turk-dreamworld.com Sitesine Hoþgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arasý
  1. #1
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.490
    Total 'Thanks' Received by This User :
    1 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Thumbs up iPhone 8 ürünlerini tanýtýlýyor



    iPhone 8 özellikleri ne olacak? 10. yýl ile birlikte Apple bizlere neler sunacak? Ýþte ortaya çýkan tüm bilgilerle, iPhone 8 özellikleri, fiyatý ve çok daha fazlasý!


    iPhone 8 özellikleri ve fiyatý

    En büyük deðiþikliklerden biri düzelen ekran kasa oraný ve yeni ekran teknolojisi olacak. ÝPhone 6 modelinden beri süregelen tasarým anlayýþý ÝPhone 7ve iPhone 7 Plus ile birlikte ayný þekilde devam etmiþti. Bu kez çerçevesiztelefonlarýn döneminde Apple da kayýtsýz kalamayacak gibi görünüyor.Elbette yeni cihazýn en büyük deðiþimi ekran/kasa oraný ile karþýmýza çýkýyor. Xiaomi Mi Mix modeline benzer olarak ön yüzün neredeyse tamamý ekrandan oluþuyor. Sadece kamera ve hoparlör için ufak bir kasa boþluðu býrakýlmýþ.

    iPhone 8 canlý yayýn!


    12 Eylül'de tanýtýlacak olan iPhone 8 fiyatý 999 dolar olacak. 256 GB iPhone 8 fiyatý ise 1,099 dolar olacakken, 512 GB'lik en yüksek model 1.119 dolar fiyatla raflara çýkacak. Çýkýþ tarihinin ise tanýtým günü olan 12 Eylül'den bir hafta sonrasý düþünülüyor.
    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]


    12 Eylül'de düzenlenecek canlý yayýný YouTube kanalýmýz üzerinden takip edebileceksiniz. Bu canlý yayýnda hem yeni iPhone modellerini yorumlayacaðýz hem de hep beraber duyurular üzerinde tartýþacaðýz. Geçtiðimiz yýl rekor kýran canlý yayýnýmýz sonrasýnda, bu yýl bizler de en az sizin kadar heyecanlýyýz. Özel canlý yayýn sýrasýnda; iPhone 8 özellikleri ve fiyatý, iPhone 8 Plusözellikleri ve 10. yýl özel iPhone X tanýtýlacak.



    Ana kameranýn
    konumu ise bu kez kasaya paralel deðil dik olarak açýlandýrýlmýþ. Ayrýca yeni ekran kasa oraný ile birlikte Touch ID büyük bir bilmeceye dönüþmüþtü. Apple bu noktada ya arka bölümde yer alan Apple Logosu üzerinden parmak izini okutacak ya da týpký Xperia modellerinde olduðu gibi ekran kilidi üzerinden parmak izi alacak. Elbette iPhone 8 Touch ID bilmecesinin nasýl sonuçlanacaðýný 12 Eylül'de öðreneceðiz.
    Geçmiþ dönemden devam eden tasarým gelenekleri arasýnda ise Apple müdavimlerinin bile birçok kez þikayet ettiði 3.5 mm jak giriþi sorunu yer alýyor. iPhone 7 modellerinde olduðu gibi iPhone 8'de de jak giriþi bulunmuyor. Yine stereo hoparlöre yer verilecekken (ikinci hoparlör ahize) þarj ve kulaklýklarýmýz Lightning giriþi ile telefona baðlanacak.iPhone 8 hassas bir yapýya sahip olmasýna karþýn IP68 sertifikasý sayesinde suya ve toza karþý önemli ölçüde koruma saðlarken, 1.5 metreye kadar 30 dakika boyunca su geçirmiyor.

    Phone X özellikleri ve fiyatý!



    12 Eylül akþamý Türkiye saatiyle 20:00’da ShiftDelete.Net ekibinin de katýlým gerçekleþtireceði bir etkinlikle tanýtýlacak olan iPhone X, ayný zamanda Teknosa’nýn katkýlarýyla gerçekleþtirilecek olan YouTube canlý yayýnýmýzý editörlerimizin yorumlarýyla izleyebileceksiniz.
    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]


    10. yýla özel olarak üretilen iPhone en büyük deðiþikliði ise tasarýmda yapacak. Yýllardýr birbirine oldukça benzer tasarým çizgisiyle karþýmýza çýkan iPhone modelleri, iPhone X ile tamamen farklýlaþacak.



    iPhone X ekraný


    Apple iPhone 6 ve iPhone 7 modelleri arasýnda çok fazla deðiþiklik yapmadýðý için hayli eleþtirilmiþti. Þimdiyse ekran önecelikli olmak üzere her þey deðiþiyor. iPhone ekraný Super AMOLED paneli ve yüzde 90'nýn üzerinde ekran kasa oraný ile iPhone modellerinin tüm anlayýþýný deðiþtiriyor.5.1 inç boyutlarýnda olan bu ekran iddia edildiðine göre tam 601 ppi piksel yoðunluðuna sahip olacak. 1242 x 2800 ekran çözünürlüðü ile de uzun süredir süregelen 720p geleneðinden de vazgeçmiþ olacak.Ayný zamanda bu ekranýn yine basýnca duyarlý 3D Touch desteði vereceðini de eklemek gerekiyor.iPhone 8 Plus ise yine SUPER AMOLED ekraný ile ön plana çýkacak. 1242 x 2800 çözünürlüðe sahip olan ekraný ile ön plana çýkan cihaz, 528 ppi piksel yoðunluðuna sahip olacak. iPhone 8 tarafýnda ise yeni AMOLED ekran beklenirken çözünürlüðün bu kez 1080p olacaðý tahmin ediliyor.

