turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


5. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci 123456789 ... SonuncuSonuncu
100 sonuçtan 41 ile 50 arası
  1. #41
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII PC betasının çıkış tarihi verildi

    Ayrıca bu beta sürecinin sistem gereksinimleri de açıklandı.


    PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde özel kapalı betası gerçekleşen Call of Duty: WWII, şimdi de PC oyuncularının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sledgehammer Games ekibinden gelen açıklamalara göre Call of Duty WW2 PC betası, 29 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve 2 Ekim 2017 tarihinde sonlanacak. Eğer bu beta sürecine katılmak istiyorsanız, oyuna ön sipariş vermeniz gerekmeyecek çünkü geliştirici ekip bir açık beta düzenliyor olacak.



    Call of Duty WW2 PC betasının sistem gereksinimleri


    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit veya daha günceli
    • İşlemci: Intel Core i3 3225 veya daha iyisi
    • RAM: 8 GB RAM
    • HDD: 25 GB HD
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 @ 2 GB / AM Radeon HD 7850 @ 2GB veya daha iyisi
    • DirectX: Version 11.0 veya daha iyisi
    • İnternet: Broadband Internet bağlantısı
    • Ses Kartı: DirectX Destekli

    AlıntıAlıntı

  2. #42
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Efsanevi Call of Duty haritası, Call of Duty: WWII ile geri dönüyor

    Eğer Call of Duty 2 oynadıysanız, bu haritayı bilmiyor olmanız imkansız.


    Orijinal olarak Call of Duty 2 ile oyuncuların karşısına çıkan Carentan haritası, Call of Duty: WWII ile oyuncuların karşısına Remastered olarak tekrar çıkabilir. Fakat kötü bir haberimiz var: Carentan Remastered haritasına sahip olabilmek için Call of Duty WW2 oyununa ön sipariş vermeniz gerekiyor. En azından sızdırılan bilgiler, bunları gösteriyor. Sizlerin de aşağıdaki görselden görebileceği gibi, eğer Call of Duty: WWII oyununa ön sipariş verirseniz, Carentanharitasına sahip olabiliyorsunuz.

    Carentan haritası Fransa içerisinde bulunuyor ve haritada bulunan takımlar ise Almanya ile Amerika Birleşik Devletleri. En azından eski Call of Duty oyunlarında takımlar böyle idi, muhtemelen Call of Duty WW2 içerisinde de aynı olacak. Küçük-orta boy bir harita olan Carentan, bu güne kadar Call of Duty evreninde Domination – Deathmatch – Headquarters – Capture The Flag – Behind Enemy Lines – Search and Destroy – Team Deathmatch – Retrieval oyun modlarına ev sahipliği yaptı.
    AlıntıAlıntı

  3. #43
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII, Xbox One X üzerinde HDR ile 4K Ultra HD olacak

    Bir Call of Duty oyuncusu daha fazla ne isteyebilir?


    Konsol oyuncuları tarafından oldukça tercih edilen Call of Duty serisinin yeni oyunu olan Call of Duty: WWII, görülen o ki en iyi konsol deneyimini Xbox One X üzerinde verecek. Çünkü hem oyunun geliştiricilerinin, hem de Microsoft ekibinin açıklamalarına göre Call of Duty WW2, Xbox One X üzerinde HDR ile 4K Ultra HD olacak. Yani, eğer Xbox One X konsolunuz varsa bu oyunu 60 FPS değerinde, doğal 4K çözünürlüğünde oynayabileceksiniz. Eğer monitörünüz veya televizyonunuzda HDR desteği varsa, HDR özelliğini de aktif hale getirebileceksiniz. Böylece alabileceğiniz en iyi grafiği elde etmiş olacaksınız. Bu durumun PlayStation 4 Pro üzerinde nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor. Sony henüz bu konuda bir açıklama yapmadı ve herhangi bir açıklama da hiç alamazsak, Call of Duty WW2 oyununda standart bir HDR desteğinin yine de olabileceğini söyleriz. Çözünürlük ise doğal olmayan, checkerboard bir 4K olacaktır.


