of Duty WW2 içerisinde büyük bir yenilik olarak nitelendirilen genel merkez için de bir fragman yayımlandı.

    Bütün bunlar dışında, haberimize bir de Call of Duty WW2‘deki o ünlü genel merkez konuk oluyor. Call of Duty‘nin resmi YouTube kanalına 22 Ağustos 2017 tarihinde yüklenen bir video ile, oyun içerisindeki genel merkez tanıtıldı. Ayrıca, videonun açıklamasında, genel merkez içerisinde neler yapabileceğimiz konusunda da bilgi verildi. Verilen bilgilere göre, atış poligonunda ısınabilir, tiyatroda elektronik spor maçlarını izleyebilir ve çok daha fazlasını yapabiliriz. Oyundaki büyük bir yenilik olan genel merkez, ne yazık ki oyunun özel beta aşamasında bulunmuyor, fakat yayımlanan fragman, bizlere bu genel merkezin nasıl göründüğü konusunda bilgi sahibi olmamıza yardımcı oluyor.
    AlıntıAlıntı

  2. #32
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII İnceleme (Kapalı Beta)

    Her sene olduğu gibi yine, yeni bir Call of Duty geliyor. Bakalım bu yeni Call of Duty oyununun betası nasıl olmuş?


    Uzun zamandır Call of Duty oynamadım. En son doya doya Call of Duty: Black Ops III oynadığımı hatırlıyorum, o da oyunun çıkış yılı içerisindeydi. Sonrasında Call of Duty: Infinite Warfare ve Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyunlarını gördük ama Call of Duty: Modern Warfare Remastered ile yaşadığım nostalji ağır geldi, hemen oyundan sıkıldım. Call of Duty: Infinite Warfarehakkında ise bir şey söylememe gerek yok sanırım. Zombi modu ile bir süre eğlensem de, çoklu oyuncu modu benim için tamamen bir çöplük idi. Şimdi günümüze dönelim, çünkü [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]betası çıkışını yaptı ve bu beta sürecine yakından göz atacağız, incelemesini yapacağız. Bakalım Call of Duty WW2 [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ne kadar hoşumuza gitmiş?

    Heyecanlı bir bekleyiş vardı.

    Battlefield 1 ve Call of Duty: Infinite Warfare çıktığından beri şöyle hızlı ve basit bir FPS oyunu arıyordum. Bu dediğim iki oyun da pek hoşuma gitmemişti çünkü Battlefield 1 hızlı ve basit değildi. Call of Duty: Infinite Warfare ise dediğim gibi berbattı. Bu yüzden Call of Duty: WWII duyurusu beni gerçekten heyecanlandırmıştı. Evet, yayımlanan tanıtım videolarında, paylaşılan oynanış videolarında yine oyunun kötü yönleri çok açık gözüküyordu ama aradığım oyun yine de aradığım şeydi. Hatta ardından geliştirici ekibin Headquarter özelliğini duyurması ile Call of Duty WW2 oyunu için çok daha heyecanlanmıştım. İşte tam olarak o heyecan ile oyunun özel kapalı betasına girdim ve bunu yaptığıma hiç pişman olmadım.
    Şu an oynadığım Call of Duty: WWII özel kapalı betası, benim bugüne kadar oynadığım en iyi beta süreci idi. Evet, oyun klasik bir Call of Duty, beta sürecinde çok bir değişiklik göremiyoruz. Sadece birkaç temel değişiklik ve yeni birkaç bir şey var ama yenilikler ve değişiklikler, oyuna o kadar güzel yedirilmiş ki, sanki bambaşka bir oyun oynuyor gibi hissediyorsunuz kendinizi. Öncelikle oyun modlarından bahsetmek istiyorum bu yüzden. Çünkü seriye gelen en önemli yeniliklerden bir tanesi, oyun modları içerisinde bulunuyor.

    İlk Battlefield 1 yapmıştı ama Call of Duty: WWII ile en güzel halini gördük.

