turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


7. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci ... 345678910 SonuncuSonuncu
95 sonuçtan 61 ile 70 arası
  1. #61
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, 30 milyon oyuncuya sahip

    Tabii bu rakamlar hem PC, hem de Xbox One platformundan geliyor.



    Geçtiğimiz gün PC üzerinde erken erişim sürecinden çıkan fakat [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] hala erken erişim sürecinde olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, yapılan son açıklamalara göre iki platform üzerinde toplam 30 milyon oyuncuya sahip. SteamSpy verilerine bakacak olursak, oyunun Steam sürümünde 26 milyon oyuncu bulunuyor. Bu da demek oluyor ki PUBG olarak da kısaltılan bu oyunu Xbox One üzerinde 4 milyon oyuncu oynuyor. Oyunun Xbox One sürümü hakkında da oyun çıkış yaptıktan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] 1 milyon oyuncuya ulaşmıştı.

    PUBG Corp. şirketinin CEO koltuğunda oturan CH Kim, “Beklediğimiz gün geldi. Bundan 9 ay önce oyunumuzun Erken Erişim sürecinin başlamasını kutluyorduk. Şimdi ise kutlama yapmamız için daha farklı bir sebep var. Oldukça başarılı bir Erken Erişim süreci ardından oyunumuzun PC sürümünü bu süreçten çıkartıyoruz, 1.0 sürümüne geçiriyoruz. PlayerUnknown’s Battlegrounds isimli oyunumuzun macerasının ikinci kısmına geçmekten gurur duruyoruz. Yeni maceramız, oyunumuzun geliştirilme aşamasının sadece başlangıcı olacak.” dedi bu konuda.
    CH Kim, “2017, PUBG için kusursuz bir yıldı. PC ve Xbox One platformları ile toplam 30 milyondan fazla oyuncuya sahibiz. Böyle güzel bir başarıyı topluluğumuz sayesinde görebildik. 2018 yılında da oyunumuzu yeni içerikler ve hata düzeltmeleri ile desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca 2018 senesinin ilk çeyreğinde de oyunculara yeni bir ganimet kutusu sunacağız. Daha fazla detay için oyunumuzu takip etmeye devam edebilirsiniz.” diyerek de satış rakamlarını oyunculara sundu.
    AlıntıAlıntı

  2. #62
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisinde hile yapan oyuncuların neredeyse tamamı Çin’den geliyor

    Çin Bey, ne yapıyorsunuz?


    PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunu erken erişim sürecinden çıkınca tüm problemleri sihirli bir şekilde [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] mi zannetmiştiniz? Ne yazık ki yanıldınız çünkü oyunun hile sorunu tam gaz devam ediyor. PUBG geliştiricileri ve oyuna anti hile desteği veren ekip, hileciler ile savaşmaya devam ederken oyunun da yapımcısı Kotaku ekibine oldukça ilginç bir istatistik verdi. Aslında bu istatistiği hepimiz biliyorduk ama resmi bir ağızdan duymak daha iyi oldu. [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]oyununun yapımcısına göre oyun içerisinde hile yapan oyuncuların %99 kadarı Çin’den geliyor.

    Peki, bu durumu nasıl açıklarsınız? Sonuçta sadece Çin’de değil, genel olarak tüm dünya üzerinde hile marketi oldukça popüler. Oyunun yapımcısının düşüncesine göre tüm hilecilerin Çin’den gelmesinin sebebi, öncelikle oyunlarının orada [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] olması, ayrıca hile yapmanın Çin’de oldukça kabul edilebilir bir şey olması ve tabii ki son olarak da nüfus olarak Çin’in oldukça fazla olması. Bu üç değer yan yana gelince de işte karşımıza bu sonuç çıkıyor.
    Peki, PUBG oyununun yapımcısı bu konuda ne yapacak dersiniz? Düşündüğümüz zaman komple Çin’i bu oyundan engellemek mantıklı gibi görünüyor ama yapımcı bu düşünceye kesinlikle karşı. Evet, oyunda hile yapan oyuncuların neredeyse hepsi Çinli ama bu demek değil ki, oyunu oynayan tüm [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] hile yapıyor. Yapımcı, bu şekilde bir ayrım yapmayacağını, bu yüzden de böyle bir engel düşünmediklerini belirtti.
    AlıntıAlıntı

  3. #63
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, PC platformunda yeni rekorlar kırmaya devam ediyor

    Oyunun anlık oyuncu sayısı sürekli yükseliyor arkadaş. Bu ne böyle?