    AlıntıAlıntı

  4. #44
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII indirme boyutu belli oldu

    Kotalar yine zorlanacak.



    3 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan Call of Duty: WWII oyununun indirme boyutu belli oldu. Oyunun Xbox Store sayfasının güncellenmesi ile ortaya çıkan bu boyut ise 45.13 GB. Yani, oyunu Xbox One konsolu için dijital olarak satın alan oyuncular, 45.13 GB indirme yapmak zorunda kalacak. Ayrıca bu boyuta, oyuna gelecek ilk gün güncellemesi de dahil değil. Aynı şekilde, PC ve PlayStation 4 üzerinde de bu indirme boyutu aynı olacaktır. En fazla birkaç GB fark edeceğini tahmin ediyoruz. TurkNet her ne kadar AKK ve AKNsaçmalıklarını kaldırmış olsa da, diğer internet servis sağlayıcılarında bu durum devam ediyor ve yine Call of Duty WW2 için indirme yapmakta zorlanacağız gibi görünüyor.



    Call of Duty WW2 ile yepyeni bir deneyim

    Yeni oyun nesli için baştan tasarlanan bu oyunda, popüler Call of Duty serisinin çıkış noktası olan 20. yüzyılın en büyük savaşına ve bu savaşın etkileyici arka planına geri dönün. Zorbalığa yenik düşmesine ramak kalan dünyada özgürlüğü korumak için mücadele eden sıradan bir asker olarak Avrupa’nın engin savaş sahnesinde heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Çevrim içi ortamda arkadaşlarınızla birlik olun ve hikaye odaklı, işbirliğine dayalı bağımsız mücadele modunuoynayın. Göz alıcı ve sinematik görsellerle bezeli Call of Duty: WWII’nin ana modu sizi modern tarihin en önemli çatışmalarını yaşamaya davet ederken, etkileyici çevrim içi çok oyunculu mod en unutulmaz savaş alanlarında yaşanan çarpışmaları anbean yaşamanıza fırsat sunuyor.
    Oyunun nazi zombiler modu ile Almanya’nın Bavyera bölgesindeki karlı Mittelburg köyünde Axis güçleri tarafından çalınan paha biçilemez sanat eserlerini kurtarmaya çalışırken kan dondurucu, karanlık ve gizemli bir yolculuğa çıkın. Ancak dikkatli olun; bu köyde karanlık bir gizem ve inanılmaz bir gücün anahtarı saklı. Ayrıca, yakında çıkacak tüm ek paketlere ve harita paketlerine PlayStation 4 ile bir ay önceden erişin. Call of Duty WW2 – Season Pass ile oyunun çıkışından sonra eklenecek çeşitli çok oyunculu haritalar içeren ek çok oyunculu içeriklere erişebilirsiniz. Bu içeriklerin tamamı, diğer platformlara gelmeden 30 gün önce PlayStation 4 platformunda çıkacak. Call of Duty: WWII – Season Pass, Digital Deluxe oyun paketine dahildir.
    AlıntıAlıntı

  5. #45
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII için gerçekleşecek PC açık betası hakkında bilmeniz gereken her şey

    Eğer PC üzerinde ücretsiz bir şekilde Call of Duty: WWII oynamak istiyorsanız, şimdi tam zamanı.



    Eğer ücretsiz bir şekilde Call of Duty: WWII oyununu denemek istiyorsanız, şimdi tam zamanı çünkü Call of Duty WW2 için gerçekleştirilecek olan PC açık betasının ön yükleme süreci başlatıldı. Steam üzerinden şu an indirmeye başlayabileceğiniz bu açık beta hakkında da yepyeni bilgiler de yayımlandı. Bizler de bu beta süreci hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri tek bir yazıda toplayalım istedik. 3-5 şey öğrenmek için 3-5 linke tıklamaktansa, her şeyi tek bir yerden öğrenmek daha iyidir, değil mi?



