Flippy Knife Apk indir
Android platformuna geçiş yapmış olan Flippy Knife oyunu fizik tabanlı oyunları sevenler için son derece idealdir. Farklı mekanlarda bıçak atışlarının yapılabileceği bu oyun sırasında adeta bir bıçak ustası haline gelebilirsiniz. Eğlenceli ve farklı olan bu oyunu oynayabilmek için kullanmış olduğunuz arama motoruna flippy knife apk indir yazarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Gerçekçi olması ve fiziğe dayalı olarak oynanabilen bir oyun olması oyun severlerin beğenisini kazanması konusunda yeterli olmaktadır. Bölüm içeriklerine göre görevleri tamamlamak için bıçaklar ile hedefi vurmanız gerekmektedir. Bu mükemmel oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilmek için istediğiniz bıçakları kullanabilirsiniz. Binlerce eğlenceli android oyunları arasında en çok tercih edilen ve en çok beğenilen oyun olma özelliğine sahip olan Flippy Knife oyunu ücretsiz olarak indirilebildiği için oyun severlerin yüzünü daha çok güldürmektedir.

Ses kalitesinin oldukça iyi olması ve grafiklerin 2D olarak tasarlanması da oyunun ilgi çekici özellikleri arasında yer almaktadır. Çift parmak ile kontrollerin sağlanması sayesinde oyunu oynamak çok kolay olmaktadır. Aksiyon oyunları arasında en eğlenceli olanı arıyorsanız eğer Flippy Knife oyunu tam size bir oyundur.


Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: Cihaza Göre Değişir
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız][Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

DOSYALAR

 [23,68 Mb]
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]