    Oyunun betası içerisinde bizlere sunulan 5 farklı oyun modu seçeneği var. Bunlar Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Mosh Pit ve War. Bu modlar arasından War hariç hepsini eminim ki herkes az çok biliyordur. Zaten Call of Duty WW2 ile de bu modlara çok büyük değişiklikler gelmedi. Burada önemli olan yenilik War modu. Bu modu aslında daha önce Battlefield 1 oyununda, Operasyonlar adı altında gördük. Bir harita var, belli görevleri yaparak ilerliyoruz veya düşmanın ilerlememesini sağlıyoruz. Temelde War modu bu. Basit görünüyor ama Call of Duty serisinin geçmişine baktığımız zaman, çok taze, çok yeni bir şey gibi görünüyor War. Tam da bu serinin ihtiyacı olan bir şey yani.
    Oyunun beta sürecinde War modunu oynarken, çok güzel mekanikler ile karşılaştım. Mesela, haritadaki bir evi korumanız gerekiyor. Bu evin içerisinde 3 adet nokta var. O noktalar saldırı ve koruma olarak farklı şeyler sunuyor sizlere. Yani şöyle söyleyeyim, evin içerisindeki 3 noktadan 1 tanesinde yerleştirilmiş bir makineli tüfek bulunuyor. O makineli tüfeği tamir ederseniz, siz veya takım arkadaşlarınız kullanabiliyor. Böylece, silahın baktığı yönden gelen düşmanları rahatça öldürerek, evi savunabiliyorsunuz. Diğer iki nokta ise tamir edilebilir duvarlar. Evet, duvar. Evin kırılmış iki noktasını tamir ediyorsunuz ve düşmanın girişlerini kapatıyorsunuz böylece. Düşman eğer isterse o tamir ettiğiniz yerleri patlatabiliyor. Fakat patlama gerçekleşene kadar siz düşmanın giriş yollarından iki tanesini kapatmış oluyorsunuz. İnanılmaz zaman kazandırıyor.
    Yeni mekanikler haricinde bu War modu, sizin oynanış tarzınızı da etkileyebiliyor. Mesela, beta sürecinde test ettiğimiz War modunda dediğimiz gibi farklı görevleri yapıyorsunuz. Bu görevlerden bir tanesi dediğim gibi evi korumak veya o eve saldırmak. Bunu yaparken makineli tüfekler kullanmak isteyebilirsiniz. Çünkü keskin nişancı tüfekleri ile dar bir alana saldırmak kolay olmayacaktır. Fakat ev görevi ardından oyuncuların bir köprü yapması gerekecek veya o köprünün yapılmasını engellemeleri gerekecek. Köprünün bir tarafında A takımı, diğer tarafında da B takımı var. İşte bu noktada oyun sizi keskin nişancı tüfeklerine itiyor çünkü pompalılar veya SMG silahlar ile köprüyü tamir edenleri vurmanız veya aynı şekilde, sizi engellemeye çalışanları vurmanız çok güç. Fakat bir keskin nişancı olursanız, çok büyük bir rahatlıkla köprüyü savunabiliyorsunuz.
    Eğer geliştirici ekip, oyun tam çıkışını yaptığı zaman bu War modundaki haritalar arasında benzersizliği sağlayabilirse; yani yapacağımız görevler, tamir edilebilir şeyler filan değişirse, War modu benim açık ara favorim olacaktır. Eğer geliştirici ekip böyle bir şey yapmasa bile, ilk defa bu modu oynayacak olan Call of Duty oyuncuları, çok yeni, çok taze bir havaya kapılacaktır ve bu da bence oyunun aktif olarak hayatta kalma süresini ciddi anlamda etkileyecektir.

    Siyahi ve bayan askerlerin çıkarttığı karmaşa.

