Microsoft Ignite konferansında Office 2019 üretkenlik paketi için beklenen tarih verildi. Yeni ofis paketinin Ön izleme sürümleri 2018 ortasında sunulmaya başlanacak.
Tam sürümün ise 2018 yılının ikinci yarısı sonlarında ise piyasaya sürülmesi



Office 2019 hangi yenilikleri getirecek?

Her zaman olduğu gibi 2019 model Office başta Word, Excel, PowerPointve Outlook olmak üzere popüler ofis uygulamalarının en güncel sürümlerini barındıracak. Microsoft, Office yazılımının bu sürümünü hem tamamen bulutta çalışan müşteriler hem de hala bulut yolunda olanlar için hazırlıyor

.


Yeni sürüm ile birlikte Excel için yeni formüller ve tablolar öne çıkarken, PowerPoint sunumları içinse yeni ve geliştirilmiş görsel animasyonlarolacağı ifade ediliyor. Basınç hassasiyeti gibi yeni Ink özellikleri, IT yönetilebilirliği, kullanılabilirlik, ses ve sunucu güncellemeleri için güvenlikde şirketin öncelikleri arasında. Office 365 aboneleri ise en güncel sürüm ve özelliklere sahip olmaya devam edecek.
Microsoft, Office 2019 hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki birkaç ay içerisinde paylaşacaklarının altını çiziyor.

Office 2019'un Önizleme sürümü, 2018 Temmuz ayı ortasında [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] aracılığıyla indirilebilir .