    Call of Duty: WWII Sistem Gereksinimleri (Açık Beta)

    Oyunun beta sürecine katılabilmek için öncelikle bilgisayarınızın bu oyuna yetip, yetmediğini öğrenmeniz gerekiyor. Activision ve geliştirici ekip de, Call of Duty WW2 için düzenlenecek olan bu açık beta sürecinin PC sistem gereksinimlerini resmi bir şekilde duyurdu. Eğer dilerseniz hemen aşağıdan bu sistem gereksinimlerine sizler de göz atabilirsiniz. Bakalım bilgisayarınız bu açık beta sürecini kaldıracak mı?
    Önerilen Sistem Gereksinimleri


    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600X
    • RAM: 12 GB RAM
    • HDD: 25 GB HDD alan.
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1060 @ 6GB veya AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
    • DirectX: Versiyon 11.0 destekli ekran kartı.
    • Bağlantı: Genişbant internet bağlantısı gereklidir.
    • Ses Kartı: DirectX Destekli


    Call of Duty WW2 İçin Açıklanan Resmi PC Özellikleri

    PC platformunun konsollardan tabii ki bazı ayrıcalıkları olacak. Çünkü PC üzerindeki donanımın bir sınırı yok. Oyunun açık beta sürecinin ön yüklemesinin başlaması ile birlikte yine Activision ve geliştirici ekip, yaptıkları yeni bir açıklamada, oyunlarının PC platformuna özel olan teknolojilerini/özelliklerini duyurdu. Eğer bu oyunu PC üzerinde oynamayı planlıyorsanız, oldukça şanslısınız efendim. Ayrıca, bu özelliklerin beta sürecinde aktif olup, olmayacağı da henüz bilinmiyor. Muhtemelen olmayacaktır.


    • Doğal 4K Çözünürlük Desteği
    • FPS Limiti Ayarı (En Fazla 250 FPS Limit)
    • FOV Ayarı
    • Klavye/Fare Tuş Takımı Düzeltme
    • Kontrolcü Desteği
    • G-Sync Monitör Desteği
    • Ultra-Geniş Monitör Desteği
    • Yüksek-Çözünürlüklü Fare Desteği
    • Detaylı Grafik Ayarları





    Call of Duty: WWII Açık Betasının Tam İçeriği

    Eğer Call of Duty WW2 betasını daha önce konsollarda oynadıysanız, PC açık betasına hiç yabancılık çekmeyeceksiniz çünkü iki platformun da içeriği aynı olacak. PC oyuncuları bu beta sürecinde Pointe du Hoc, Ardennes Forest, Gibraltar ve Aachen haritalarında oynayabilecek. War modunda ise sadece tek bir bölüm olacak, o da Operation Breakout. Oyun modları ise Team Deathmatch, Domination, Hardpoint ve Kill Confirmed olacak. Bu modlarda, oyundaki tüm karakter sınıflarını kullanabileceksiniz. Bu karakter sınıfları ise Infantry, Expeditionary, Airborne, Armored ve Mountainolacak. Son olarak, herkes 1. seviyeden oyuna başlayacak ve seviye sınırı 35 olacak.
    Eğer Call of Duty WW2 için düzenlenen bu açık betaya katılırsanız veya konsollardaki özel kapalı betaya katıldıysanız, oyun resmi çıkışını yaptığı zaman Beta Combat Pack ögesine kavuşabileceksiniz. Bu paketin içerisinde karakterinizi ve hesabınızı özelleştirebilmeniz için bazı küçük ögeler bulunuyor.
    AlıntıAlıntı

  6. #46
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey



    Activision'un merakla beklenen oyunu Call of Duty WWII, dün akşam resmi olarak açık betaya başladı. Şu anda oyunun Steam sayfasından açık betayı denemeye başlayabilirsiniz.

