Apple dün akşam saatlerinde, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]güncellemesini tüm uyumlu iPhone, iPad ve iPod touch aygıtları için yayınladıktan hemen sonra resmi iOS 10.3.3 sürüm notlarını ve değişikliklerini paylaştı.
iOS 10.3.3 sürüm notlarına bakarak görebildiğimiz ilk şey performans tarafında iyileştirmelerin yapıldığı ve güvenlik yükseltmelerinin yapıldığı oldu. Bunun dışında bazı küçük değişikliklerde yapıldığını söyleyebiliriz.
iOS 10.3.3’ün final sürümünü uyumlu bir iPhone, iPad veya iPod touch’a sahip olan herkes, kablosuz olarak OTA yolu ile cihazına indirebilir ve yükleyebilir. Elbetteki her güncellemede olduğu gibi bu güncelleme için de iTunes yedeklemesinin yapılmasının ve güncellemeyi iTunes üzerinden yapmanızı tavsiye ederiz.
Apple, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]‘yi yayınlamasından hemen sonra geliştiriciler için [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]nı yayınlamış ve kullanıcılarını şaşırtmıştı. Çünkü iOS 10.3.2 ile sorunların giderildiğini düşünen kullanıcılar bu yeni sürüm ile aslında tam olarak sorunların giderilmediğini anlamışlardı. Bu nedenle hali hazırda iOS 10.3.2 veya daha alt bir iOS 10 sürümünü cihazınızda çalıştırıyorsanız, iOS 10.3.3 güncellemesini muhakkak cihazınıza yüklemenizi tavsiye ediyoruz.
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
iPad Pro kullanıcıları için ise iOS 10.3.3 daha büyük değişiklikler sunuyor. Çünkü iPad Pro için iOS 10.3.3 sadece performans iyileştirmeleri, hata düzeltmeleri ve güvenlik yükseltmeleri değil üç yeni duvar kağıdını sunuyor ve bu duvar kağıtları iPad Pro ile gerçekten bütünleşiyor.
Apple’ın paylaştığı iOS 10.3.3 sürüm notu ise şu şekilde;
iOS 10.3.3, hata düzeltmelerini içerir ve iPhone’unuzun veya iPad’inizin güvenliğini iyileştirir.
iOS 10.3.3 güvenlik değişikliklerinin tam listesi ise şu şekilde ([Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]);