    Şu an Steam üzerinde PC oyuncuları için tam çıkışını gerçekleştirmiş olan, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] de erken erişime açılmış olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, PC platformunda yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Henüz PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmemiş olan PUBG, Steam üzerinde 3 milyon anlık oyuncuya ulaşarak, daha önce 2 milyon ile kendi kırdığı rekoru tazelemiş oldu. Açıkçası biz bu 3 milyonluk anlık oyuncu rakamını, oyunun erken erişimden çıktığı gün bekliyorduk fakat anlaşılan o ki, oyunun erken erişimden çıkması, oyuncular için pek bir şey ifade etmedi. Çünkü o gün, oyunun anlık oyuncu sayısında [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] görülmedi. Rekor, şimdi geldi.

    Tüm bunların haricinde, PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisindeki hileci sayısı da her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Fakat aynı zamanda da oyunun hile koruma programı, hileci oyunları oyundan engellemeye devam ediyor. Bu programın geliştiricilerinden gelen son açıklamaya göre program, 28 Aralık 2017 tarihi itibari ile 1 buçuk milyon oyuncuyu oyundan uzaklaştırdı. Oyundan uzaklaştırılan bu kadar oyuncuya rağmen, hileci sayısı ne yazık ki PUBG üzerinde oldukça fazla ve oyuncular bu durumdan şikayetçi. Üstüne üstlük, direkt olarak oyunun yapımcısından gelen açıklamaya göre, PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisinde hile yapanların %99 kadarı Çinli idi. Bunu sizlere daha önce belirtmiştik.
    AlıntıAlıntı

  4. #64
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    LawBreakers oyununun başarısızlığı yüzünden PlayerUnknown’s Battlegrounds suçlanıyor

    Acaba ne alaka?



    2017 senesinin en büyük hayal kırıklıklarından bir tanesi olan LawBreakers, ne yazık ki çok fazla oyuncu tarafından oynanmadı. Oyunun yapımcısı, oyununu canlandırmak için çok çalışsa da, başaramadı. Sonucunda ise LawBreakers yapıtının dağıtımcı ekibi olan Nexon, oyundan tamamen ümidini kesti. [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] yapılan açıklamalara göre LawBreakers artık maddi olarak hiçbir şekilde desteklenmeyecek. Bunun sebebi ise oyunun, dağıtımcı şirkete para kaybettirmesi ve bekleneni verememesi. Peki, tüm bunlar kimin suçu? Oyun geliştiricilerinin suçu mu? Dağıtımcı ekip reklamları mı yapamadı? Yoksa oyun mu kötüydü? Nexon tarafından gelen açıklamalara göre suçlu, PUBG olarak da kısaltılan PlayerUnknown’s Battlegrounds.

    Nexon bu konuda, “Kuzey Amerika sınırları içerisindeki üçüncü çeyrek raporları gerçekten beklentilerin altında idi. Oyunumuz, çekirdek oyuncular için geliştirilmiş bir video oyunu idi. Oyunun çıkışı için gerçekten büyük beklentilerimiz vardı ama ne yazık ki bu çıkışın zamanlaması pek başarılı olmadı. Aynı zamanda, şu an PC üzerinde çok büyük bir başarı yakalamış olan PlayerUnknown’s Battlegrounds isimli oyun da çıkışını gerçekleştirdi. PUBG isimli oyun ile aynı anda LawBreakersoyununun piyasaya sürülmesi, marketi gerçekten çok zorlu bir hale getirdi. Sonucunda da bizim oyunumuz başarısız oldu.” dedi.
    Tabii ki PlayerUnknown’s Battlegrounds, FPS oyunlarının marketini biraz zorlamış olabilir fakat bizler PUBG isimli bu oyunun, LawBreakers oyununun başarısızlığı ile alakalı olduğunu düşünmüyoruz. Oyun, ne yazık ki kendi yapımcısı yüzünden bu halde. Keşke dağıtımcı ekip de, başka yapımlara suç atmak yerine, daha profesyonel bir şekilde davranabilseydi.
    AlıntıAlıntı

