SP2 sürümü [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]‘da duyurulan kurumsal kalitede GNU/Linux masaüstü ve [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]sürümleri oluşturmak için çaba harcayan, pek çok ofis uygulamasıyla esnek iş istasyonları üzerinde yoğunlaşan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Enterprise 12 SP3 sürümü, SUSE ekibi tarafından duyuruldu. x86, ARM, PowerPC ve z sistem mimarileri üzerinde çalışan SUSE Linux Enterprise 12 Service Pack 3; sanallaştırma ve güvenlikle ilgili bir takım yenilikler sunuyor. Raspberry Pi için kurumsal düzeyde destek sunulan sistemde, 64-bit ARM v8-A platformlar için de destek veriliyor.

SUSE Linux Enterprise 12 SP3 hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]inceleyebilirsiniz.

SUSE Linux Enterprise’in Intel ve AMD 32 ve 64 bit x86, Intel Itanium, IBM Power ve System Z mimarilerine destek veren ürünleri, 60 gün boyunca ücretsiz denenebilir.
SUSE Linux Enterprise 12 SP3’ü denemek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.