Pluto.tv addon'u Kodi 17.4 Krypton'a nasıl kurabilirim? " Kodi'de Ücretsiz TV izleyin! Pluto TV'nin 100'den fazla haber kanalı, spor ve Internet'in en iyi kanallarını Kodi cihazınızdan tamamen boşaltın. " Resmi Kodi web sitesinde Pluto TV addon'u bu şekilde anlatılıyor. Gerçekten de, bu özel eklenti, canlı TV kanallarını ve filmleri meşru bir şekilde çevrimiçi izlemek konusunda en iyilerden biri. Aşağıdaki öğreticide PC, Mac, Android, FireStick veya Amazon Fire TV kullanarak Pluto TV'nin Kodi 17 Krypton'a nasıl kurulacağını göstereceğim.




Plüton TV Nasıl Kurulur Kodi 17 Krypton Addon

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]




PLUTO TV'YI KODI 17.4 KRYPTON'A NASIL MONTE EDINIRSINIZ?

Pluto.TV Kodi eklentisinin nasıl kurulacağına dair ayrıntılara geçmeden önce Pluto TV'nin mevcut ikamet ettiğiniz ülkeye göre farklı içerik sunduğunu lütfen unutmayın. ABD dışında yaşamak isterseniz, VPN kullanmadığınız sürece Pluto'daki Sky News, Plüton Filmleri, CBSN, Hava Durumu Şebekesi veya Bloomber gibi tüm kanallara erişemezsiniz. Pluto TV eklentisi resmi Kodi deposunda bulunabilir.

İşte bunu nasıl ayarlayabileceğiniz.



  1. Kodi uygulamanızı başlatın ve başlıkları 'Eklentiler' bölümüne getirin.
  2. Video Eklentileri'ni tıklayın ve sol üst köşedeki Paket Yükleyici Simgesini seçin .
  3. Buradan, 'Depodan Yükle' -> Kodi Eklenti Deposu'na tıklayın.
  4. Plüton TV'ye tıklayın -> Yükle.
  5. Pluto TV Addon Enabled bildirimini görene kadar bekleyin.
  6. Şimdi Kodi ana ekranına geri dönün ve soldaki sütundan 'Eklentiler' sekmesini seçin.
  7. Video Eklentileri üzerine tıklayın.
  8. Pluto TV de dahil olmak üzere yüklediğiniz tüm video eklentileri burada görünecektir.



PLUTO TV ADDON'U ABD DIŞINDAN NASIL ENGELLEYEBILIRIM?

Amerika Birleşik Devletleri dışındaki Pluto TV eklentisini kullanabilirsiniz, ancak canlı TV kanalı seçimi oldukça zayıftır. Bununla birlikte, çevrimiçi konumunuzu coğrafi olarak sızdırmak ve coğrafi olarak kilitlenen Kodi eklentilerini, dünyanın her yerinde Amerikan Pluto TV'yi de içeren blokajlamayı engellemek için VPN kullanabilirsiniz. İşte Kodi ile VPN kullanarak elde edebileceğiniz bazı özellikler.


  • Coğrafi kısıtlı Kodi Eklentilerinin Engelini Kaldırma: Yalnızca belirli bölgelerde kullanabileceğiniz bir sürü Kodi eklentisi var. VPN ile nerede olursanız olun istediğiniz addonu akışlayabilirsiniz.
  • ISP Engellemesini atlayın: Web sitelerine göz atıyorsanız, ancak çevrimiçi videoları izlerken aniden düşerse İnternet hızınızın iyi olduğunu fark ettiniz mi? Durum buysa, ISS'niz muhtemelen İnternet hızınızı azaltıyor. VPN'yi kullanmak temelde bunun olmasını önlemenize izin verir.
  • Ultimate Privacy: Çevrimiçi faaliyetlerinize ekstra bir gizlilik ve güvenlik katmanı ekleyin.
  • VPN Uygulamaları: PC, Mac, Android, iOS ve FireStick'teki kullanıcı dostu VPN uygulamaları sayesinde VPN bağlantısını kurmak teknoloji meraklısı olmak zorunda değilsiniz.


VPN uygulamalarını Kodi eklentileri ile daha iyi çalışacak şekilde optimize ettiler ve bir günlük kaydı politikasına sahip değiller. 2017'de Kodi VPN'lerin en iyi incelenmiş listemize göz atın.

PLUTO TV'YI KODI 17.4 KRYPTON'A NASIL MONTE EDINIRSINIZ?

Kodi'nin, çevrimiçi akış için ücretsiz ve meşru içerik sunan bir sürü resmi addonu vardır. Pluto TV kesinlikle bu kategoriye giriyor ve bu yüzden en sevdiğim Kodi eklentilerinden biri.