  5. #65
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Paladins: Battlegrounds modunun ne zaman teste açılacağı belli oldu

    Çok beklemek zorunda değiliz.



    Geçtiğimiz günlerde Paladins için duyurulan Battle Royale modu Paladins: Battlegrounds için bugün bir tarih [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Fakat verilen bu tarih, modun tam çıkış tarihi değil, test sürecinin başlangıcı idi. Hi-Rez Expo 2018 sırasında oyunun geliştirici ekibinden gelen açıklamaya göre bu Battle Royale modu, en geç Mart 2018’den önce oyunculara, test aşamasında sunulmuş olacak. Tabii bu test sürecinin tam olarak ne kadar süreceği, modun [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ne zaman gerçekleşeceği gibi bilgiler henüz bilinmiyor. Buna karşılık, oyunun bumodunun test sürecine birkaç insanın katılabileceğini söyleyebiliriz.

    Paladins: Battlegrounds hakkında da daha önce, “DualShockers ekibi ile Hi-Rez Studios arasında gerçekleştirilen kısa bir muhabbet ile birlikte [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], aslında bu yeni modun ismi basit bir şekilde Paladins: Battle Royale olacaktı. En azından geliştirici ekip, modun geliştirilme sürecinde bu ismi uygun görmüştü. Fakat bu oyun modunda adeta bir savaş alanı yaratıldığı için ekip, Battlegrounds demeyi uygun gördü. O kelimenin Türkçe karşılığı zaten savaş alanı demek. Bu mevzunun daha önemli bir kısmı ise, ekipten gelen açıklamaya göre Battlegrounds genel bir isim olduğu için, hiçbir şekilde bu isim hakkına sahip olunamıyor. Fakat Battle Royale bu konuda bir sorun çıkartabiliyor.” demiştik.
    AlıntıAlıntı

  6. #66
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, şimdi de Xbox One üzerinde rekorlar kırıyor

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, rekorlara koşmaya doyamıyor.



    Bugüne kadar Steam üzerinde defalarca rekorlar kırdığına şahitlik etmiş olduğumuz bir oyun, bu seferki [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] konuğu. PUBG olarak da bilinen, PlayerUnknown’s Battlegrounds‘dan bahsediyoruz tabii ki. Steam isimli dijital oyun kütüphanesi üzerinde anlık ve toplam kullanıcı konusunda rekorlar üstüne rekorlar kırmayı başaran oyun, şimdi de Microsoft‘un Xbox One isimli konsolu üzerinde rekorlara koşuyor. Açıkçasını soracak olursanız, konsol üzerindeki rakamlar da bir hayli dudak uçuklatıcı görünüyor.

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox Game Preview programı kapsamında Xbox One için çıkışını gerçekleştirdiğinden bu yana, Xbox topluluğu oyuna bayağı bir ilgi göstermişti. PUBG oynayan her Xbox One oyuncusu, oyunun konsol sürümünde daha da iyileşmesinin bir parçası oldu. Konsolun kendi resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan habere göre de, konsol üzerindeki PUBG topluluğu, 2017 yılının sonlarında büyük rakamlara fırlamıştı bile.
    Microsoft‘un kendi resmi konsol sitesi üzerinden paylaşılan habere göre, 2017 yılının sonundayken, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncu sayısı 3 milyonu geçmişti bile. PC platformunda ise, zaten3.138.533 günlük oyuncu sayılarına ulaşıyor, günlük oyuncu konusunda. Eğer, 3 milyon ve üzerine çıkan kullanıcılardan biriyseniz, sizler için bir haberimiz daha bulunuyor demektir. İstanbul saati ile 16 Ocak 2018 tarihinde, sabah 5‘te gelecek olan eklenti ile, konsolun kontrolcüsü, envanter yönetimi ve çok daha fazla konu hakkında ipuçları verilecek. Oyun hakkında ipuçları ve bilgilere ulaşmak için, konsolun Mixer uygulamasından Tips and Tricks sekmesini kullanabilirsiniz.