    Call of Duty: WWII’nin multiplayer betası için gün geldi çattı. Normalde günün ilerleyen saatlerinde açık betaya çıkmasını beklediğimiz oyun, ilginç bir şekilde bir gece önceden açık betaya çıktı.
    Dün akşam açık beta için kapılarını açan Sledgehammer, bunu resmi Twitter hesabından duyurdu.

    PC kullanıcılarına özel olacak betada kullanıcılar, oyunun multiplayer desteğini deneyecekler.
    En iyi PC deneyimi yaşanması için çok uğraştıklarını belirten Sledgehammer, oyunu bir gün önceden yayınlayarak hayranlarına güzel bir sürpriz hazırladı.
    ”Teknik bir sorunla karşı karşıya kalırsanız lütfen Activision’daki müşteri destek ekibiyle görüşün” diyen firma, bu oyunla birlikte takipçileriyle barışmayı planlıyor.



    Son yıllarda sürekli geleceğe doğru giden Call of Duty oyunlarından dolayı kullanıcılardan büyük tepkiler çeken
    Activision, en iyi yaptığı temaya geri ek oyuncuları yeniden 2. Dünya Savaşı’na götürecek.
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] sayfasında şu anda aktif olan açık betaya girip hızlıca oyunu indirebilir ve oyunun çevrimiçi modunu test edebilirsiniz.
    Tüm haftasonu boyunca erişilebilir olacak Call of Duty: WWII, 3 Kasım’da PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.
    AlıntıAlıntı

  7. #47
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII için yeni TV reklamı yayımlandı

    Oldukça etkileyici bir reklam olmuş.



    3 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan Call of Duty: WWII, bu hazırlığını yeni televizyon reklamları ile yapıyor. Öyle ki, Activision ve Sony, Call of Duty WW2 için yepyeni bir TV reklamını yayımladı bile. Tabii tahmin edersiniz ki bu reklamlar, ülkemizin kanallarında dönmüyor. Bu yüzden, bahsettiğimiz bu reklama haberimizin en altından göz atmanızı önereceğiz. Zaten çok uzun bir şey değil, sadece 30 saniye.



    Yeni oyun nesli için baştan tasarlanan bu oyunda, popüler Call of Duty serisinin çıkış noktası olan 20. yüzyılın en büyük savaşına ve bu savaşın etkileyici arka planına geri dönün. Zorbalığa yenik düşmesine ramak kalan dünyada özgürlüğü korumak için mücadele eden sıradan bir asker olarak Avrupa’nın engin savaş sahnesinde heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Çevrim içi ortamda arkadaşlarınızla birlik olun ve hikaye odaklı, işbirliğine dayalı bağımsız mücadele modunu oynayın. Göz alıcı ve sinematik görsellerle bezeli Call of Duty WW2 oyununun ana modu sizi modern tarihin en önemli çatışmalarını yaşamaya davet ederken, etkileyici çevrim içi çok oyunculu mod en unutulmaz savaş alanlarında yaşanan çarpışmaları anbean yaşamanıza fırsat sunuyor.
    AlıntıAlıntı

  8. #48
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: WWII içerisindeki yeni Londra haritasını gördünüz mü?

    Ayrıca, Michael Condrey’in söylemek istediği şeyler de var.



    Bazı kullanıcılar, Call of Duty WW2‘nin beta dosyalarını kurcalamış olsa gerek ki, internete bayağı bir zombi modu hakkında bilgi sızdırılmış. O kadar fazla bilgi sızdırıldı ki, Sledgehammer Games ekibinin en önemli isimlerinden biri olan Michael Condrey, açıklama yapma gereksinimi hissetti. Sızdırılan bilgilere değinmek gerekirse eğer, zombi silahları, platformlara özel özellikler gibi birçok içerikten bahsetmemiz gerekebilir. Call of Duty: WWII içerisinde bulunan bunca içeriğin sızdırılmış olması, açıkçası bayağı sürprizi kaçıran bir durum olduğu için, çok derine inmeyeceğiz.


    Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 1280x720px.


    Call of Duty WW2 geliştiricilerinin söylemek istedikleri şeyler var.

    Michael Condrey, “Call of Duty WW2, yaklaşık 3 yıldır geliştiriliyordu ve artık çıkış için 1 aydan daha da kısa bir süre kaldı. Hayranların, oyunu 3 Kasım 2017 tarihinde tecrübe etmesini dört gözle bekliyoruz. Beta aşamaları ile, bazı insanların, başka insanlar için oyunun sürprizini kaçırma riskini de göze alıyoruz. Çoklu oyuncu ve zombi modları ile ilgili bazı şeyler sızdırıldı. Oyunu geliştirmiş olan herkes için, bu bir hayal kırıklığı. Fakat, içimiz dışımız bir olduğu için, bu konuya da açıklık getirmek istiyoruz. Sızdırılan bilgilerin bir kısmı yanlış, eski veya değiştirilmesi tartışılan bilgiler. Diğerlerini de, sürpriz kaçıran bilgiler olarak kabul ediyoruz. Sızıntı planlarımız hiç olmadı, ama hayranlar için, öğrenmek için sabırsızlandıkları haberleri okumamanın da çok zor olduğunu anlıyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.
    Ayrıca, “Oyun ile gurur duyuyor ve topluluk ile birlikte oynamak için sabırsızlanıyoruz. Bu sebeple, lütfen biraz sabredin, çünkü 3 Kasım 2017 neredeyse geldi bile. Bu arada, çoklu oyuncu modu için bulunan Londra haritasının ilk bakışını görebilirsiniz.” diyerek, haberimizde bulunan görselleri de, biz meraklı oyuncuların huzuruna sundu.
    AlıntıAlıntı

  9. #49
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: Infinite Warfare içerisinde Cadılar Bayramı etkinliği başladı

    Herkes için ücretsiz Carnage haritası ve daha birçok hediyeyle dolu topluluk etkinliğiyle Cadılar Bayramı ruhuna kavuşun.



    Call of Duty: Infinite Warfare oyuncuları, yeni Cadılar Bayramı temalı eşyalar alabilecekleri, XP arttıran etkinliklere katılabilecekleri, yeni zombi modunu oynayabilecekleri ve yalnızca etkinlik boyunca kazanabilecekleri özel ücretsiz eşyaların olduğu “Willard Wyler’ın Cadılar Bayramı Çığlığı” adlı kutlamaya katılabilecek. Willard Wyler’ın Cadılar Bayramı Çığlığı aksi belirtilmedikçe, 9 Ekim 2017 tarihinden, 1 Kasım 2017 tarihine kadar aşağıdaki içeriği ve hediyeleri sunmaktadır.





    • Her hafta başında ücretsiz Cadılar Bayramı temalı Supply Drop
    • 30 Ekim 2017 tarihinde son bir hediye ile birlikte her cuma Cadılar Bayramı temalı kozmetik ürünü
    • Cadılar Bayramı temalı kıyafet ve ganimet, yeni zombi temalı Rig kıyafeti
    • 13 Ekim 2017 tarihinde başlayacak olan “Boss Battle” modu ile oyuncular her Call of Duty: Infinite Warfare zombi modundan istedikleri final bölüm sonu canavarını seçebilecekler. İlk bölüm Zombies in Spaceland ile başlıyor ve haftada iki kez diğer bölümler ile devam ediyor, The Beast from Beyond ile sona eriyor (Oyuncuların ek paket bölümlerine erişmek için ep paketlerine sahip olması gerekiyor)
    • Gesture Warfare çoklu oyuncu modu 12 Ekim 2017 tarihine kadar açık ve oyunculara karşı takımdakileri küçümseyecekleri mimikler kullanmalarını sağlıyor
    • Retribution ek paketinden sevilen çoklu oyuncu harita Carnage 12 Ekim 2017 ile 1 Kasım 2017 tarihleri arası ücretsiz ve oyunculara çift XP veriyor.