    İnceleme yazımda daha önce bahsetmiş olduğum yenilikler ve değişiklikler, oyunun karakter oluşturma kısmında da tam gaz devam ediyor. Öncelikle, artık Create-a-Class yerine Divisions isimli bir bölüm ile karşılaşıyoruz oyunda. Aslında temel yine aynı: Silah takımlarımızı yapabileceğimiz 5 farklı boşluk var. Bu boşlukların içerisinde ise 1 adet Perk, 1 adet ana silah, 1 adet yan silah, 1 adet bomba ve karakter sınıfı bulunuyor. Oyunda 5 farklı karakter sınıfı var ve karşımıza çıkan ilk büyük değişiklik de bu. Normalde, oyundaki silahlar kategorilere ayrılıyor, biliyorsunuz. Keskin nişancı tüfekleri, saldırı tüfekleri, pompalı tüfekler, SMG gibi. İşte Call of Duty WW2 içerisinde o kategoriler devam ediyor ama aynı şekilde o kategoriler, karakter sınıflarını oluşturuyor. Ayrıca her sınıfın bir de kendilerine ait özel yetenekleri bulunuyor.
    Özel yeteneklere örnek vermek gerekirse, mesela benim beta sürecindeki favori sınıfım Airborne idi. Bu sınıf, SMG kategorisinde usta. Eğer bu sınıf ile oynarsanız karşınıza çıkacak ilk özellik, SMG silahlara susturucu takma oluyor. Zaten her silaha susturucu takılmıyor mu? Hayır efendim, sadece Airborne karakterler, sadece SMG tipi silahlara susturucu takabiliyor. Airborne olup keskin nişancı tüfeği de kullanabiliyorsunuz ama bu durumda susturucu kullanamıyorsunuz. Tabii karakter sınıflarının tek özellikleri bulunmuyor. Kendi seviyeniz, silahınızın seviyesi gibi karakter sınıflarının da seviyesi bulunuyor ve her seviyede yeni bir özellik açılıyor. Mesela, her sınıfın son seviyesinde özel bir silah bulunuyor. Ayrıca hemen söyleyelim, karakter sınıfları 5. seviyede bitiyor. Daha yukarıya çıkamıyorsunuz.
    Karakter sınıfları ve silahlar ardından, bir de Scorestreak özelliklerimiz bulunuyor. beta sürecinde sadece 6 adet Scorestreak açık ve ben kullandığım kadarını gayet beğendim. Özellikle Glide Bombözelliğinin direkt olarak büyük bir uçaktan atıldığını görmek, ondan sonra o bombanın kontrolünü ele almak çok daha güzel bir sunum katıyor bence. Ayrıca artık seride daha küçük Scorestreak sistemleride var. Mesela sadece 300 puan topladıktan sonra molotof kokteyli atabiliyorsunuz etrafınıza. Klasik harita açma özelliği ise 500 puanda geliyor. Karşılaştırmanız için söyleyelim dedik.
    Şimdi sıra geldi en sevdiğimiz bölüme: Karakter özelleştirme. Call of Duty WW2 kapalı özel beta sürecinde çok bir seçeneğimiz yok. Her karakter sınıfının kıyafetleri zaten farklı ama bunun üzerinde bir de yüzünüzü değiştirebiliyorsunuz. Yüz kısmında beyaz ve siyahi olmak üzere hem bay, hem de bayan karakterler bulunuyor. Bu durum birçok insanın tepkisini çekiyor çünkü savaşta bayan karakterlerin olması, onlara gerçekçi gelmiyor. Peki, İkinci Dünya Savaşı sırasında gökyüzünden atılan bombaları uzaktan kumanda ile, FPS kamerasında kontrol edebiliyor muydunuz? Hayır. Bu yüzden bayan karakterlere gelen tepkiler bana çok gereksiz geliyor. Bir oyunun içerisinde çeşitlilik olması, bence gerçekçilikten çok daha önemli. Zaten oyun çıktıktan birkaç ay sonra sezonluk etkinliklere ait kozmetik eşyalar oyuna eklenir. Karakterinizin kafasında ren geyiği boynuzu olduğu zaman da gerçekçilikten bahsetmeyi unutmayın.