    AlıntıAlıntı

  7. #67
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisinde hile yapan 120 Çinli oyuncu tutuklandı

    Çin polisi ile Tencent birlikte çalışarak, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunundan hilecileri yok etmeye çalışıyor.



    Başka bir gün, başka bir PlayerUnknown’s Battlegrounds haberi. Ne kadar şaşırtıcı, değil mi? Bu sefer sizlere sunacağımız PUBG haberi aslında [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] cinsten. Çünkü Tencent ve Çin’den gelen yeni haberlere göre PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisinde hile yapan 120 Çinli oyuncu tutuklandı. Tencent, henüz Çin bölgesinde, PUBG oyununun Çin sürümünü piyasaya sürmedi. Bu yüzden Çinli oyuncular, dünyanın üzerindeki [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] birlikte oynuyor. Fakat oyunu oynayan oyuncular ne yazık ki hile yapıyor. Öyle ki, daha önceden paylaşılan istatistiklere göre PUBG içerisinde [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] %99 kadarı Çin’den geliyordu. Belki de Tencent tarafından atılmış olan bu adım, hilecileri korkutacaktır.

    PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisinde ciddi bir hile problemi bulunuyor. Öyle ki, oyundaki hileciler, artık diğer oyuncuların gözüne soka soka hile yapıyor ve bu hile ile sıralamalara giren oyuncular da, sıralamalar aracılığı ile hilenin reklamını yapıyor. Eğer oyunun sıralamalarında QQ ile başlayan isimler görürseniz, o kullanıcılar hileci demektir. Çünkü o hesaplar, hileleri pazarlayan insanlara ait ve kullanıcı adı da aslında bir QQ hesabı numarası. QQ ise Çin’de kullanılan bir mesajlaşma uygulaması. Hatta bu QQ isimli uygulama da Tencent tarafından hayatımıza sokuldu.
    Çin içerisinde hilelerin fiyatları da 100 Yuan, veya 15 Dolar, civarında dolaşıyor. Yani bu hilelere ulaşmak çok da zor değil. Bu yüzden Tencent tarafından atılmış olan bu adım, hilecileri tutuklama gerçekten işe yarayabilir. Özellikle de bu durum Çin basınında büyük bir yer kaplarsa.
    AlıntıAlıntı

  8. #68
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun resmi mobil sürümü için video yayımlandı

    Battle Royale şimdi de PlayerUnknown’s Battlegrounds ile akıllı telefonlarımıza geliyor.



    Halihazırda PC ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirmiş olan, SEO sebeplerinden ötürü PUBG olarak da kısaltmayı sevdiğimiz PlayerUnknown’s Battlegrounds, şimdi de mobil platformlara geliyor. Hem de resmi olarak. Zaten Android ve iOS platformlarında bugüne kadar [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]sürekli görüyorduk. Şimdi de oyun, Tencent tarafından, resmi olarak mobil platformlara geliyor. Fakat işin içinde Tencent olunca anlamışsınızdır, bu oyun sadece Çinli oyunculara sunulacak. İşte bahsettiğimiz bu resmi mobil oyunu için de yepyeni bir video yayımlandı. Bahsettiğimiz bu video, oyunun resmi sitesinden geldi. Videoyu haberimize ekleyemediğimiz için, sizin [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]siteyi ziyaret etmeniz gerekecek.