    Halloween Scream boyunca ücretsiz eşyaları alabilmeleri için oyuncular Pazartesi ve Cuma sabahıarası giriş yapmaları ve Quartermaster’ı ziyaret etmeleri gerekmektedir. Her hafta, Supply Drop Pazartesi ve Cuma sabahı arasında (PDT) verilir ve kozmetik ürünler Pazartesi ve Cuma sabahı arasında alınabilir. Saatler değişiklik gösterebilir.
    AlıntıAlıntı

  10. #50
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.889
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.045 Toplam

    Standart Cevap: Call of Duty: WWII hakkında bildiğimiz her şey

    Call of Duty: Black Ops IV göründü

    Activision ve Treyarch, 2018 için Call of Duty: Black Ops IV geliştiriyor.


    Cowen & Company isimli bir analiz şirketi, video oyunu sektöründen birçok şirketin tahmini stok değerlerini düzenli olarak açıklıyor. Geçtiğimiz gün ise sırada Activision Blizzard vardı. Cowen & Company oldukça ilginç bir açıklama yaparak, Activision Blizzard hisselerinin tahmini değerini düşürdü. İşin ilginç kısmı ise şu, Cowen & Company tam 9 yıldır böyle bir şey uygulamamıştı Activision Blizzard cephesine karşı. İşte bu hisselerin değersizleşmesinden ötürü de Activision Blizzard ekibinin muhtemel hareketlerini değerlendirdi analiz şirketi. Bu değerlendirmeler arasında Call of Duty: Black Ops IV, yeni bir Warcraft oyunu ve çok daha fazlası vardı. Dilerseniz bu konuya daha detaylı bir şekilde göz atalım. Bakalım ne demiş Cowen & Company, Call of Duty: Black Ops 4 hakkında?



    Analiz şirketinden gelen açıklamalara göre Overwatch League, Activision Blizzard için bekleneni veremeyecek ve bu yüzden de şirket bilindik serilerine devam etmek istiyor. Bu serilerden bir tanesi de zaten haberimizde bahsettiğimiz Call of Duty: Black Ops IV olacak. Analist şirketinin söylediğine göre 2018 senesinde karşımıza Call of Duty: Black Ops 4 çıkacak ve bu oyun şirketin hisselerinin değerini arttıracak. Ayrıca Blizzard Entertainment cephesinden de bir Warcraft mobil oyunu bekliyor analiz şirketi.
    Analiz şirketinin yapmış olduğu bu yorumlar büyük bir olasılık ile gerçek olabilir. Hatırlayacak olursanız 2018 senesinde bizlere yeni Call of Duty oyununu sunacak olan geliştirici ekip, bir modern askeri teknoloji araştırmaları yapıyordu. Eğer Call of Duty: Black Ops evreninde zaman sürekli olarak ileri gitmeyecekse, Call of Duty: Black Ops IV güzel bir “Prequel” olabilir. Aynı şekilde Blizzard Entertainment cephesinde de 3 aktif proje bulunuyor. Bu projelerden bir tanesi FPS oyunu, bir diğeri MMORTS türünde Warcraft oyunu, sonuncusu ise bir Overwatch oyunu. Tüm bunları şirketin iş olanaklarına bakarak söyleyebiliyoruz. Yani, 2018 içerisinde bir mobil Warcraft oyunu çıkması da oldukça doğal.
    AlıntıAlıntı

 

 
5. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci 123456789 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10.08.2017, 14:55
  2. Call of Duty Black Ops Zombies v1.0.3 Android
    Von androtr im Forum Android Oyunlar - Games
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24.09.2012, 06:33

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.346.402.25611 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (289453)