    Arkada Boş Yer Var, Arkaya İlerleyelim

    Oynamış olduğum bu beta sürecinde 3 harita ve 1 War modu haritası bulunuyordu. Her haritayı da uzunca oynadım ve War modunda kısa bir bölüm haricinde, keskin nişancı tüfeklerini hiç kullanamadım. Bunun iki sebebi olabilir: Ya ben beceriksizdim, ya da haritalarda problem vardı. Bence haritalar problemliydi. Çünkü yer yer keskin nişancı tüfekleri ile güzel bir seri yakalayabildim ama çok nadir ve kısa sürdü. Çünkü haritalar gerçekten çok dardı. Geniş olarak söyleyebileceğim en iyi harita, War modu haritasıydı ve o haritada bile dar birçok koridor bulunuyordu. Belki geliştirici ekip beta için seçtiği haritalara çok dikkat etmedi, belki de bilerek yapıldı ama betadaki tüm haritaların dar olmasıaçıkçası beni biraz rahatsız etti.
    Haritalar haricinde bahsetmek istediğim önemli bir başka durum daha var. Bu durum ise silahlar ile alakalı. Öncelikle söylemem gerekiyor ki, silahların tasarımlarını ve seslerini oldukça sevdim. Özellikle Call of Duty: Infinite Warfare gibi bir oyundan sonra ilaç gibi geldi Call of Duty WW2. Silahların sesleri ve tasarımları haricinde, vuruş hisleri de beni etkiledi. İlk maçlarımı keskin nişancı tüfekleri ile yaptım, ardından susturucusuz SMG ve ondan sonra da susturuculu SMG kullandım. Özellikle susturuculu SMG kullanırken çok güzel bir vuruş hissi aldım oyundan. Geriye kalan diğer silahlar, bu saymış olduğum silahlar kadar ileri seviyede bir his vermedi ne yazık ki.
    Call of Duty WW2 özel kapalı betası hakkındaki son cümlelerimi yazmadan önce, şu an betada dönenönemli bir sorundan bahsetmek istiyorum: Lag veya gecikme diyebileceğiniz bir bağlantı sorunu. Bu sorun şu an tüm beta üzerinde var ve karşı tarafa sıktığınız mermiler, ne yazık ki onlara oldukça geç ulaşıyor. Yani, SMG harici bir silah kullanıyorsanız, karşınızdaki kişiyi öldürmeniz oldukça güç. Fakat bu sadece bir bağlantı problemi ve geliştiriciler de bu problemden haberdarlar. Yakın zamanda düzeltilecektir ve ana oyuna yansıtılmayacaktır. Bu yüzden bahsetmeyecektim fakat son olaraksöyleyeyim dedim.
    Daha önce de dediğim gibi, oynamış olduğum bu beta süreci, uzun zamandır oynadığım en iyi Call of Duty betası idi. Bu kadarını gerçekten beklemiyordum. Özellikle War modu favorim ve oyunun tam çıkışında karşımıza çıkacak olan Headquarters sosyal alanı için de çok heyecanlıyım. Beta incelemelerine puan vermediğimiz için net bir cümle ile son noktayı koymak istiyorum: Oyuna ön sipariş verip, bu betaya katılmaya hak kazanan tüm insanlar bence verdikleri ön sipariş parasının hakkını, oyun çıktığı zaman alacak. Biz mi? Biz basın olarak girdik, ön sipariş vermedik fakat çıkış gününde oyunu almak için gerçekten heyecanlanıyoruz.
    AlıntıAlıntı

  3. #33
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII ikinci özel kapalı betasında seviye sınırı 40 olacak

    Ayrıca beta hakkında başka önemli bilgiler de paylaşıldı.


    25 Ağustos 2017 tarihinde PlayStation 4 üzerinde beta süreci başlayan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], bizler tarafından oldukça sevildi. O kadar çok sevildi ki, betanın ilk gününden 20. seviye sınırına ulaştık. Bu benim için oldukça büyük bir olay çünkü tek bir günde o kadar fazla oyun oynama adetine sahip değilim. Ardından, Activision ekibinden yeni bir açıklama geldi ve beta sürecine birkaç yeni eşyanın eklendiğini ve böylece de seviye sınırının 25 olduğunu söyledi. Tabii hemen 25. seviyeye de ulaştık ve artık yapacağımız bir şey kalmadı. İkinci beta haftasını ve oyunun resmi çıkışını beklemek haricinde tabii. İşte Activision da bugün ikinci Call of Duty WW2 özel betası hakkında açıklama yaptı.