    Çince bilmiyoruz ama Google Translate kullanmasını biliyoruz. Google Translate Beyin çevirisine göre oyun henüz çıkmadan, Tencent ve diğer dağıtımcı tarafından bir etkinlik başlatılmış durumda. Bu etkinlik dahilinde, anladığımız kadarıyla oyuna erken kayıt yapan oyuncu sayısı ile bir etkinlikdönüyor. Oyuna ne kadar çok oyuncu erken kayıt yaparsa, oyun çıktığı zaman erken kayıt yapan oyunculara o kadar güzel ödül veriliyor. Mesela bolca ganimet kutusu ve kozmetik kıyafetler bu ödüllerin arasında.
    Tabii tek etkinlik bu değil, ayrıca eğer bir oyuncu, oyuna arkadaşını getirirse de ödüllere boğuluyor. Mesela 3 arkadaşı oyuna getirirseniz, ganimet kutusu kazanıyorsunuz. Eğer 15 arkadaş getirmeyi başarabilirseniz, özel bir isim çerçeveniz bile olacak. Görülen o ki, oyunun mobil sürümünde, kullanıcı etkileşimini arttıracak etkinlikler bulunacak. Klasik mobil oyunu mantığı, farklı bir şeyi de beklemezdik. Son olarak söyleyelim, bu oyunun global olarak çıkış yapıp, yapmayacağı bilinmiyor. Yani, PUBG oyununun bu resmi mobil sürümü, sadece Çinli oyunculara özel kalabilir. Batıdaki oyuncular, PC üzerinde PlayerUnknown’s Battlegrounds oynamaya devam edecektir.
    AlıntıAlıntı

  9. #69
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Cyberpunk 2077 müzikleri, oyunun evreni gibi benzersiz olacak

    60 yıl sonrasının müziklerini şimdiden dinlemeye hazır mısınız?


    Bazen firmalar öyle bir oyun yapar ki, gelecekte atacakları her adım merak konusu olur. Haberimizin odağında, oyun geliştiricisi CD Projekt Red ve merakla beklenen yapımı Cyberpunk 2077 bulunuyor. Geliştirdikleri The Witcher 3: Wild Hunt oyunu ile sayısız ödül kazanan ve büyük takdir [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]firmanın yeni oyunu Cyberpunk 2077 için farklı bir kategoriden yeni [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] var. Yine en iyisini, en faklı olanı, oyunculara sunmanın peşinde CD Projekt Red.

    Şimdiye kadar gelen haberlerde Cyberpunk 2077 için gelecekte geçen bir bilim kurgu ve rol yapma oyunu olacağı dışında bir detay verilmedi. Oyunun, oynanabilir bir sürümünün, E3 2018 fuarında [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] tahmin ediliyor sadece. Tüm bu belirsizliğe rağmen, bazı detaylar da heyecanlanmamıziçin yeterli oluyor. Oynanışla ilgili değil ama oyunda kullanılacak müziklere dair ilginç bilgiler ortaya çıkmış durumda.
    Guns N’Roses ve Primus müzik gruplarında çalmış baterist Brian Mantia, IMDb profilindeki verilere göre Cyberpunk 2077 için çalışıyor. Ortaya çıkan bilgi sonrası, oyun hakkında detaylı açıklamalarda bulunmaktan kaçınan Brian Mantia, yine de tam manasıyla sessiz kalmadı. Kendisiyle gerçekleştirilen bir röportajın konu edildiği içerikte, Cyberpunk 2077 için çalıştığını doğrulayan baterist, oyundaki müziklerin bambaşka olacağı konusuna değindi.
    Brian Mantia’nin ifadelerine göre CD Projekt Red, daha önce hiç duyulmamış müziklerin peşinde. Hiç duyulmamış müzikleri aramanın mantığıysa, 2077 senesinde çalınacak müziklerin oluşturulması. Baterist, projenin zorluğundan bahsederken, günümüzden yaklaşık 60 yıl sonra çalınacak müzikler üzerine çalışmalarının, gerçekten ilginç bir deneyim olduğunu da irdelemekten geri kalmıyor.
    Günümüzden yaklaşık 60 yıl sonrasının müziklerinin üzerinde uğraşılması, Brian Mantia ile birlikte, oyunu bekleyen hemen herkesi de tahminimizce heyecanlandıracaktır. Oyunun müziklerini önemsemeyen kişilerin bile, dikkatini çekecektir detaylar. CD Projekt Red, ciddiyetinden ödün vermeden, tam da beklediğimiz gibi, Cyberpunk 2077 yapımını sürdürüyor. The Witcher 3: Wild Huntoyununu oynamış olan oyuncular, zaten stüdyonun geliştirdikleri oyunlarda, en küçük detayları bile incelikle işlediğini biliyorlardır. Oyunla ilgili gelecek her haberi, merakla beklemeyi sürdürüyor olacağız.
    AlıntıAlıntı