    iPhone 8 donaným özellikleri

    iPhone 7’ye dört çekirdekli Apple 11 Fusion iþlemcisi güç veriyor. Dört çekirdekli iþlemci ilk gelen bilgilere göre yoðun iþ gücü altýnda saðlam iþ çýkartabilecek.Diðer bir noktaysa depolama alanýnda yapýlan deðiþiklikler olacak gibi görünüyor. iPhone X'in 64/256/512 GB modelleriyle satýþa çýkacaðý düþünülüyor. RAM tarafýndaysa iPhone 7 Plus modellerinde olduðu gibi 3 GB bellek kullanýlacak.


    Kamera


    En büyük bilmecelerin biri de kamera tarafýnda yer alýyor. Bugüne kadar ortaya atýlan tüm iddialarý ve sýzýntýlarý bir araya getirdiðimizde elimizde gerçekten de þahane bir çift ana kamera kalýyor.Bu iddialardan biri arka kamerayý oluþturan sensörlerin ikisinde de OIS bulunacak olmasý. Böylece video çekerken sarsýntý neredeyse sýfýr noktasýna inecek. Bu gerçekleþirse yeni Apple amiral gemisi özellikle video çekimlerinde diðer akýllý telefonlara göre büyük bir üstünlüksaðlayabilir.Diðer bir önemli nokta ise arttýrýlmýþ gerçekliðin iOS 11 ile gelecek olmasý. iPhone 8 kamera özellikleri sayesinde bu özelliði ciddi bir þekilde destekleyecek.Ana kamera sensörlerinin ise 16 MP olmasý bekleniyor. Uzun süre 12 MP'de kalan iPhone modelleri bu kez önemli bir MP artýþý ile gelecek. Bu kamera 4K çekim ve 8 MP görsel kaydý yapabilecek.Ön kamera tarafýnda ise yine 7 MP kamera kullanýlacak ama bu kez diyafram açýklýðýnýn çok daha fazla olmasý bekleniyor. Böylece çok eleþtirilen ön kamera düþük ýþýkta net görüntü verebilecek.

    Batarya

    Görünüþe göre cihaz, iPhone 7 ile ayný kasa boyutuna sahip olacak fakat içerisinde daha uzun kullaným ömrü saðlayacak olan bir batarya yer alacak. Hatýrlarsanýz iPhone 7'nin bataryasý 1.960 mAh, iPhone 7 Plus'ýn bataryasý ise 2.900 mAh kapasiteye sahipti. Bu da bizleri en az 3.000 mAh'lýk kapasiteye sahip bir iPhone 8 bekliyor demek oluyor.
    AlýntýAlýntý

  2. Teşekkür edenler:

    RATUS42 (12.09.2017)

  3. #2
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    39.490
    Total 'Thanks' Received by This User :
    1 Bu Konu icin
    3.087 Toplam

    Standart Cevap: iPhone 8 ürünlerini tanýtýlýyor

    09.47 PDT: Tamamen yeni Steve Jobs Theater nasýl görünüyor? Ýçerideki ilk görüntülerden bazýlarý:


    09.54 PDT: Bu Apple Etkinliði þirket için büyük önem taþýyacak gibi görünüyor. Seyircideki tanýnmýþ bazý kiþiler arasýnda JJ Abrams ve Laurene Powell-Jobs bulunmaktadýr. Bazý söylentiler yeni bir ARKit'i iþaret etti, bu yüzden büyük olasýlýkla Star Wars'ý dahil edeceðiz.
    10.00 PDT: Þov baþlamak üzeredir. Umarým hazýrsýndýr!
    Engadget.com'un izniyle çekilen resim10.03 PDT: Tim Cook, izleyiciyi yeni Steve Jobs Tiyatrosu'ndan memnuniyetle karþýlýyor. Ýkonik Apple CEO'su Steve Jobs'ýn yer aldýðý küçük bir video tanýtýmý karþýladýk.
    Engadget.com'un izniyle çekilen resim10.08 PDT: Rapor edildiði gibi, bazý kullanýcýlar etkinliði canlý yayýnlarken sýkýntý yaþýyor. Umarým bu hýzla çözülecektir. Her iki durumda da bizimle takýlýn.
    10.11 PDT: Tim Cook þu anda Apple Kampüsünü anlatýyor. Yenilenebilir enerji ile güçlendirilmiþ olup 175 dönümlük bir yeþil alana sahiptir. Bir sürü aðaç var. Bunlardan 9 bin!

    10.12 PDT: Ve þimdi, Apple Perakende ile ilgili birkaç kelime. Sahne Alaný Apple'ýn Perakende Satýþ Kýdemli Baþkan Yardýmcýsý Angela Ahrendts'i aðýrlýyor.
    AlýntýAlýntý

  4. Teşekkür edenler:

    RATUS42 (12.09.2017)

 

 

Benzer Konular

  1. Huawei P10 ve P10 Plus tanýtýlýyor
    Von usta_399 im Forum Huawei
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.02.2017, 14:23

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.727.194.659.51552 seconds with 14 queries Sayfa Boyutu (184374)