    İkinci özel Call of Duty: WWII özel betası, 1 Eylül 2017 tarihi ile 4 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek ve bu beta sürecindeki seviye sınırı muhtemelen 30 veya 35 olacak. Betanın son günlerine doğru ise, aynı bu beta sürecinde yapıldığı gibi seviye sınırı yükselecek ve bu sınır 40 olacak. İkinci beta haftası başladığı zaman seviye sınırı tam olarak ne olacak bilmiyoruz ama beta bittiği zaman bu sınırın 40 olacağını biliyoruz. Bunun haricinde, eğer ilk beta haftasına katıldıysanız, bu betadaki ilerlemeleriniz ikinci haftaya taşınacak. Fakat betalardaki ilerlemeleriniz ana oyuna taşınmayacak. Bu tahmin edilebilir bir durumdu zaten.
    AlıntıAlıntı

  4. #34
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII, Xbox One X desteği ile güçlenebilir

    Artık gözler Activision’da.


    Xbox denilince en öne çıkan isim olan Mike Ybarra, Xbox One X için özel içerikli oyunların olup olmayacağı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar, yakın bir tarihte oyuncuların beğenisine sunulacak olan Call of Duty: WWII‘yi de ilgilendiriyor. Microsoft‘un öne çıkan ismi, geliştirici ekiplerin Xbox One X üzerinde daha muhteşem görseller sunup sunmama kararını, Microsoft saflarının tamamen geliştirici ekiplere bırakma şeklindeki düşüncelerinden bahsetti. Ayrıca, yaptığı açıklamalara Call of Duty WW2’nin Xbox One X desteği konusunda bilgileri de ekledi.

    Mike Ybarra, “Sanırım, genel olarak bu kararı geliştiricilerin vermesini teşvik etmek istiyoruz.” şeklinde yorum yaparak, oyunların, yolda olan güç canavarı konsolun bütün gücünü kullanıp kullanmamasının geliştiricilere bağlı olduğu konusunda yorum yaptı. Bu yorumların üzerine, “Tabii ki Xbox One X‘in daha iyi görselliği ve belki de daha yüksek FPS‘i olacak… Bu geliştiricilere bağlı. Bu, onların ne yapmak istediğine göre değişir.” diye de ekledi.
    AlıntıAlıntı

  5. #35
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII özel betasının ikinci hafta içeriği duyuruldu

    Ayrıca Activision, Headquarters benzeri sosyal alanların yeni Call of Duty oyunlarında da olabileceğini belirtti.


    Eğer bir PlayStation 4 oyuncusuysanız ve Call of Duty: WWII için ön sipariş verdiyseniz, geçen hafta sonu gerçekleştirilen özel kapalı betaya da muhtemelen katılmışsınızdır. Bizler tarafından çok sevilen bu beta süreci şu an kapalı fakat önümüzdeki hafta sonu tekrar açılacak. Çünkü Activision bu beta sürecinin 2 hafta olacağını belirtmişti. İşte dün akşam gerçekleştirilen bir canlı yayın sırasında da Call of Duty WW2 geliştiricileri, oyunlarının ikinci özel betasının içeriklerini açıkladı.

    Yapılan açıklamalara göre ikinci Call of Duty: WWII özel betasında Aachen isimli yeni bir harita bulunacak, bayrak kapma modu olacak, seviye sınırı yükseltilmiş olacak, M1A1 Carbine silahı, Flamethrower ve Mortar Strike isimli Scorestreak ödülleri eklenmiş olacak. Ayrıca deneme amaçlı olarak Team Deathmatch modunun final skoru 100 yapılacak. Domination modundaki düşman öldürme puanları da 100‘e çekilecek.
    Tabii tüm bu Call of Duty WW2 beta içeriği haricinde Activision bazı açıklamalar da yaptı. Bildiğiniz üzere bu oyun içerisinde, seride ilk defa dev gibi bir sosyal alan bulunacak. Headquarters isimli bu sosyal alanda oyuncular prestij olabilecek, ganimet kutusu açabilecek ve çok daha fazlasını yapabilecek. İşte Activision da tam bu konu hakkında konuştu ve eğer Headquarters ilgi görürse, yeni Call of Duty oyunlarında da buna benzer sosyal alanların eklenebileceğini belirtti. Tabii şöyle küçük bir durum var. Biz şu an konuşurken bile diğer 2 Call of Duty geliştirici ekibi, 2018 ve 2019 seneleri için yeni oyunları geliştirmeye başladılar bile. Oyuncuların Call of Duty WW2 hakkındaki geri dönüşleri, bizce biraz geç olacaktır. Yani muhtemelen, en azından 2018 senesinde çıkacak Call of Duty oyunu için şu an bir sosyal alan geliştiriliyor olabilir
    AlıntıAlıntı