  10. #70
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.666
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.020 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds hilecileri, çığır açmaya devam ediyor

    Üşenmeden, her gün kendilerini geliştiriyor adamlar.



    PlayerUnknown’s Battlegrounds veya kısa adıyla PUBG oyununun, hilecilerle başının ne sıklıkla ağrıdığı bilinen bir konu. Neredeyse gün aşırı çıkan PlayerUnknown’s Battlegrounds hilecilerine dair haberler muhakkak ilginizi çekiyordur ama hileci deyip geçmeyelim. Öyle ki bazı hileciler artık kendilerini aşmaya başladılar. Oyuncuya bazı avantaj sağlayan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] alışmıştık ama bu kez bir hayli büyük bir yardım var haberimizde. Yapılan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] bir Reddit kullanıcısı tarafından görüntülere kaydedildiğini de ekleyelim.

    Olayın gelişimini kısaca anlatalım. Bir Reddit kullanıcısı, hilecilerin birisiyle, bahtsız bir karşılaşma yaşadı. Oyun esnasında ölmek üzere olan takım arkadaşını, hem rakipten kurtaran hem de aniden iyileştiren bir hileciyi yakaladı. Daha öncesinde PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununda, oyuncuların hızlandığı, rakiplerini yavaşlattıkları, silah güçlerindeki değişimlerin yapılması gibi hilelere rastlanmıştı ama böylesine ilk kez görülüyordu. PUBG hilecisinin gerçekleştirdiği [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]yardım ise ağızları açık bıraktı. Yakaladığı olayın videosunu kaydeden ve paylaşan Reddit kullanıcısına teşekkür edenler mi, yoksa kızanlar mı fazladır, orasını bilemiyoruz çünkü PUBG oyunundaki hilecilerin sayısı, hiç de azımsanacak miktarda değil.
    Hilecilerle başları dertte olan PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi PUBG Corp, yaptığı açıklamayla, oyun içi hilelerle mücadele etmekteki önceliğini ifade etmişti. Oyunun geliştiricilerinin ürettiği yeni koruma sistemleriyle, oyuna etki eden, 1,5 milyonun üzerinde yasaklanmış hareketin yapıldığı tespit edilebiliyor. PUBG için ne derece başarılı sonuçlar doğuracak bilinmiyor tabii.
    AlıntıAlıntı

 

 
7. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci ... 345678910 SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi: Hangi mermiler, hangi silahlar için?
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 3.08.2017, 16:27
  2. PlayerUnknown’s Battlegrounds, geliştiricisine 100 milyon dolar kazandırdı
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.06.2017, 13:26
  3. PlayerUnknown’s Battlegrounds için ilk büyük güncelleme detaylandırıldı
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 20.04.2017, 14:49
  4. PlayStation Türkiye, oyun fuarı GIST’te oyun severlerle buluşuyor
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23.01.2017, 12:46
  5. Windows 10'a Maksimum Oyun Performansı Sağlayacak Yeni Oyun Modu Geliyor!
    Von usta_399 im Forum Windows 98, NT, XP, Vista, Win7, Win8, Win10
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29.12.2016, 12:17

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.717.016.994.91632 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (253238)