  6. #36
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Activision: “Yeni Call of Duty oyunları yine İkinci Dünya Savaşı temalı olabilir.â€

    Ayrıca Activision, Call of Duty içerisindeki zombi modunun apayrı bir oyun olarak piyasaya sürülmesi hakkında da yorumlar yaptı.


    Call of Duty: WWII ile İkinci Dünya Savaşı temalı bir oyun göreceğiz. Uzun zamandır oyuncuların istediği de buydu zaten. Gelecek zamanda geçen savaşlardan sıkılmıştık. Fakat Activision, gelecek zamanlarda geçen oyunlar ile bizi bunalttığı gibi, şimdi de eski zamanda geçen oyunlarla bizi bunaltabilir. Çünkü yapılan yeni açıklamalara göre 2018 ve 2019 senesinde çıkacak ve şu an geliştirilme aşamasında olan bu yeni oyunlar, yine İkinci Dünya Savaşı temalıolabilir veya geçmiş bir tarihteki farklı bir konuyu ele alabilir. Mesela Soğuk Savaş veya Vietnam.



    GameInformer ekibine röportaj veren Activision sözcüsü, “Biliyorsunuz, önümüzdeki senenin oyunları için şimdiden bir yorum yapamam. Fakat Call of Duty: WWII oyununu tek seferlik bir oyun olarak görmüyoruz. Serinin gelecek oyunları yine aynı dönemde veya tarihsel gerçekçilik taşıyan başka bir dönemde geçebilir. Bana soracak olursanız, tek bir dönemi 1’den fazla kez ziyaret edebiliriz. O dönemlerde keşfedilmesi gereken çok fazla şey var.†dedi bu konu hakkında.
    Activision, bu açıklamaları ile aslında uzun bir süre eski zamanda geçen oyunlar yapacaklarını onaylamış oldu. Birinci Dünya Savaşı, İkinci Dünya Savaşı, Vietnam ve Soğuk Savaş bir yana, ekip eğer isterse aynı dönemden 1’den fazla oyun çıkartabilir. Belki Call of Duty: WWII ardından, aynı dönemde geçen ikinci bir oyun görebiliriz. Çünkü biliyorsunuz Call of Duty: WWII, İkinci Dünya Savaşı döneminin tüm cephelerini ele almıyor.



    Tabii bir de Call of Duty oyunlarındaki zombi modları var. Birçok oyuncu, bu zombi modları için oyunları satın alıyor ve bu yüzden de yine aynı oyuncular, bu zombi modunun ayrı bir oyun olarak çıkmasını talep ediyorlar. İşte Activision, yine GameInformer ekibine verdiği röportajda bu konuya bir yorum getirdi ve, “Call of Duty zombi modları ayrı olarak satılmamalı çünkü bu modlar, birlikte satıldığı zaman bir bütün oluşturuyor. Elimizde istatistikler var, oyunlarımızı en uzun süreli oynayan oyuncular, tek bir modu değil, iki farklı modu oynuyor. Bu modlar zombi veya çoklu oyuncu oluyor. Bazen de senaryo ve zombi, çoklu oyuncu ve senaryo gibi. Oyunlarımızı 3 farklı türü seven oyuncular da oynayabiliyor, bunu bozmak istemeyiz.†dedi.
    AlıntıAlıntı

  7. #37
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    2018 senesinde çıkacak Call of Duty için ilk bilgiler ortaya çıktı

    Treyarch için bir ilk olacak.


    Bu sene karşımıza Call of Duty: WWII çıkacak ama seri 2017 senesinde bitmeyecek tabii. 2018 senesinde ve devamında yeni oyunlar da göreceğiz. İşte geçen akşam da 2018 senesinde çıkacak olan Call of Duty hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Serinin yeni oyunu bildiğiniz üzere Treyarchtarafından geliştiriliyor, bahsettiğimiz ilk bilgiler de Treyarch ekibinin yeni iş ilanları ile ortaya çıktı. Treyarch şu an bir sistem tasarımcısı arıyor. Bu sistem tasarımcısı, geliştirilen oyunun savaş sistemi üzerinde çalışacak. Peki, bunun neresi bilgi? Hemen açıklayalım, Treyarch diyor ki, eğer bu pozisyonda çalışmak istiyorsanız modern askeri silahlar ve teknolojiler hakkında bilgilere sahip olmalısınız. Bu da demek oluyor ki, 2018 senesinde çıkacak olan Call of Duty, muhtemelen modern zamanda geçecek.



    İşin en ilginç yanı ise, Treyarch ekibinin daha önce hiç modern zamanda geçen oyun yapmamış olması. Treyarch sadece geçmişte ve gelecekte geçen oyunlar yapmıştı. Eğer modern zamandan kasıt, günümüz, yakın gelecek veya yakın geçmişse, Treyarch için hoş bir deneyim olacaktır.
    AlıntıAlıntı

  8. #38
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

    Siz değerli okuyucularımıza bu makalemizde Call of Duty WWII için sistem gereksinimleri hakkında bilgi aktarmaya çalışacağız.

    Oyunsever bilgisayar kullanıcılarının merakla beklediği Call of Duty: World at War II sonunda çıkmak üzere. Call of Duty: World at War II, grafik yönünden de, senaryo yönünden de kalite olarak da oyun severlerin gözdesi olacağa benziyor. Call of Duty: World at War II ayrıca 4K çözünürlüğe sahip. Call of Duty: World at War IIsenaryosu, 2. Dünya Savaşı üzerine kurgulandı. Bu senaryo ile Call of Duty’nin, özüne döndüğünü söyleyebiliriz. Call of Duty: World at War II, çıkış tarihi 3 Kasim 2017 olarak belirlendi. Tabi, Call of Duty: World at War II oynamak için iyi bir bilgisayar sistemine ihtiyacınız var. Minimum sistem gerekesimleri ile oyunun tadını çıkaramazsınız. Çünkü 4K özelliği olan bir oyun olduğu için çok iyi bir ekran kartına ihtiyacınız olacakt. Gelin, Call of Duty: World at War II için sistem gereksinmelerini bir bakalım:

    Call of Duty: World at War II Minimum sistem gereksinimi:
    1. İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit) olması gerekmekte
    2. İşlemci: i5 6. nesil üzeri veya AMD FX-6350 ve üzeri olması gerekecektir.
    3. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB , AMD Radeon HD 7850 2GB
    4. DirectX: Version 11
    5. Gerekli disk alanı: 50 GB
    Call of Duty: World at War II için önermiş olduğumuz sistem gerekesimler ise şu şekilde:
    1. İşletim Sistemi: Windows7 (64-bit), Windows 8, 8.1 (64-bit), Windows 10 (64-bit)
    2. İşlemci: AMD FX 8350 Wraith veya Intel Core i7 4790 ve üstü
    3. RAM: 16GB olması önerilir; oyunda kasma olmaması için
    4. Ekran Kartı: AMD Radeon RX 480 4GB veya NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
    5. DirectX: Version 11
    6. Gerekli disk alanı: 80 GB bilgisayarınızın alanında olması gerekmektedir.
    AlıntıAlıntı

  9. #39
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII temalı PlayStation 4 duyuruldu

    Eğer hem Call of Duty: WWII, hem de PlayStation 4 satın almayı düşünüyorsanız, beklediğiniz paket ayağınıza geldi.


    Sony ekibinin ürün müdürü olan Jayne Murphy, PlayStation Blog üzerinden yaptığı yeni bir açıklamada Call of Duty: WWII temalı yeni bir PlayStation 4 konsolunu duyurdu. Bahsettiğimiz bu PS4 konsolu, yeni ve ince olan kasayı taşıyor üzerinde. Konsolun tasarımı ise sizlerin de aşağıdan görebileceğiniz gibi kamuflaj temalı. Tabii kamuflaj deyince de aklımıza ilk olarak Call of Duty: WWIIgeliyor. En azından Sony böyle düşünmemizi istiyor gibi. Her neyse, dilerseniz haberimizin devamından bu özel Call of Duty WW2 temalı PlayStation 4 paketinin içeriğine göz atabilirsiniz.



    Öncelikle söyleyelim, bu paket içerisindeki konsolun boyutu 1 TB. Konsolun içerisinde ise sizleri öncelikle Call of Duty: WWII oyununun kutusu karşılıyor. Ayrıca bu kutunun içerisinde Call of Duty WW2 için Divisions Pack, Nazi Zombies Pack ve Weapon Unlock Token bulunuyor. Tabii eğer Call of Duty: WWII oyunu ile klasik tasarım PS4 konsollarını aynı kutu içerisinde görmek isterseniz, onlar da mümkün olacak. Çünkü, Sony bu özel tasarım konsol haricinde, klasik oyun ve konsol paketlerini de duyurdu.
    Call of Duty: WWII temalı PlayStation 4 haricinde karşımıza Jet Black PS4 1TB paketi ve Jet Black PS4 Pro 1TB paketi de çıkacak. Yani, eğer hem Call of Duty WW2, hem de PlayStation 4 Pro satın almak istiyorsanız, bu paketler işinize yarayabilecek.
    AlıntıAlıntı

  10. #40
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty Points birimi, Call of Duty: WWII için onaylandı

    Aksini beklemiyorduk zaten.


    Activision, Call of Duty: WWII için duyurduğu yeni bir ön sipariş bonusu ile Call of Duty Points biriminiduyurmuş oldu. Eğer bilmiyorsanız hemen söyleyelim, Call of Duty Points oyun içerisinde mikro ödeme olarak kullanılıyor. Gerçek para ödeyerek Call of Duty Points satın alabiliyorsunuz ve satın aldığınız bu Call of Duty Points ile ganimet kutularını açabiliyorsunuz. Bu kutulardan da silahlar için yeni desenler veya komple yeni silahlar çıkıyor. Bu birimin Call of Duty WW2 içerisinde olacağı zaten kesindi, resmi olarak onaylanmış oldu. Son olarak söyleyelim, eğer Call of Duty: WWII için ön sipariş verdiyseniz veya verecekseniz, bonus olarak 1100 Call of Duty Points birimi size hediye olarak veriliyor. Bu birimi sadece Call of Duty WW2 içerisinde kullanabiliyorsunuz.



    2. Dünya Savaşı’nın en önemli savaş alanlarında savaşın

    Yeni oyun nesli için baştan tasarlanan bu oyunda, popüler Call of Duty serisinin çıkış noktası olan 20. yüzyılın en büyük savaşına ve bu savaşın etkileyici arka planına geri dönün. Zorbalığa yenik düşmesine ramak kalan dünyada özgürlüğü korumak için mücadele eden sıradan bir asker olarak Avrupa’nın engin savaş sahnesinde heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Çevrim içi ortamdaarkadaşlarınızla birlik olun ve hikaye odaklı, işbirliğine dayalı bağımsız mücadele modunu oynayın. Göz alıcı ve sinematik görsellerle bezeli Call of Duty: WWII’nin ana modu sizi modern tarihin en önemli çatışmalarını yaşamaya davet ederken, etkileyici çevrim içi çok oyunculu mod en unutulmaz savaş alanlarında yaşanan çarpışmaları anbean yaşamanıza fırsat sunuyor.
    AlıntıAlıntı

 

 
4. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci 12345678 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10.08.2017, 14:55
  2. Call of Duty Black Ops Zombies v1.0.3 Android
    Von androtr im Forum Android Oyunlar - Games
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24.09.2012, 06:33

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.353.909.48753 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (303767)